Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła Kraków w europejskich pucharach 11/12 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8092)

WislaOnly 23.07.2011 01:56

Proste, że jedyną nie wymuszoną zmianą może być Diaz za Pajlicia. No chyba, że Maaskant by próbował z jakimiś cudami z Meliksonem na skrzydle a w środku z Nunezem lub Gargułą, ale to jest mniej niż mało prawdopodobne.

rafalek 23.07.2011 06:23

Człowieku pisz normalnie - nie Maascant, tylko Maaskant i nie Melixon tylko Melikson...

jacula 23.07.2011 07:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WislaOnly (Post 1131887)
Proste, że jedyną nie wymuszoną zmianą może być Diaz za Pajlicia. No chyba, że Maascant by próbował z jakimiś cudami z Melixonem na skrzydle a w środku z Nunezem lub Gargułą, ale to jest mniej niż mało prawdopodobne.

ty nawet nie wiesz kto trenuje Wisełkę Maascant analfabeta z drugiej strony błoń:P

Romuald 23.07.2011 07:34

I niech mi ktoś jeszcze napisze,że w Wiśle gra mało polaków to normalnie uduszę .Oglądałem ostatnio w orange sport info wywiad z Małeckm i ani razu nie wymienił poprawnie nazwy Łowecza 3-4 razy gadał Łowicz i to jest profesjonalizm ? brak szacunku do rywala ? przejęzyczenie to raczej nie było bo rozumiem można raz się pomylić i powiedzieć Łowicz po imprezie ale facet trzezwy wywiad daje i taka wpadka.
I dziwić się,że pózniej odpadamy z tymi z którymi nie powinniśmy jednak pocieszam się,że polaków tylko trzech w pierwszym składzie.

Karherop 23.07.2011 08:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Romuald (Post 1131891)
I niech mi ktoś jeszcze napisze,że w Wiśle gra mało polaków to normalnie uduszę .Oglądałem ostatnio w orange sport info wywiad z Małeckm i ani razu nie wymienił poprawnie nazwy Łowecza 3-4 razy gadał Łowicz i to jest profesjonalizm ? brak szacunku do rywala ? przejęzyczenie to raczej nie było bo rozumiem można raz się pomylić i powiedzieć Łowicz po imprezie ale facet trzezwy wywiad daje i taka wpadka.
I dziwić się,że pózniej odpadamy z tymi z którymi nie powinniśmy jednak pocieszam się,że polaków tylko trzech w pierwszym składzie.

Źle usłyszał i powtarza. Można powiedzieć że nie chciał być gorszy od byłego prezydenta Polski :P

Szpakowski nie rozpoznaje graczy naszej reprezentacji , a komentuje jej spotkania . To się nazywa 'przejęzyczenie '. Czepać się Małeckiego nie ma o co .

Grantar 23.07.2011 08:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Romuald (Post 1131891)

Na szczęście niewielki jest związek między prawidłowym wypowiadaniem nazwy przeciwnika a poziomem gry .
Gdyby ten związek był duży to Pogoń Szczecin, Widzew Łódź, Ruch Chorzów ... w pucharach UEFA rządziłyby ....

gooro33 23.07.2011 08:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jcts (Post 1131879)
Właśnie rozmawiałem z fanem Levskiego Sofia i pytałem o Litex. Z tego co mi mówił to wydaje się że na drodze do mistrzostwa kilka meczów kupił, chociaż nie wiem ile w tym prawdy. Ogólnie mówił że nie ma się czego obawiać, tylko Hristo Yaneva bo dobrze wykonuje stałe fragmenty gry. Mówił że Wisła powinna sobie poradzić z Litexem. W sezonie przegrali tylko jeden mecz, z Levskim właśnie:
http://www.youtube.com/watch?v=cpF872OGt44

Poza tym Litex ma mało kibiców, młyn na 40/50 osób.

http://www.youtube.com/watch?v=wD4py...layer_embedded

Filmik promocyjny fanow Litexu :)

crux.a 23.07.2011 09:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Grantar (Post 1131895)
Na szczęście niewielki jest związek między prawidłowym wypowiadaniem nazwy przeciwnika a poziomem gry .
Gdyby ten związek był duży to Pogoń Szczecin, Widzew Łódź, Ruch Chorzów ... w pucharach UEFA rządziłyby ....

Szczakowianka. Poszliby jak burza:rotfl:

stalsanok1946 23.07.2011 09:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gooro33 (Post 1131896)

Trochę taki słaby młyn, jak u nas mają trzecioligowcy. Słabiutko, mało osób. Jeszcze nie wiedzą chyba co to znaczy POLISH HOOLIGANS.

Coach 23.07.2011 10:20

A co mają HOOLIGANS do jakiegokolwiek, nawet naszego, młynu ?

WislaOnly 23.07.2011 11:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jacula (Post 1131890)
ty nawet nie wiesz kto trenuje Wisełkę Maascant analfabeta z drugiej strony błoń:P

Dziecko drogie, lecz się... i nie analfabeta tylko jak już analfabeto, albo przecinek postaw gdzie trzeba, a nie pouczasz że zamiast k wstawiłem c:evil:

Co do kibiców na stadionie w Łoweczu, myślę, że na naszych piłkarzach nie zrobi to jakiegoś wrażenia, biorąc pod uwagę, że większość naszych to piłkarscy wyjadacze, którzy nie na takich stadionach grali.

aguero20 23.07.2011 12:14

Skład w Litexie powinien być taki :

------------Genkov------------------
--Iliev-------------------Małecki----
-------Melikson--Nunez------------
----------Sobolewski---------------
--Diaz--Chavez--Jovanic--Lamey
-----------Pareiko------------------

Dać szanse Nunezowi bo ze Skonto przez te pare minut ładnie grał i jeszcze Jovaniciowi dać szanse ,coś tak czuje że spisze się na medal :)

arrosmay 23.07.2011 12:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez aguero20 (Post 1131960)

Dać szanse Nunezowi bo ze Skonto przez te pare minut ładnie grał i jeszcze Jovaniciowi dać szanse ,coś tak czuje że spisze się na medal :)

Następny, który bramkarza chce na stoperze stawiać...

Marcelo97 23.07.2011 12:20

zgadzam się z tym ustawieniem. III runda to już nie zabawa. Diaz za Paljicia jak najbardziej ;). JovanOVIC* ;p również, Jaliens ostatnio jak i ciągle nie zachwyca. i Nunez da radę ;)

Glova91 23.07.2011 12:23

Tylko obejrzcie sobie nasze mecze dokladniej, to dojrzycie, ze ten wyzywany przez was Jaliens dyryguje cala nasza obrona...on ich ustawia, podpowiada itp.
Wiec zanim zaczniecie ustalac sklad ogladajcie uwazniej mecze.

aguero20 23.07.2011 12:24

no sory chłopaki , nie moja wina że ich nazwisko sie zlewa :P

silver03 23.07.2011 12:27

Eksperci już zapomnieli, że Jovanovic pięknie zawalił 2 bramki w sparingach. Ale co tam, zaryzykujmy... Jaliens może nie gra jak "nasz wybawca", ale z pewnością całkiem solidnie. Mam wrażenie, że obrywa mu się przede wszystkim za to, że nie okazał się super gwiazdą.

@aguero20, Kowalski, Kowalczyk też jeden uj.

aguero20 23.07.2011 12:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Glova91 (Post 1131965)
Tylko obejrzcie sobie nasze mecze dokladniej, to dojrzycie, ze ten wyzywany przez was Jaliens dyryguje cala nasza obrona...on ich ustawia, podpowiada itp.
Wiec zanim zaczniecie ustalac sklad ogladajcie uwazniej mecze.

Tylko , że Jaliens nawet piłki nie umie rozegrać do przodu i jest poza tym wolny niż Jovanovic ;)

Kibic1928 23.07.2011 12:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez aguero20 (Post 1131970)
Tylko , że Jaliens nawet piłki nie umie rozegrać do przodu i jest poza tym wolny niż Jovanic ;)

Zrób sobie przerwe od tego forum, takiego pier**** tu nie potrzeba.

aguero20 23.07.2011 12:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez silver03 (Post 1131968)
Eksperci już zapomnieli, że Jovanovic pięknie zawalił 2 bramki w sparingach. Ale co tam, zaryzykujmy... Jaliens może nie gra jak "nasz wybawca", ale z pewnością całkiem solidnie. Mam wrażenie, że obrywa mu się przede wszystkim za to, że nie okazał się super gwiazdą.

@aguero20, Kowalski, Kowalczyk też jeden uj.

Jak większość powiada , sparingi nie mają nic do rzeczy... :) Mówie wam że Jovanovic się w meczu z Litexem odblokuje ;)

fcb4 23.07.2011 12:32

A ja się nie zdziwię jak w meczu z Litexem na lewej obronie będzie śmigał Lamey a na prawą wrzuci Jovanovicia a zamiast wilka wejdą albo Jirsak lub Nunez na podmęczonego rywala można wprowadzić też Kirma jego rajdy mogą wiele dać.

aguero20 23.07.2011 12:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kibic1928 (Post 1131971)

Widze że koledze sie ciśnienie podniosło.. :D pomyliłem sie i co?? jak Ci sie coś nie podoba to opuść te Forum :)

Pablo84 23.07.2011 12:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kibic1928 (Post 1131971)

Amen

Jovanovic- chłop który najgorzej prezentuję w sparingach (jak narazie)
Nunez- chłop zagadka.
A już forumowicze są skłonni zastąpić pewnego Jaliensa oraz Wilka Jirsaka lub Gargułę i to w najwazniejszym meczu Wisły w tym roku.
W polsce żyje 40 mln selekcjonerów, trenerów, skautów itd.

Kibic1928 23.07.2011 12:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez aguero20 (Post 1131978)
Widze że koledze sie ciśnienie podniosło.. :D pomyliłem sie i co?? jak Ci sie coś nie podoba to opuść te Forum :)

Tu nie chodzi tylko o notoryczne z Twojej strony mylenie bramkarza z obrońcą.
Wypisujesz teorie z kosmosu, zastanów się nad tym.
Jaliens nie umie wyprowadzać piłki?! Co jak co ale akurat to umie najlepiej z naszych wszystkich obrońców.

Myślę że nie tylko mnie się nie podoba to co wypisujesz i po zastosowaniu Twojej rady zostałbyś sam na tym forum:-)

Z mojej strony tyle w rozmowie z Tobą.

Kamson 23.07.2011 12:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez aguero20 (Post 1131960)

aguero20 za Maskanta! Jesteś na tyle zaawansowanym ekspertem, że nie znasz nazwiska naszego obrońcy (lub co gorsza, ustawiasz bramkarza na obronie) i robisz roszady w składzie nie wiedząc jak inni zawodnicy się prezentują.

Geniusz po prostu.

Rzygać się chce od tego wysypu geniuszy taktycznych na forum.

wolfy 23.07.2011 13:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamson (Post 1131993)
Rzygać się chce od tego wysypu geniuszy taktycznych na forum.

Kiedyś tego typu pokemony wyżywały się w transferowym, teraz (dzięki Valcxxovi) nie bardzo mają o czym tam pisać. Tak więc koleś, który rok temu pisałby żeby kupić Nowaka, Ujka i Analboredę teraz wyżywa się, wystawiając skład złożony w jednej trzeciej z zawodników, którzy są miesiąc z drużyną.

Normalni wiedzą, że liczy się wynik i gra na pewno będzie zachowawcza. Zresztą, czy my mamy jakichś naprawdę niesamowitych graczy ofensywnych na ławce, którzy mogliby odmienić grę drużyny? Garguła, Jirsak? No proszę was.
No i ten cały Nunez, o którym wiadomo tylko tyle, że spuścił z ligi dwa zespoły, przy czym kibice jego ostatniego życzą mu śmierci. Nie twierdzę, że jest zły, ale nie zaczniemy wszystkich pykać dlatego, że wystawimy jego albo Tomasa w składzie.
Wisła nie gra tragicznie, tylko brzydko. Na tyle, na ile ją realnie stać w tym momencie.

Ogryzek 23.07.2011 13:17

Wolfy trudno się z Tobą nie zgodzić.

Dodać trzeba że Maaskant już w zeszłym sezonie zapowiadał że w pucharach będziemy grali inaczej niż w lidze (wałkowany mało skuteczny atak pozycyjny). Stąd pewnie ta "brzydka taktyka" ale skuteczna z 2 defensywnymi pomocnikami. Nie możemy sobie pozwolić na kolejny zmarnowany sezon w pucharach i o tym Maaskant wie. Stąd ważniejszy jest wynik niż piękno gry czy ogrywanie nowych piłkarzy ku uciesze niektórych forumowych oszołomów.

BTW
Na Nuneza też przyjdzie czas:)

WislaOnly 23.07.2011 13:30

Jedno jest pewne, trzeba zagrać bardziej defensywnie, liczyć na kontry, żadnego otwierania się na wyjeździe!!!

crux.a 23.07.2011 13:38

Ze Skonto w Rydze graliśmy na dwóch dp, a w Łoweczu mamy zagrać ofensywniej? Duże kakao dla autora tego pomysłu. Wapń jest dobry na kości.

blanco 23.07.2011 13:39

Ja proponuję ignorować na prawo i lewo i mieć spokój . Raz,że ci goście piszą debilizmy to jeszcze do tego są analfabetami , normalnie pier.dolca można dostać ! ; ) Pomyśleć,że za 20 lat takie matoły do władzy dojdą...

Proponuję skończyć temat ze składem , bo już wreszcie doszliśmy do wniosku ,że najlepiej będzie zagrać tak jak do tej pory , czyli 2 defensywnych pomocników ,nieważne czy będziemy grać brzydko czy nie , liczą się wyniki, cel uświęca środki.
Szaleć będziemy mogli w lidze.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:33.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl