![]() |
a co jeśli odejdzie Diaz, i za niego będzie grał ktoś z ME, i okaże się wielkim talentem?
Pomijając waleczność Diaza, bo tylko za to bym go zostawił. Plan rozpieprzenie obrony? przeciez ten sezon spisujemy na straty, wiec nie ma senstymentów Adios Diaz jeśli płacą 1.5 bańki. E: Bunoza, Cleber - jeden z nich spokojnie może przez pół roku w lidze Polskiej pograć na lewej obronie. |
Cytat:
|
Cytat:
Z tych talentów co przegrały z Bytomiem 4:0 ? :lol: |
Cytat:
Cały czas zapominam że nasza drużyna z ME, to farsa. Ale jakby nie było, zawsze istnieje jakieś rozwiązanie. |
Cytat:
Co do Diaza to należy podjąć szybką decyzje przedłużamy kontrakt albo go sprzedajemy. |
Mimo wszystko wolałbym zeby Diaz został.Uniwersalni piłkarze sie przydaja i mysle ze junior do nich nalezy
|
Cytat:
w końcu w ME biegają same wielkie talenty, bo ciężko przegrać 4;0 z rezerwami Bytomia można też przesunąć Clebera albo Bunoze na lewą obronę, a do środka wskoczy sam Paweł Brożek przecież mamy aż nadmiar bogactwa na tej pozycji :lol::lol: dobrze, że szkoła się zaczyna |
Cytat:
|
Może nowy trenerio ściągnie zimą Kosowoskiego skoro ostatnio u nas w lidze jest moda na powroty a ta poza tym może sie zainteresuje innym zawodnikiem który jest na wolnym transferze (do których Wisła ma szcęście czego przykładem był Marcelo)a mianowicie.... Fernando Morientes który jest wolnym zawodnikiem podobno Skorża już sie nim interesuje więc może na Reymonta udałoby sie wyprzedzić konkurencje
|
Cytat:
|
taaaa...
Morientes... |
Tylko pozostaje pytanie w jakiej formie jest Zieńczuk, skoro w swoim ostatnim klubie więcej czasu spędził na leczeniu kontuzji niż na grze
|
Cytat:
|
Cytat:
|
1 ban, 28 usuniętych postów. Może jeszcze jakiś junior member ma jakieś sensacyjne wiadomości ??
|
Zaczyna sie normalnie "sranie ogniem" ostatni dzień okienka transferowego się zbliża to i ciśnienie co niektórym skoczyło za bardzo co ma być to będzie .....
|
zasady decyzji moderacji można przeczytać tu i jeśli coś Wam się nie podoba to tam piszcie a nie zaśmiecajcie tematu
|
Podobno Pietia ma iść do Polonii http://ekstraklasa.net/news,33518,po...hce-brozka.htm
Jutro jeszcze się okaże, że zostaniemy bez żadnego lewego obrońcy... W parę godzin będzie trudno kogoś kupić na ich miejsce Millar to chyba całkowite sf. Chociaz gość byłby dużym wzmocnieniem |
to o Piotrku Brozku pisało w dzisiejszym Sporcie, rano o tym czytałem, tylko on tam jest jedna z opcji
|
Holendrzy na pewno dostali obietnicę (bo przecież by nie przyszli do klubu gdzie się bierze piłkarzy z łapanki) , że zimą dostaną pieniądze na transfery zawodników do pierwszej 11. Niby zaczęli poszukiwania bocznych obrońców , rozgrywającego i napastnika - lisa pola karnego ( , a ta informacja pochodzi od jakiegoś nostradamusa , więc nie biorę jej na poważnie , tylko ją napisałem dla szerszej publiczności ) . A jak kogoś jeszcze sprzedadzą w tym okienku ( faworytem jest Diaz) czyli to będzie ewenement na skalę światową w kategorii pozbywanie się bloku obronnego . Mam pytanie : czy ktoś jeszcze ma wrażenie , że Wisła ***** gra i tak wygrywa spotkania , a na koniec sezonu będzie na podium , bo :
1.Legia ma zadyszkę taktyczną (wszystko za sprawą wielkiego stratega Macieja S.). 2.Lech na razie prezentuję się dobrze do 65 minuty , a potem każdy zainteresowany strzela im bramki. 3.Polonia Warszawa jeszcze 3-4 remisy w sezonie i Wojciechowski nie wytrzyma i . 4. Jagiellonia to dobry zespół z niezłymi piłkarzami i jak dla mnie najlepszy na tą chwilę zespół oraz faworyt do MP. |
Jesli tylko Wojciechowski jest w stanie zaoferowac kilkaset tysiecy euro, to ja bym propozycje rozpatrzyl pozytywnie.
Umiejetnosci Diaza oceniam wyzej + Diaz calkiem niezle spisuje sie w roli def.pomocnika, wiec wolalbym zeby to on zostal. Poza tym rozdzielenie Brozkow, mogloby wyjsc na plus ze wzgledu na ich niespecjalne charaktery i podejscie do wielu rzeczy. Machania lapskami i rozczenia pretensji do wszystkiego wokol zmalaloby o polowe. |
Cytat:
|
Co do tej niby oferty od Polonii, trzeba korzystać z tego, że JW rzuca kasą na prawo i lewo i sprzedać Piotrka, swoją drogą ciekawe, czy to prawda...
|
a macius chcial zaszalec w z legia podobno chcieli morientesa pisalem o nim wczesniej w kontekcie Wisly
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Jeśli on rzeczywiście bierze 15 klocków na miecha to zostawiłbym go minimum do końca rundy.
Sądziłem że na bidę z 40. @ Jak już opchnąć to chyba nie za śmieszne 200-300 tyś euro. Wojciechowski mija się z powołaniem. Wydaje wariacki hajs na grajków, którzy nie są warci 2/3 tej ceny, a za Piotrka krzyczy śmieszną kwotę. Działacze Wisły też ostro pojechali. Chyba że sports.pl tyle krzyknął bo inaczej tego wytłumaczyć nie można. |
Moim zdaniem Piotr jest lepszym obrońcą od Diaza i oddanie go za 300 tys. euro to kiepski żart. Nawet jeśli sprawdzą się informacje, że Brożki powodują zgrzyty w szatni to i tak za te pieniądze nie warto go sprzedawać, bo porównywalnego sportowo następcy nie sprowadzimy za takie drobne.
|
Nadal wierzycie w to PS pisze ??
|
Cytat:
|
Piotrek za 200 tys Euro.
ja pitole ,naprawde jakis niesmaczny zart,ale ten artykul ktos po głebszych pisal. nieiwerze ze za taka kwote nasi by go puscicli,zwlaszcza ze to zawodnik mogacy grac i w obronie i pomocy. |
Dla mnie sprzedanie Brozka Polonii za 300tys Euro to jakis żart:) No ale na szczescie to nie ja decyduje...
|
Tak przegladam sobie komentarze i nie wiem co o tym myslec.... Powiem tak: mamy w zespole wiele "pilkarskich kalek" na ktorych myslalem ze nigdy nie znajdziemy kupca. Piotr Brozek nalezy do jednej z nich. "Pilkarz" ten nie jest ani dobrym obronca ani pomocnikiem. Ciezko w zasadzie powiedziec czy kim jest gorszym: pomocnikiem czy obronca? Nie ma szybkosci, dryblingu, podania, techniki aby mozna go bylo nazwac skrzydlowym na miare OE (nie mylic z LM czy LE). Jak malo pojetnym jest pilkarzem pokazal mecz z Karabachem kiedy to jako obronca nie kryl zawodnika od pilki tylko stal za ..... zawodnikiem. Srednio myslacy laik wie ze obronca powinien kryc zawodnika od pilki; innymi slowy nie dac mu dojsc do pilki. Kuba Blaszczykowski (przyponinam pierwszy sezon po przyjsciu z III ligi) grajac pierwszy raz jako obronca przeciwko mocnym Grekom spisal sie o niebo lepiej niz Piotr Brozek grajac z Karabachem. A na tej pozycji gra od 2-3 sezonow. Mowiac szczerze jestem w szoku ze ktos wogole oferuje za tego grajka jakiekolwiek pieniadze. Po drugie, jezeli prawda jest ze sieje ferment to jest to kolejny powod za tym aby mu podziekowac. Po trzecie moze rozbicie duetu blizniaczego spowoduje ze pewny swego Pawel po prostu zacznie grac? Moze sytuacja ze bedzie bez brata spowoduje ze straci ta pewnosc siebie i zacznie pracowac; bo w przeciwienstwie do brata ma duzy talent. Ktos kiedys bardzo madrze napisal na tym forum ze przesuniecie slabego skrzydlowego Piotra Brozka na pozycje obroncy prawdopodobnie podarowalo mu te pare lat gry i zarabiania w Wisle. Ale wiecie co jest najgorsze? Najgorsze nie jest to ze on jest taki slaby, najgorsze jest to ze on sie nie chce uczyc. Zeby byc dobrym (mam na mysli poziom przynajmniej LE) skrzydlowym potrzeba paru rzeczy: talentu, naturalnej szybkosci i ciezkiej pracy. Z tym trzeba sie urodzic, to mieli i Kosowski i Uche. Ale aby zostac obronca przy ktorym kibice nie beda mieli palpitacji serca - w mojej ocenie - potrzeba mniej talentu ale wiecej ciezkiej pracy. A przeciez ciezka praca polegajaca na zbudowaniu wytrzymalosci, nauczenia sie krycia i doskoku do rywala aby nie dac mu dosrodkowac jest do wykonania przez kazdego sredniego obronce. Ale trzeba chciec sie uczyc, pracowac i eliminowac bledy. Nie bedzie sie oczywicie Roberto Carlosem ale mozna sie stac solidnym obronca. Trzeba tylko chciec.
Acha, i jeszcze jedno. Wszyscy tutaj narzekajacy na cene Piotra. Tak szczerze ogladajac wszystkie jego mecze, ile jest wg. Was wart? Pol miliona euro, milion? Nie piszcie poprzez pryzmat przynaleznosci klubowej, ale na chlodno ocencie Jego wartosc rynkowa. P.S. Jezeli nasz dyrektor sportowy komukolwiek opchnie Lobo, Jirsaka, Boguskiego czy Piotra Brozka to znaczy ze jest w stanie Eskimosa przekonac do kupna lodowki ;) |
Nie wiem czy było : http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...?kategoria=664
Wisła interesuje się Chilijczykiem, Rodrigo Millarem |
Tak, sprzedajmy wszystkich Polaków, a jak za rok przypadkiem awansujemy do LM lub LE, będziemy mieli problemy ze zgłoszeniem 8 naszych do pucharów.
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html A jak wczoraj napisalem co mysle o sprzedaniu Diaza to uslyszalem ze mamy Brozka. A jak nie bedzie Brozka to kto bedzie kopal po tamtej stronie? Akurat jestem zwolennikiem pożegnania Piotrusia calym sercem!!!Ale najpierw sie kupuje apotem sprzedaje., A nie odwrót....
|
ja w ogóle jestem zwolennikiem wywalenia 3 panów B! Brożek Boguski i drugi Brożek powinni odejść!
|
Co to do cholery dzisiaj prima aprilis jest czy co? No bez jaj z tym Brożkiem.
|
Łobo, Kowalski i kulawy Singlar - to są pierwsi goście do pożegnania. Piotrek jest przeciętny, ale nie jest głównym problemem.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:37. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl