![]() |
www.google.maps.com jest taka opcja :) lub coś tym stylu
|
Gdzie znajdę dobrej jakości przyśpiewki śpiewane przez kibiców Wisły w formacie MP3/wave?
|
Nie wie może ktoś czy została uzbierana odpowiednia suma na gościnę LECHI :)) ?
|
Chcę sprawdzić stan moich pakietów w orange go. Co mam zrobić?
|
Czy w Play na kartę są jakieś pakiety sms do wszystkich sieci?
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item477702756_...klep_wawa.html tu masz raty 0%. Ostatnio jak widziałem w MM 80GB + fifa lub dwie gry kosztowało 1499zł. |
Jak tam Wasze GG?
Długo już nie działa? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Gdzie kupie flage Polski żeby można było ją powiesic przed domem?
|
Cytat:
NIe opłaca sie kupować PS3 lepszy jest juz Xbox 360. |
Cytat:
Pod jakim względem? |
pewnie pod tym ze trzeba płacic za gre przez neta..
|
Moze trochę nietypowe pytanie, ale mam nadzieje że odpowiedź dostanę ;)
Jakie są szansę na spadek/umocnienie dolara w następnych 2-3 tygodniach? O ile dolar się umocni czy też spadnie? Oczywiście chodzi mi czy zajdą jakieś diametralne zmiany, czy kurs będzie oscylował koło aktualnej granicy. |
J/W również nietypowe pytanie: posiada ktoś z Was namiary na kogoś kto napisze pracę licencjacką ? temat: działalność opiekuńczo - wychowawcza realizowana w świetlicy szkolnej. gdyby ktoś coś miał to priv.
|
Cytat:
Cytat:
Według mnie to z Xboxem 360, przemawia fakt ze jest tańszy, tańsza jest przeróbka, jest wiekszy wybór gier, i z piratami nie ma problemów. Natomiast piraty na PS3 sa wydawana na płytkach Blue ray, koszt takiej gry wynosi okolo 100 złotych a na Xboxa 15 złotych. |
Pytanie dla osób znających się na kompie troche lepiej ode mnie:)
Od jakiegos czasu nie mogę wejść na poczte przez Opere, za każdym razem wyskakuje mi taki komunikat: Cytat:
Podbijam prośbe o pomoc |
Cytat:
Czysty nośnik blue-ray kosztuje kilka złotych. Co nie zmienia faktu, że nie ma piratów na PS3. Przewaga xboxa to jedynie piraty, nic więcej. Płatna gra online, napęd dvd.. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wieksza dostępnośc gie, nawet tych orginalnych. |
Poleci mi ktos jakis dobry,sprawdzony GABINET DENTYSTYCZNY ,ktory do tego nie ma cen za swoje uslugi jak niewiadomo za co...??
Bylbym wdzieczny Pozdrawiam |
Cytat:
|
Witam! Poszukuję zbioru wszystkich opraw WISŁY... Miałem kiedyś linka ale gdzieś przepadł :-/ Wiem jedynie że wszystkie oprawy BG były na jakiejś stronie o nazwie ULTRAS TIFO jakby ktoś coś miał na ten temat to będe wdzięczny.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
krakowska jutro otwarta ?
|
Z tego co wiem to wszystkie większe sklepy (więc galerie też :P) są zamknięte.
Czy może ktoś posiada halówki Nike First Touch II? Jak sie trzymają i czy dobrze sie w nich gra? |
Ile może kosztować całkowite przemalowanie CC? tak pi razy oko, o rzad kwoty mi chodzi ;>
|
Jakiego laptopa byście polecali do 2500zł i gdzie? Z góry dzięki..
|
Witam. Potrzebują znaleźć spis wszystkich meczów Wisły od 2006 roku. Wie ktoś gdzie mogę coś takiego znaleźć? ew może ktoś ma dobrą pamięć i mi każdy mecz z datami wymieni? :-D
|
Poszukuje intuicyjnego programu do tworzenia filmów (edytowanie, łączenie, dodawanie muzyki itp).
Zna ktoś godny polecenia? |
Cytat:
do nowych gier to raczej cos powyzej 2500 PLN, moze cos wybierzesz ale z jakościa moze byc roznie... |
Cytat:
http://www.ts-wisla.pl/Liga/index.ph...2a_Krak%C3%B3w ;) |
Cytat:
|
Gdzie mogę w Krakowie kupić szalik Lechii są w Fanatyku? Bo nie pamiętam ; p
|
Cytat:
jakis dobry prezent na 18 dla dziewczyny (kolezanki) do 120 zl ?? ;> |
Gdzie w Krakowie moge kupic tanio akwarium (wieksze niz112l) ??
Pozdro |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:37. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl