![]() |
szukam filmu wyświetlonego przez C+ przedwczoraj? kolo 21, chyba cykl inna strona piłki. Film był o Crvenie i Partizanie.
kojarzy ktoś? E: Ooo dokładnie. dzieki ziomus |
Cytat:
|
Mam prośbę. Pierwszy raz zwracam się z czymś takim do Was, ale sprawa jest ważna i potrzebujemy pomocy.Jestem zawodnikiem klubu unihokeja w Krakowie. Mój kumpel startuje na facebooku w głosowaniu na zawodnika, który ma podpisać kontrakt sponsorski z największym producentem sprzętu do tej gry na świecie. Jak możecie sobie wyobrażać sprawa jest niemała, potrzebujemy to wygrać bo to nam pomoże funkcjonować (sami dokładamy do tego biznesu, a gramy w najwyższej klasie rozgrywkowej w Polsce)
Jeśli macie ochotę i trzy sekundy czasu zagłosujcie proszę na Sebastiana Kwaka nr 5 na liście, będę wdzięczny. https://www.facebook.com/questions/430946536936738/ |
Jak włączyć te dodatkowe funkcje podczas meczu finałowego EURO ?Dodam, że mam TVP1 HD z naziemnej cyfrowej telewizji
|
Cytat:
TRZEBA SOBIE POMAGAĆ i mimo, że to nie ten temat, to zagłosowałem na Twojego ziomka i powodzenia życzę |! |
Cytat:
|
Cytat:
Przepraszam za wprowadzenie w błąd. |
Nietypowe pytanie pewnie wyląduje to i owo na luzik,ale do rzeczy.Wygrał z was ktoś dostawę piwa Tyskie w tym całym konkursie? Mam 15 kodów z czego 7 w weryfikacji odpowiadam w miarę szybko co jest?Jakiś wałek?
|
Wiem że nie ma organizowanego meczu o 3 miejsce a EURO. Ale jak przyznawane są brązowe medale ? Zdobywa je wyżej sklasyfikowany w jakimś rankingu przegrany z półfinału... ?
http://euro.wp.pl/title,Loew-organiz...wiadomosc.html |
przez pomyłke nie to skleiłem klejem super glue .wie ktos może co zrobic żeby puscił klej?
|
Cytat:
|
Witam, mam pytanie... a raczej trzy, ale po kolei:
Mianowicie szukam tytułów dwóch filmów i ni chuchu nie mogę znaleźć. Pierwszy, to film z Keanu Reevsem, na pewno jeden z jego pierwszych. Niewiele pamiętam, poza tym, że grał tam raczej epizodyczną rolę i był chłopakiem/narzeczonym córki głównych aktorów. To był jakiś film obyczajowy. Jeszcze jedna rzecz, to scena, ale(!!!) nie daję głowy, że z tego filmu. Ci rodzice poszli do Idź Na Całość i kobitka została wybrana do gry i coś tam wygrała, bo posłuchała przy wyborze bramki podpowiedzi jakiegoś indiańca, a nie męża. Drugi, to chyba film z Olafem Lubaszenko, albo z Markiem Kondratem... nie pamiętam. Tu też aktor jest dość młody i pracuje dorywczo jako kelner w jakiejś restauracji. Mieszka w obcym dla siebie mieście i z trudem znajduje czas na to, żeby na siebie zarobić. To też był raczej film obyczajowy. I rzecz ostatnia, czy ktoś może wie, gdzie uda mi się dostać Szwejka którego grał Jurek Stuhr? Kiedyś Teatr Telewizji coś takiego myknął i nigdzie nie mogę tego znaleźć, a pamiętam, że lałem ze śmiechu. Chyba dwie części były. Dziękuję za pomoc! |
Cytat:
|
Walke Szpili w jakiejs dobrej jakosci gdzie obejrze??
|
Witam.
Jestem aktualnie za granicą, i chciałbym sobie kupić Ipoda Touch. I tu mam kilka pytań. Czy opłaca się kupować za granicą? Czy jeżeli nie kupię go w Apple Store ale w sklepie z elektroniką, to będę miał normalną gwarancję do Apple Store? I ostatnie, czy w Polsce będę mógł z tą gwarancją iść do najbliższego (np. w Krakowskiej) Apple Store? |
Do usunięcia. Przypadkowy double post.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ze względu na fakt, że byłem ostatnio oderwany trochę od rzeczywistości mam jedno pytanie:
Czy Jaliens i Garguła są dalej czynnymi zawodnikami naszej drużyny? |
Tak.
Podbijam na nową stronę. Cytat:
|
Cytat:
Na dzień dzisiejszy tak. |
Jakie są baseny odkryte w Krakowie? Ten Wisły działa?
|
Na Prądniku jest Clepardia (ul Mackiewicza 14)
|
Co oznacza skrót 'ccdt' ?
|
Potrzebuje kupić basen rozporowy z pompą lub bez do 200 zł w jakimś sklepie w krakowie . Wie ktoś gdzie najtaniej ?
|
gdzie kupić jakiś tani wiatrak do domu ? Bo umrę w tym tygodniu jak ma być >34 stopni
|
Cytat:
Cytat:
|
Gdzie w Krakowie najlepiej sprzedać książki? ktoś poleci jakis atykwariat czy cos?
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl