![]() |
Jeżeli u nas co po nie którzy martwią się o obronę, to co mają powiedzieć w Warszawie, bo tam chyba juniorzy grają w linii defensywnej, zero ruchu z przodu, a Chinyama- jak to komentatorzy uznali kumuluje energię na jedną akcję :lol:
To mają chyba problem w Warszawie. Ciekawe czy zwolnią Maćka. E: 1-1 |
Cytat:
Edit: już wiem (dzięki JoeyLG) |
W tym meczu najkorzystniejszym wynikiem dla Wisły bedzie remis . I oby tak juz zostalo 1-1
|
Rybus... totalny piłkarski bezmózg...
|
Złotousty w przerwie bedzie przegladal gazety z rubryką "praca".
|
Cytat:
No i można ze spokojnym sercem postawić na Amicę. 1-1 i Legia w 10, nie czuję by mogli do końca dowieźć ten remis. |
Rybus to jakiś idiota jak mając żółtą kartkę można było coś takiego zrobić ?? Nie mam pojęcia.Legia gra straszną padakę.Chyba po tym meczu Maciuś straci pracę.Typuje 1-3.
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=WMXLosK7GOw |
Cytat:
|
Cytat:
Pan Kucharczyk ;) Cytat:
|
można oczywiście pokiwać głową nad głupotą Rybusa, co lekkomyślnie zespół osłabia.
Z drugiej strony - przynajmniej widać, że naprawdę oni chcą dobry wynik wyszarpać (bo piłkarsko w tym meczu znacząco słabsi są), wtedy nie zawsze młody gówniarz jest w stanie nad nerwami zapanować. Wolę to niż przechodzenie obok meczu. I tak jeden zawodnik mniej gra, a czy na ławce ci on, czy sobie przy linii spaceruje - jeden pies. Legia remis dowiezie, coś ten ich bramkarz trochę szczęścia dziś ma mimo dziadostwa obrony a do tego napastnicy Lecha marnują ile wlezie. |
ile waży Chinyama? Porusza się jakby miał 10 kilo nadwagi, albo jakby miał zaraz na zawał zejść.
Legia pierwszą połowę też grała w 10, pytanie czy drugą zagra w 9. Ale Maciek chyba zauważy to co widzą wszyscy i daruje czarnoskóremu drugie 45 minut |
Marketing na Lechu działa.
|
Chinyama chyba jest na etapie meczu z Bełchatowem. Reszta drużyny się coś tam ogarneła i, znając cały szereg swoich wad, doszli do wniosku że wygrać cokolwiek mogą tylko ostrym zapieprzaniem. Do Chinyamy dojdzie to chyba najwcześniej za 2 mecze.
|
Cytat:
Maciuś robił zmiany za późno. Czaroskóry wyjdzie na 2 połowę na bank. |
Cytat:
Edit: mięso nadal na boisku. |
Ho ho ho. Skorża na trybunach za wrzuty na sędziego :)
Niegrzeczny Maciuś :) |
Cytat:
|
No to Maciek wyleciał...
|
Na drugą połowę Legia wzmocniona brakiem Skorży :)
Inna sprawa, że bez sensu się zachował, bo akurat dziś sędzia prowadzi zawody przynajmniej dobrze. Rybusa by zbluzgał za głupotę. EDIT - tyle co pochwaliłem i ta szopka z rożnym :lol: |
No to mamy tytuły do gazet: "Skorża wyrzycony" ;) Ciekawe czy będzie, że z ławki czy z Legii?:D
|
Mogę nie lubić Legii, ale za kibiców to jestem pełen szacunku. To co robią od tylu lat to jest Top Class ;-)
PS.Naprawdę nasza skopana zyskuje dzięki tym stadionom.:) czekamy na stadiony we Wrocku i Gdańsku. |
Ktoś wcześniej napisał "nasz człowiek w Legii" :D atmosfera przednia, oby wiecej nowych stadionow. Chinyama okrutnie słaby...
|
Pyry cały czas tym środkiem... Zieliński tak jak Skorża, powinien stać w narożniku :)
|
Cytat:
|
czyżby brak Skorzy na ławce już przynosił efekty? ;) Bardzo fajna gra Legii w tej drugiej połowie. Jak Lech strzelił 3 gole w Turynie?
I 2:1. Lech taki słaby że szkoda gadać. Jakby w 6 grali. |
Kurde, ale Legia gra w II połowie. Jakby Lech był w 10-tke a nie Legia.
Ale nie zdziwie się, jak dostaną na 1:2 w ostatniej minucie z kontry Lecha. Tak to zwykle bywa. Na razie wynik super dla Wisły. |
Brawo Legia. Należało się jej :D
Arboleda spierdala z boiska :D |
Tak kończą frajerzy...
|
Ale jaja...
P.S. Kiełb jest cieniutki |
Gol dla Legii ale ważniejsze jest to, że Manuel się obraził i idzie do szatni :lol: to takie straszne...
Grają w 10 a wygląda tak jak by to Lech grał o jednego mniej. |
Albo Legia jest tak zajebista , albo Amica to personifikacja kompletnego dna.
Chyba to drugie. |
A wszyscy jarali się Lechem jak ten zdobył 1 pkt z Juve, jaki to ten Lech zaje*isty.
|
Tak się gra! Ten mecz jest naprawdę świetny do oglądania 8)
|
Pierwszy raz oglądam mecz polskiej ligi z przyjemnością. Naprawdę. Świetne widowisko. Nie sądziłem, że kiedykolwiek to napiszę.
Amika żenada. Legia pokazała zęby, charakter i jaja. |
Cytat:
|
No to Legia ratuje Skorżę, to może być punkt zwrotny w tym sezonie. Chyba tylko jacyś do granic zaślepieni wierzyli, że Legia zaraz spadnie na 15.miejsce...
|
Szczere gratulacje dla Legii. Doping świetny. I gratuluje bardzo dobrego meczu, charakteru, zadziorności, walki, zwycięstwa.
|
Legia pokazała wreszcie ambicję. I to w tym meczu, w którym powinna ;-)
|
Dla Nas najlepszy byłby remis ale jak już miał ktoś wygrać to lepiej że to jest Legia :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl