![]() |
Kurde...mam problem chce zrobić screena z Fm-a. Wchodzę normalnie w gre , klikam print screen i zamiast zrobić sie screen z Fm-a robi sie screen pulpitu... :-/. Wie ktoś co jest grane ?
E : Dzięki :) |
Cytat:
xxx\moje dokumenty\Sports Interactive\Football Manager 2010\screenshots E: Nmzc ;) |
albo i F12 i zapisz w paincie :):P
|
Mam pytanie.
Czy miał ktoś taki problem, mianowicie włącza mi się Fm 2010, w pewnym momencie wychodzi do pulpitu (dokładnie kiedy wczytuje się do ekranu głównego) i nie ma go w ogóle na pasku narzędzi, a w menadżerze zadań normalnie widnieje:/ Cholera przeinstalowałem system i to samo:/ |
Cytat:
Edit : Nie ma za co :) |
Cytat:
Ale kurcze dlaczego grając tyle czasu nic mi się nie działo, a w pewnym momencie takie cuś wyskoczyło:/ No ale ważne, że działa:) A tak btw. to nie wierzę, że mając tak dobry sprzęt jakikolwiek wyciek pamięci może mieć miejsce:/ BO później wyskakiwało, że brakuje pamięci wirtualnej:/ Tak na marginesie to podam dane kompa: procesor Intel Core Duo 2,5 ghz Ram 2gb ddr2 grafika GeForce 9600 gt 512mb I kurde nie chce mi chodzić FM ? |
Cytat:
może na partycji C gdzie przypuszczalnie masz zainstalowany system i masz mało miejsca zostawione i dlatego ci wyskakuje taki komunikat... mialem tak na starym kompie |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zwiększ pamięć wirtualną.
|
potrzebuje do obrony doświadczonego zawodnika pokroju Terrego(Terry odpada budżet transferowy jest ograniczony do 16mln a Chelsea woła 2a razy tyle za niego) tzn z silną osobowością to jest takiego który pociągnie drużynę do gry kogo polecacie????
|
Cytat:
a jaki klub kolego? :P Maicon - swojego czasu wyciągnąłem go z FC Porto do Wisły za grosze bo konczył mu się kontrakt :) i gra rewelacyjnie :) |
*Michael*Red Bull Salzburg
|
no to próbuj Maicona, ewentualnie Marcelo z Wisły, Ryan Showcroos, Miguel Vitor
|
Ja na Twoim miejscu zdecydowanie wziąłbym Nicolasa Otamendi :)
U mnie w 7 sezonie Arsenalem, jest warty już 30,5 mln ojro. w trzecim zaś został już podporą Kanonierów:) |
Nemanja Pejcinovic, albo Sergiy Kryvtsov. A swoją drogą nawet gdybyś miał budżet 50 mln to Terry i tak do Salzburga by nie przyszedł ;)
|
czy jezeli mam baze treningowa i mlodziezowke na maxa tzn doskonaly stan to moze sie on obnizyc w dol?
|
Cytat:
łan, tu, fri. |
Cytat:
|
Charlie_ wiem że Terry nie przejdzie mi do Salzburga tak samo Maicon i Toldo z Interu dlatego szukam zawodnika który będzie umiał pociągnąć drużyne do gry i który by się nadawał na kapitana bo puki co mam samych młodych graczy i nieciekawą atmosfere wśród zawodników(i nie wiem jak to naprawić) a wszyscy którzy przekroczyli 30tke albo pożegnali sie z klubem albo zakończyli kariere(w tym kapitan zespołu) ata przy okazji kogo polecacie do sztabu szkoleniowego szukam kogoś na trenera który bedzie odpowiadał za taktyke zespołu do sztabu najlepiej jakieś znane zagraniczne nazwiska
|
Cytat:
Bo mnie właśnie baza mlodziezowa obnizyla sie z doskonałej na dobrą. Moze bug? |
Cytat:
To samo z pilkarzami. Tez jest taka zakladka ze mozesz szukac tych ktorzy chca u Ciebie grac i mozesz dzielic ich na obroncow, na przedzialy wiekowe itd itd wiec nie wiem po co te wypytywania na forum kogo kupic tym bardziej ze graac kilka sezonow w FMa moze teraz do tego Twojego Red Bulla przyjda zawodnicy ktorzy by nie przyszli by w 2010 roku a moze masz jakichs ciekawych pilkarzy wykreowanych przez gre... |
jak wycofać zawodnika z listy transferowej ???( wystawiłem go na sprzedaż ale nie ma chętnych więc chce go ściągnąć z listy tylko o dziwo nie moge go ściągnąć z listy transferowej)
|
Cytat:
|
co zrobić gdy zawodnik wymyśla że nie lubi menedżera?? dzień przed zgłoszeniem składu do CL podstawowy bramakarz Kameni który jest mocnym punktem i kapitanem drużyny mi sie buntuje nie mogę go odesłać na ławke bo rezerwowy Szczęsny o ile jest dobry na lige o tyle na CL jest za słaby
|
Cytat:
Najlepiej chyba sprzedac. Miałem tak , że zawodnik nie lubił menadzera mimo , że chwaliłem go na każdym kroku... |
pewnie mu podpadłeś :) musisz go pochwalić po dobrych występach może coś pomoże :)
|
ta wystawiłem go na sprzedaż to wszyscy moi gracze są niezadowoleni z potraktowania ich kolegi z zespołu
|
no bo jest ważnym ogniwem zespołu
|
awansowałem do CL ale nie moge zgłosić zespołu bo brakuje mi jednego zawodnika grającego w Austrii(mam 7 na 8) da sie to jakoś ominąć??
|
Zglos 24 graczy.
|
musi wypełnić skład... weź jakiegoś wychowanka z rezerw albo u-21 swojego zespołu
|
Geniusz Neymara mnie powala :)
http://img227.imageshack.us/img227/9012/10neymar.th.png Uploaded with ImageShack.us |
Kamyk skąd wziąłeś tego Neymara??? bo raczej to nie jest wychowanek Arsenalu podaj swój skład i sztab jak możesz
|
Neymar z Santosu ;)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Neymar Polecicie jakąś taktykę na mecze wyjazdowe z mocniejszymi drużynami? gram Wisełką 1 sezon trudna grupa LM wylosowana (Manchaster, Lyon, Wolfsburg), ale myślę że mogę powalczyć o 3 miejsce z Wolfsburgiem ;P dlatego pasowałoby ciułać punkty, także na wyjazdach (Wolfsburg, Lyon) ;P |
Mam problem . Nie wyświetlają mi się w Fm'ie żadne tabele ani mojej ligi ani żadnej innej . Tabele mogę zobaczyć tylko widoku ogólnym ; / Pomocy !
Jak coś to piszcie na PW i tutaj. |
darek mówisz i masz ta jest dobra---> http://www.cmrev.com/artykuly/czytaj...rzadzanie.html u mnie sie sprawdza w Red Bull Salzburg zarówno w lidze Austriackiej jak w CL idealnie
|
@JOSE: bardzo dziękuję, mam nadzieję, że się sprawdzi ;)
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl