![]() |
Cytat:
ta kamerka lepiej chodzi (plynniej), ale dziala tylko na IE |
cos mi tu nie gra patrze na tej kamerce na trafalgar 15 minut do godizny zbiorki a tam ze 100 osob porozwalanych po calym placu ktorzy w dodatku nie wygladaja na wislakow
|
Panowie... Powodzenia dla Wisły ... Bede za was trzymal kciuki zaraz po "naszym" meczu... Mam nadzieje ze uda wam sie osiagnac wynik dajacy nadzieje w rewanzu.. Kibic Lecha
|
No to widocznie nikt nie przyszedł na zbiórkę.
Matko, moze gdzieś z boku reszta stoii, może rozsiani po całym placu, może gdzieś na uboczu się zbierają, chyba gdzieś za tą wieżą bo widziałem jak z 50 naszych przez ulicę w obstawie "żółtych" kamizelek przechodziło nie w stroną tej fontanny tylko gdzieś tam na prawo od tej wieży. czy mają jednak podejść pod fontannę i pochamać do kamerki żeby ktoś uwierzył że są? nie bój się, zapewne jest ich tam w ****u.. poza tym o zbiórcę wiedziały osoby które zajrzały na forum.. |
jak tam czerwono na Trafalgar? ja zaraz z domu wychodzę i już pedze !!
|
Cytat:
http://www.camvista.com/england/lond..._streaming.php |
Przypuszczalne składy
Tottenham: Gomes - Gunter, King, Woodgate, Bale - Lennon, Zakora, Jenas, Bentley, Dos Santos - Bent. Wisła: Pawełek - Baszczyński, Głowacki, Cleber, Diaz - Łobodziński, Cantoro, Sobolewski, Zieńczuk - Boguski, Paweł Brożek. Jesli Łobo bedzie na ławce, to bede spokojny o gre ofensywna. Czemu nie zagramy z Jirsakiem 4-5-1 ? |
Właśnie nie rozumiem troche Skorży- podobno na Jirsaku miała sie opierać nasza gra w tym sezonie. Przychodzi najważniejszy mecz do tej pory i co? Jirsak na ławce :/ a jak to jest z Singlarem? kupili go na ławke?
|
W Wiśle grają nazwiska, a nie forma :)
Z Jirsakiem jest taki problem, że on świetnie nadawałby się w miejsce Cantoro. Nie potrafi prowadzić piłki i dryblować, ale jest jednakowo dobry w grze defensywnej jak i ofensywnej. Razem z Sobolem świetnie mogliby się uzupełniać pod warunkiem, że przed nimi grałby typowy ofensywny pomocnik. Taki chociażby Garguła (nie szczyt marzeń, ale niechby :)) I wtedy środek pomocy uznałbym za naszą silną stronę. A teraz ani nie ma skrzydłowych, ani odpowiednio ustawionego środka. Brak przygotowanej technicznie i szybkościowo drugiej linii powoduje, że wyjazdy, gdzie przeciwnik naciska mocno pressingiem, są w wykonaniu Wisly bardzo słabe. Dlatego cięzko o optymizm. Oby było o co grać w rewanżu. |
Jest czerwono :)))))
|
No teraz to już chyba widzicie Wiślacką brać w Londynie..:>:P
medyk chyba już poszli. |
jak ktos moze to niech zrobi zrzut ekranu
|
FC Kopenhaga ogrywa FK Moskwa w Rosji 1:0. Gwoli przypomnienia Levski, wspomniana Kopenhaga, Ajax oraz Udinese procz TT byli potencjalnymi rywalami Wisly Krakow. Ja juz wtedy pisalem, ze najgorsze losowanie wg mnie to wlosi i zdania nie zmieniam. A Levski i FCK? Uwazam, ze wlasnie najgorzej to wylosować ogorka i z nim sie meczyc /odpasc patrz mecze z Tbliisi, Valerenga, Guimaraes czy chocby Saloniki (wtedy Wisla byla zawsze rozstawiona).. ok w tym przypadku awans ale po jakich mekach?
Wole grać z dobrym zespolem ktory przezywa kryzys -TT- niz Levskim, czy FCK ktore np mogą blyszczyc forma. W kazdym badz razie trzymam kciuki. Do meczu 2,5 godz i juz sie nie moge doczekac! POWODZENIA |
|
Tu będzie transmisja meczów Wisły i chyba Lecha też, ktoś prosił, więc daję link:
www.elite-sports.net/tv.php |
Cytat:
Nic to nie zmienia: wyższą koniecznością jest umiejętność wygrywania z rywalami pokroju Tbilisi, Valerengi, czy Vitorii. To ważniejsze od pojedynczych przebłysków z FC Barceloną, bo w przeciwieństwie do tego ostatniego wygrane z wicemistrzami Gruzji, Norwegii i Portugalii coś wymiernego dają (tutaj awans do kolejnych rund). |
o której mecz? bo w programie nic niewidze
|
Cytat:
|
|
21:05 bedzie sie zaczynać transmisja a mecz 21:10
|
Cytat:
|
Cytat:
No wlasnie po odejsciu Kosy -nawet slepiec powie ze w tej druzynyie,nie ma tego czym zlaliśmy Parme czy Schalke--nie ma skrzydeł. Gre Lobo i Zienia ciezko tu nazwac grą.....bo nie ma tu ani rajdow a ni celnych dosrodkowan...nie ma nic. Dzis zobaczymy co to znaczy gra skrzydlami ,boje sie o prawa strone i Baszcza ..tam Lennon bedzie ostro krecil. Wogole boje sie ze caly mecz bedzie sie opieral wlasnie o skrzydla....rajdy..dosrodkowania celne,w pelnym biegu zapewne na Benatleya.Taka pewnie bedzie ich taktyka.Cleber wszystkiego nie powybija i dlatego my tez musmy byc przygotowani ze bedziemy musili zaatakowac jak bedziemy przegrywali. Bo taktyka a'la Camp Nou czyli wsyztko co jest okragłe bijemy w kierunku Brozka -jest co tu duzo mowic akurat w naszym wykonianu nieskuteczna.,bo we Polsce nikt nas do takowej nie zmusza. |
Tottenham - Wisła 2-0
Strzelcy 2 x Paweł Brożek, asysta Rafał Boguski Właśnie zakończyłem mecz w PES. Anglicy cały czas mieli przewagę ale po dwóch kontrach objeliśmy prowadzanie. Czy się to ziści w rzeczywistość ? Zobaczymy ja w to wierzę ! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak nie teraz to kiedy mają z Angolami wygrać? Nie grają tam ani Keane ani Berbatov ani Modric, czyli 3 gwiazdy światowej piłki. Zespół jest przybity, w fatalnej formie, tylko teraz można pokonać tej klasy drużynę...
|
Bądźmy szczerzy, panowie, porażka 1:2 jak z Beitarem to będzie sukces przy naszych problemach kadrowych i formie jaką prezentujemy na wyjazdach. Pierwszej połowy się nie boję, najgorsza będzie końcówka bo jak Angole przycisną to nasi mogą kompletnie wysiąść kondycyjnie. Trzeba liczyć na dobrą skuteczność Brożka i na to, że Mario nie będzie wypluwał przed siebie każdego strzału.
|
Jeśli Lech remisuje 0-0 z Wiedniem, to jak Wisla ma wygrać z Totenhamem ;-)
Oczywiscie zartuje i mam nadzieje,ze Tottenham będąc w strefie spadkowej prezentuje poziom 2 ligi angielskiej która jest dla mnie dramatycznie słabiutka. |
brawo zakładaj porażkę już przed meczem...
|
Nie mam meczu w tv :((( MA ktoś pewne zródło transmisji ?? Parę postów wyżej był link ale mi nie działa ;/
|
Cytat:
A co do meczu to skład już jest: Pawełek Singlar Baszczyński Cleber Diaz Boguski Sobolewski Cantoro Jirsak Zieńczuk Paweł Brożek |
Cytat:
EDIT: Nie ma Łobo uffff |
Aha ... Spróbuej to znalesc na polsacie cyfrowym ... Ta strona z itvp mi wlasnie nie dziala, Tvp regionalne ?? Nom trzymam kciuki za Wisłe i Jirsaka bo dobry grajek z niego :D
|
Panie Skorża, dziękuję Panu za wystawienie własnie takiego składu, jaki rozpocznie mecz.
DO BOJU WISEŁKA! |
Dobrze, że nie ma Łobodzińskiego. Głowacki po kontuzji też jeszcze nie jest w pełni formy i pewnie zagra w Białymstoku
|
Szpakowski komentuje mecz Wisły.
|
TVP dalej leci w chu*a! Mecz się zaczyna, a na iTVP dalej leci Amica...
|
Czemu tak oddajemy pole ? Szpaku ma rację, żeby piłką pograć :) Czyżby umiejetnosci wystarczylo tylko na pierwsze 10 minut, a teraz to już tylko obrona Częstochowy ?
ps. Bogucki :rotfl: |
Jak mnie w****ia Szpakowski z tym Boguckim.....
A nasi po dobrych akcjach kombinacyjnych wracają do gry "dzidami" do przodu, z których ciężko coś ukręcić. |
Bogucki to jakiś nowy pilkarz Wisly ?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:14. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl