![]() |
Cytat:
Cytat:
http://sport.onet.pl/0,1248770,20381...wiadomosc.html |
Jestem Polakiem i dopóki jest szansa będę wierzył że awansujemy tylko że gdy wygramy Leo zostanie i znów będzie to samo.Z tym człowiekiem nic już nie zdziałamy trzeba budować nową drużynę!
|
Cytat:
No przynajmniej w 2012 roku nie bedzie problemu z awansem bo gramy u siebie no chyba ze nam UEFA turniej zabierze. Zeby zbudowac nowa druzyne czeba by zaczac od PZPNu i ludzi z nim zwiazanim inaczej nie ma szans bedzie to samo tylko w innym opakowaniu |
Cytat:
|
Ja bym naprawde chciał Smude w tej reprezentacji. U niego przynajmniej nie będzie powołan dla gosci co nie grają w klubie a jak juz dostaną powołanie to sie nie starają. Moze beda pojedyncze przypadki, ale przynajmniej jak ktos nie bedzie zapie*** to wyleci , i to mi sie podoba.
|
Cytat:
Zycze mu powodzenia w obejmowaniu stanowiska slekcjonera. |
Przecież trenerem zostanie Majewski. Przyzwyczajcie się do tej myśli, żeby sobie oszczędzić rozczarowania na przyszłość. Smuda jest zbyt niezależny, żeby leśne dziadki go powołały, bo potem będą mieć z nim problemy. A Majewski? Jak Cracovia- układowy i zrobi wszystko, żeby wleźć w dupsko władzy, więc idealny kandydat.
|
ale wiecie jak to będzie brzmialo, z 46 tysięcy gardeł
SSTTTTTTEEEEEEEEFFFFFFFFFFFAAAAAAAANNNNNNNNNNN SSSSSSSSTTTTTTTTTTEEEEEEEEEFFFFFFFAAAAAAAAANNNNNNN NNNNNNNN przeciwnicy sami się będa po tym podkładali szkoda tylko że znając uroki Doktora, w bramce może stanąc Przyrowski na środku będzie panował Polczak z Wasilukiem a w ataku idealny Grzegorz Rasiak |
Jeżeli trenerem reprezentacji miałby zostać Majewski to ja nie obejrzę już żadnego meczu Biało-Czerwonych!Jestem pewien że Smuda dostrzegłby wreszcie Piotrka B.i Arka Głowackiego.
|
Arkowi Głowackiemu to ja dziekuje za mecz z Anglią.
|
To tylko w Polsce jest mozliwe, zeby trener-posmiewisko dostal najlepsza dostepna fuche.
|
Niestety problemem Piotrka Brozka jest to ze w polsce ma opinie zapchajdzury, z racji tego ze juz byl probowany na wielu pozycjach. To odstrasza od powoływania go.
|
Cytat:
|
Jeżeli Majewski na prawdę zostanie trenerem to pod naszą piłką pęknie dno, bo jego już sięgnęliśmy...
|
Cytat:
|
Andrzej Iwan o Wasilewskim
Cytat:
|
No i mądrze prawi pan Iwan.
Woził wilk razy kilka |
Cytat:
|
Ale to były 2 różne mecze.
Dajcie Głowie spokój :) Wisła mu wystarczy. |
Cytat:
Cytat:
W tej wypowiedzi dostrzegam pozwolenie na ostre faule, a co za tym idzie ciężkie kontuzje. |
Co do opinii Andrzeja Iwana, to w sumie sam też podzielam podobne zdanie ze jakaś cegiełkę Wasilewski dołożył do tego, bo z tego co się orientuje on tam kartki dostawał w niemal każdym meczu. Wiadome kontuzja fatalna, ten Belg faktycznie zachował się beznadziejnie bo chciał zastawić piłkę a wyszło że skoczył na niego, i w sumie więcej tam było nieszczęścia niż złośliwości. No ale się stworzyła taka Polska typowa napinka, niczym Howard Webb itd.
a Kolega z Warszawy pisze ze Andrzej Iwan jest głąbem, to ja powiem że jest jednym z niewielu facetów z piłkarskiego światka który zawsze jest w 100% szczery. 2 sprawa z tego co poznaje po stylu to tekst pochodzi chyba? z weszło, i zapewne trochę podkoloryzowany |
|
Krytycy znajdą się zawsze, gorzej z tymi którzy wiedzą co zrobic by lepiej było.
|
jak ten wywiad jest z weszło badz czegos pokrewnego to polowa pewnie pokolorowana
Co do Iwana to zgodze sie z SZYMKIEM _TSW Iwan zawsze jest szczery i tu ma u mnie duzy plus. Nie pier*** glupot byle sie komus podlizac tylo wali prosto z mostu. A uzytownikowi To Tyllko Ja radze wziasc na wstrzymanie zanim zacznie na cudzym forum obrazac byłego Wiślaka. |
Cytat:
Jak tak dalej pójdzie, to będziemy musieli bronić posady Leoo jak niepodległości. Jeszcze tylko "Piechniczek - reaktywacja" i można stypę zaczynać. |
Cytat:
Łoooo, dobre!:rotfl: Z miejsca by wyjebał Obraniaka (co za przypadek, że gra na tej samej pozycji, co jego syn! :lol:), a potem mówi, że doradzałby jak najlepiej po uczciwej selekcji. Taaa:rotfl::rotfl::rotfl: A typek z Warszawy żeby się przypadkiem nie popłakał.:lol: |
Dobry tekst o Obraniaku. Najpierw mowi ze gosc grał do dupy, a potem ze Leo wystawil go na nie tą pozycje co trzeba i to dlatego Obraniak grał do dupy. Czyli w koncu czyja to wina? Obraniaka czy Leo :D
|
Cytat:
|
Iwan przesadza.
Wasilewski jest twardo grajacym obronca, ale nie chamem boiskowym jak Szala, Bak (Arkadiusz) czy Cantoro. Glowacki tez gra twardo, Arboleda i Choto rowniez. |
Ja mam wielki szacunek do Pana Włodzimierza - zarówno za grę w narodowych barwach, jak i za to, że syna wychował na Polaka i reprezentanta Polski. Jak pokazuje przykład Trochowskich, Podolskich i Klose - na ogół jest inaczej.
Dlatego traktuję cytowaną wypowiedź z www.stawiam.com (co to w ogóle jest?) za wyjętą z kontekstu i na 100% nieautoryzowaną dykteryjkę, a nie poważną deklarację. Z resztą dorobek trenerski Smolarka Seniora jest mniejszy, niż Płatka, Lesiaka, Trzeciaka i Pasieki razem wziętych. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl