![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ciezko powiedzieć jak to będzie ze Smuda skoro inny portal to dementuje...
|
Ja nie wierzę że Cupiał, facet który dorobił się takiego majątku może być tak sakramencko tępy i głupi żeby się jeszcze na Smudzie nie poznać.
To jest niemożliwe żeby ta szuja znów tu wróciła, nie wierzę w to, no ....a po prostu nie ma szans. |
Tylko Smuda nas może utrzymać. Potrzebujemy trenera motywatora, który każe im zapierdalać. I tak mu płacimy.
|
Przy całej swojej prawdz1wkowatości, Smuda był ostatnim poważnym trenerem pracującym w Wiśle.
|
nie chodzi o grzyba, ale o prawą kurtyzanę
|
Cytat:
Franiu wróć |
Jeszcze tego debila nam brakuje znow na lawce i bedzie w sam raz jak znalazl do spadku z ligi..
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nigdy nie sądziłem, że to napiszę, ale Smuda mógłby być lepszy od Pawłowskiego.
Smuda to dyletant trenerski i zawsze myślałem, że każdy polski trener byłby od niego lepszy. Dzisiaj zmieniam zdanie. |
mysle ze w sobote remis z goralami, potem porazka u cykorow kieleckich i Smuda zastapi Pawlowskiego ...po prostu kpin i cyrku bedzie ciag dalszy
|
Wole Smude niż Pawłowskiego przy Franku chociaż zapierdalali a nie spacerowali
|
Cytat:
|
Frankie miał Stilica,Gargułę,Dudkę,Stjepanovica.tu jest pies pogrzebany.
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Jaką drużynę? Widziałeś, żeby Smuda przejmował kiedyś tak słabą drużynę jak obecna Wisła?
|
Cytat:
Piotrcovia II liga - wywalony przez Ptaka po pierwszym meczu przegranym 0-4 Jeszcze Widzew jak już był goły i cienki, ale jeszcze w składzie na 1 ligę - utrzymał ich, ale w moim odczuciu grali na swoim poziomie może ciut poniżej. Trener nie był wartością dodaną. Absolutnie nie brakuje nam starego buraka na ławce tylko przede wszystkim co najmniej niezłych kopaczy z nr (nominalnymi) 10 i 6 (w systemie 4-4-2). |
Jeszcze Jan Regenesburg gdzie robił również "historyczne" wyniki..na minus oczywiście
|
Cytat:
|
Nie uważam, że w czerwcu 2013 roku mieliśmy tak słaby skład jak obecnie. Przede wszystkim mieliśmy o trzy lata młodszych Głowę i Brożka, w środku Chrapka... No i Garguła z rundą życia - to chyba wtedy, co nie?
|
Kwestia punktu widzenia.
Ja uważam,ze teraz na + mamy Maczyńskiego,Guzmica,Bobana,(Bałszow?) Brozek i Głowa jak narazie nie odbiegaja tak formą od tej sprzed 2,5 roku,a i niektórzy młodzi już dorosli. Kadra jest szersza,jest więcej zmienników, 3-ech napastników,może jeszcze ktos dojdzie na środek. Ja bym powiedział,że jest minimum porównywalny,na pewno nie gorszy. Odbijając od Smudy,to kiedyś Majewski był uważany za takiego "doktora" dla drużyn w kryzysie. |
Cytat:
:> |
Cytat:
Młodzi dorośli? Którzy to tacy? :D Cytat:
Kazek swojej wiosny w klubie niestety nie doczekał - no chyba, że chcesz mu liczyć wiosnę po Smudowych podlewaniach tui. |
Cytat:
Wisła 2013 to jest to samo o ile nie gorzej niz Wisła 2016. Zaczelismy od tematu Smudy,a konczymy na prównaniu powtórek (bo moze własnie forme mieli dzieki Smudzie.... :) ),gdzie ewidentnie obecna Wisla ma szerszą ,o ile nie lepsza kadre ,a przy odpowiednim przygotowaniu przez zimę(odpowiednim trenerze) zawodnicy typu Popvic lub Cywka mogliby brylować Dla mnie temat zakonczony. |
http://futbolplus.pl/kraj/item/5939-...renera-w-wisle smuda czyni cuda...
|
Przykro to pisać ale w obecnej sytuacji jako jedyny jest gwarantem jakiegoś w miarę solidnego poziomu gry zespołu...
|
Polecam poczytać co pisał wcześniej kmiecik z futbolplus. Wyssane z palca historie, byle by wzbudzić większą sensacje.
|
:rotfl::rotfl::rotfl:
To znowu pojebaniec kmiecik i jego rewelacje myślenickie...:) |
Z trenerem Smudą tracimy szansę na mistrzostwo mówili. Jak tak dalej pójdzie to walka o puchary będzie zagrożona. Każdy inny trener zdobyłby z tym składem puchary z palcem w tyłku mówili.Wygrane z Legią i innymi z górnej półki to nie wszystko liczy się aby zagrać w pucharach mówili. Eliminacje LM by nas uratowały finansowo mówili, ale nie ze Smudą.
Dzisiaj ich już nie ma albo siedzą cicho, a klub się stacza coraz niżej i niżej ;/ |
Cytat:
|
Generalnie to Smuda jest ciągle zatrudniony więc należy go tylko przywołać z urlopowania i wręczyć awans na pozycję pierwszego trenera :)
|
Czas odświeżyć wątek :-)
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...37&oe=5751C6BE Patryk będzie miał najgorzej :-/ http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...nera,id,t.html "Odszedłem z Wisły wyłącznie z powodu trenera" "Żeby ktoś mnie czegoś uczył, musiałby mieć autorytet, a tutaj tego zabrakło" Donald też: Guerrier także nie zamierza ukrywać, że nie przepadał za "Franzem". Na pytanie czy bał się charyzmatycznego byłego trenera Wisły, odpowiada. - Trochę prawdy w tym jest. O Smudzie można powiedzieć dużo, ale nie to, że jest uosobieniem spokoju. Ja rozumiem, że czasem trzeba kogoś opieprzyć, ale gdy ktoś ciągle na ciebie krzyczy, to tracisz pewność siebie i boisz się cokolwiek zrobić... - mówił. - Smuda chciał dobrze dla drużyny, jednak nie każdy jest w stanie znieść ciągłą presję. Trener mówił też, że przeze mnie czy Sarkiego wyląduje w domu wariatów. Dziwne słowa, przecież błędy na boisku się zdarzają. Przy Moskalu jest spokojniej. Też krzyknie, ale motywuje w pozytywny sposób - zakończył Haitańczyk. http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...ariatow/9fnlym |
Cytat:
Cytat:
|
Smuda ma wady ale potrafił zawsze coś wyciagnac z graczy zwłaszcza w pierwszym pół roczu
|
Cytat:
|
Wróbelki ćwierkają,że od poniedziałku ma zostać zaprezentowany jako trener.Mam nadzieję,że to kolejny wymysł dziennikarzy
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl