![]() |
może coś jest na rzeczy z Golańskim?
|
Do wieczora bedzie wszystko jasne(watpie zeby podpisywali o godz.23). Obstawiam, ze nikt nie przyjdzie, a mozemy kogos jeszcze stracic.
|
ja tam wierze ze Valckx wie co robi, i pewnie maja kogos na oku, skoro puscili Singlara.
|
Panowie.Biorąc mające się sprawy na logike.
Jest 2 tygodnie przerwy,na to by nasz trener mógł w miarę spokojnie popracować tak? Dzisiaj jest ostatni dzień na transfery.Skoro Maaskant pojechał do Holandii,to chyba nie po ementaler czy też stuff. Dla mnie jest to proste.Trener chce pracować z ludźmi którzy rokują na przyszłość .Widocznie w klubie uznano że Singlar,Brożek nie rokują.Troszkę spokojniej bo mi się widzi że dziś padną 2 nazwiska które w tym oknie dołączą do naszego zespołu.Rozwaga i logika na takie rozwiązanie właśnie wskazują. Ponadto zauważcie że najbardziej opiniotwórcze (!) portale milczą od pewnego czasu kto sobie w Wiśle pierdnął,kto był w kasynie a kto może do drużyny dołączyć.Ja akurat pomny doświadczeń z dotychczasowymi transferami widzę w tym ogromny pozytyw. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Wszyscy są tutaj pewni tego, że pojawi się jakiś obrońca, czy w ogóle jeszcze jakiś piłkarz, który zasili naszą kadrę. Do klubu wpłynęła oferta pozyskania reprezentanta Chile, który strzelił bramkę Casillas'owi. Ja jednak wolę nastawić się na najgorsze i w razie czego nie mieć później pretensji do całego świata, że gramy takim a nie innym składem. Mimo wszystko zarządzający naszym klubem raz po razie strzelają sobie samobója... |
Cytat:
Bo trzymaliśmy solidnych piłkarzy na miarę polskiej ligi. I w tej lidze laliśmy ogórków, a w Europie sami byliśmy ogórkami. Czas najwyższy przewartościować trochę nasze myślenie. My potrzebujemy solidnych piłkarzy, ale na miarę Europy, a nie naszej ligi. A Ty za bardzo przywiązujesz się do nazwisk. |
Cytat:
z Singlarem dobra decyzja jesli mają kogoś na prawą obronę |
Dobrze się stało. W ostatnich miesiącach zero pożytku z niego. Oczyszczanie kadry trwa nadal i bardzo dobrze. Trzeba pozbywać się piłkarzy wiecznie kontuzjowanych, nic nie wnoszących do zespołu. Pewnie była to po części decyzja holenderskiego duetu, może otwarcie powiedzieli że nie ma dla niego miejsca? Albo Maaskant przekonał tego Janse do przyjścia do nas.
Teraz jeszcze tylko Łobo, Jirsak, Kowalski i git. |
Cytat:
Spróbuje: Singlar- ponad 30 na karku, podatny na kontuzje, całą karierę spędził na Słowacji Janse - 24 lata, 100 meczów w Eredivise, młodzieżowy reprezentant wice mistrza świata. Ale tak masz rację, Holenńdrzy chcą nasz oszukać i rozbić naszą mistrzowską drużyne. Ochłoń... |
Cytat:
No to jeszcze Łobo i Kowalski jeśli się nie pozbierają do zimy. Szczerze mówiąc przestaję też liczyć na ŁG, będę bardzo mile zaskoczony jeśli się pozbiera. Za długo to trwa... |
Cytat:
Szczerze wątpię. Bez jego zgody on sobie może trzepać kasę do końca kontraktu i udawać kontuzjowanego. |
Dość mocno mnie zaskoczyli z Singlarem. Ostatnia rzecz której się spodziewałem,ale pewnie nie podjęli jej z dnia na dzień,więc zapewne mają kogoś na jego miejsce. Zachowajcie spokój.
|
To jak Brożek dostał ofertę z Polonii Warszawa i Singlar rozwiązał kontrakt, to musi ktoś do nas jeszcze przyjść. Poczekajmy... A nuż będzie jakaś niespodzianka i niekoniecznie będzie to Janse. Przecież sam dyrektor sportowy z Holandii napewno ma kilkadziesiąt nazwisk na każdą pozycję i może w każdej chwili wyciągnąć jakiegoś asa z rękawa. Zobaczymy jak to będzie. Sam uważam, że rozwiązanie kontraktu z Singlarem to dobry ruch. Po co trzymać starszego zawodnika o wątpliwej wartości dla drużyny.
|
Cytat:
Z tym, że jest to mało prawdopodobne, biorąc pod uwagę nasze dotychczasowe wybryki transferowe. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
na pewno okienko dzisiaj się kończy, a nie za dwa dni? coś czuje że wypożyczą kogoś na rok, tak jak Alvareza w zeszłym roku i tez będzie za drogi |
Cytat:
Wybrykami transferowymi można obecnie nazwać tylko wyprzedaż obrony. |
O ile wiem to jeszcze chyba nikt go nie sprzedał :P ? Jak dla mnie to bardziej prawdopodone jest to że ktoś tu jeszcze przyjdzie .
|
Cytat:
|
Spokojnie ludzie :lol:
Singlar od dawien dawna się tylko leczył więc nie wiem o co chodzi.Piotrek , to jest na razie tylko spekulacja ale nawet jeśli to tez jestem za.Jest to zawodnik który swoim marudnym charakterem tylko dołował a nie zachęcał do walki - niestety. Wiadomo że każdy by chciał przeczytać że pozbyliśmy się balastu zwanym Łobo, czy choćby Jirsaka bądź Boguskiego ale tak pięknie to na razie nie ma. Ja pierwszy raz od dawna mam wiarę że jest jakiś pomysł bo nie wiem jaki sens by miało zatrudniać gościa z PSV, płacić mu pewnie niezłą pensje, gdyby miał on być tylko statystą, bez grosza na transfery. Żal to był po Marcelo,Głowie czy Alvarezie - teraz to każdego w składzie można pozbyć się bez żalu(pisze tu o tych 'starych' , przesiąkniętych klęskami). |
Cytat:
Resztę pożegnałbym z ulgą. Może poza Patrykiem, który pod silną ręką szkoleniowca może jeszcze coś osiągnąć.... |
Wybaczcie ale...Niektórzy z Was naprawde są mocno niepoważni... Proszę mi powiedzieć ile razy Singlar wyszedł w podstawowej 11 odkąd zjawił się w Wiśle...?? ... a no właśnie...tak tak dobry z niego brońca był... :/ ... Bardzo dobrze się stało...
|
Cytat:
Ja nie rozumiem tej nagłej potrzeby Wisły do pozbywania się swoich obrońców ;D |
Cytat:
Nie przypadkowo są faktyczne zapytania o Diaza.Przeciez te kluby widzą że nie jest to koleś świetnie technicznie i motorycznie , tylko zadzior który wsadzi tam łeb, gdzie nikt by nogi nie wsadził. |
To był mały pikuś. Ciekawe jak poradzą sobie z usunięciem Łobodzińskiego i Garguły.
|
Cytat:
|
Patrząc z zewnątrz to Singlar był jednym z największych drewniaków jakich pamiętam w lini defensywnej Wisły w ostatnich latach.
|
Piotrek zostaje, Wojciechowski na łamach Orange Sport powiedział, że czarne koszule rezygnują z naszego bliźniaka.
|
A nie powiedział czy on coś na ten temat wiedział?:)
|
Cytat:
Edit. No to już wiemy czemu Brożek został. Widać była,że obydwoje są na sprzedaż,na zasadzie który pierwszy,wtedy drugi zostaje. |
Diaz w Brugge:
http://www.90minut.pl/news/133/news1...Brugge-KV.html |
Oficjalna strona Club Brugge to potwierdza. W takim razie zrobiło nam się bardzo ciekawie na tej obronie...
|
|
Brawo zarząd :lol: po co nam obrona... :lol:
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...o_club_brugge/
no to mamy problem Diaz w Brugge: http://www.clubbrugge.be/nl/nieuws/b...voor-drie-jaar! |
No i dobrze...
Może mi zarzucicie OT ale skład na ten sezon powinien być taki: Jovanic - Cikos ( chyba że kupią kogoś lepszego ) Chavez, Cleber ( Jak odejdzie to Bunoza ) - Piotrek - Malecki - Wilk ( Sobol to nie to samo co 2 lata temu ), Garguła, Pajlic - Paweł Brożek , Rios |
ciekawe za jaka kase poszedl od Belgow, wczoraj info mial prawdziwe jeden uzytkownik
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl