Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła Kraków w mediach (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=2620)

Kocur 12.06.2013 09:09

Jak się ogląda te zdjęcia i patrzy na chronologię to mamy materiał na serial który przebije słynną Dynastię ;)

Ogryzek 12.06.2013 09:22

Faktycznie niezły serial :D

jedrzej 12.06.2013 11:38

Tekst porównujący Smudę i... Mourinho:
http://krotkapilka.pl/artykul,dwoch_...nych_panow,694

dulli78 12.06.2013 21:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kocur (Post 1317340)
Jak się ogląda te zdjęcia i patrzy na chronologię to mamy materiał na serial który przebije słynną Dynastię ;)

Patrząc na ilość tytułów to raczej serial "Moda na sukces" jest bardziej na miejscu:-)

mitmichael 13.06.2013 09:19

Z takim kredytem zaufania Smuda nie może tego zepsuć

http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...psuc,id,t.html

FraMat 13.06.2013 13:06

Rok temu zepsuł z jeszcze większym kredytem zaufania

farben 17.06.2013 13:44

Koniec urlopu! Piłkarze Wisły Kraków wracają do treningów [ZDJĘCIA]

Koniec urlopu! Piłkarze Wisły Kraków wracają do treningów [ZDJĘCIA]

http://d.polskatimes.pl/k/r/1/2b/c0/...jpg?1371458787
fot: Andrzej Banaś

Kon®ado 19.06.2013 12:01

http://www.weszlo.com/news/15316-Czy...snienia_Sachsa Ci jak zwykle muszą się przyje*ać do nas

DeadOrAlive 19.06.2013 12:22

http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...wan,nId,983834

pieniądze panowie, widać, że w Wiśle nie ma pieniędzy od dłuższego czasu :/

ArturBarlinek 19.06.2013 12:26

ale lipa :( masakra

cfa 19.06.2013 13:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KonŸado (Post 1318628)
http://www.weszlo.com/news/15316-Czy...snienia_Sachsa Ci jak zwykle muszą się przyje*ać do nas

Wybacz ale spójrz na to obiektywnie. Dopierdalają się do wszystkich klubów po kolei ... nie uwzięli się na Wisłę, są względnie obiektywni. W innym tekście przejechali się po Legii, Lechu, Śląsku, Zagłębiu i Górniku.

ooona 19.06.2013 13:13

Czyli prawda w oczy kole - tak jak "cfa" napisał, więcej obiektywizmu Koledzy i Koleżanki.

Kon®ado 19.06.2013 13:15

Po Legii?;> nie zauważyłem ;p zobacz sobie ile tekstów negatywnych w naszym kierunku, a ile pozytywnych ;p Ja rozumiem że u nas cudownie nie jest, że Smuda nam nie pomaga w dobrym wizerunku, no ale też bez przesady ;p niech zajmą się tym co trzea a nie przypier*alają się do wywiadu z Pareiką ;p Sam się chłop nie skarży a Ci robią z tego nie wiadomo co ;p

cfa 19.06.2013 13:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KonŸado (Post 1318665)
Po Legii?;> nie zauważyłem ;p zobacz sobie ile tekstów negatywnych w naszym kierunku, a ile pozytywnych ;p Ja rozumiem że u nas cudownie nie jest, że Smuda nam nie pomaga w dobrym wizerunku, no ale też bez przesady ;p niech zajmą się tym co trzea a nie przypier*alają się do wywiadu z Pareiką ;p Sam się chłop nie skarży a Ci robią z tego nie wiadomo co ;p

No może do Legii ostatnio nie mają za dużo do wylania. Ale gdyby wszystko było normalnie w klubie to by o tym nie pisali.Nie jestem z Krakowa i nie wiem co mógłbym traktowac jako pozytywy w obecnym działaniu klubu, no niestety.
A dzisiaj na weszło się czepiali do ww klubów bo biorą kasę z budżetu i jeszcze proszą o więcej o tutaj http://www.weszlo.com/news/15308-Jak...ztof_Stanowski także nie jest tak, że tylko Wisła be i tylko o niej źle piszą ...

Dariook 19.06.2013 13:32

Ja przestalem tam zaglądać nie ze względu na Wisłę tylko na ich stronniczość . Mało ciekawe to się zrobiło. Akcje z ukaraniem Sląska za ....ienie warszawki...szmaciarstwo nic wiecej.

Ostatnie 5 artykułów o Wiśle i Smudzie. Wisły nie lubią ok, ale Smuda to ich jakiś kompleks. .......ą w kółko to samo.

c. 19.06.2013 13:47

Stanowski pisał dla gazetki "Nasza Legia"..

choćby próbował być na siłę obiektywny i raz do czasu coś krytycznego napisał o Legii to oczywistym jest ze cały czas jest sercem za Legią.

enzo 19.06.2013 13:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KonŸado (Post 1318665)

Nie czytam już Weszło, bo uważam, że ich poziom od dłuższego czasu jest beznadziejny, ale nie przesadzajmy. Jak można wymagać pozytywnych wiadomości medialnych, kiedy chociażby patrząc na forum TWSD widać jak dramatycznie wygląda rzeczywistość w naszym klubie. Trochę to chyba trąci hipokryzją.

Żadna sprawa w ostatnim czasie, poza przywróceniem Białej Gwiazdy na koszulki, nie wygląda u nas dobrze. Sportowo nie istniejemy, organizacyjnie tym bardziej, a Radek Sobolewski nagle i niespodziewanie (po dwóch dniach treningu) zostaje pogoniony z Wisły. Dalej nawet nie chce mi się wyliczać. Nie widać też tak naprawdę jakichkolwiek przesłanek, że jutro będzie lepiej.

Jedni próbują walczyć z tym ironią, inni bez ogródek jadą po władzach klubu i trenerze. Tyle tylko, że nie powinno to nikogo dziwić, bo degrengolada przy Reymonta zaczęła się nagle i niespodziewanie, ale z taką mocą, że większości kibiców na pewno nie jest łatwo się z tym pogodzić. Ale powtarzam: nie miejmy pretensji do całego świata o nieprzychylne publikacje w mediach. Bo jest to najzwyczajniej w świecie skrajna głupota. Mam zresztą wrażenie, że nawet ci dziennikarze, którzy nigdy nie byli Wiśle przychylni, również mają dzisiaj spory problem ze zrozumieniem obecnej sytuacji. A to dlatego, że Biała Gwiazda mimo wszystko nadal jest uważana za synonim sukcesu w polskiej piłce.

Kon®ado 19.06.2013 14:01

Ale ja nie mówię że jest zajebiście, a oni piszą że jest chu*owo. Ale we wszystkim potrzeba umiaru, tak jak pisał Dariook, co 2 tekst o Smudzie, ja rozumiem że jest on obiektem drwin etc, no ale z czasem to już ani śmieszne ani zbyt mądre nie jest ;p a przy okazji wizerunkowo tracimy my, to że sytuacja finansowa jest jaka jest, to wie każdy, ale roztrząsanie wywiadu z gazety, co przy okazji może nas kosztować, nie uważam by było potrzrebne, a jakby dotyczyło Legiunii, z pewnością by się nie ukazało ;p To wygląda jak leczenie kompleksów za te wszystkie lata dominacji nasze ii innych, i gdy Wisła popadła w kryzys można jeździć po niej, bo w sumie no co przecież to prawda tak?

borys 19.06.2013 14:05

Media obraly sobie w tej chwili na cel Wisle i wala w klub jak w worek z ziemniakami.

Ja sie tylko zapytam od czego jest prezes? Dlaczego nie reaguje?

Dzisiaj dostal gonga personalnie, nie ma komentarza.
My jako kibice tez zdaje sie nie zaslugujemy na jakies slowa wytlumaczenia tego co sie teraz dzieje, co nas czeka w przyszlosci.
Pan prezes pieknie zegna zawodników ale juz nie ma czasu/chęci aby przedstawić plany względem Wisły.

westersyl 19.06.2013 14:14

Stanowisko to w 100% legionista. Jeśli jeździ po Legii to stara się zrobić to konstruktywnie tak aby pomogło to temu klubowi. Jak chwalił Wisłę to tylko dlatego żeby napompować balon bo już wiedział, że za chwilę to się może rozlecieć. Zdecydowanie wiedział, że APOLE to mocna drużyna ale i tak napisał tekst w styl: "Jak nie teraz to niech Wisła już więcej nie próbuje, będą skończonymi frajerami jeśli przegrają z Cyprem" Zresztą w tym bardziej przychylnym momencie obrał sobie za cel Meliksona i to on najbardziej go atakował - zazdrość o to, że Wisła ma takiego piłkarza. O wycieczkach w stronę kibiców czy ostatnia krucjata tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że zależy mu aby wizerunek Wisły się szybko nie zmienił. W Warszawie dobrze pamiętają kto przez ostatnie lata dominował na krajowym podwórku dlatego te ataki będą nadal trwać.

c. 19.06.2013 14:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez westersyl (Post 1318685)
Stanowisko to w 100% legionista. Jeśli jeździ po Legii to stara się zrobić to konstruktywnie tak aby pomogło to temu klubowi. Jak chwalił Wisłę to tylko dlatego żeby napompować balon bo już wiedział, że za chwilę to się może rozlecieć. Zdecydowanie wiedział, że APOLE to mocna drużyna ale i tak napisał tekst w styl: "Jak nie teraz to niech Wisła już więcej nie próbuje, będą skończonymi frajerami jeśli przegrają z Cyprem" Zresztą w tym bardziej przychylnym momencie obrał sobie za cel Meliksona i to on najbardziej go atakował - zazdrość o to, że Wisła ma takiego piłkarza. O wycieczkach w stronę kibiców czy ostatnia krucjata tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że zależy mu aby wizerunek Wisły się szybko nie zmienił. W Warszawie dobrze pamiętają kto przez ostatnie lata dominował na krajowym podwórku dlatego te ataki będą nadal trwać.

Cały wpis dobrze to wszystko podsumował, ale pogrubiona czcionka - trafiłeś w sedno sprawy. Sprawę Apoelu również dobrze podsumowałeś - gdy Cypryjczycy odprawiali kolejnych gigantów to Stanowski zaczął się łapać koła ratunkowego.

Żeby nie dawać mu pole do popisu to trzeba olewać jego wpisy i się nie podniecać każdą jego wzmianką o Wiśle, bo tu za dużo osób się ekscytuje tym co on napisze i co gorsza biorą to za wytyczne.

O jedno proszę wszystkich kibiców Wisły - NIE BIERZCIE SOBIE DO SERCA TEGO CO PISZE KRZYSZTOF STANOWSKI - 100% LEGIONISTA.

I mam nadzieję że ten młodzieniaszek z Niemiec wypali, po którym teraz Stanowski jedzie jak po gównie. I znów będzie pajaca zgrywać łapiąc się koła ratunkowego.

marcin19876 19.06.2013 14:38

Wie ktoś o kogo może chodzić?

http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html

Galonek 19.06.2013 14:40

Spokojnie Panowie. To, jak teraz wszyscy jeżdżą po Wiśle potwierdza tylko jakim HEGEMONEM byliśmy przez ostatnie lata i jak to wszystkich bolało i dalej boli. Czasami mam wrażenie, że wszyscy chcą sobie poużywać jak najwięcej, jakby w obawie, że nagle się wszystko odmieni i znowu będą dla Wisły popychadłami. Przecież kompleksy trzeba jakoś leczyć, kiedy to robić, jak nie teraz?

marcin19876 19.06.2013 14:43

Czyżby Małecki był kolejnym ktory odejdzie?
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html

Galonek 19.06.2013 14:46

Mnie się raczej obiło o uszy, że to Chrapek i Burliga są takimi smakoszami. Co do Małeckiego, to myślę, że Smuda ręki na niego nie podniesie - w obawie o reakcję kibiców, którym już wystarczająco sam działa na nerwy. Sprawa z Sobolem jeszcze podgrzała atmosferę, więc teraz Franz i Mały to pewnie teraz są "przyjacioły".

wolfy 19.06.2013 15:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Galonek (Post 1318695)
Mnie się raczej obiło o uszy, że to Chrapek i Burliga są takimi smakoszami. Co do Małeckiego, to myślę, że Smuda ręki na niego nie podniesie - w obawie o reakcję kibiców, którym już wystarczająco sam działa na nerwy. Sprawa z Sobolem jeszcze podgrzała atmosferę, więc teraz Franz i Mały to pewnie teraz są "przyjacioły".

O Burlidze to jest tajemnica poliszynela, był nawalony na gali ekstraklasy.
Co do Chrapka - też krążą takie pogłoski, że chłopak źle się prowadzi.

Co by o Smudzie powiedzieć, to akurat tu ma rację. Obaj jak chcą cokolwiek pokazać, to muszą zacząć profesjonalnie poschodzić do obowiązków. Na razie są popychadłami w naszej buraczanej ekstraklasie.

KrzychooR 19.06.2013 15:38

Czy u nas to sami zawodnicy z jakichś trudnych rodzin że alkohol to dla nich taka ważna sprawa? Zaraz się okaże że Franz groził połowie drużyny mówiąc o tym piwie...

Kon®ado 19.06.2013 15:40

Zaraz się okaże że Franek zostanie alkoholikiem jak się okaże że nie bardzo będzie miał kim grać ;]

KrzychooR 19.06.2013 15:45

Jak tak dalej pójdzie to na stadionie będzie trzeba wódkę pić żeby oglądać popisy naszych graczy...

fialo 19.06.2013 15:49

Polecam wycieczkę do Frantica w weekend, albo w środę-czwartek bo w piątek wyjezdzaja ba zgrupowanie.

Podpowiedz jest taka, ze możecie goscia w ciemnościach nie zobaczyc :D I to na pewno chodzi o niego.

E. Tez zauważyliście ze posty pewnego użytkownika sa mocno monotematyczne i zawsze zawieraja odmiany imienia i nazwiska pewnego zawodnika przez wszystkie przypadki, wszystko w negatywnym kontekście oczywiście ;)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:01.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl