![]() |
Cytat:
|
Pisza że do środy nic nie wiadomo bo Makinwa jest w Nigerii. Znają warunki Wisły teraz czekają na piłkarza,mówi sie też o zainteresowaniu Larissy.
|
No i jak zwykle dupa plum, mam nadzieje ze maja jakiś plan awaryjny i to już dogadany.
|
Piszą jeszcze że Makinwa jest w Nigerii i w środe, czwartek powinniśmy wiedzieć jaką decyzje podjął.
|
I jak zwykle nic nie wiadomo.
Myślałem, że ta farsa z Makinwą się dzisiaj zakończy, ale oczywiście tak się nie stało. Czekajmy do czwartku, później znowu coś wypadnie itd. |
Hahahahah pamiętacie NEI, Grigorie, Galamaz,Mazilu,Kaźmierczak, Grzelak i wielu innych?
Już lecieli na Balice, już byli w ogródku, już witali się z gąską. Czuje że Makinwe dopiszemy do tego zacnego grona. |
Cytat:
|
Mi sie wydaje, że oferta Wisły dla Lazio jest tak nędzna, że będą to przeciągali w nieskonczoność. Teraz wymyślili jakąś Larisse. Mam nadzieję, że to nie była jedyna opcja...przecież nam nie potrzebny jest jeden napastnik a z 6 piłkarzy!!
|
aj niestety nie załamujmy się może nie będzie najgorzej a po drugie ten testowany kameruńczyk może okaże się jakąś perełką, z twarzy jest podobny do adebayora może podobnie gra :P
|
TŁUMACZONE PRZEZ PRZEGLĄDARKĘ GOOGLE CHROME
Makinwa-Wisła, gracz podaje piłkę. Zgodnie z zapowiedzią w późnym rankiem przywódców polskich klubów spotkali się w otoczenie atakująca w Lagos, aby sformalizować propozycję zaangażowania. Spotkania nie wziął udziału kierownictwa Biancocelesti, którzy już słyszeli warunków społeczeństwa wczoraj w Krakowie. Wniosku nie zostało potwierdzone, ale najlepsze jest, nawet jeśli w tle zaczynają się pojawiać badań greckich i założeń. W szczególności nie jest Larissa , który oficjalnie zwróciła się o wstępnych spotkań. Czekam na rozwój greckiej, gdy istnieje tylko pukanie do Wisły w szczególności, ale ostatnie słowo w tym momencie jest pod numerem 18 tego Reja, pozostawiając w stolicy, mógł opuścić pola dodatkowych: "Nie było to spotkanie z Polakami, którzy wyrazili swoje warunki - powiedział agent Paolo Fabbri lalaziosiamonoi.it -. Przed tym spotkaniem nie było już spotkanie z Lazio. Słyszałem i przypięty ich ofertę, teraz musi czekać na powrót zawodnika z Nigerii. Wiadomości powinny być w środę, aż do czwartku, kiedy wszystko, aby sprawozdanie Stephen. Na razie nie będę także przewidzieć, ponieważ istnieje wiele aspektów do zrozumienia. Tymczasem jednak zauważyć, że w horyzoncie obiecuje innych interesów, które doprowadzi do przekazania Lazio, " stwierdził Fabbri. |
|
u.. ale teraz weszlo sie osmieszylo.. jeszcze foto wzieli z tego tematu
co do Makinwy jesli rzeczywiscie ta cala Larissa sie nim interesuje to mozna temat Makinwy zakonczyc, Wisla nie bedzie szla na wyniszczenie finansowe z klubem ktory moze wylozyc na niego i 2 mln euro |
Hahaah Mam nadzieje że Panowie z Wisły teraz to czytają. Ośmieszyliście sie.
|
Wynika że Wisła chce kupić Makinwe wiec transfer jeszcze nie upadł bo Laris tyko chce go wypożyczyć
|
I tak pomału zaczynam się zastanawiać, czy nam potrzebne są wogóle wzmocnienia bo ztaką polityką to niewiadomo o co chodzi działaczą czy będziemy walczyć o utrzymanie w nowym sezonie czy o gre w pucharach. Już nie mamy Głowy, teraz blisko do odejścia Marcelo i DIaza... a ze wzmocnień przyszedł tylko bramkarz...i reszta transferów to ogórki Bóg wie skąd...rozkład Wisły na części pierwsze. Aha i z tego Makinwy będzie to samo co z poprzednich gwiazdorów co mieli do nas przybyć.
|
Pozdrawiam Panów z weszło.
|
Zalecałbym się wstrzymać z ocenami do końca okienka.
A temat powinno się zamknąć. Bo w obecnej chwili nie ma o czym dyskutować, gdyż transferów nie ma. Otworzyć jak się skończy nalot pokemonów i wtedy każdy swoją opinię zdąży opublikować. |
zbymak..napisz coś, jeśli wiesz cokolwiek..bo wg mnie to jest windowanie ceny..nagle jak negocjują, wszystko jest praktycznie dopięte a tu, ni z tąd ni z owąd lasissa sie po niego zglasza..dziwne
|
Cytat:
|
Cytat:
|
zaskoczeni? pozytywnie?;p może porozumieli się, tylko czekają na Makinwe?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja to tak myśle, że 1 lipca Wisła zaprezentuje kilku nowych zawodników :D
Po prostu czekają do otwarcia okienka transferowego :D Nadzieja umiera ostatnia...:) |
Cytat:
Liczenie, że wśród klientów klubu fitness znajdzie się następca dla Głowy i (oby nie!) Marcelo - głupota czy sabotaż? Cytat:
|
Jak już Nikol bierze się za porównywanie zdjęć na stronie głownej TWSD to niech weźmie swoje zdjęcia z treningu i to pierwsze, które zamieściłem, a nie to przy lampie błyskowej.
http://img266.imageshack.us/img266/3333/etame3.jpg |
Cytat:
|
To jakis cud normalnie. W zyciu nie widzialem zeby dwie rozne osoby bylyby do siebie bardziej podobne niz najbardziej identyczni genetycznie blizniacy. Ksztalt czola, nos, brwi, usta, kosci policzkowe, broda. Nawet uszy! To jest ta sama osoba.
|
w Wiśle pewnie nie zdają sobie sprawy z tego jakiego przekręta mają na treningu... no bo skąd mają wiedzieć? wg mnie powinni jak najszybciej dowiedzieć się o nim jak najwięcej bo może być niezły dym z nim... lepiej, żeby Wisła nie przewijała się w jego sprawie dla dobra klubu... wiadomo powszechnie, że fałszowanie dokumentów jest karalne!
|
Secondo indiscrezioni raccolte da Tmw all'Atahotel Executive di Milano, ci sarà a breve un incontro tra la Lazio e il procuratore di Stephen Ayodele Makinwa (27). La squadra interessata all'attaccante nigeriano è il Wisla Cracovia.
Cytat:
tekt brzmi: na podstawie przecieków (bla, bla, bla) ma odbyć się krótkie spotkanie pomiędzy Lazio a menedżerem Makinwy. Drużyną zainteresowaną nigeryjskim napastnikiem jest Wisła Kraków |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl