![]() |
Cytat:
Więc może jeden z drugim dacie sobie na wstrzymanie z szyderą. A jak jesteście takie kozaki to Szwagropol odjeżdża do Zakopanego co godzine. Jedźcie, zaoferujcie sie. Być moze Kasperczak pozwoli wam udowodnić swoją wartość gdzieś indziej niż w necie... |
Cytat:
|
Helton w akcji http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ng_z_heltonem/
jakiś wybitny nie jest, ale podbija zawodowo xD |
Panowie, z tymi korkami to nie przesadzajcie. Jak widać jest to trening bez piłki, więc po co mu korki? Zawodnicy na I treningu biegali w "adidasach", a nie w korkach i co, też są amatorami w takim razie? Na następnych zdjęciach, na treningu z piłką ma już normalne korki, więc nie przesadzajcie. :D
|
Cytat:
A po co mu do sztangi korki??Zobacz w galerie.Jak kapkuje to ma korki.Luuudzie ale się czepiacie. |
Cytat:
Tu maciuś by się przydał i fajnie jak by nam powiedział - kto stoi za sprowadzaniem takiego szrotu na testy, kto zrobił z Wisły atrakcje dla każdego grajka któremu w życiu nie poszło i wywalili go z 10 ligi Wysp Św Tomasza? 'Chcesz miło i przyjemnie spędzić kilka dni? - Wisła Kraków zaprasza każdego kto ma 2 nogi, obie ręce nie są konieczne.Zapewniamy wyżywienie, nocleg w najlepszym hotelu, możliwość pokopania sobie piłki.' |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Panowie nie znam się ale na h*j mu ćwiczenia z sztangą czy innym obciążeniem? Nas interesuje czy umie się ustawić,piłkę dobrze kopnąć ,grac głową,kryć,dryblować. Gość testowany powinien jak najwięcej grać. A nie robić pompki. No i powinien się dobrze rozgrzać aby mu coś nie *******neło cytując Janasa.
Kapki dobrze robi,choć sprawa wrażenie,że nie panuje nad piłką. Facet wygląda na taką pierdołę co zawsze na końcu była brana do gry na plaży. Rozgarnia sobie te włosy niczym poeta. No ja nie wiem czy on się na ambasadora nadaje. Co najwyżej na asystenta sprzedawcy lodów na plazy. |
Ja po obejrzeniu fotek i tego filmika odnosze wrażenie,
że ktoś sobie robi jaja z naszego klubu Podesłali nam jakiegos kucharza co rekreacyjne kopał piłke na copacabanie i patrzą jak długo Wisła da sie w konia robić |
Na filmiku widać, że Kaziu Moskal ma większą kontrolę nad piłką niż testowany Brazylijczyk, niestety...
|
Panowie niezapominajcie ,iż piłkarz Dżeko (chyba tak się pisze niechce mi się sprawdzać ) ten z Wolsfburga tez sprzedawcą był a teraz? ile dają za niego inne kluby ?
|
O Dżeko lepiej nie wspominać, bo z nim związana jest jedna z wielu kompromitacji osób odpowiedzialnych w Wiśle za transfery. Mając do wyboru Jirsaka i Dżeko, wybrali oczywiście Jirsaka. :D
|
Cytat:
|
o ile sie orientuje to za Dżeko trzeba bylo zaplacic cos ok 1,5 mln € jak nie wiecej, a my tyle nie mielismy
|
No to pewnie teraz wszystko chcą testować :) i testują ;)
|
Cytat:
Sprawdź sobie ile Wolfsburg za niego zaplacił wtedy kiedy my kupiliśmy Jirsaka |
Cytat:
|
nie chcę nic zapeszać, ale chłopaki w A klasie prezentują lepszą technikę
|
Cytat:
|
Cytat:
|
chodzi o testowanego gracza, sprawdź sam jak podbija.
|
Ciekawe kim będzie ten Kameruńczyk który dziś ma się zjawić na testach
|
synem Rogera Mili prawdopodobnie....
|
a kto to jest?:)
|
Roger Junior Milla.
|
Cytat:
Zawodnik mial dolaczyc, nie dolaczyl, tak jak wielu przed nim. Niewazne kto to bedzie (jesli wogole bedzie) Wisly nie zbawi. |
wpisz w google:lol:
|
A może tym Kameruńczykiem jest Cyryl Emana grający w rezerwach Betisu... przynajmniej wiek i że z Hiszpanii się zgadza :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:34. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl