Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Pytania do moderatorów i bieżące działania! (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=214)

rav 05.06.2011 20:09

Temat meczowy, albo forum w ogóle.

MatMario 05.06.2011 20:30

I dawać jakąś godzinkę między wyłączeniem shoutboxa a włączeniem forum.

Proud 06.06.2011 18:50

Czy mogę któregoś moderatora prosić o 4 tygodniowego bana? Mam sesję i muszę się uczyć. Nie może mnie forum kusić...
Mówię poważnie.

z góry dziękuję :)

edit: czemu pod nikiem mam napisane "schodowicze'05" ? :)

nero 07.06.2011 10:22

Dlaczego wiadomość/odpowiedz/post ma mieć 10 znaków?
Nawet jeśli ktoś chce wstawić tylko buźkę zakaz obejdzie bez problemu.
Nie można tego zmienić na 1 znak? 30 sekund roboty.

wiślak 86 07.06.2011 23:15

moim zdaniem właśnie po to aby nie wypisywać durnych emotów tylko zdania (przynajmniej) proste :)

nero 08.06.2011 08:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiślak 86 (Post 1107595)
moim zdaniem właśnie po to aby nie wypisywać durnych emotów tylko zdania (przynajmniej) proste :)

A czy jest jakaś większa różnica między taką odpowiedzią ":foch:", a taką ":foch: ....."
Nie raz musiałem dodawać kropki do posta mimo tego, że nie wstawiałem "mordki"
Pozdrawiam

Oxydrene 08.06.2011 09:55

Czy można zrobić coś z tą durną reklamą koło kursora myszy na główne stronie? Strasznie w....ia

fialo 11.06.2011 15:36

OK, pośmialiśmy się z kosmity Hanysa, ale wydaję mi się, że najwyższy czas to podczyścić.

flamengista 11.06.2011 20:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fialo (Post 1109177)
OK, pośmialiśmy się z kosmity Hanysa, ale wydaję mi się, że najwyższy czas to podczyścić.

Wyczyszczone. Problem w tym, że doświadczeni forumowicze dają się podpuszczać trollowi jak dzieci. Żenada.

Podstawowa zasada każdego forum brzmi: nie karmić trolla! Od tego jest przycisk ignoruj.

Cinek1906 11.06.2011 21:15

Mam pytanie, będzie coś robione z shoutboxem?

#edit.

Że będzie normalnie włączony.

rav 11.06.2011 21:22

Co masz na myśli?

wiślak 86 12.06.2011 21:02

Panowie moderatorzy czy mógłbym się dowiedzieć od którego z was otrzymałem bana? Bo za co to zostało mi wyjaśnione.

Uran235 12.06.2011 22:39

Cicha prośba do moderatorów. Wakacje się zbliżają, niektórym już chyba oceny powystawiali, bo za dużo czasu mają. Zwracajcie nowym uwagę, a jak nie to banujcie, bo robią jednym słowem burdel, a na uwagi próbują kozaczyć. Abstrahuję od zawartości merytorycznej niektórych postów, ale pojawiło się kilku nowych, którzy nie stosują interpunkcji, że o zasadach ortografii nie wspomnę. Sam "miszczem" w tym wszystkim nie jestem, staram się nawet tych postów nie rozczytywać, ale na litość - niektóre po prostu kłują w oczy. Przy wielu okazjach wypomina się, że forumowicze swoją postawą tutaj reprezentują kibiców Wisły, więc prosiłbym w takim razie o reakcję.

Edit: Widzę, że już Mod się odezwał tam, gdzie trzeba. Mam nadzieję, że podziała.

Grzadq 14.06.2011 08:56

Proszę o wyczyszczenie transferowego.

Prosiłbym też o zwrócenie uwagi wszystkim kumatym, którzy co 2 post wspominają o pokemonach/szkołach. Nie ma potrzeby się wyzywać ani zaśmiecać temat swoimi przemyśleniami na temat nowych. Takie posty nic nie wnoszą do tematu, spam.

wislacki 14.06.2011 16:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Fan123 (Post 1110818)
Moim zdaniem nasz budrzet tranferowy (jak wogule jest) oscyluje w granicach ok 1mln euro ale niekoniecznie. Za Chaveza już sporą sumke daliśmy kilkaset tysiecy. A orientuje się ktoś może czy jesteśmy blisko zakontraktowania jakiegoś zawodnika (nie mówie tu oczywiście o spekulacjach w prasie tylko o rzeczywistości?)

Szanowni panowie moderatorzy,
ja od tego forum nie oczekuję już wysokiego poziomu merytorycznego, zostawmy też ortografię, nie przejmujmy się składnią, ale proszę - oszczędźcie nam takich postów, które nie noszę ze sobą żadnej treści, a pytania w nich zawarte pozbawione są jakiegokolwiek sensu. Tyle się teraz o mówi o czasach świetności dawnego forum, jeszcze więcej o upadku dzisiejszej strony. Dajcie nam choć namiastkę tego co było dawniej, czyli jako takiego porządku. Gdybym ja był modem, ten i jemu podobni dostawaliby bardzo długie bany, miesięczna, roczne, nawet dożywotnie. Bo każdy na początku popełniał błędy, ale ojcowski bicz musi dosięgnąć niesfornego syna i wyrobić w nim mężczyznę. Dziękuję i wnioskuję o moderatora :>
Pozdrawiam

crazykaro 17.06.2011 12:27

Uważam że Shoutbox powinien być umieszczony pod forum bo przeszkadza z niego korzystać i trzeba przewijać stronę aby sie dostać do wszystkich tematów.

EDIT:

Da sie ograniczyć wymiaru shoutboxa na szerokość?

Mario Nh 22.06.2011 07:48

http://www.wislakrakow.com/forum/sho...17#post1114517

bridgeburner 22.06.2011 22:26

Czy w zwiazku ze zmiana nazwy tematu gdybym był... na plotki transferowe
i rozszrzeniem tego co jest w tym temacie akceptowalne
jest szansa na bardziej restrykcyjne moderowanie tematu polityka transferowa??
Niejaki Dariook produkuje 5 postów na godzinie a co jeden to na wyzszym poziomie merytorycznym
o znajomosci jezyka polskiego z litosci nie wspominajac

blanco 22.06.2011 22:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bridgeburner (Post 1114952)
Czy w zwiazku ze zmiana nazwy tematu gdybym był... na plotki transferowe
i rozszrzeniem tego co jest w tym temacie akceptowalne
jest szansa na bardziej restrykcyjne moderowanie tematu polityka transferowa??
Niejaki Dariook produkuje 5 postów na godzinie a co jeden to na wyzszym poziomie merytorycznym
o znajomosci jezyka polskiego z litosci nie wspominajac

Ja go mam w ignorowanych i problem sam znika .

fialo 22.06.2011 22:40

100 % poparcia bridgeburner.

Naprawdę zróbcie porządek z Junior Memberami, bo naprawdę siara. Rozumiem, że ktoś może zrobić błąd raz czy drugi, źle sklecić zdanie etc. Ale do jasnej cholery - jak ktoś napierdala posty jak oszalały, robiąc przy tym trzydzieści błędów w każdym, a coś takiego jak składnia zdania w języku polskim dla takiego delikwenta nie istnieje - to tego nie można tolerować. Dać jednemu z drugim bana, niech sobie trochę odpocznie od forum, przeczyta jakąkolwiek książkę, będzie to wielki pożytek i dla niego i dla nas.

Ale czego tu się spodziewać jak średni wynik egzaminu gimnazjalnego w tym kraju to 25 na 50 punktów...

Cytat:

Pierwotnie napisane przez blanco
Ja go mam w ignorowanych i problem sam znika .

Ni chuja nie znika, gdyż wszyscy go później cytują. Opcja ignoruj nie jest skuteczna w walce z pokemonami.

blanco 22.06.2011 22:49

Fialo, dlatego mówię, dajmy ich wszyscy do ignorowanych i po kłopocie , nikt nie będzie pokemonów cytował. To odnosi się także do innych tematów, ja ogólnie nie czytam polityki transferowej bo boje się,że IQ mi spadnie..
Moderatorzy tego nie ogarną , nie ma chuja we wsi , gehenna. Społeczeństwo jest coraz głupsze i wyraźnie widać to nawet na forum klubu piłkarskiego.

snyrting 22.06.2011 23:34

Przyłączam się do prośby bridgerunnera, kilka banów za "działalność" w temacie polityka transferowa należy się od zaraz.

Blanco, ogarnięcie problemu jest trudne, ale to wcale nie znaczy, że nie można próbować z nim walczyć. Jakoś prowadzącym forum Lecha czy Legii udało się położyć kres zalewowi nowych użytkowników, którzy ze względu na wakacyjną przerwę od szkoły postanawiają umilić pozostałym czytelnikom forum życie.

flamengista 23.06.2011 08:34

Chciałem tylko zauważyć, że bany już zostały rozdane. I niestety - obok typowych pokemonów, zarejestrowanych przed paroma dniami - są też na tej liście forumowicze z kilkuletnim stażem.

I to jest o wiele większy problem.

Chcecie lepszego forum? Zacznijcie od siebie. Po pierwsze, sugerowana w tym wątku opcja ignoruj. Po drugie, zgłaszanie wątku do adminów. W przypadkach ekstremalnych - na pw. ale koniecznie z podaniem linka. Po trzecie - samemu też trzeba się stosować do zasad obowiązujących na forum...

tarantulaw2 24.06.2011 10:10

Przydałoby się pokasować ten burdel - >> http://wislakrakow.com/forum/showthr...t=8092&page=16

Glazik 25.06.2011 10:35

Bardzo prosze niech ktos ogarnie to towarzystwo bo to jest naprawde przykre..
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...47#post1116247

tarantulaw2 25.06.2011 11:45

Mam pytanie - będzie dzisiaj włączony SB w czasie meczu z Liteksem?

// właśnie widziałem, ale dzięki za odpowiedź :)

WISŁAZWE 25.06.2011 13:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tarantulaw2 (Post 1116307)
Mam pytanie - będzie dzisiaj włączony SB w czasie meczu z Liteksem?

Będzie, na FB podano informację, że koło godziny 16.

Nosalka 26.06.2011 12:02

http://wislakrakow.com/forum/showthr...98#post1116798

posty do kasacji

Kocur 26.06.2011 17:31

Gdzie zostały przeniesione posty a'propos Wianków z tematu "To i owo na luziku" ?

Kocur 26.06.2011 18:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gwiazda19061
; zostały spacyfikowane na wniosek Nosalki (post nad Twoim). widocznie komuś coś nie pasowała negatywna opinia...

Dzięki, nie zwróciłem uwagi czego dotyczył post nad moim. Rozumiem że dalej wciskamy ludziom kit że w Krakowie jest super a za rogiem czyhają na nas legioniści ...:-/

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:50.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl