![]() |
I kutas, ktory Cie zrobil. I jadra, z ktorych skakales z jednego na drugie. Blogoslawiony wystrzal, powodujacy Twe powstanie. Blogoslawiona prezerwatywa, ktora Cie nie powstrzymala.
|
ABGwislakABG- co się stało ? :-/
|
A czy ja siedze w glowie pisowskiego elektoratu?
Macie argument jak "obiektywne" sa rydzykowskie media. |
Ale do czego pijesz, bo nie za bardzo rozumiem ?
|
Wyobraz sobie, ze tak myslace babki i dziadkowie jak z przytoczonego transparentu to 20% glosujacego elektoratu OGÓŁEM. Ja tylko kontynuowałem co moglaby dalej dopisac.
Sarkazm, mlody padawanie. Sarkazm. |
Każda partia ma swój stały, żelazny elektorat :D
Dla mnie to nic dziwnego :-) |
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
To sam Hadacz tam krzyczał pod krzyżem czy ktoś się jednak do niego przyłączył?
|
Cytat:
|
Gdyby babcie słuchały RadiaZet nie dochodziłoby do takich rzeczy.
|
Cytat:
Druga sprawa słuchasz tego radia czy wiedzę czerpiesz tylko z takich stron ? Uważasz siebie za katolika a tu bardziej jakimś palikotem zajeżdża, nie wiem co Ci przeszkadza Radio Maryja ? Pewnie ani razu nie wysłuchałeś żadnej audycji, ale pierwszy jesteś do komentowania. Skąd wiesz czy podane przykłady na tej stronie są prawdziwe a nie zmyślone ? |
Wywody ABGwislakABG są na poziomie https://www.youtube.com/watch?v=IHFV33Dbh_E
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja w porownaniu do Rydzyka jestem katolikiem. Bardzo mnie martwi, ze nie rozrozniasz pojecia katolicyzmu i pojecia kleru. |
Cytat:
P.S. jestem katolikiem |
Cytat:
Dużo bardziej śmieszą mnie obrońcy obecnego systemu siedzący na garnuszku rodziny albo 30-letnich kredytach. |
Cytat:
Z satan, joemonster, sadistic ? Naprawdę serio mówisz ? To już się dowiedziałem :D Druga sprawa co Ci przeszkadza to radio ? Po twoim wpisie widzę, że nie wysłuchałeś żadnej audycji, wiedzę czerpiesz powiedzmy szczerze z gównianych źródeł i oceniasz kto jest katolikiem a kto nie :D Nie myślałem, że to napiszę, ale pokazujesz teraz poziom gazety wybiórczej ... |
A skad ty czerpiesz wiedze na temat poziomu gazety wybiórczej bo chyba jej nie czytasz? Jak czytasz to spytaj kerima co sadzi o czytelnikach i redaktorze tej gazety. Ups zapewne juz wiesz:D
|
Cytat:
Wiedzy nie czerpię jedynie z jednej strony medalu, patrzę też na drugą. To samo wymagam od ABGwislakaABG, jeżeli zabiera głos i zajmuje stanowisko w przypadku tego radia. |
Bardzo ladnie wpisujesz sie w myslenie po linii pisowskiej partii - "nie wysluchales zadnej audycji" etc.
W RM przeszkadza mi to, ze glowny CEO moze sobie nazwac zone prezydenta rp czarownica i nie poniesc zadnych konsekwencji. Audycje, w ktorej padl ten kwiatek sluchal moj ojciec. Nie podoba mi sie, ze T.Rydzyk na falach radia/lamach prasy/w tv tego nie potepil. Nie podoba mi sie zarowno propaganda mainstreamowa jak i propaganda po 2 stronie, czyli rydzykowskich mesdow czy tv republika. Wbrew temu co powie Ci Miroslaw - tam nie ma "tylko" suchego info. Publicystyka w stylu rozmowy niedokonczone czy polski punkt widzenia trzymane sa w ryzach tylko po to, by obecna rada krrit (co i tak sie zmieni, bo podobnie jak tk to narzedzie polityczne, w ktorej wymiana odbywa sie rownomiernie z wymiana rzadzacej kasty) nie odebrala im miejsca na multipleksie, bo ostatnio spadla im liczba sluchaczy i datkow, a za cos budowac swiatynie trzeba i miejsce na multipleksie oplacic. |
O ty komuchu, platfusie, zdrajco, zlodzieju i co tam jeszcze kerim by wymyslil:D
Na podstawie roznych zrodel mozna sobie wyrabiac ewentualnie zdanie ale nie wiedze. W kazdych mediach pisza/mowia o tym samym w koncu. Jedynie "przekaz" jest inny. |
ABGwislakABG Ale nie rozumiem co chcesz udowodnić swoim wpisem ?
Wspierają PIS- ok zgodzę się, ale kogo innego mają wspierać ? Gdybyś posłuchał naprawdę Radia Maryja czy obejrzał TV Trwam, to wiedziałbyś, że 85% czasu antenowego jest przeznaczonych dla spraw Kościoła, transmisję Mszy św., transmisje papieskie, modlitwy, reportaże, filmy dokumentalne itp. a wiadomości czy polityka to może te 15 %. |
Cytat:
Po co tutaj cwaniakujesz cały czas? Ładnie to tak? A co do różnych oszołomów to ładnie się dajecie robić w chuja. Najpierw system wystawia prowokatora, później media i lemingi robią szum a później wy dyskutujecie z jakimiś zjebami-lemingami o problemie oszołomstwa w partii A czy B. Obstawiam, że połowa tych oszołomów, tych ekscesów kibolskich to jest prowokacja postkomuchów/milicji (tajniaków). Z oszołomami jest ta sama zasada co z zadymami na meczach czy an MN. Podstawiają jakąś ....ę lub kilka kurew i później na tej kanwie budują opowieść. Jasne, że w PiSie są oszołomy ale czy ich jest tak dużo żeby to przekładać na jakiś ogólny problem? Niech sobie będą i .... im w dupę, debile są wszędzie. I tak w porównaniu elektoratów to myślę, że ten PiSowski jest bardziej ogarnięty i świadomy niż te debile co głosują na PO, lewaków czy Nowoczesną, bo o ile można się oszukiwać czy marzyć, że PiS nie tkwi w systemie, że jest anty układowi okrągłostołowemu o tyle nie ma wątpliwości, że Nowoczesna, Palikoty, ZLEWy, PO to czysty system, co pokazały ich rządy i wydarzenia, które dzieją się w polityce. I nie dość, że są systemem to jeszcze skompromitowali się na polu polityki rozkradając, zadłużając kraj, robiąc z niego pachołka najpierw Putina (Smoleńsk), później Merkel i Brukseli (uchodźcy i masa innych rzeczy wcześniej) czy też pośmiewiskiem po tym jak w zamian za pomoc UPAinie dostaliśmy embargo na mięso bodajże. Także oszołomy PiSowskie oszołomami, tam choicaż są też normalni wyborcy a u tych POjebów to same oszołomy. Nawet ta zjebana KODowska demonstracja pokazuje, że popadli w otchłań debilstwa i sapią się teraz do PiSu a nie pamiętają jak PO upolityczniało i niesłusznie wybierało sedziów do TK. Tak jak pisałem niedawno, to jest bycie lemingiem (oszołomem) do kwadratu. |
To gdziez mohery nabywaja te agresje? I milosc do pisu?
|
Cytat:
|
ABGwislakABG
Sam przyznałeś, że twój tata słucha/słuchał? Radia Maryja, moja babcia też słucha, czy widziałeś, żeby twój tata stał się przez to agresywniejszy ? Bo ja jak patrzę na moją babcię to nie zauważyłem, raczej jest jeszcze bardziej schorowana i coraz słabsza. |
Cytat:
Lykanie jednej papki zamiast drugiej to nadal lykanie papki. Jaro, to ad vocem do Twojego postu. Oni tez maja wyprane mozgi, tyle, ze przez rydzykowskie, propisowskie media. |
[QUOTE=wiesniak842;1423342]A skad ty czerpiesz wiedze na temat poziomu gazety wybiórczej bo chyba jej nie czytasz? Jak czytasz to spytaj kerima co sadzi o czytelnikach i redaktorze tej gazety. Ups zapewne juz wiesz:D[/QUOT
Co sądzę o bohaterze PRL-U dla co poniektórych z tego forum :haha: https://www.youtube.com/watch?v=l9tnyiTLP2k |
ABGwislakABG ale chcesz starszym ludziom zabronić słuchania tego radia czy jak ?
Jedni słuchają Tok Fm i czytają Gazetę Wyborczą a inni słuchają Radia Maryja i czytają Nasz Dziennik. Według mnie Ci drudzy lepsi bo wspierają prawicę a nie lewicę (światopoglądowo :D gdyby ktoś się doczepił) Każdy może mieć swoje zdanie na ten temat. :-) |
Kurva mac, czy ja pisalem o zabronieniu sluchania rm, czytania naszego dziennika, ogladania trwam?
Znow po linii partii Hubert, znow po linii partii... Pytales sie co mi sie nie podoba w tych mediach - wyrazilem wlasna opinie. Proste? |
O to to i dlatego jest jak jest. Dwie partie zagrabily sobie wylacznosc na jakiekolwiek media i sieja w nich swoja propagande. Roznica tylko taka, ze niemieckie media posiadaja znaczna wiekszosc tych po stronie PO, Swetru itp itd. Niezaleznych mediow poza internetem w Polsce jest absolutnie brak.
|
wiesniak842 to proszę mi podać te niezależne strony w Internecie, jakie Ty uważasz.
Mogę poczekać :-) |
Hubert widac, zes mlokos.
NIE MASZ NIEZALEZNYCH STRON! SAM musisz wyrobic sobie opinie na podstawie tego, co jest Ci serwowane! Problemem sa medialne klosze. Albo po, nowoczerskie etc. I wtedy ladujesz w gw, tvn, natemat itd., albo pis i wtedy rydzykowskie media, republika, niedlugo publiczna. Wbrew powskiego i pisowskiego myslenia jest jeszcze 3 droga, ktora nie nalezy do zadnego klosza i potrafi samodzielnie wylapywac informacje i wyciagac z nich samodzielne wnioski bez mediow z 1 i 2 klosza. Tylko ona ma najgorzej, bo nadaje na oba klosze i przez obydwa obozy jest krytykowana. Jak siedzisz w ktoryms z kloszu jestes cacy, swoj, zloty brat etc. Jak kiedys byla sluchaczka RM okreslic mojego ojca. Daleko idac - tutaj mnie Smuga takim zwrotem raz na sb okreslil. Milosc sie skonczyla przy 1 ataku na klosz nr 2 z pisem w srodku. |
To co mi tu Wieśniak pisze, że w Internecie znajdę niezależność i obiektywizm, proszę o przykłady w takim razie tych niezależnych i obiektywnych stron :D
Dobra, wiem o co chodzi :D |
Ja jestem niezalezny, Ty pewnie tez, duzo innych uzytkownikow a jednak piszemy o polityce i potrafimy sie dogadac, choc nie zawsze sie ze soba zgadzamy aczkolwiek na przykladzie kerima czy wislaka68 widac, ze i tutaj agitacja polityczna zagoscila w jakims stopniu. Nie bez powodu ktos tam z PO stwierdzil, ze przegrali przez internet bo tutaj juz nie ma jak w TV tylko albo proniemieckich, platformianych mediow albo propisowskich trwam, republiki itp itd. Ludzie moga wymieniac sie wlasnymi pogladami, wysuwac wnioski. To uwazam za niezaleznosc wlasnie.
|
Media w Polsce, to w praktyce monopol jednej opcji, tej co właśnie przegrała wybory.
Nie wiem jak można na jednej płaszczyźnie przeciwstawiać, małe radio religijne i stacje netową, oraz drugą stację TV netową z ...... gigantami medialnymi TVN, TVP, Polsat, gdzie każda z nich ma po kilka stacji telewizyjnych powszechnie dostępnych z gigantycznymi budżetami, a wszystko dlatego, że media podzielono "sprawiedliwie", opcji liberalno-laickiej wszystko, opcji konserwatywnej (chadecko-narodowej) nic. Efekty tego to 23,5 roku rządów UD, UW, SLD, PO , oraz 2,5 roku rządów opcji drugiej, licząc, włącznie, od 1989 roku. Efekty tego do anonimowi założyciele WZZ, K.Wyszkowski i A.Gwiazda, czy mało znane życiorsy Macierewicza i Naimskiego, oraz... słynna Krzywonos. Totalna manipulacja historii dawnej i współczesnej, propaganda, zamiast informacji, a teraz ... doniesienia na zachód o zamachu stanu. To żenujące aby małe radyjko religijne i mała stacyjka telewizyjna byłą jedyną alternatywą dla wszystkich telewizji w Polsce (TVN, TVP, Polsat)... w ostatnich wyborach doszedł Internet, tu stary układ przegrał .. z TV Republiką, z portalami społecznościowymi, na otwartych forach internetowych, choćby takich jak to, zwolennicy PO i Nowoczesnej, SLD są w mniejszości, ale nie w ....... TVN, TVP i Polsacie, tam są tylko Cimoszewicze, Marcinkiewicze i inne Giertychy, tam wrogiem jest J. Kaczyński, stąd nikogo nie powinno dziwić, że JK w tym układzie sięga po religijną stacje radiowo-telewizyjną, a jaki ma wybór !? Pytanie retoryczne, polityka to robienie tego co możliwe, w obiektywnych realiach, a te ustawili Kiszczak z Michnikiem. Stąd tak ciężko jest je przebić, mając przy okrągłym stole moc sprawczą, reszta była tylko obserwatorami wobec zdarzeń które później nadeszły. Ja zaś konsekwentnie czekam na zmianę władzy w TVP, a jeszcze bardziej, choć wiem, że to na teraz iluzja, otóż czekam na trzecią stację prywatną TV, obok TVN-u i Polsatu, taką która sprawi, że aby poszukać konserwatywnych poglądów, nie będę musiał sięgać po radykalno-narodową rozgłośnie religijną, czy stacje TV internetową... ja czekam na realny pluralizm, o którym była już mowa podczas pamiętnej debaty Wałęsa - Miodowicz, wówczas to pierwszy raz padło to magiczne słowo, „pluralizm” i od tamtego czasu idzie on do nas jak krew z nosa... |
Tu się zgodzę z Wieśniakiem.
Kerim, te słowa kieruję do Ciebie :-) Daj sobie czasami na wstrzymanie, bo co za dużo, to nie zdrowo- pamiętaj ! :D Nie musisz się do wszystkiego odnosić i od razu kogoś atakować za odmienne zdanie. Trochę luzu, bo Ci żyła pęknie z tej polityki :D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl