![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Zdecydowanie nie polecam wybieranie PK na siłe, bo naprawdę pomimo iż się łatwo dostać, to poziom naprawdę wysoki i nawet ludzi którzy całkiem nieźle zdali przedmioty ścisłe na rozszerzonym mają mętlik na PK... |
Ogólnie to przeje*ane w Krakowie się dostać bo wszyscy tutaj pchają się na studia.
72% mat 55% R geo Na PK dałoby się dostać w miarę bez problemu? (chodzi mi m.in. o Inżynierię Środowiska lub Bezpieczeństwa) |
Cytat:
|
Cytat:
Tu masz progi punktowe na PK z tamtego roku bodajże: http://www.pk.edu.pl/rekrutacja/inde...178&Itemid=234 |
Gdzieś widziałem taką stronkę gdzie podane były kierunki studiów i progi punktowe, ma ktoś link albo pamięta tą stronę bo chciałem sobie jeszcze coś sprawdzić a nie pamiętam adresu :)
|
Na pewno studiuje ktoś na UJ. Można prosić o wykaz kierunków na który najłatwiej się dostać?
Do kiedy są w ogóle te rejestracje na uczelniach? |
UJ - do dzisiaj,
PK - do 8 lipca, UEk - do 7 lipca, AGH - do 9 lipca. |
Jaki macie status w rejestracji na AGH? Pojawiły się już wasze wyniki na stronie?
|
Budownictwo na PK na WiLu - dużo roboty, ale jak ze ścisłych jestes dobry to dasz sobie rade :) jezeli nie cisniesz na jakies mega dobre wyniki to bedziesz mial czas. na WiS nie idz bo szkoda czasu :)
|
Cytat:
|
Rejestrował się ktoś na UEK? W tym formularzu na poczatku co trzeba wpisać w wyniku matury podstawowej? Jak np. dam WOS w rozszerzonej to w podstawowej z wosu mam napisac 0% (bo jak dam co innego to wyskakuje ze obie matury muszą być z jednego przedmiotu)? Dość pilne
|
tak. przynajmniej ja tak zrobiłem.
btw. dziwne to, jakby nie można było też inny wpisać. |
Panowie UR, a dokładniej Zarządzanie i inżynieria produkcji.Ciężko się jest dostać, utrzymać?
|
Witam,
Mam pytanko, czy ktos z was studiuje Prawo Adiministracyjne ? Zalezy mi bardzo na szybkiej odpowiedzi, z gory dzieki ;) |
Cytat:
Sporo zajęć to raczej dodawanie wykładowcom godzin. I na przykład taki przedmiot jak Metrologia, gdzie na pierwszych zajęciach mówi wam gość w klasach tolerancji, daje zadania do rozwiązania a nawet nie powie co to jest i gdzie ma zastosowanie. Nie mówię że wszystko jest złe, bo paru wykładowców bardzo sympatycznych. I jeszcze dojazdy na Balicką. Albo zimą przy -15 czekanie przed budyneczkiem na ul. mjr. Łupaszki na szanowną Panią doktor. Nie polecam. Teraz moje pytanie; kiedy są wyniki na Ekonomicznym, na bodajże gospodarce przestrzennej? |
Nie orientuje się ktoś jakie były progi na UP na administracje w tamtym roku?
Mistel, wyniki na UEk masz 14 lipca. |
Czy wpis 'Zakwalifikowany do przyjęcia - proszę dostarczyć komplet dokumentów do WKR' znaczy że wystarczy że złożę dokumenty i już zostałem przyjęty?? i jeszcze jedno w harmonogramie rekrutacyjnym jest wpis 'decyduje data wpływu dokumentów do WKR' tzn że jeśli dokumenty dam w ostatnim dniu to się jednak nie dostanę?? przepraszam.. ale gdy dzwoniłem on mi tego nie wytłumaczył..
|
dostarczasz dokumenty i jesteś już przyjęty.
|
pytanie do tych osób, które biorą udział w rekrutacji na PK.
Teraz są wyniki, i w tym polu status jest np. przyjęty albo nieprzyjęty. miał ktoś w tym polu np. "umieszczony na liście rezerwowej" ? |
Pytanie do wszystkich którzy wybierają się na AGH: Czy trzeba jakieś zaświadczenie lekarski składać podczas doręczania papierów? Pytam bo akurat ja nie startuje na AGH, ale koleżance zależy na szybkiej odpowiedzi. A i jak to jest z tymi papierami, trzeba je dostarczyć osobiście czy może zrobić to druga osoba??
|
Cytat:
Czasem wystarczy sam lekarz pracy, a czesem musisz obskoczyc pół szpitalu |
Cytat:
|
Wie może ktoś na których kierunkach na poszczególnych uczelniach zostały wolne miejsca?
|
Jakie polecacie Vademecum'y albo korepetytory albo jakieś inne książki które zawieraja w sobie przygotowanie do matury :) ? Chodzi o język polski (lektur nie czytałem nie miałem czasu) i matematykę (na bieżąco mogę rozwiązywać zadania ale po jakiejś przerwie zapomina mi się metoda rozwiązywania :) )
z czego Wy korzystaliście? :) |
|
Mam pytanie odnośnie kierunku turystyka na AWF... jakieś opinie, może ktoś już tam studiuje? Zbieram informacje, każde info sie liczy :)
ps jak to wygląda z egzaminem sprawnościowym.. podobno jest ale nie taki rygorystyczny jak np na wychowaniu fizycznym..? |
Cytat:
Miałam składać na ten kierunek na AWF'ie w tym roku, ale rozmyśliłam się. Co do testów to zdaje się, że od dwóch (?) lat na TiR ich nie było, chyba, że teraz znowu do tego wrócili? |
Cytat:
A na egzaminie sprawnościowym miała tylko do przepłynięcia basen. Tak więc uderzaj śmiało Kolego. Powodzenia! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl