![]() |
Temat meczowy, albo forum w ogóle.
|
I dawać jakąś godzinkę między wyłączeniem shoutboxa a włączeniem forum.
|
Czy mogę któregoś moderatora prosić o 4 tygodniowego bana? Mam sesję i muszę się uczyć. Nie może mnie forum kusić...
Mówię poważnie. z góry dziękuję :) edit: czemu pod nikiem mam napisane "schodowicze'05" ? :) |
Dlaczego wiadomość/odpowiedz/post ma mieć 10 znaków?
Nawet jeśli ktoś chce wstawić tylko buźkę zakaz obejdzie bez problemu. Nie można tego zmienić na 1 znak? 30 sekund roboty. |
moim zdaniem właśnie po to aby nie wypisywać durnych emotów tylko zdania (przynajmniej) proste :)
|
Cytat:
Nie raz musiałem dodawać kropki do posta mimo tego, że nie wstawiałem "mordki" Pozdrawiam |
Czy można zrobić coś z tą durną reklamą koło kursora myszy na główne stronie? Strasznie w....ia
|
OK, pośmialiśmy się z kosmity Hanysa, ale wydaję mi się, że najwyższy czas to podczyścić.
|
Cytat:
Podstawowa zasada każdego forum brzmi: nie karmić trolla! Od tego jest przycisk ignoruj. |
Mam pytanie, będzie coś robione z shoutboxem?
#edit. Że będzie normalnie włączony. |
Co masz na myśli?
|
Panowie moderatorzy czy mógłbym się dowiedzieć od którego z was otrzymałem bana? Bo za co to zostało mi wyjaśnione.
|
Cicha prośba do moderatorów. Wakacje się zbliżają, niektórym już chyba oceny powystawiali, bo za dużo czasu mają. Zwracajcie nowym uwagę, a jak nie to banujcie, bo robią jednym słowem burdel, a na uwagi próbują kozaczyć. Abstrahuję od zawartości merytorycznej niektórych postów, ale pojawiło się kilku nowych, którzy nie stosują interpunkcji, że o zasadach ortografii nie wspomnę. Sam "miszczem" w tym wszystkim nie jestem, staram się nawet tych postów nie rozczytywać, ale na litość - niektóre po prostu kłują w oczy. Przy wielu okazjach wypomina się, że forumowicze swoją postawą tutaj reprezentują kibiców Wisły, więc prosiłbym w takim razie o reakcję.
Edit: Widzę, że już Mod się odezwał tam, gdzie trzeba. Mam nadzieję, że podziała. |
Proszę o wyczyszczenie transferowego.
Prosiłbym też o zwrócenie uwagi wszystkim kumatym, którzy co 2 post wspominają o pokemonach/szkołach. Nie ma potrzeby się wyzywać ani zaśmiecać temat swoimi przemyśleniami na temat nowych. Takie posty nic nie wnoszą do tematu, spam. |
Cytat:
ja od tego forum nie oczekuję już wysokiego poziomu merytorycznego, zostawmy też ortografię, nie przejmujmy się składnią, ale proszę - oszczędźcie nam takich postów, które nie noszę ze sobą żadnej treści, a pytania w nich zawarte pozbawione są jakiegokolwiek sensu. Tyle się teraz o mówi o czasach świetności dawnego forum, jeszcze więcej o upadku dzisiejszej strony. Dajcie nam choć namiastkę tego co było dawniej, czyli jako takiego porządku. Gdybym ja był modem, ten i jemu podobni dostawaliby bardzo długie bany, miesięczna, roczne, nawet dożywotnie. Bo każdy na początku popełniał błędy, ale ojcowski bicz musi dosięgnąć niesfornego syna i wyrobić w nim mężczyznę. Dziękuję i wnioskuję o moderatora :> Pozdrawiam |
Uważam że Shoutbox powinien być umieszczony pod forum bo przeszkadza z niego korzystać i trzeba przewijać stronę aby sie dostać do wszystkich tematów.
EDIT: Da sie ograniczyć wymiaru shoutboxa na szerokość? |
|
Czy w zwiazku ze zmiana nazwy tematu gdybym był... na plotki transferowe
i rozszrzeniem tego co jest w tym temacie akceptowalne jest szansa na bardziej restrykcyjne moderowanie tematu polityka transferowa?? Niejaki Dariook produkuje 5 postów na godzinie a co jeden to na wyzszym poziomie merytorycznym o znajomosci jezyka polskiego z litosci nie wspominajac |
Cytat:
|
100 % poparcia bridgeburner.
Naprawdę zróbcie porządek z Junior Memberami, bo naprawdę siara. Rozumiem, że ktoś może zrobić błąd raz czy drugi, źle sklecić zdanie etc. Ale do jasnej cholery - jak ktoś napierdala posty jak oszalały, robiąc przy tym trzydzieści błędów w każdym, a coś takiego jak składnia zdania w języku polskim dla takiego delikwenta nie istnieje - to tego nie można tolerować. Dać jednemu z drugim bana, niech sobie trochę odpocznie od forum, przeczyta jakąkolwiek książkę, będzie to wielki pożytek i dla niego i dla nas. Ale czego tu się spodziewać jak średni wynik egzaminu gimnazjalnego w tym kraju to 25 na 50 punktów... Cytat:
|
Fialo, dlatego mówię, dajmy ich wszyscy do ignorowanych i po kłopocie , nikt nie będzie pokemonów cytował. To odnosi się także do innych tematów, ja ogólnie nie czytam polityki transferowej bo boje się,że IQ mi spadnie..
Moderatorzy tego nie ogarną , nie ma chuja we wsi , gehenna. Społeczeństwo jest coraz głupsze i wyraźnie widać to nawet na forum klubu piłkarskiego. |
Przyłączam się do prośby bridgerunnera, kilka banów za "działalność" w temacie polityka transferowa należy się od zaraz.
Blanco, ogarnięcie problemu jest trudne, ale to wcale nie znaczy, że nie można próbować z nim walczyć. Jakoś prowadzącym forum Lecha czy Legii udało się położyć kres zalewowi nowych użytkowników, którzy ze względu na wakacyjną przerwę od szkoły postanawiają umilić pozostałym czytelnikom forum życie. |
Chciałem tylko zauważyć, że bany już zostały rozdane. I niestety - obok typowych pokemonów, zarejestrowanych przed paroma dniami - są też na tej liście forumowicze z kilkuletnim stażem.
I to jest o wiele większy problem. Chcecie lepszego forum? Zacznijcie od siebie. Po pierwsze, sugerowana w tym wątku opcja ignoruj. Po drugie, zgłaszanie wątku do adminów. W przypadkach ekstremalnych - na pw. ale koniecznie z podaniem linka. Po trzecie - samemu też trzeba się stosować do zasad obowiązujących na forum... |
Przydałoby się pokasować ten burdel - >> http://wislakrakow.com/forum/showthr...t=8092&page=16
|
Bardzo prosze niech ktos ogarnie to towarzystwo bo to jest naprawde przykre..
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...47#post1116247 |
Mam pytanie - będzie dzisiaj włączony SB w czasie meczu z Liteksem?
// właśnie widziałem, ale dzięki za odpowiedź :) |
Cytat:
|
|
Gdzie zostały przeniesione posty a'propos Wianków z tematu "To i owo na luziku" ?
|
Cytat:
Dzięki, nie zwróciłem uwagi czego dotyczył post nad moim. Rozumiem że dalej wciskamy ludziom kit że w Krakowie jest super a za rogiem czyhają na nas legioniści ...:-/ |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:50. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl