Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Mam pytanie.... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=349)

<Crasch> 09.07.2012 14:25

Ile kosztuje zaprojektowanie ulotki/oferty na jednej stronie?
Pytam bo dostalem sam oferte pracy robiąc coś takiego, a kompletnie nie znam się na cenach, nie chce wyskoczyć z ceną z kosmosu, ani nie dac śmiesznie niskiej. Przyznam że nawet calkiem mi to wychodzi.
Proszę o pomoc kogoś obeznanego ;)

gris 09.07.2012 18:05

Czy w Galerii Krakowskiej lub Kazimierz znajdę sklep z akcesoriami do pływania (okulary)?

maTyS. 09.07.2012 18:46

pytanie ?!... dobry i w miarę tani sklep gdzie kupie kartę sieciową do kompa (stacjonarny komputer) ,gdyż przeprowadziłem się podpiąłem ruter z netem upc i zamiast 30 mb/s mam 15mb/s .

ewentualnie proszę mi doradzić z allegro coś co mi podejdzie pod kompa , bo się kompletnie na tym nie znam.

Al_29 09.07.2012 22:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gris (Post 1262390)
Czy w Galerii Krakowskiej lub Kazimierz znajdę sklep z akcesoriami do pływania (okulary)?

W Krakowskiej to Intersport ;)

TSW Fanatyk 10.07.2012 18:43

http://moda.allegro.pl/adidas-adi-ra...458656057.html

takie buciki w takiej kolorystyce dostane gdzieś w Krakowie? GK, Bonarka, Futura?

Faitmen 10.07.2012 18:45

Jakies boisko blisko centrum takie zeby 4x4 zagrac?? orlik na urzedniczej odpada, bo za duze... ma ktos namiary na cos takiego?

Sialalalala 10.07.2012 19:09

Witam, szukam głośników do kompa tv muzyki ponieważ manty triton 5.1 szlag trafił ;)

zna się ktoś na tym, które wybrać 2.0 2.1 5.1 najlepsza jakość w najniższej cenie max 250zł
myślałem nad :
MICROLAB FU530, MC-HF32, Logitech 5.1 X-530, Genius SW-HF5.1 4500, Logitech Z506

prv, żeby niezaśmiecać

Kamyk 10.07.2012 19:20

Ja osobiście od 5 lat mam Logitech X-530. Wtedy płaciłem 299 zł, teraz myślę, że cena spadła ale niewiele.
Dźwięk jest rewelacyjny, brak szumów, bas miażdży, że aż mi szyby trzeszczą. Pomimo 5 lat zero awaryjności.
Ani razu nie były reklamowane. Szczerze polecam.

StelmiOriginal 11.07.2012 11:20

Witam, mam pytanie. Kupował ktoś może kiedyś bilet do Cinema City online? Mógłby ktoś wytłumaczyć na czym to polega? Wybieram film, miejsce, robie przelew... i co mi przysyłają na maila? Jakiś bilet do wydrukowania z którym idę od razu do sali kinowej, czy muszę iść jeszcze do kasy?

gypsy 11.07.2012 12:30

W regulaminie wszystko jest napisane...

Cytat:

4. Zarezerwowane za pośrednictwem Witryny bilety należy odebrać w wybranym Kinie w terminie wskazanym przy poszczególnych seansach - decydująca jest tu godzina faktycznego odbioru biletów. Po bezskutecznym upływie terminu wskazanego do odbioru zarezerwowanych biletów, rezerwacja nie jest gwarantowana.

5. Niezwłocznie po dokonaniu rezerwacji, Użytkownik otrzyma z systemu potwierdzenie dokonania rezerwacji przesłane pocztą elektroniczną na podany przez Użytkownika adres e-mail ze wskazaniem nr rezerwacji, liczby zarezerwowanych biletów, filmu, na jaki bilety zostały zarezerwowane, daty i godziny seansu, Kina, do którego zarezerwowano bilety oraz wartości zarezerwowanych biletów. Operator Witryny nie odpowiada za niedostarczenie wiadomości e-mail, gdy Użytkownik poda błędny adres e-mail . Operator Witryny nie odpowiada również za niedostarczenie wiadomości w przypadku jej zatrzymania przez system antyspamowy systemu pocztowego Użytkownika.

6. Zarezerwowane za pośrednictwem Witryny bilety mogą być odbierane w każdym stanowisku kasowym w danym Kinie, do którego zarezerwowano bilety a także w biletomatach. W celu dokonania odbioru zarezerwowanych biletów w kasie Kina, Użytkownik musi podać nr rezerwacji (wskazany w potwierdzeniu, o którym mowa w ust. 4 powyżej) lub nr telefonu podany w trakcie dokonywania rezerwacji - w przypadku odbioru biletów w biletomacie.

7. W przypadku, gdy Użytkownik korzysta ze zniżki w cenie zakupu biletów lub z biletów specjalnych, może odebrać zarezerwowane bilety w kasach Kina, za okazaniem dokumentu potwierdzającego uprawnienie do skorzystania ze zniżki (tj. legitymacja studencka, uczniowska) lub odebrać zarezerwowane bilety w biletomacie. W tym przypadku obsługa Kina wpuszczająca widzów na sale kinowe może zażądać okazania dokumentu potwierdzającego uprawnienia do zniżki (legitymacja studencka, uczniowska). W przypadku braku takiego dokumentu uprawniającego do zniżki osoba taka nie zostanie wpuszczona na salę kinową.

StelmiOriginal 11.07.2012 12:40

@gypsy, ja pisałem o kupnie biletu online, nie rezerwacji :)

Marcin_fan 11.07.2012 12:42

Zna ktoś tytuł tej nutki która często leci na Wiśle podczas przerw ? To jest sam bit, bez słów...

Kociewiak 11.07.2012 12:59

o tą nute ci chodzi?
http://www.youtube.com/watch?v=f_jEP...eature=related

Żmijka 11.07.2012 22:03

Niektórym tu idzie sprawnie wyszukiwanie transmisji w necie, to może ktoś mi pomoże.

Mecz Brazylia - Polska w futsalu. Zaczyna się za godzine (19 w Brazylii). Grają w miejscowości Natal (może to potrzebne). Ponoć jakaś brazylijska tv ma pokazywać ... ktoś jest w stanie wyszukac w necie? Będę wdzięczna!

Marcin_fan 11.07.2012 22:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kociewiak (Post 1262595)

Niestety to nie to..

Mistel 12.07.2012 16:14

Mam takie głupie pytanie...

Nikt w tych czasach nie korzysta z poczty. Jednak laski lubią dostawać listy. Dlatego spytam, bo nigdy listu nie wysyłałem:

1.Gdzie kupuje się koperty i znaczki?
2.Ile kosztuje list polecony w obrębie Małopolski?
3.Czy w okienku pocztowym można kupić znaczek i od razy nadać list?

Żmijka 12.07.2012 17:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mistel (Post 1262777)
Mam takie głupie pytanie...

Nikt w tych czasach nie korzysta z poczty. Jednak laski lubią dostawać listy. Dlatego spytam, bo nigdy listu nie wysyłałem:

1.Gdzie kupuje się koperty i znaczki?
2.Ile kosztuje list polecony w obrębie Małopolski?
3.Czy w okienku pocztowym można kupić znaczek i od razy nadać list?

1. na poczcie, w kiosku, w agencjach pocztowych. koperty same w papierniczych tez.
2. polecony zwykły list ok 4 zł. polecam: http://www.poczta-polska.pl/cennik.htm
3. tak. kładziesz pani/panu kopertę, mówisz że prosisz znaczek i jak polecony to zostawiają list. Jak zwykły wrzucasz do skrzynki. do poleconego trzeba wypełnić druczek, dostaniesz w okienku ...

Powiedz mi prosze, że troszekę żartujesz ...?

Mistel 12.07.2012 18:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Żmijka (Post 1262782)
Powiedz mi prosze, że troszekę żartujesz ...?

Nie żartuję. Na poczcie (przy królewskiej) byłem raz w życiu i to żeby odebrać awizo. Dlatego wolę tu zrobić z siebie głupka niż publicznie.

Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam

Żmijka 12.07.2012 18:54

Oooo to na Królewskiej pamiętaj o zabraniu numerka :)

Kamil_mchw 12.07.2012 19:33

jest ktoś na forum kto zna quarka 4?? mam problem i szybko potrzebuje pomocy... proszę o p.w.

aNouc 13.07.2012 10:21

Długo czekaliscie na pieniądze z paczki priorytetowej za pobraniem ? (poczta polska)
klient dostał towar wczoraj, pieniądze mają mi przyjść na adres, nie konto bankowe gwoli jasności. Towar z Krakowa do Warszawy. Kwota tysiąc złotych.

i czy komorniki , urzędy skarbowe , firmy windykacyjne, rejestry dłużników i inne ..... muje mogą mi siąść na tą kasę ? ( niespłacone mandaty, grzywny itp)

wiślak 86 13.07.2012 12:14

Gdzie można zjeść coś ciekawego około 23 w okolicach Rynku AGH Czarnowiejskiej? Nie chodzi mi o kebab ale żeby można było usiąść.

I najważniejsze cena. Pytam bo nie mam wolnej 100 a może znacie jakąś knajpkę z tanim jedzeniem.

gerardinho91 13.07.2012 13:19

Może knajpa Olimp? Niewiem jak ceny jedzenia ale pewnie proporcjonalne do dobrych cen piwa.Lokal z założenia studencki to i tanio i klientela glownie taka :)

Marcin_fan 13.07.2012 13:39

1. Przeglądałem fora ale chce jeszcze Was zapytać. Jak jest z apteczką, gaśnicą czy trojkątem na Słowacji ? Miał ktoś spotkanie ze słowacką policją ? Jakieś wskazówki..
2. Autostrada Kraków-Szarów jest bezpłatna dla osobówek ? Nigdzie nie znalazłem informacji żeby była płatna...

Marcin_fan 13.07.2012 17:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marcin_fan (Post 1262910)
1. Przeglądałem fora ale chce jeszcze Was zapytać. Jak jest z apteczką, gaśnicą czy trojkątem na Słowacji ? Miał ktoś spotkanie ze słowacką policją ? Jakieś wskazówki..
2. Autostrada Kraków-Szarów jest bezpłatna dla osobówek ? Nigdzie nie znalazłem informacji żeby była płatna.

Hop do góry..

nero 13.07.2012 18:23

co jest powodem, że tak dużo aut na A2 decyduje się jechać pod prąd ?
jest dużo filmów w internecie.

przemo 13.07.2012 18:29

Cytat:

2. Autostrada Kraków-Szarów jest bezpłatna dla osobówek ? Nigdzie nie znalazłem informacji żeby była płatna...

Jeśli chodzi Ci o ten kawałeczek z Krakowa do Szarowa to jest on bezpłatny, przynajmniej tak mi sie wydaje.. :mysli:
To znaczy jak mam na myśli ten kawałek jak wyjeżdżasz z Krakowa na autostradę, jak tam wcześniej na bramkach jest to nie wiem

Czy tylko mi strona TSWD jakoś tak wolno wchodzi, czy wszystkim..? inne strony wchodzą normalnie, a ta jako jedyna nie :mysli:

Coglin 13.07.2012 19:34

Cytat:

Jest bezpłatna na 100%.

El'kabat 13.07.2012 20:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiślak 86 (Post 1262886)
Gdzie można zjeść coś ciekawego około 23 w okolicach Rynku AGH Czarnowiejskiej? Nie chodzi mi o kebab ale żeby można było usiąść.

I najważniejsze cena. Pytam bo nie mam wolnej 100 a może znacie jakąś knajpkę z tanim jedzeniem.

Koko na Gołębiej - czynne do 3 w nocy. Pełnego menu na pewno nie bedzie o tej porze ale dają jeść dużo i dobrze ;)
No i nie ma to jak toast za czyste naczynia o 3 w nocy z na.......onym towarzystwem ;)

14zł cały obiad 9,50 połówka

Marcin_fan 13.07.2012 20:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Coglin (Post 1263002)
Jest bezpłatna na 100%.

Podziękował..

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:49.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl