![]() |
Cytat:
W takim razie pytanie tytułowe: Czy kobieta to człowiek? http://pl.youtube.com/watch?v=NJwqEIBElCM |
Cytat:
A że są mniej udane kobiety, normalne jak to że wielu facetów to łajzy :) |
czy my kobiety jesteśmy zaproszone do dyskusji? ... :)
w zasadzie dyskusja niepotrzebna, emsi pieknie to ujął. Dobra to temat zamkniety. jaki następny? :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
i jak je nie kochać? |
Cytat:
Ja tam wolę temat proste przyjemności bo każdy ma takie ja właśnie siedzę z nogami na biurku jak zawsze przed komputerem i to jedna z moich :) |
Przerwę Wam ten początek dyskusji :P. Chciałam podziękować Kamilowi, Pio i DrewniaQowi - wiedzą pewno za co ;).
|
Cytat:
No i jeszcze za jedną rzecz, ale nie chce mi sie priva pisać ;) |
Tiramisu gdzie się podziałaś????? tzn Twój avatar gdzie się podział???
:) |
Kobiety mają w życiu przerypane. No bo pomyślcie: nie można sikać na stojąco, trzebai się malować, nie można iść z kumplami na browar do pubu, bo tak nie wypada, czasami wypada nosić w zimie te zakichane spódniczki i w ogle. :D
Nie ma to jak być facetem. :D na dół nie wiem jak ty, ale częściej na zewnątrz przebywają paluszki niż owe co nieco, które jest ukryte co najmniej pod dwoma warstwami. :D i jeśli nie masz nic przeciwko zedytuj cytat, bo jakoś tak mało po polsku mi wyszło :) |
Cytat:
A nie wiem jak u Ciebie ale u mnie kobiety chodzą na browar z kumplami i nikt nie mówi, że nie wypada czy coś, w spodniach też chodzą :) To malowanie tylko bym nie przebrnął zalotka mnie przeraża :shock: :lol: Ale i tak bycie facetem mi służy generalnie dajmy być kobietom kobietami i facetom facetami bo ostatnio w dobie metro delikatnie mówiąc trochę to wszystko się rozmyło |
Z jednej strony wasze głosy chwalące kobiety a z drugiej słynne zdanie z Testosteronu: "
One wszystkie to k.... są" (z czym osobiście się nie zgadzam) P.S. "Kobieta to jest zjawisko z którym ja się stykam parokrotnie":lol: |
Cytat:
Dobrze być kobietą :). A poza tym po co się oszukujecie? Uwielbiacie nas :P. Każdy na swój sposób, lepszy lub gorszy, ale jednak. |
hmm...a że Dudka na Mundial nie wzieli....
:D |
Cytat:
Był już jeden użytkownik forum, który został zmuszony do oddania avatara :D |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
I stworzył Bóg roslinnośc wszelaką i popatrzył na swe dzieło i rzekł - doskonałe i piekne, idealnie mi to wyszło I stworzył Bóg zwierzynę róznej maści i odmiany i popatrzył na swe dzieło i rzekł - doskonale i piekne, idelanie mi to wyszło I stworzył Bóg Adama i popatrzył na swe dzieło i rzekł - doskonałe i piekne I stworzył Bóg Ewę i popatrzył na nią i rzekł - upssss nie no ty to sie będziesz musiała malować! |
Jedno małe pytanko do facetów: Naprawdę wysłalibyście nas z powrotem na Wenus jakbyście mogli? Oj,, ;)
|
Niekoniecznie na Wenus i na pewno nie wszystkie :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Typowe. Wiem, ale nie powiem:> Rozbudziłeś moją ciekawość, więc mów:D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
na 100% druga kobieta... :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
|
i wszyscy w skupieniu oglądają stronkę.... :D
|
Rączki na kołderkę i prosto siedzieć :lol:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl