![]() |
Lewandowski jest bezmózgiem.
W dodatku grać w piłkę też nie umie.. Tak się od jakiegoś czasu zastanawiam - mamy jakichś Polaków w LM w tym sezonie? Dlaczego nie ma ich w reprezentacji? Za słabi? Czy za mało "polscy"? |
Cytat:
Poza tym zazwyczaj polscy kopacz w ekipach,które grają w Lm zazwyczaj siedzą na ławie a jak wchodzą na boisko to na końcowe minuty. |
Więc napiszę po prostu: Kosowski jest gorszy od Błaszczykowskiego i Peszki?
|
Cytat:
|
Chwila: wypowiedź Lewandowskiego jest zacytowana - chyba przez Przegląd Sportowy (to do nich widnieje odnośnik na onecie przy tym newsie). Sprawa jest więc bardzo łatwa do zweryfikowania.
Jeśli Przegląd Sportowy kłamie, to niech Lewandowski ich pozywa do sądu. Należy się wysokie odszkodowanie, w końcu zasłużonemu reprezentantowi Polski włożono w usta słowa skandaliczne, grożące karą dyscyplinarną i powodujące utratę szacunku wśród kibiców. A także stawiające pod znakiem zapytania jego profesjonalizm. Sprawa jednak nie jest jednoznaczna, bo to bardzo poważne oskarżenie. Nie mam dobrego zdania o dziennikarzach w Polsce, ale chyba nie są skończonymi idiotami. Podejrzewam więc, że Mariuszek jednak powiedział to, co powiedział. |
Cytat:
Natomiast Kosa miał świetny wpływ na rozbitą kadrę Wisły przed pierwszym sezonem Skorży, więc może teraz też udałoby mu się poprowadzić młodych wilków do zwycięstw? Mentalnie poradziłby sobie o wiele lepiej jako kapitan niż taki Lewandowski, który daje im do zrozumienia, że liczy się tylko kasa. |
Slowa Lewandowskiego ,dzisiejszy Wywiad pana Piechniczka.....dno dna.
Jeden niech sie odrazu pakuje i najlepiej juz z Ukrainy nie wraca,a panu Antkowi polecam na stałe osiedlenie sie przy kominku w Wiśle a najlepiej przykucie sie do niego zeby juz nigdy nikt nie musial ogadac a juz najgorsze -sluchac tego pana. Reprezentacja nie ma na dzis nic,od struktury kompetentynych władz,przez sztab trenerski a na pilkarzach konczac. . Najgorsze jest to ze odpowiedzialni za taki stan rzeczy kłamią w zywe oczy ze jest dobrze. Naprawde juz brak slow jak Polska pilka jest chora a boli to ,ze ludzie tak ją zniszczyli. Niewiem co by tu pmoglo zeby ta mafia przestała działac ,ale boje sie ze Majewski jako ich przydupas jest idelanym kandydatem ktory zaśpiewa tak jak mu góra zagra..do Euro 2012.... To jest wszytko PRZERAŻAJĄCE........ |
Cytat:
|
Jak usłyszałem wczoraj Majewskiego z tymi "ośmioma rogami do przerwy" to prawie padłem ze śmiechu. Przypomniał mi się od razu inny klasyk Baryła który po jakimś tęgim laniu (3:0) powiedział że pozytywne jest to ze co prawda pierwszą połowę przegraliśmy 3 do 0 ale w drugiej był już remis 0 do 0 :rotfl: .
Myśle że od tego momentu to Majewski pozostanie już do końca swojego życia a nawet i dłużej Stefanem "osiem rogów" Majewskim :rotfl: (w sumie całkiem ładny herb :> ). |
Cytat:
na drugim miejscu na jego liście znajduje się nie kto inny, jak Stefan Majewski. Jak widać rudy 'inteligencją' nie ustępuje tym betonom z PZPNu. http://www.rp.pl/artykul/60511,36125...t_idealny.html |
Jak w środę przez przypadek wygramy,to aż strach pomyśleć... jaka będzie EUFORIA :D.
|
Cytat:
|
Cytat:
A ta wypowiedz o Engelu i Majewskim utwierdziła mnie tylko w opinii, jaką mam o Bońku. |
Chorzów środa (14.10.2009)
-------------------------------------------------------------------------------- 17:00 temp. 0 C (-12.9) wiatr 8 m/s Pochmurno, intensywne opady śniegu 20:00 temp. 0 C (-12.9) wiatr 8 m/s Pochmurno, słabe opady śniegu Nawet Pan Bóg przyłaczył się do protestu :lol: |
Cytat:
http://ekstraklasa.net/news,23004,ma...e_w_bojkot.htm Majewski nawet Boga się nie boi, zresztą z Kimś bez nazwiska on nie dyskutuje :-) |
Majewski twierdzi, że z Lewandowskim to żart jest i na żartach trzeba się znać.
Cóż, mnie ten żart nie śmieszy, co więcej na żart to nie wyglądało. I nie mam zamiaru rżnąć głupa i udawać, że jest inaczej. Jeśli tego chce Majewski, jego sprawa - i tak piłkarze wkrótce będą mieli go dosyć, więc ta wazeliniarska postawa nic nie da. Śmieszy mnie jedno. Majewski kreował się od dawna na jedynego sprawiedliwego polskiej piłki, trenera który nie tylko nie pozwalał na sprzedawanie meczy, ale na jakikolwiek brak profesjonalizmu wśród swoich piłkarzy. A teraz kapitan reprezentacji publicznie ściąga spodenki i robi przed kibicami dużą kupę, a Majewski twierdzi, że to perfumy. Nawet dobrze, że się tak stało bo jeszcze bym musiał Stefana pochwalić za stałość poglądów i niewzruszone zasady. |
Nowak kandydatem na selekcjonera.
http://sport.onet.pl/0,1248770,20591...wiadomosc.html |
Cytat:
Nie o trenera chodzi ale o całe to gówno zwane PZPN. Oni szukają teraz frajera co swoim nazwiskiem będzie firmował tą zgraje oszustów i aferzystów. |
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale niestety kolesiostwo w PZPNie zalatwilo mu to stanowisko to ma czego chcia,l skonczy jak Chuck Norris to jest pewne ze jeszce nasze wnuki beda sie z niego smiac i z jego zlotych mysli. |
Ja się odniosę jeszcze do tego "wielkiego protestu kibiców". Wg mnie wielkiego protestu to nie ma. Liczba sprzedanych biletów spowodowana jest tym, że nie ma po co jechać na ten mecz i oglądać to żenujące widowisku, które się tam wydarzy. Gdyby nie powstała ta cała strona koniecpzpn.pl to podejrzewam, że biletów nie byłoby sprzedanych dużo więcej. Kibice z reprą są jak ona wygrywa lub o coś walczy.. A jakich repra ma kibiców? Raczej większość to "niedzielni". Repra nie ma fanatyków jak kluby, którzy są z nią na dobre i na złe. Na swoim przykładzie mogę podać, że na reprezentacji byłem chyba 3 razy, ale mnie to po prostu nie kręci. Nie wywołuje to we mnie wielkich emocji. A na reprę kiedy jej idzie, trzeba przyznać, że w dużej mierze jeżdżą przypadkowi ludzi i znam mnóstwo takich przypadków. Dodatkowo sam się do tego protestu dopisałem, bo popieram inicjatywę jako taką, ale zamiaru żadnego nie miałem na to spotkanie jechać, nawet jeślibyśmy grali bajeczny futbol i walczyli o awans.
|
Cytat:
|
Co do Majewskiego ,to z piłkarzami w takiej formie nawet Smuda czy Skorża by nie wygrali.Jak dla mnie z perspektywy czasu błędem było wyrzucenie od razu Janasa po mistrzostwach świata w Niemczech.Jak to kiedyś pisało wygrał z chorobą przegrał z dziennikarzami.
Nie ma co Lato sam nie jest inteligentny ,ale otacza się jeszcze większymi idiotami i cwaniakami.Piechniczek jeździ sobie do i z Warszawy za darmo,w jedną stronę jako działacz pzpn w drugą jako poseł,teraz nowy niedo-rzecznik pzpn Atlas,ogólna chorągiewka i pijak.Nic się nie zmieni w pzpn dopóki takie stare dziady będą tam siedzieć,ale ich nie da się tak łatwo wyrzucić,to tak jak z radnymi w mniejszych powiatach czy gminach,jest grupa ludzi która jest nie do ruszenia przez długie lata. |
W ten protest ani trochę nie wierzę. Kasa i tak będzie się zgadzała od TV więc w czym rzecz. I,że niby Orange ma mniejszą sprzedaż,bo jest sponsorem reprezentacji? Pewnie. Wszytko bedzie po staremu, co do tego nie mam żadnych złudzeń. Nie ma ani woli obalenia tego stanu rzeczy ani takiej siły co by to ruszyła,jedyny który mógł coś zrobić Minister Sportu....i to by było na tyle.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
http://www.futbol.pl/artykul/65521.html
Troche smieszne tlumaczenia ale zaczyna sie chyba cos dziac. |
I o to chodzi. Jedyne, czego się nasi nieomylni z pzpn - u boją to utrata kasy. Jak nie ma kasy to i ,,teren" sie nie pożywi a to może spowodować bunt.
Żadna firma nie chce być kojarzona z korupcją z machlojkami i tragicznym zarządzaniem. Jeśli protest się uda to sponsorzy zaczną naciskać na pzpn a jak to nie pomoże to mogą powiedzieć by by - w tym nasza nadzieja. |
Jeśli partia widzi duże społeczne poparcie to pożądane działania powinna podjąć, zwłaszcza przed wyborami. Co im FIFA i UEFA jeśli będą ważyły się losy czy pozostaną przy władzy.
|
Cytat:
Jeśli w grupie dostaniemy 3 razy w siedzenie, bilans będzie 0-12, to nastroje społeczne będą bojowe. Wtedy ludziom będzie wisieć, że reprezentacja nie może grać eliminacji czy meczów towarzyskich, a kluby nie zagrają w europejskich pucharach. W dodatku UEFA zawiesiłaby nas max na pół roku, potem byłoby pozamiatane. Obawiam się jednak, że na to obecny premier jest trochę za miękki, ale nie chcę rozwijać wątku politycznego. |
Cytat:
Niestety te staruchy z PZPNu wiedza o tym i na tym jada juz od dluzszego czasu bo wiedza ze jaka kolwiek opozycja zeby dla siebie cos ugrac stanie po ich sytronie jako ostatni sprawiediwy. Do tego dochodza kluby, co takiego Mariana z Poznania interesuje PZPN jak im Rutkowski obiecal LM a w przypadku zdobycia majstra( dlugo, dlugo nie a potem wcale) ale by byl placz w calej Wielkopolsce ze to przez Tuska czy innego nie moga grac w eliminacjach, a znajac fantazje Poznaniakow to by sie juz w finale widzieli, wiec zaden polityk na takie ryzyko nie pojdze dla dobra pilki bo lincz gotowy a i glosow w ****u by poszlo. |
Cieszy notka od Śnieżki. W końcu o to głównie tym chodzi. Od tego powinno się zacząć. Jak sponsorzy oficjalnie dadzą do zrozumienia, że odcinają się od PZPN'u to Ci zaczną się wtedy prawdziwie obawiać swojej przyszłości
|
Cytat:
I żadne tłumaczenie tego nie zmieni. Bo przecież REPREZENTACJA jest finansowana bezpośrednio przez PZPN. A taki komunikat nie robi na nich żadnego wrażenia.Najważniejsze żeby kaska spływała na delegacje i doradztwo. |
Interesujący wpis internauty na Weszło, pod artykułem o słowach Lewandowskiego :
Cytat:
A tutaj rzekoma wypowiedź Lewandowskiego - http://www.sport.pl/MS2010/1,97763,7...slowenska.html Cytat:
|
Cytat:
Akurat obecni administratorzy Polski jedyne czym się kierują to słupkami sondażowymi. Jeśli zobaczyliby,że mogą coś zyskać na rozwaleniu PZPN- u zaraz by to zrobili. Czy by potrafili to już inna sprawa,bo jak widać oni mało co potrafią. Niemniej nawet tak mierni administratorzy jako obecni coś mogą zaszkodzić i podejrzewam,że ludzi związani z PZPN-em mają coś w zanadrzu aby w razie czego podważyć decyzje ewentualnego agresora. Uważam,ze obecny stan rzeczy jest nie do miany. Nawet jak się firmy wycofają ze sponsorowania, to zaraz kolesie znajdą jakiś państwowy moloch np co zawsze kasę wyłoży. Uspokójcie nerwy. Walczycie z wiatrakami. Poza tym. Oni wszyscy są siebie warci. |
U21 niezle grają z HOLENDRAMI, Mały tam straszy z przodu. 35 minuta 0;0
no niestety pochwalilem ich 2 w plecy w ciągu 2 minut |
Cytat:
wcześniej Mały zepsuł karnego |
Dobra gra sie skonczyla...szkoda, bo juz 0:2, a na taki wynik Polacy nie zasluzyli
|
Gdzie jest mecz?? na jakim kanale ? oprócz TVP sport!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl