![]() |
no jak masz odpis to Ci to odliczą a tak to po roku komornik Ci z wypłaty sciągnie
|
Cytat:
Dziękuję za zainteresowanie i odpowiedzi na pytania. Pozdrawiam. |
Potrzebuję telefonu z normalną klawiaturą ( ale nie rozsuwaną ).
Powinien mieć dwie proste rzeczy... mp3 i aparat min. 5mega pixeli. Producent nie ma znaczenia. Mam dość dotykowych telefonów, albo tych z rozsuwanymi klawiaturami. Chcę coś pokroju Nokii E52 ( czyli normalna klawiatura, żadna biznesowa jak w tych E72 ). Ale może coś innego polecicie ? |
Przepraszam, posiada ktoś linka do artykułu w wyborczej (bodajze w sport.pl) sprzed gdzieś... roku, półtorej w której można się było dowiedzieć, że:
1. w tytule, Kibole Cracovii okradają jakieś domy 2. w treści artykułu kibole Cracovii cudownie zamieniają się w kiboli Wisły okradających domy 3. ze słynnym zdjęciem sektora C dopingującego okraszonym podpisem: "pseudokibice Wisły Kraków" Bardzo potrzebne w trybie pilnym :) Prosiłbym o udostępnienie, bo wujek Google nie pomaga niestety :-/ Edit: Albo coś o "kibolach" pijących alkohol w miejscach publiczncych, przechodzących na czwer. świetle |
Poszukuje ludzi ze Skawiny.
Chcialem sie poprostu dowidziec czegos w sprawie sklepu spozywczego na ul. Tynieckiej. |
Cytat:
|
Cytat:
bo nie lubi jej za jednostronne artykuły o kibicach i za to, że są tubą wyborczą platformy. Ale artykuły mają ciekawe. Zwłaszcza te w dużym formacie, czy nawet czasem w wysokich obcasach. A ja podbijam pytanie wyżej odnośnie telefonów komórkowych |
Wie ktoś w jakich godzinach i dniach można odebrać koszulkę która nie została wpuszczona na trening holandii ?
|
Czy kupię na giełdzie czujnik do lakieru? Albo gdzie kupię. Kupuję samochód a nie mam zamiar się od razu w złom pakować.
|
Gdzie mozna znalezc cala gale ksw 15 do obejrzenia w internecie?? pilne!!
|
Czy po odbiór Dowodu Tymczasowego trzeba sie wstawić osobiście, czy może iść Rodzic np.?
|
Cytat:
|
Jakby ktoś miał na zbyciu, plan dnia po niemiecku to byłby wdzięczny za podrzucenie na priv :)
|
witam, gdzie można kupić koszulkę Polski np. z krzyżem celtyckim lub coś z motywami tego typu?
|
Cytat:
a co tego pytanie jeszcze jedno - gdzie najtaniej , albo po prostu tanio można wyrobić zdjęcia do dowodu / dokumentów ? |
Sopcast wywala mi błąd "Can not access SopCast service..." i woła by zainstalować plug-in iLivid, który wygląda podejrzanie. O tyle dziwne, że Sop jeszcze godzinę temu działał idealnie. Miał ktoś podobny problem?
|
Wziąłem dzisiaj cyfrę+ i mam problem:Otóż po podłączeniu i włączeniu dekodera na kałach C+film HD,C+Gol HD,C+weekend,C+3D oraz kanałach Cyfry np.Hyper.Widnieje magiczne zdanko:Brak sygnału sprawdź konwerter czy jest ustawiony jako jeden czy twin.Oraz czy nie ma problemu z anteną.Dodam, że antena od Polsatu konwerter typu twin.Na chłopski rozum ustawienie anteny,ale poziom pokazuje 4 i pisze,że Dobry a inne kanały HD działają normalnie np.C+Sport HD
|
Ma ktoś foto napisu "Miłości nie ma" z przejścia pod mostem grunwaldzkim?
|
Witam, korzystam z konta syna, potrzebuje ściągnąć kilka programów z internetu w pełnej wersji (nie miesięcznej) i z racji tego iż jestem kompletnym laikiem i mam >50 nie radze sobie.
potrzebuje pomocy Prosiłbym o linki z których mógłbym ściągnąć następujące programy: Ilustrator Photo Shop QuarkXpress Za niedługo rozpoczynam szkolenie wewnątrz firmy z obsługi tychże programów, ale wolałbym najpierw zobaczyć jak to wygląda i czy będę w stanie w moim wieku przyswoić sobie tą wiedzę. z góry dziękuje, pozdrawiam |
Jesli będziesz miał w firmie szkolenie z tych programów to po co Ci teraz wersja więcej niż próbna? A argument , że masz >50 jest faktycznie powalający
|
Cytat:
Ponieważ na szkolenie to idzie 6 osób i najlepsza (ta która najlepiej opanowała programy) dostanie awans i podwyżkę. Ja już w pierwszym dniu chce pokazać że to mnie się on należy. To się nazywa profesjonalizm i ambicja... Szkolenie zaczynam za ponad 3 miesiące, dlatego pełna wersja. Skoro ten argument Cię powalił to życzę Ci abyś jak najszybciej powstał i dalej żył życiem. Poza tym po co udajesz jakby Cię to interesowało i piszesz nic nie dające posty? Jak nie chcesz pomóc to po prostu tego nie rób... może znajdzie się ktoś inny. Pozdrawiam |
Jaki nośnik jest uważany za najlepszy do archiwizacji danych?
Zależy mi za archiwizować plików video na parę lat, że gdy będę je chciał odczytać za ponad 5-10 lat to nie będę miał z tym problemu. Co mówią mądrzy ludzie na ten temat ?! |
Cytat:
Ściąganie programów z internetu jest stosunkowo proste, ale wymaga przyswojenia pewnej wiedzy. Najczęściej do tego celu wykorzystuje się pliki torrent - tutaj jest jasno napisany poradnik tłumaczący jak korzystać z tego protokołu: http://www.forum.eprogramy.net/Jak-c...rrent-t19.html http://tibia.net.pl/threads/105328-Poradnik-Szybkie-i-skuteczne-pobieranie-z-Torrent%F3w! Programy zazwyczaj są zapisywane jako obrazy płyt. Żeby je zainstalować należy ściągnąć odpowiedni program i postępować zgodnie z instrukcjami zamieszczonymi m.in. tutaj: http://www.komputerswiat.pl/poradnik...h-napedow.aspx W razie problemów polecam zwrócić uwagę na linki zamieszczone na dole strony w dziale "Czytaj także". Dla kogoś kto z takiej formy korzysta często wszystko wydaje się to proste, ale z doświadczenia wiem, że ludzie, którzy nigdy nie ściągali programów z internetu miewają problemy z poprawną instalacją. Pojawiają się problemy z crackami, spolszczeniami, niedziałającymi funkcjami, etc. Dlatego uważam, że najlepiej byłoby gdybyś się zwrócił do znajomego, który już kiedyś taką akcję przeprowadzał. Zaoszczędzisz sobie dużo czasu i nerwów. W przeciwnym wypadku musisz się pomęczyć sam, to może ułatwić całą sprawę : http://peb.pl/gry-komputerowe/71807-...ezpieczen.html Zobacz też to: http://forum.torrenty.org/viewtopic.php?t=161 ps. Sprawdziłem i wszystkie linki do interesujących Cię programów znajdziesz na http://thepiratebay.se/ |
Cytat:
Nie ma 100% pewnego nośnika. Czytałem kilka miesięcy temu że jakieś zbiory z biblioteki zeskanowane na DVD poszły w....u. Podobno są specjalne płytki DVD o jakiejś zwiększonej jakości powłoki do wypalania ale kij wie, a pewnie 1 płytka kosztuje kilkadziesiąt zeta. Ja trzymam archiwum na dyskach. Dwóch :) Jeden zwykły twardziel 3.5 cala - drugi przenośny 2.5 Zakładam że nie padną oba naraz - a koszt relatywnie mały - 1TB kupujesz za kilka stówek. |
Cytat:
kolega wyżej napisał fachowo co i jak, choć prostsze od torrentów jest po prostu korzystanie ze strony www.peb.pl zakładasz konto tak jak na normalnym forum, potem wchodzi w dział giełda i tam szukasz odpowiedniego działu i programu który Cię interesuję. Ściągasz dany program jako plik WIN RAR ( czyli spakowane wszystko do jednego folderu ). Następnie wypakowujesz ( klikasz prawym na na plik WYPAKUJ TUTAJ ) i wsjo rybka ;) |
Posiadam konto w mBanku. Ale z racji tego, że pieniędzmi operuję częściej z ręki do ręki chciałbym założyć konto bankowe np. PKO, bank pocztowy, czy Zachodni i tam wpłacać w oddziale pieniądze na konto a potem przez internet przelewać do mBanku. Tylko nie wiem jakie konto będzie do tego najlepsze a wolałbym jakiś bank co ma dużo placówek bo często podróżuję i żeby było tanio ba za darmo to się raczej nie da :)
Wybrałem inteligo bo można wpłacać w okienku w banku PKO za darmo czy agencjach PKO. |
Cytat:
http://www.forum-bankowe.pl/tematy3/...brac-vt505.htm Dobrze opisane, na tym forum znajdziesz również opinie ludzi o poszczególnych kontach: http://www.forum-bankowe.pl/tematy27/ Myślę, że coś tam wybierzesz ;) |
Pisał ktoś może, zadanie na zarządzanie pt. Motywacja ? Oraz ''proces decyzyjny'' na dowolnym przykładzie (oprócz zakupów)
Jeżeli ktoś miałby takie cudo na zbyciu, to bardzo będę wdzięczny :) PW. Potrzebne na wczoraj. |
Cytat:
Zależy jakimi kwotami obracasz. Jest oferta mBanku "2 pack" - jako że są jedną grupą kapitałową z MultiBankiem - masz dostęp bez żadnych prowizji przy okienku kasowym w MultiBankach w całym kraju do konta mBankowego. Dopytaj na infolinii czy się łapiesz. |
ile kosztuje skąd odjeżdżają busy do Bochni? tak aby można było dotrzeć jak najszybciej do kopalni soli.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl