![]() |
http://i.imgur.com/y3GVR.jpg
http://i.imgur.com/5bgl9.jpg Bus kosztuje 6 zł, jedziesz do końcowego przystanku i potem 2 minuty na nogach do kopalni. |
1. Jutro wybieram sie autem w rejon błoń żeby obejrzeć mecz Polska-Czechy. Gdzie polecacie zaparkować i którędy przebijać sie w okolice Błoń bo myśle że może być spory ruch na drodze...
2. kupiłem kiedyś pare biletów komunikacji miejskiej jako że aktualnie jeżdże na karcie która niedługo mi sie kończy chciałbym owe bilety wykorzystać tylko wiem że niedawno ceny biletów sie zmieniały i musze zrobić jakąś dopłate do biletów. Widziałem że jest dopłata 10gr i 20 gr. Czy moge jest zrobić tą dopłate i wykorzystać te bilety i ewentualnie którą dopłate wziąc. Jestem studentem.. |
Jeśli ktoś znał osobiście użytkownika Pablooo bardzo proszę o kontakt na PW.
|
Mam pytanie. Wczoraj dostałem pocztą informacje z policji o zapłacenie mandatu (zakłócanie ciszy nocnej 300zł) jednak w tym liście nie ma podanego numeru konta na który można byłoby wpłacić pieniądze. Co w takiej sytuacji zrobić ? a może cały druk (z którym idzie się na pocztę) z numerem konta przyjdzie w późniejszym terminie ?
|
Niech ktoś pomoże ;) myśle nad tym czy wybrać sie ze znajomymi do strefy na błoniach oglądnąć mecz Polska - Czechy.
i tu kilka moich pytań jak było podczas wcześniejszych meczów polaków (tak wiem, że dziś przyjdzie jednak najwięcej ludzi) chodzi mi o to jak tam jest w ogóle z widocznością ekranu, ile trzeba przyjść wcześniej żeby cokolwiek zobaczyć, jak jest z alkoholem (czy można mieć swoje zapasy)? |
Sylwek, z tego co ja słyszałam od znajomych (osobiście nie byłam), to wcale tam tak fajnie nie jest, widoczność nie za dobra, problem z zakupem alkoholu jest taki, że są duże kolejki, a czy swój można wnosić to nie wiem, ale myślę, że nie.
|
nie można wnosić ŻADNYCH napojów!! lipa straszna. byłem na otwarciu. ani usiasc ani sie napić (kolejki najpierw po kuponiki tak na min 30min a potem nastepne aby wydali piwo. browar po 7zeta jakiś sikaniec 3%. lepiej ogladnać w domu a za ta kase kupić dobrego browara i jedzenie
|
Swój alkohol na strefę wniesiesz, ale musisz go schować, np puszki do kieszeni. Teoretycznie na bramkach stali "stewardzi" ale przeszukiwali jedynie plecaki, a i to nie u wszystkich. Byłem na meczu z Rosją niemal przed samym telebimem. Na strefę weszliśmy koło 19 i było sporo miejsca, ale dzisiaj proponuję przyjść wcześniej, bo i pogoda ładniejsza i mecz ważniejszy.
|
Kiedy będzie losowanie par 1/16 Pucharu Polski?
|
Cytat:
Moim zdaniem, losowanie 1/16 PP powinno odbyć najdalej w ostatnim tygodniu lipca. |
Pany potrzebuję się dostać na lotnisko Katowice - Pyrzowice z Krakowa. i moje pytanie brzmi , kto zna jakąś tanią linię typu - autokar - bus co by mnie podwiozła pod samo lotnisko. i skąd taka linia jedzie ?
z góry dzięki za odpowiedź. |
Cytat:
kilka razy jechałem, busy mają komfortowe, pod samo lotnisko.....a rezerwując powrót po przylocie busik czeka na Ciebie:) aaaa jedzie z dworca głownego z górnej płyty......przy rezerwacji telefonicznej (ja tak robilem) wszystko powiedzą |
Cytat:
|
dzięki wielkie,być może skorzystam :)
|
Jest ktoś w stanie powiedzieć ile mniej więcej było ludzi na meczach z Rosją i Czechami w krakowskiej strefie kibica? Bo coś wydawało mi się, że na Czechach komplet na pewno był przekroczony.
|
Cytat:
u Nas - 35 tysięcy (z Czechami) :shock: a 13 tysięcy na Ruskach |
Czyli dobrze myślałem. Stawiałem że było 10 i 30tysiecy, nie dużo się pomyliłem.
Dzięki za odpowiedź. |
kantor w Krakowie z najlepszymi kursami ? gdzie ? :)
|
z doświadczenia to najlepsze kursy zawsze były na floriańskiej, albo na Szpitalnej na przeciwko teatru
|
Cześć. Potrzebuje sprzedać książki, z których korzystałem pisząc licencjat. Gdzie w Krakowie jest jakiś antykwariat z przystępną ceną? Na jakiej zasadzie odbywa się wycena?
|
potrzebuje pomocy, mianowicie jakas ładna grafike, patriotyczna, Wiślacka, badz widok, powyzej 160dpi
|
kupię w Krakowie gdzieś koszulki na ramiączkach firmy Fruit of the loom ?
dzięki Hamas_kr :) sprzedają pojedyncze sztuki czy tylko duże ilości ? |
Cytat:
|
Orientuje się ktoś jak jest z 2 (dodatkowa) rekrutacją na studia (SUM) niestacjonarne na UJ, na wydział Zarzadzania?
Faktycznie jest sporo WOLNYCH miejsc we wrzesniu, czy raczej marne szanse na dostanie sie? Z góry dzięki! :) |
Cześć
Macie kogoś znajomego pracującego jako technik-instalator w UPC? Potrzebowałbym zacisnąć ok. 2-3 złączek kompresyjnych na kablu koncentrycznym a maszynka do tego jest piekielnie droga. Może być na prv. Pozdrawiam |
na chłopski rozum, co oznacza określenie
audiowizualny ekwiwalent stylu ?? chodzi dokładniej o to, czy Kieślowskiemu,udało się odnaleźć taki ekwiwalent, w ' opowiesciach z cudzego wesela ' hanny krall |
Witam
Potrzebuję skontaktować się z kimś w miarę obeznanym w obsłudze stron internetowych... bardzo ale to bardzo potrzebuje pomocy. Temat pewnie dziecinnie prosty dla osób znających się na tym. Na forum jest pewnie wiele takich osób więc proszę o priv. z góry dziękuję... zapomniałem dodać że jest to pilne... |
Sprawa dosyć pilna więc proszę o szybką odpowiedź jeśli ktoś wie:
1) Czy w booking.com da się zarezerwować hotel/zapłacić używając eKarty zamiast karty kredytowej? 2) Jak nie to są jakieś strony gdzie można zarezerwować hotel za granicą (Wiedeń) bez posiadania karty kredytowej? 3) Czy jak bym pojechał do Wiednia bez zarezerwowanego wczesniej pokoju znalazłbym jakiś w miare rozsądnej cenie, czy wszystko pozajmowane albo same drogie już zostaną? :D |
bawi sie ktos w edycje filmow np za pomocą pinnacle studio albo adobe premiere pro? potrzebuje w skorcie dowiedziec sie czy tym pinnacle mozna cos w miare profesjonalnego zrobic?
|
Cytat:
2) Hotele.pl, płacisz przelewem. 3) Takie ceny będzie ciężko uzyskać, warto kupić wczesniej. Na booking, główna strona, podaj swojego maila, co piątek,a często co kilka dni, są promocje z taką rakietą, zdaza sie 50% zniżki. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl