![]() |
Cytat:
W ogóle, jak oglądam te galerie z lotu do Baku, to przypomina mi się bardziej eskapada wakacyjna... jeszcze tylko słomianych kapeluszy brakowało... |
żeby tak Wisła dzis wygrała ten dwumecz, oj niewazne na kogo padnie w 4 rundzie, bedzie rios chavez no i juz bedzie lepsze zgranie moze ... oj zeby przeszli mimo ze graja fatalnie poki co
|
Cytat:
|
Czekaj czekaj, ale wcześniej nie chodziło Ci o naszych gwiazdorów ligowych?To nie Ty pisałeś o tym jaką mamy zdolną niedocenianą polską młodzież ?
|
Cytat:
|
Czyli co? Skorża wróć? Co się takiego zmieniło że z tego boskiego sezonu przegrał w kolejnym z Estończykami? Co zadecydowało, co zaważyło?
|
Cytat:
Z tym że, ja uważam, że dyktuje się zbyt dużą kasę za polskich graczy.Ale to przecież nie wina samych zawodników. Niech tylko pózniej Szymek, nie ma pretensji "że w Wiśle jest za mało polskich graczy". Również uważam, że brakuje nam solidnego przygotowania fizycznego i taktycznego.Człowieka skręca, jak kopacze zamiast biegać po boisku za akcją chodzą i zamiast wychodzić na pozycję, dobiegac do piłki, czekają w miejscu lub chowają się za przeciwnikiem. P.S Wcześniej mieli jednak Murawskiego Lewandowskiego i Rengifo, wiec nie wiem czy taki samy skład |
Wisła - Saragossa 4:1
Wisła - Parma 4:1 Wisła - Iraklis 1:0 i nadzieja umiera ostatnia ludzie. wierzymy! |
Cytat:
Wiec przywalanie sie do trenerow akurat w tym przypadku mocno chybione. |
Cóż...powodów takiego stanu rzeczy jaki jest u nas jest wiele. Może zamiast ośmiu transferów graczy takich jakich mamy, trzeba było dokonać 4 naprawdę mocnych? Nie wiem, wszystko wyjdzie w praniu. Na pewno nie zarzucałbym w tej chwili drużynie złego przygotowania. Do Henia mam tylko jeden zarzut: Dlaczego przy stanie 0:1, gdy widzi ze gra się nie klei nie wyskoczy z ławy i huknie na piłkarzy?
Wisła musi dzisiaj zagrać to co potrafi. To jest naprawdę zespół który jest w stanie powalczyć o grę w grupie i o Mistrzostwo Polski z powodzeniem. Tylko oni muszą chcieć. Musi być walka, wiara we własne umiejętności, trochę zgrania i jakiś pomysł. Bo ostatni mecz był raczej pokazem braku pomysłów. Mam nadzieję że dziasiaj Wiślacy uratują klub przed kompromitacją i zniechęceniem Cupiała i dadzą nam nadzieję na naprawdę super sezon.....Może jestem głupi ale wierzę w to....WISŁA! :-) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=gnn5b3imY4s http://www.youtube.com/watch?v=boSjh...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=D8BTb...eature=related Jest moc. Uważam, że pralka nawet nie zbliżyła się do tego poziomu gry w pucharach |
musiałeś przypomnieć PAO? :(
nie poprawia. edyta mówi, że jakby sobie pomyśleć o tej radości nas wszystkich wtedy kiedy Sobol huknął tą bramę w Atenach, to jednak działa pozytywnie i obyśmy dziś taką mogli przeżyć. |
Pablo84, tego ostatniego filmiku mogłes nam oszczędzić... ;/
ile razy to oglądam to mnie coś w gardle ściśka... |
http://www.youtube.com/watch?v=lYjBD...eature=related
Do LM awansoaliśmy, tylko ją ten pan w zółtym ukradł A teraz idę się nakręcać dalej do 18 :D |
Paweł Brożek: 30 tysięcy kibiców nas nie wystraszy
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...aszy,id,t.html |
Cytat:
|
No, panstwo, 6 godzin 20 minut do godziny zero. Zgryzc ich tam!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Błagam Was nie wspominajcie PAO...:( Cała noc nieprzespana była..:-/
A dzisiaj : Jazdaaaa!!! Ach jaka szkoda że to nie jest bliżej...wsparlibyśmy ich dopingiem, a tak... |
Najdalszy wyjazd, poza Izraelem oczywiście, to Wisła w pucharach miała do Gruzji? WIT Georgia i Dinamo, tak? Przepraszam, że się tak pytam, ale tych wcześniejszych występów mogę już nie pamiętać;)
Jak z Witem w Gruzji było 8:2, to dziś będzie 3:0! Trzeba wierzyć, panowie, bo gdyby nie nasza wiara (tj wiara i wsparcie kibiców) Nie byłoby tych pięknych wspomnień z Saragossą czy Parmą! To my ich ponieśliśmy na wyżyny umiejętności! Dziś choć na odległość, też trzeba wierzyć i będzie dobrze! |
Powiem tak. Nie widzę żadnych racjonalnych przesłanek dlaczego mamy awansować do 4. rundy. W pierwszym meczu graliśmy jedno wielkie NIC. Żal było patrzeć jak przy stanie 0:1 Azerowie klepali między naszymi jakby grali w dziadka. Niektórzy piszą, że Wisła zagrała dobbrze w pierwszym meczu i że Karabach to ogórki. Ludzie obudźcie się! Piłka w tym momencie się wyrównała i każdy może wygrać z każdym (chociaż nie tyczy się to zwycięstw polskich dużyn). Z Szawle też graliśmy kiche, ale ich przeszliśmy, bo to półamatorzy. Dla mnie dzisiaj spokojny awans Karabachu Agdam. Smutne, ale prawdziwe... Obym się mylił
|
hmmm niedawno snil mi sie sen w ktorym na pewno Wisla wystepowala w jakims meczu. Nie wiem tylko czy to bylo na wyjezdzie czy to bylo u siebie. Wiem tylko ze bylo 0:2. Oby sie sprawdzilo dzisiaj:).
|
Najbardziej mnie smieszy gadka o 30 tyś fanatycznych kibiców :D
No sory ale My nie jedziemy do Grecji tylko do Azerbejdzanu ! |
Jedno mnie zaskakuje jaki wy kur mecz oglądaliście że nie widzicie przesłanek na awans wiślaków? Przecież ten Karabach nic nie grał do momentu strzelenia gola.To nie jest Real Madryt to nie Barcelona to Karabach Agdam zespół , o którym nie słyszeliście do momentu wylosowania go w Nyonie.Trzeba wierzyć bo piłkarsko jesteśmy znacznie lepsi ale trzeba to udowodnić
|
Tez uważam, że niestety nasza tegoroczna przygoda z LE się dzisiaj zakończy. Biorąc pod uwage tamtejsze warunki atmosferyczne i to, że w pierwszym meczu od 80 minuty (poza kilkoma akcjami Małego który był na swierzości) nasi ledwo chodzili na nogach, a Azerowie raz po raz zagrazali naszej bramce. To niestety czarno to widzę.
P.s. Choć mam nadzieję bo śniło mi się dziś, że dostaliśmy 3-0, a podobno sny się nie sprawdzają :D Więc może 3-0 dla nas? Ehhh nadzieja matką głupich...ale taki kibica los, że zawsze wierzy choć przesłanek do tego nie ma :) |
Skład na dzisiejszy mecz jest chyba oczywisty:
Jovanic -- Pi.Brozek - Diaz - Kowalski - Cikosz -- Kirm - Sobolewski - Jirsak - Małecki -- Zuraw - Pa.Brozek Kluczową rolę będą odgrywać boczni obrońcy i ich wejścia ofensywne. O Cikosza nie martwię się w tej kwestii, natomiast niewiadomą pozostaje Piotrek Brożek, który grając na pomocy potrafi dobrze przyatakować, a wystawiany na obronie trzyma się jej kurczowo. Trochę to dziwne i nawet rozumiem tok myślenia Kaspra w 1 meczu, który łudził się tak jak ja, że Piotrek Brożek będzie grał na obronie tak samo skutecznie w ofensywie jak wtedy gdy jest wystawiany na pomocy. Niestety tak się nie stało, co w połączeniu z tym, że Pajić, często schodził do środka, praktycznie całkowicie wyłączyło z gry nasze lewe skrzydło. Kolejny mankament (jestem świeżo po oglądnięciu ponownie 1 meczu), była zbyt duża odległość między linią obrony oraz pomocy. Komicznie wyglądała sytuacja gdy raz po raz środkowi pomocnicy (Jirsak lub Sobol) musieli cofać się do linii obrony tylko po to by zagrać klepkę z obrońcami, co nie przesuwało nas do przodu nawet o milimetr. Oczywiście ogromne znaczenie miała tu także mała ruchliwość w linii pomocy. Zobaczymy jak ułoży się mecz, dla mnie wszystko jest możliwe, ale musimy zagrać o klasę lepiej. Ciekawi mnie jak ustawią się na nas Azerowie. Szczerze chciałbym by wyszli na nas ofensywnie zachęceni wynikiem pierwszego meczu. Obawiam się, że gdy postawią na grę obroną, może być ciężko jeśli jakimś cudem nie wturlamy dość szybko piłki do ich bramki. |
Cytat:
|
Panowie w bardzo podobnym składzie pokonalismy Beitar, a to drużyna chyba ciut lepsza niż Karabach....jedziemy z nimi!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl