Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Temat polityczny (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9207)

ABGwislakABG 17.12.2015 20:44

I kutas, ktory Cie zrobil. I jadra, z ktorych skakales z jednego na drugie. Blogoslawiony wystrzal, powodujacy Twe powstanie. Blogoslawiona prezerwatywa, ktora Cie nie powstrzymala.

heoij 17.12.2015 20:48

ABGwislakABG- co się stało ? :-/

ABGwislakABG 17.12.2015 20:51

A czy ja siedze w glowie pisowskiego elektoratu?

Macie argument jak "obiektywne" sa rydzykowskie media.

heoij 17.12.2015 20:54

Ale do czego pijesz, bo nie za bardzo rozumiem ?

ABGwislakABG 17.12.2015 20:57

Wyobraz sobie, ze tak myslace babki i dziadkowie jak z przytoczonego transparentu to 20% glosujacego elektoratu OGÓŁEM. Ja tylko kontynuowałem co moglaby dalej dopisac.

Sarkazm, mlody padawanie. Sarkazm.

heoij 17.12.2015 21:02

Każda partia ma swój stały, żelazny elektorat :D

Dla mnie to nic dziwnego :-)

ZawszeSztywny 17.12.2015 21:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AS82 (Post 1423310)
Tak nie witano chyba jeszcze żadnego polskiego prezydenta. Jak donosi reporter TOK FM, wśród standardowych transparentów typu: "Jesteś naszą dumą", "Jesteś naszą nadzieją" znalazł się jeden o bardzo zaskakującej treści, z cytatem z ewangelii św. Łukasza: "Szanowny Prezydencie. Błogosławione łono, które Ciebie nosiło i piersi, które ssałeś".

Pisowski elektorat się nadaje do psychiatryka

A skąd wiesz, że to pisowski elektorat a nie platfusowy prowokator? w 2011 roku PO, główne media i lemingi straszyły oszołomem spod krzyża nie jakim Hadaczem, który później okazał się prowokatorem. Te nagrania jakoś nie zainteresowały medium Agory, które cytujesz, a teraz pomyśl co by się działo jakby to chodziło o Komorowskiego http://wpolityce.pl/polityka/263677-...rzejowi-dudzie

AS82 17.12.2015 21:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ZawszeSztywny (Post 1423321)
A skąd wiesz, że to pisowski elektorat a nie platfusowy prowokator? w 2011 roku PO, główne media i lemingi straszyły oszołomem spod krzyża nie jakim Hadaczem, który później okazał się prowokatorem. Te nagrania jakoś nie zainteresowały medium Agory, które cytujesz, a teraz pomyśl co by się działo jakby to chodziło o Komorowskiego http://wpolityce.pl/polityka/263677-...rzejowi-dudzie

Nie wstydź się :) Takich kwiatków jest zawsze dużo na pisowskich marszach itp.

ABGwislakABG 17.12.2015 21:08

http://www.satan.pl/varia.php?id=201

Ctrl + f - NIEPOKALANA

kerim1906 17.12.2015 21:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ABGwislakABG (Post 1423318)
Wyobraz sobie, ze tak myslace babki i dziadkowie jak z przytoczonego transparentu to 20% glosujacego elektoratu OGÓŁEM. Ja tylko kontynuowałem co moglaby dalej dopisac.

Sarkazm, mlody padawanie. Sarkazm.

Pytanie czy to było szczere czy kolejna próba skompromitowania Dudy? Mam wątpliwości żeby po jednej kartce uogólniać i wyśmiewać moherowe babcie.

wiesniak842 17.12.2015 21:09

To sam Hadacz tam krzyczał pod krzyżem czy ktoś się jednak do niego przyłączył?

ABGwislakABG 17.12.2015 21:12

Cytat:

Telefon do RM: - Ja sobie taką modlitwę wymyśliłam sama. Mogę powiedzieć?
- Prosimy...
"Jak to dobrze, że jesteś, ojcze Rydzyku, jak to dobrze, że ciebie ta mama urodziła, niepokalana...
Cos takiego.

Lemoniadowy Joe 17.12.2015 21:14

Gdyby babcie słuchały RadiaZet nie dochodziłoby do takich rzeczy.

heoij 17.12.2015 21:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ABGwislakABG (Post 1423323)

Sorry, ale linkowania do takich stron się nie spodziewałem przez Ciebie.

Druga sprawa słuchasz tego radia czy wiedzę czerpiesz tylko z takich stron ?

Uważasz siebie za katolika a tu bardziej jakimś palikotem zajeżdża, nie wiem co Ci przeszkadza Radio Maryja ?

Pewnie ani razu nie wysłuchałeś żadnej audycji, ale pierwszy jesteś do komentowania.

Skąd wiesz czy podane przykłady na tej stronie są prawdziwe a nie zmyślone ?

hiszpan00 17.12.2015 21:21

Wywody ABGwislakABG są na poziomie https://www.youtube.com/watch?v=IHFV33Dbh_E

heoij 17.12.2015 21:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lemoniadowy Joe (Post 1423330)
Gdyby babcie słuchały RadiaZet nie dochodziłoby do takich rzeczy.

A co jest takiego w tym Radiu Zet ? Mają tam transmisję Mszy św. ?

ABGwislakABG 17.12.2015 21:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez hubert.fan (Post 1423333)
Sorry, ale linkowania do takich stron się nie spodziewałem przez Ciebie.

Druga sprawa słuchasz tego radia czy wiedzę czerpiesz tylko z takich stron ?

Uważasz siebie za katolika a tu bardziej jakimś palikotem zajeżdża, nie wiem co Ci przeszkadza Radio Maryja ?

Pewnie ani razu nie wysłuchałeś żadnej audycji, ale pierwszy jesteś do komentowania.

Skąd wiesz czy podane przykłady na tej stronie są prawdziwe a nie zmyślone ?

Rownie dobrze moglem podac link do joemonstera, jeji, sadistica etc.

Ja w porownaniu do Rydzyka jestem katolikiem. Bardzo mnie martwi, ze nie rozrozniasz pojecia katolicyzmu i pojecia kleru.

TSWthedues 17.12.2015 21:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ABGwislakABG (Post 1423338)

Ja w porownaniu do Rydzyka jestem katolikiem. Bardzo mnie martwi, ze nie rozrozniasz pojecia katolicyzmu i pojecia kleru.

Z tym się zgadzam, nie przed każdym klerem trza padać na kolana, bynajmniej przed O. Rydzykiem.

P.S. jestem katolikiem

Lemoniadowy Joe 17.12.2015 21:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez hubert.fan (Post 1423336)
A co jest takiego w tym Radiu Zet ? Mają tam transmisję Mszy św. ?

No właśnie nic nie ma wiec maja swoje radio, nie mam problemu, miał być żart/ironia w poprzednim poście.

Dużo bardziej śmieszą mnie obrońcy obecnego systemu siedzący na garnuszku rodziny albo 30-letnich kredytach.

heoij 17.12.2015 21:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ABGwislakABG (Post 1423338)

Ale nadal mi nie odpowiedziałeś na pytanie skąd czerpiesz wiedzę o tym radiu ?

Z satan, joemonster, sadistic ? Naprawdę serio mówisz ? To już się dowiedziałem :D

Druga sprawa co Ci przeszkadza to radio ? Po twoim wpisie widzę, że nie wysłuchałeś żadnej audycji, wiedzę czerpiesz powiedzmy szczerze z gównianych źródeł i oceniasz kto jest katolikiem a kto nie :D

Nie myślałem, że to napiszę, ale pokazujesz teraz poziom gazety wybiórczej ...

wiesniak842 17.12.2015 21:37

A skad ty czerpiesz wiedze na temat poziomu gazety wybiórczej bo chyba jej nie czytasz? Jak czytasz to spytaj kerima co sadzi o czytelnikach i redaktorze tej gazety. Ups zapewne juz wiesz:D

heoij 17.12.2015 21:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiesniak842 (Post 1423342)
A skad ty czerpiesz wiedze na temat poziomu gazety wybiórczej bo chyba jej nie czytasz? Jak czytasz to spytaj kerima co sadzi o czytelnikach i redaktorze tej gazety. Ups zapewne juz wiesz:D

Wstyd się przyznać, ale często zaglądam do obozu wroga :D wyborcza, natemat, tvn24 i porównuję z innymi źródłami.

Wiedzy nie czerpię jedynie z jednej strony medalu, patrzę też na drugą.

To samo wymagam od ABGwislakaABG, jeżeli zabiera głos i zajmuje stanowisko w przypadku tego radia.

ABGwislakABG 17.12.2015 21:42

Bardzo ladnie wpisujesz sie w myslenie po linii pisowskiej partii - "nie wysluchales zadnej audycji" etc.

W RM przeszkadza mi to, ze glowny CEO moze sobie nazwac zone prezydenta rp czarownica i nie poniesc zadnych konsekwencji.

Audycje, w ktorej padl ten kwiatek sluchal moj ojciec.

Nie podoba mi sie, ze T.Rydzyk na falach radia/lamach prasy/w tv tego nie potepil.

Nie podoba mi sie zarowno propaganda mainstreamowa jak i propaganda po 2 stronie, czyli rydzykowskich mesdow czy tv republika. Wbrew temu co powie Ci Miroslaw - tam nie ma "tylko" suchego info.

Publicystyka w stylu rozmowy niedokonczone czy polski punkt widzenia trzymane sa w ryzach tylko po to, by obecna rada krrit (co i tak sie zmieni, bo podobnie jak tk to narzedzie polityczne, w ktorej wymiana odbywa sie rownomiernie z wymiana rzadzacej kasty) nie odebrala im miejsca na multipleksie, bo ostatnio spadla im liczba sluchaczy i datkow, a za cos budowac swiatynie trzeba i miejsce na multipleksie oplacic.

wiesniak842 17.12.2015 21:46

O ty komuchu, platfusie, zdrajco, zlodzieju i co tam jeszcze kerim by wymyslil:D
Na podstawie roznych zrodel mozna sobie wyrabiac ewentualnie zdanie ale nie wiedze. W kazdych mediach pisza/mowia o tym samym w koncu. Jedynie "przekaz" jest inny.

heoij 17.12.2015 21:49

ABGwislakABG Ale nie rozumiem co chcesz udowodnić swoim wpisem ?

Wspierają PIS- ok zgodzę się, ale kogo innego mają wspierać ?

Gdybyś posłuchał naprawdę Radia Maryja czy obejrzał TV Trwam, to wiedziałbyś, że 85% czasu antenowego jest przeznaczonych dla spraw Kościoła, transmisję Mszy św., transmisje papieskie, modlitwy, reportaże, filmy dokumentalne itp. a wiadomości czy polityka to może te 15 %.

Jaroo1 17.12.2015 21:52

Cytat:

Jest gorzej niż myślałem.Towarzysz wiesniak842 wystąpił o bratnia pomoc
Kerim, jak masz jakiś problem - a masz je ciągle, ciągle robisz jakies jebane przytyki do kogoś kto tylko się wypowie przeciwko PiSowi - to się z nim spotkaj w świecie realnym i skończ to swoje .......enie na forum.
Po co tutaj cwaniakujesz cały czas? Ładnie to tak?

A co do różnych oszołomów to ładnie się dajecie robić w chuja. Najpierw system wystawia prowokatora, później media i lemingi robią szum a później wy dyskutujecie z jakimiś zjebami-lemingami o problemie oszołomstwa w partii A czy B.
Obstawiam, że połowa tych oszołomów, tych ekscesów kibolskich to jest prowokacja postkomuchów/milicji (tajniaków). Z oszołomami jest ta sama zasada co z zadymami na meczach czy an MN. Podstawiają jakąś ....ę lub kilka kurew i później na tej kanwie budują opowieść.
Jasne, że w PiSie są oszołomy ale czy ich jest tak dużo żeby to przekładać na jakiś ogólny problem? Niech sobie będą i .... im w dupę, debile są wszędzie. I tak w porównaniu elektoratów to myślę, że ten PiSowski jest bardziej ogarnięty i świadomy niż te debile co głosują na PO, lewaków czy Nowoczesną, bo o ile można się oszukiwać czy marzyć, że PiS nie tkwi w systemie, że jest anty układowi okrągłostołowemu o tyle nie ma wątpliwości, że Nowoczesna, Palikoty, ZLEWy, PO to czysty system, co pokazały ich rządy i wydarzenia, które dzieją się w polityce. I nie dość, że są systemem to jeszcze skompromitowali się na polu polityki rozkradając, zadłużając kraj, robiąc z niego pachołka najpierw Putina (Smoleńsk), później Merkel i Brukseli (uchodźcy i masa innych rzeczy wcześniej) czy też pośmiewiskiem po tym jak w zamian za pomoc UPAinie dostaliśmy embargo na mięso bodajże.
Także oszołomy PiSowskie oszołomami, tam choicaż są też normalni wyborcy a u tych POjebów to same oszołomy. Nawet ta zjebana KODowska demonstracja pokazuje, że popadli w otchłań debilstwa i sapią się teraz do PiSu a nie pamiętają jak PO upolityczniało i niesłusznie wybierało sedziów do TK. Tak jak pisałem niedawno, to jest bycie lemingiem (oszołomem) do kwadratu.

ABGwislakABG 17.12.2015 21:52

To gdziez mohery nabywaja te agresje? I milosc do pisu?

Jaroo1 17.12.2015 21:59

Cytat:

To gdziez mohery nabywaja te agresje? I milosc do pisu?
Od moherów się odczep :D Dobrze, że sa agresywni a nie mają wyprane berety jak lewackie cyce. Te agresywne mohery to po prostu taka chuliganka katolicka. To jednostka szybkiego reagowania i jak ktoś fika to ma w........ Proste kibolskie zasady.

heoij 17.12.2015 22:00

ABGwislakABG

Sam przyznałeś, że twój tata słucha/słuchał? Radia Maryja, moja babcia też słucha, czy widziałeś, żeby twój tata stał się przez to agresywniejszy ? Bo ja jak patrzę na moją babcię to nie zauważyłem, raczej jest jeszcze bardziej schorowana i coraz słabsza.

ABGwislakABG 17.12.2015 22:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez hubert.fan (Post 1423355)
ABGwislakABG

Sam przyznałeś, że twój tata słucha/słuchał? Radia Maryja, moja babcia też słucha, czy widziałeś żeby twój tata stał się przez to agresywniejszy ? Bo ja jak patrzę na moją babcię to nie zauważyłem, raczej jest jeszcze bardziej schorowana i coraz słabsza.

On nie jest sluchaczem :) Razem sluchalismy rozmow niedokonczonych, polskiego punktu widzenia i obopolne wnioski to propaganda, tyle, ze propisowska.

Lykanie jednej papki zamiast drugiej to nadal lykanie papki. Jaro, to ad vocem do Twojego postu. Oni tez maja wyprane mozgi, tyle, ze przez rydzykowskie, propisowskie media.

kerim1906 17.12.2015 22:05

[QUOTE=wiesniak842;1423342]A skad ty czerpiesz wiedze na temat poziomu gazety wybiórczej bo chyba jej nie czytasz? Jak czytasz to spytaj kerima co sadzi o czytelnikach i redaktorze tej gazety. Ups zapewne juz wiesz:D[/QUOT

Co sądzę o bohaterze PRL-U dla co poniektórych z tego forum :haha:

https://www.youtube.com/watch?v=l9tnyiTLP2k

heoij 17.12.2015 22:09

ABGwislakABG ale chcesz starszym ludziom zabronić słuchania tego radia czy jak ?

Jedni słuchają Tok Fm i czytają Gazetę Wyborczą a inni słuchają Radia Maryja i czytają Nasz Dziennik.

Według mnie Ci drudzy lepsi bo wspierają prawicę a nie lewicę (światopoglądowo :D gdyby ktoś się doczepił) Każdy może mieć swoje zdanie na ten temat. :-)

ABGwislakABG 17.12.2015 22:11

Kurva mac, czy ja pisalem o zabronieniu sluchania rm, czytania naszego dziennika, ogladania trwam?

Znow po linii partii Hubert, znow po linii partii...

Pytales sie co mi sie nie podoba w tych mediach - wyrazilem wlasna opinie. Proste?

wiesniak842 17.12.2015 22:12

O to to i dlatego jest jak jest. Dwie partie zagrabily sobie wylacznosc na jakiekolwiek media i sieja w nich swoja propagande. Roznica tylko taka, ze niemieckie media posiadaja znaczna wiekszosc tych po stronie PO, Swetru itp itd. Niezaleznych mediow poza internetem w Polsce jest absolutnie brak.

heoij 17.12.2015 22:15

wiesniak842 to proszę mi podać te niezależne strony w Internecie, jakie Ty uważasz.

Mogę poczekać :-)

ABGwislakABG 17.12.2015 22:18

Hubert widac, zes mlokos.

NIE MASZ NIEZALEZNYCH STRON! SAM musisz wyrobic sobie opinie na podstawie tego, co jest Ci serwowane!

Problemem sa medialne klosze.

Albo po, nowoczerskie etc. I wtedy ladujesz w gw, tvn, natemat itd., albo pis i wtedy rydzykowskie media, republika, niedlugo publiczna.

Wbrew powskiego i pisowskiego myslenia jest jeszcze 3 droga, ktora nie nalezy do zadnego klosza i potrafi samodzielnie wylapywac informacje i wyciagac z nich samodzielne wnioski bez mediow z 1 i 2 klosza. Tylko ona ma najgorzej, bo nadaje na oba klosze i przez obydwa obozy jest krytykowana. Jak siedzisz w ktoryms z kloszu jestes cacy, swoj, zloty brat etc. Jak kiedys byla sluchaczka RM okreslic mojego ojca.

Daleko idac - tutaj mnie Smuga takim zwrotem raz na sb okreslil. Milosc sie skonczyla przy 1 ataku na klosz nr 2 z pisem w srodku.

heoij 17.12.2015 22:19

To co mi tu Wieśniak pisze, że w Internecie znajdę niezależność i obiektywizm, proszę o przykłady w takim razie tych niezależnych i obiektywnych stron :D

Dobra, wiem o co chodzi :D

wiesniak842 17.12.2015 22:21

Ja jestem niezalezny, Ty pewnie tez, duzo innych uzytkownikow a jednak piszemy o polityce i potrafimy sie dogadac, choc nie zawsze sie ze soba zgadzamy aczkolwiek na przykladzie kerima czy wislaka68 widac, ze i tutaj agitacja polityczna zagoscila w jakims stopniu. Nie bez powodu ktos tam z PO stwierdzil, ze przegrali przez internet bo tutaj juz nie ma jak w TV tylko albo proniemieckich, platformianych mediow albo propisowskich trwam, republiki itp itd. Ludzie moga wymieniac sie wlasnymi pogladami, wysuwac wnioski. To uwazam za niezaleznosc wlasnie.

milosz 17.12.2015 22:26

Media w Polsce, to w praktyce monopol jednej opcji, tej co właśnie przegrała wybory.

Nie wiem jak można na jednej płaszczyźnie przeciwstawiać, małe radio religijne i stacje netową, oraz drugą stację TV netową z ...... gigantami medialnymi TVN, TVP, Polsat, gdzie każda z nich ma po kilka stacji telewizyjnych powszechnie dostępnych z gigantycznymi budżetami, a wszystko dlatego, że media podzielono "sprawiedliwie", opcji liberalno-laickiej wszystko, opcji konserwatywnej (chadecko-narodowej) nic.

Efekty tego to 23,5 roku rządów UD, UW, SLD, PO , oraz 2,5 roku rządów opcji drugiej, licząc, włącznie, od 1989 roku.

Efekty tego do anonimowi założyciele WZZ, K.Wyszkowski i A.Gwiazda, czy mało znane życiorsy Macierewicza i Naimskiego, oraz... słynna Krzywonos. Totalna manipulacja historii dawnej i współczesnej, propaganda, zamiast informacji, a teraz ... doniesienia na zachód o zamachu stanu.

To żenujące aby małe radyjko religijne i mała stacyjka telewizyjna byłą jedyną alternatywą dla wszystkich telewizji w Polsce (TVN, TVP, Polsat)... w ostatnich wyborach doszedł Internet, tu stary układ przegrał .. z TV Republiką, z portalami społecznościowymi, na otwartych forach internetowych, choćby takich jak to, zwolennicy PO i Nowoczesnej, SLD są w mniejszości, ale nie w ....... TVN, TVP i Polsacie, tam są tylko Cimoszewicze, Marcinkiewicze i inne Giertychy, tam wrogiem jest J. Kaczyński, stąd nikogo nie powinno dziwić, że JK w tym układzie sięga po religijną stacje radiowo-telewizyjną, a jaki ma wybór !? Pytanie retoryczne, polityka to robienie tego co możliwe, w obiektywnych realiach, a te ustawili Kiszczak z Michnikiem. Stąd tak ciężko jest je przebić, mając przy okrągłym stole moc sprawczą, reszta była tylko obserwatorami wobec zdarzeń które później nadeszły.

Ja zaś konsekwentnie czekam na zmianę władzy w TVP, a jeszcze bardziej, choć wiem, że to na teraz iluzja, otóż czekam na trzecią stację prywatną TV, obok TVN-u i Polsatu, taką która sprawi, że aby poszukać konserwatywnych poglądów, nie będę musiał sięgać po radykalno-narodową rozgłośnie religijną, czy stacje TV internetową... ja czekam na realny pluralizm, o którym była już mowa podczas pamiętnej debaty Wałęsa - Miodowicz, wówczas to pierwszy raz padło to magiczne słowo, „pluralizm” i od tamtego czasu idzie on do nas jak krew z nosa...

heoij 17.12.2015 22:26

Tu się zgodzę z Wieśniakiem.

Kerim, te słowa kieruję do Ciebie :-) Daj sobie czasami na wstrzymanie, bo co za dużo, to nie zdrowo- pamiętaj ! :D

Nie musisz się do wszystkiego odnosić i od razu kogoś atakować za odmienne zdanie. Trochę luzu, bo Ci żyła pęknie z tej polityki :D

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:53.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl