![]() |
A tak z ciekawostek to gruzińskie Zestafoni zdemolowało w dwumeczu Pólnocno-Irlandzki Lisburn 11-1 !!
Na wyjeździe 5-1, u siebie 6-0. Nie ma co robi wrażenie, zwłaszcza że gruzini to nie wirtuozi, a Irlandia Północna to "mała Anglia". Legia może mieć ze swoimi Gruzinami niemały problem. |
Cytat:
|
Cytat:
pzdr |
Cytat:
Chciałeś powiedzieć bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo mała Anglia, prawda? Ostatnio Linfield FC, było nie było, "najbardziej utytułowany klub na świecie", dostał 4:0 od podrzędnej duńskiej drużyny w Europa League. Tam to Dawidowski byłby półbogiem. |
Cytat:
W Linfield ?! btw. pilem z protestantami w barze w Lisburn. Zacna ekipa. God save the queen. |
Cytat:
Chociażby taki Glentoran. :foch: |
Cytat:
Kiedys ze sportowych byl tylko C+ potem dołaczyła Wizja ,i juz zaczelo sie "rozsprzedawnaie" poszczególnych dyscyplin , potem wszedl Poslat z Polsatem Sport a potem porobila sie N,TVP Sport ,Sport Klub ....kazdy cos tam ma ,jeden zuzel drugi LM a trzeci Bundeslige. Ale zeby nieskusic sie na mecze Polskich druzyn w Pucharach ??naprawde nierozumiem takiego podejscia ,tak zal im tej kasy ktora wydaja na pseudogwiazdy z tancow na Lodzie,z gwiazdami ,w cyrku i z pingwinami?? Ale od jakiegos czasu polsie stacje rozmieniaja sie na drobne ,coraz bardziej ignorujac polskiego kibica. |
To jest w ogole jakis kosmos. Tutaj Marszałek zaczal porownywac co sie opłaca a co nie i ja bym dalej to kontynuowal. Czy ku.wa opłaca sie puszczac w Polsacie Sport lige szkocka? Jedynie mecze Celticu z Rangers i moze z Hearts sa warte uwagi chociaz ja np zamiast nich wole sobie w sobotnie południa Polska lige ogladac... Nie rozumiem tej logiki, bardziej opłaca sie bosk pokazac, powtorke jakiejs gali niz mecz na zywo? 150 tys zł ktore trzebaby zapłacic za prawa do pokazania Wisły z Levadia nie cofna sie tv? Wiecej zarobia na puszczenoiu na Pol Sporcie powtorki z gali bokserskiej, wiecej Polsat zarobi na puszczeniu Momentu prawdy. Ja juz sam nie wiem czy naprawde tutaj chodiz tylko o finanse. Naprawde tych 150 tys by nie odzyskali?
|
Może by odzyskali ale zawsze jest ryzyko. A jak puszczają jakaś badziewną powtórkę to nic nie płacą za to i zarabiają jakies grosze na przypadkowych widzach albo tych co zostawią telewizor włączony i gdzieś pójdą.
Na http://www.kuszotv1.pl/ już leci rozgrzewka przed meczem Polonii. (nie jestem pewny czy na żywo ale leci :) Jeśli transmisja rzeczywiście będzie za darmo i wszytko będzie w porządku proponował bym na zachętę poklikac w pare reklam na ich stronie.] Wie ktoś kiedy na Orange zaczyna się to "coś"? |
TVP mnie troche rozwaliła dziś w wiadomościach sportowych przeprowadzili wywiad z Jarosławem Lato i Jackem Grębockim a samego meczu nie mogą pokazać a na kuszotv wszystko elegancko działą zaraz się mecz zaczyna bo składy już podają i rozgrzewka jest
|
6000 ogladajacych i rosnie :)
|
Co z tym kuszo, czemu mam biało czarne kropki :D ?
jakos głosu jest yyy ... i jak takie ustawienie kamery ma byc w meczu Wisły to haha ... |
Tez macie skopany glos?
|
No właśnie ja też...
Jaja jak **** w tym kraju, każdy kto jeszcze płaci ten haracz radiowo telewizyjny jest nienormalny... |
Musza sciszyc mic. Wczoraj na testach bylo ok.
|
widze, ze mecz juz sie rozpoczął?
myslalem ze o 20.30 ps mowili ile na trybunach? koszmarna ta jakość |
chyba mowili ze DUZO. ale nie da sie tego sluchac/ ogladac
|
Operator kamery głownej chyba wczoraj byl na imieninach bo juz drugi raz kamera mu uciekla ,tak ze mozna bylo poogladac dach trybuny glownej :lol:
A Dysko-Polo caly czas kontroluje gre i pewnie tak caly mecz 11tys ludzi to oglada,nawet niezle a licznik caly czas idzie w gore |
Robimy zrzutke dla KuszoTV i kupimy im statyw pod kamerę? :)
Taki szczególik, a powoduje, że oglądanie transmisji jest niesamowicie męczące :/ |
strasznie tnie...
|
Daj spokój jakość słaba(o ile nie bardzo słaba) tak jakby operator nie nadążał za piłką ( jest wogóle operator?)
|
Głowna kamera ma statyw ale widocznie tylko go obsluguja w poziomie, a nie w pionie... :)
|
Za darmo to i ocet słodki.
|
TVP to farsa , złodzieje i naciągacze!Już pomijam to że nie ma Ekstraklasy , I ligi , dwóch meczów LM itd. ale to jest PARANOJA żeby meczów POLSKICH DRUŻYN w Europejskich Pucharach nie pokazywali!!!KORZENIOWSKIEGO POWINNI WYWALIĆ Z TEGO TVP BO ON TYLKO WIDZI TE SWOJE ZAWODY LEKKOATLETYCZNE KTÓRE OGLĄDA 1/10 TYCH LUDZI ,CO OGLĄDNĘLI BY MECZ!!!
|
dobre i to, zawsze moglismy czytac relacje lajw
|
Hm, może chłopaki trochę popracują do następnego meczu nad instrukcją do tej kamery i znajdą rozdział dotyczący funkcji zoom. O opcji replay na razie nie wspominam :>
|
zasada nr 1 dla początkującego operatora posiadającego słaby sprzęt (bo taki posiada ten z kuszoTV):
obracać kamerą za pomocą "gumki", a nie trzymając za uchwyt w statywie, wtedy przesunięcia obrazu są płynne, a nie szarpane zasada nr 2: nie przybliżać i oddalać obrazu! zasada nr 3: statyw trzeba mocno i solidnie usztywnić na ziemi, bo często jest tak, że przy przesuwaniu za uchwyt statyw się podnosi, przesuwa itp.. pozdro |
"Zupełnie... pusty lewy obrońca" :lol:
|
u mnie chodzi plynnie, zero ścieć, głos tez w porządku wiec nie ma co narzekac bo za darmo, oczywiscie byłbym skłonny zapłacic te 5 zl za lepszą jakość
|
Cytat:
****a 15 tys ogląda to w głupim internecie... gdzie nie kazdy ma dostęp i nie kazdy wie i nie kazdemu sie chce... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl