![]() |
najgorsze to że od następnej soboty znowu ma padac ale deszcz.Nienawidze takiej pluchy
|
Z rana na drogach było tak ślisko, że wystarczyło włączyć migacz a auto samo ściągało na prawo, bez ruszania kierownicą :)
Ogólnie zima miała nie zaskakiwać, ale zaskoczyła. Choć nie powiem o 12 już były drogi przejezdne, nawet sobie na Powstańców pozwoliłem depnąć do 80 km/m hohohoho :) |
Cytat:
Co? :shock::evil: NIEEEE!! Niech mrozi jeszcze trochu... Ale miałem dzisiaj zastój głowy, ręce o padają. A matura w tym roku i zamiast jakiejś mobilizacji w końcu, dostałem jeszcze większego lenia i nieroba! :foch: |
Utcsh shie utcsh, bho naukha tho dho phothenghi klutcsh.
:P |
pozdrowienia dla tych z Olsztyna.... -29'C :| masakra...
|
Ale to chyba nie ten Olkusz koło Krakowa ale ten na Suwałkach ... bo jak do Krakowa ma dojść w nocy do -29 to ja auto do piwnicy chowam :D
|
dotarcie do domu zajeło mi 1 godz. 20 min a w normalnych warunkach pogodowych, jakieś 20 min.... rano odśnieżanie auta zajeło mi z 15 minut - jak skończyłam wyglądałam jak bałwan... :/
nie no lubię zimę ale jak nie paralizuje miasta!! halo gdzie są drogowcy i piaskarki czy inne solniczki!!! |
Cytat:
W domu. Zaskoczeni. |
Cytat:
Zdjęcie prosimy! I problem z avatarem się skończy! :lol: |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Ja sie bardzo cieszę z tej pogody - przynajmniej jest jakoś klimatycznie ...... |
Cytat:
|
zle nie jest, zimy trochę musi być.
u mnie, ku zaskoczeniu, tylko -5.. :) |
dokładnie, właśnie chodziło mi o Olsztyn a napisałem Olkusz... troszkę się zamotałem :D
|
Cytat:
|
Cytat:
ale co do Twojego avatara... to kurcze zboczeńcy jacyś :p:> |
:D luźny generuje podpisy pod nickami!
Zima jest dobra. Poszedłem biegać, po 200 metrach wpadłem w zaspę i musiałem wrócić do domu :D kocham zimę! W przeciwieństwie do piaskarek, pługów i innych solniczek. Po co niby ta sól na ulicy, co? Buty brzydko wyglądają, trzeba cholery częściej pastować. Zamszykowe butki wytrzymują dwa tygodniu soli na ulicach i baj baj. Powiedz NIE! przeszkadzaniu zimie! Zero odśnieżania, zero piasku, zero soli, zero popiołu, zero szkoły :D |
Cytat:
btw. dzieki, bo nie zauwazylem. ;) |
Guciu cieszę się ze twoja popularność wsród chłopców z forum została uwieczniona pod nickiem :D:D:D
|
Cytat:
|
taa, co roku przeżywam "podróż swojego życia". :rotfl:
obiecuje, że następnym razem nie zamarzne. |
Guciu do twarzy Ci z Di Caprio :)
|
Za rok w miss forum zagłosuje na Kamila ;]:-):-):-)
|
Chyba kółko wzajemnej adoracji sie tu rozwija:>
|
Cytat:
zuraw - no co zrobisz? no nic nie zrobisz. JAKIŚ POWAŻNY TEMAT BY SIĘ PRZYDAŁ! :D |
Cytat:
jak szukasz przyjaciela ;) to poszukaj gdzieindziej, tak pozatym to zakaz pedalowania :> ps. zglos sie do dii capria :) |
Cytat:
|
zgadzam się z Ni_Ma.
np. ja takie kółko, właśnie z wyżej wymienioną zawarłem. (ciiiiiiiii) |
Cytat:
Ja tam się nie mam co cieszyć, bo głosy zebrałam: a) za to, że zdarza mi się łowić ryby:lol: b) za to, że jestem jedyną dziewczyną z forum, jaką znają z rzeczywistości c) za "krucjatę przeciw dysortografii" d) nie wiem za co Mimo to dziękuję niezmiernie wszystkim moim wyborcom <przemawia_wzruszonym_głosem>:krolewna: Tylko Kamil, zdracja Niesmaczny... :D |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl