![]() |
podejrzewam, że 37=letni Penksa nie schodziłby z boiska mówiąc: jestem zaje...y
|
Coś czuje że jeśli naprawdę chce wrócić do Polski to wyląduje w Odrze :D
|
Cytat:
|
Pewnie Odra zaraz go ściągnie :D Do Wisły? Hmmm... na pół roku czemu nie ,pozbyliśmy się przecież Ćwielonga, a nowego napastnika jak nie było, tak nie ma :)
|
no góra na pół roku , na tą rundę , bo potem jak będzie LM trzeba nam trochę młodszej krwi. Ale i tak by się nie łapał do 11
|
Kazimierski: Dowhań miał szczęście trafiając na Muchę
Bodziach, źródło: Futbol News Jacek Kazimierski jest obecnie trenerem bramkarzy w reprezentacji Polski. Wcześniej pracował z bramkarzami w Legii, a później w Wiśle. Kazimierski w rozmowie z Futbol News zauważa, że nawet jego wychowanków przypisuje się pracującemu w Legii, Krzysztofowi Dowhaniowi. "To ja ściągnąłem do Legii Artura Boruca i to ja z nim pracowałem przez pierwsze dwa lata. Tak samo z Wojtkiem Kowalewskim. To moi wychowankowie. Nie chwaliłem się tym, bo i po co?" - mówi Kazimierski, który zapewnia, że nie zazdrości popularności Dowhaniowi. Jego zdaniem trener bramkarzy Legii, w przypadku Jana Muchy miał wiele szczęścia. Tym bardziej, że Legia początkowo wcale nie chciała Słowaka. "Co do Muchy, wie Pan jaka jest prawda? Że to Dowhań miał szczęście trafiając na Janka, a nie na odwrót! I to wielkie szczęście, bo w Legii początkowo Muchy nie chciano. Mówiono, że jest średni. Nie udało się ściągnąć nikogo lepszego, więc zatrudniono Słowaka, bo był tani w utrzymaniu. Okazało się, że chłopak ma talent, dano mu szansę i dziś Legia ma z Janka pociechę. Ale powtarzam raz jeszcze, to Dowhań miał szczęście, że trafił na Muchę" - mówi. Kazimierski przypomina, że pośrednio jemu Dowhań zawdzięcza pracę w Legii. "Gdyby nie ja, Krzyśka w tym klubie by... nie było! Nie podobała mi się współpraca z trenerem Drogomirem Okuką, dlatego odszedłem z Legii. I na moje miejsce przyszedł... Dowhań" - przypomina były bramkarz Legii i trener bramkarzy w naszym klubie. legialive Ten pan naprawde ma coś z głową |
riposta weszło :http://www.weszlo.com/news/4425
komentarz pod art. zreszta wszystkie komenty świetne Walter Zenga (01.02.2010 20:50:13) Gdyby nie senior Jacek to nie zostal bym bramkarzem tylko zajal bym se obrobka skrawaniem :) ale straciliśmy fachowca |
Trzymanie tego błazna pokazało "kompetencje" Skorzy. Obaj sie powinni wyniesc.
|
Jacek teraz ma dobrą i ciepłą posadę u Smudy, pojeździ po świecie, ostatnio był na wakacjach w Tajlandi
wczoraj ogladajac sportowa niedziele, Franciszka Smudy nie poznałem, zawsze taki wyszczekany a teraz cichutko siedzi nic na PZPN nie powie, wcisneli mu Jacka Zielinskiego i Furtoka ktory zna zapach skarpetek, zna boisko, Smuda zmienił sie... |
Nie gadajcie bo Penksa stal by sie jednym z bohaterow tego klubu jesli tylko taki łyso glowy Angol uznaly by mu bramke w Atenach..
Co do wypowiedzi Kaziemriskiego to gośc juz nie wie co mówi.I taki ludzmi otaczał sie nasz trener. |
nawet nie przypominaj...
|
Dzsiaj 36. urodziny Radka Kałużnego.
Sto lat! |
Cytat:
ten to miał bomby...gdyby nie sodówa to........ kto wie... kto wie... |
Widać jednak się myliłem. Skorża nam ściągnął topowego trenera bramkarz:lol:
Jakie to żenujące, że ten człowiek miał cokolwiek wspólnego z Wisłą... |
A czytaliście to:http://futbolnet.pl/wiadomosci/jacek...z-kogos-szmate
|
A mi sie podoba to ta wypowiedz o Mariuszu Pawelku:
Wie pan, ja jestem od spraw szkoleniowych i treningów. Nie wiem, czy to dobry moment… ale błędy popełnia każdy bramkarz. Tyle, że po pomyłkach Pawełka często padają gole. Hahhahahaha :D Van der Saar tez popelnia bledy ale nie sa kluczowe dla wyniku.I dlatego jest dobrym bramkarzem.A Mariusz Pawelek wrzuca sobie pilki do bramki co 3eci mecz i dlatego jest chujowym . Oczywiste to dla mnie, dla 99% na tym forum ale nie jest to takie jasne dla trenera bramkarzy reprezentacji Polski ;)Chyba dobrze, ze nie trenuje juz bramkarzy w Wisle. |
Cytat:
Cytat:
|
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...transfers_2010
Z tego co widze nasz były zawodnik Beto jest w lidze Chinskiej. |
I jak widzę gra w Wiśle jest przez nich traktowana jako sukces ;) Widać dobrze sobie zdają sprawę jaki jest słaby
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jesli chodzi o Beto podobal mi sie jego mecz z Amica w Krakowie.
|
Przebój pozyskał Chrzanowskiego i Jarosza
Cytat:
Grzegorz Kmiecik uzgodnił warunki kontraktu z Sandecją Cytat:
|
Cytat:
ale przeciez Beto na poczatku byl super zapowiadany... szkoda tyko ze widziano go na DVD a potem przyjechal na trenning i juz został... wtedy prowizorka ,minelo sporo czasu ,czy ktos wyciagnal jakies wnioski?? |
Beto(n) wyjechał z większym brzuchem niz przjechał
|
Cytat:
Nie ma co żałować chłopakowi. |
Kasperczak poprowadzi Nigerie.A w Zabrzu nie poznali sie na jego talencie.
http://www.sports.pl/Pilka-nozna,art...166,1,279.html |
Nic pewnego. Typowe dziennikarskie domysły.
|
Pamiętam ze znanym lat temu kilka obrońcą Taribo Westem, którym nikomu nie życzył posady selekcjonera tej kadry ;]
|
Ruch Chorzów 4-1 Podbeskidzie Bielsko-Biała
Łukasz Janoszka 4, Artur Sobiech 15, Andrzej Niedzielan 29, Arkadiusz Piech 62 - Tomasz Górkiewicz 68 walnął brame Wtorek - odnotowane; choć osobiście nigdy go nie lubiłem |
Za chwilę będziecie tu pisać kto ile goli na treningu strzelił...
|
W ostatnim meczu kontrolnym przed wyjazdem na zgrupowanie do Turcji piłkarze Lechii Gdańsk pokonali 6:2 (3:0) drugoligowy OKS Olsztyn.
Dwie bramki dla biało-zielonych strzelił Tomasz Dawidowski, a po jednej Paweł Buzała, Jakub Zabłocki, Paweł Nowak i Piotr Wiśniewski xD |
gdzie mial nasz trener oczy taki diament wypuscic do Lechii skandal hahahaha
|
Cytat:
|
Wszyscy cudownie zdrowieja po opuszczeniu Wisełki. Nawet Dawidowski odrzucił kule. U nas chyba nie najlepiej jest z odbudową zawodników po kontuzjach co ?
|
Cytat:
Również Paweł Nowak to były zawodnik Wisły |
Sparingi sparingami a mecze meczami zobaczymy jak nasz Dawid będzie hukać w oficjalnych meczach. A przecież rywal nie był za bardzo wymagający , to dawny Stomil z dawnej 3 ligi. Nie wierzę aby tak nagle Dawid odzyskał formę za czasów Amici czy reprezentacji
|
Dawidowski strzelił w sparingach Lechii więcej goli niz przez całą kariere w oficjalnych ;D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl