![]() |
Polska reprezentacja U21 zremisowala z Francją 2:2 a bramkę na 1:1 strzelił Patryk Małecki!
|
Rozpieszczają nas dzisiaj :)
|
Patryk z dnia na dzień nam się coraz bardziej rozkręca:D Chyba trochę prawdy było w tym,co powiedział Ulatowski o graniu w młodzieżówce a byciu na rezerwowej liście w dorosłej reprezentacji.
ed: jak ktoś będzie miał gola Małeckiego, będę wdzięczna :) |
|
Panowie - jesli oceniamy Brozka po tym meczu, to nasuwa sie jedno spostrzezenie - brak mu instynktu strzeleckiego. Pomijam fakt, ze zagrania Blaszczykowskiego inteligentne, ale Brozek je zepsul. Nie usprawiedliwia go fakt, ze bramkarz wyszedl do pilki, bo wyjsc musial. Ale Brozingo pilke uderzyl, lecz bez pomyslu; slabo ja skleil i strzelil na przyslowiowe "odj.. sie", a nie myslac, zeby trafic w bramke. Jesli chce grac w Premiership, to zycze szczescia, bo bardzo mu sie przyda. Tam o takie pilki goscie walcza do upadlego ciskajac sie szczupakami, wslizgami i kto wie, czym jeszcze. Pawel strzelil jak na boisku szkolnym po 4 piwach w slonu, czyli "Ok, nie trafilem, nic sie nie stalo". Od najlepszego strzelaca ligi wymaga sie, by takie akcje konczyl przynajmniej strzalem w swiatlo bramki, a nie odbiciem pilki, bo tak to wygladlo, Natomiast Lobo zagral slabiutko, czerstwe dryblingi zakonczone stratami to chyba adekwatna ocena. Cien na boisku. Nie wniosl niczego swoja zmiana.
|
Zwyciestwo repry, Nasi weszli, nie zmęczyli się, nie doznali kontuzji, Paweł asysta - czegóż chcieć więcej.
|
Użytkownik_forum: nie no faktycznie brak mu instynktu strzeleckiego:109 meczy w ekstraklasie/62gole/21 asyst no po prostu no za grosz nie ma tego instynktu ;p zastanów się zanim coś napiszesz, ta sytuacja była trudna a Paweł mimo tego, że jeszcze był w poślizgu to zdołał oddać strzał, nie wyszedł mu co prawda ale już widzę jak lewandowski albo smolarek dochodzą do tej sytuacji :]
|
ogladał ktos wczoraj mecz Słoweni ? Jak grał Kirm? poza strzeloną bramką mozna cos wiecej sie dowiedziec ??
|
Cytat:
pozytywnie wypadł........ ale trudno oceniać gre z takim przeciwnikiem |
Z San Marino to ciezko zle wypasc:) W sumie Polacy sie męczyli na wyjezdzie, ale to szczegół...
|
Występ Pawełka zagrożony ! Huraa....
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zebyscie tak sie nie cieszyli po 'paradach' Cebanu/Kurto.
Cieszyc sie z kontuzji zawodnika wlasnej druzyny ? Wam to juz zupelnie odjebalo PS. I forumowi napinacze rozszyfrowali juz dzialania w Wisle, Pawelek nie ma kontuzji tylko to 'przykrywka' :lol: |
Cytat:
Cieszymy się z kontuzji własnego zawodnika, ponieważ jest on ewidentnie słaby i zarazem niesportowo faworyzowany przez Skorże, niezrozumiale zachwalany przez Kazimierskiego i w dodatku jest zarozumiały i porównuje się do Valdeza. Do tej pory nikt i nic po seryjnie wpuszczanych szmatach i niepewnych interwencjach nie posadził go na ławce. Teraz wreszcie los dał szanse Cebanu. Nikt nie mówi, że będzie zbawieniem, bo nikt nie wie jak on gra. Teraz będziemy mieli szanse zobaczyc. WRESZCIE! |
Cytat:
|
zeby było poprawnie politycznie Mariuszowi "szybkiego powrotu do zdrowia" a dla Cebanu POWODZENIA!!! :p
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
:lol: i jeszcze :lol: mistrzuniu nie myśl magicznie bloger jest dwa razy słabszy nie miej złudzeń |
otóż to...byłem na kilku meczach ME i mnie nie zachwycił...niestety.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ok, panowie zwracam honor. Myliłem się...gdzie ja miałem oczy?? Pawełek jest przecież zajebistym golkiperem i normalnym jest, że po kilku niepewnych interwencjach na mecz nie można go przekreślać. A to, że przytrafiają mu się takie zagrania w każdym sezonie to przecież o niczym nie świadczy. Nie rozumiem jednego - dlaczego jest na niego taka nagonka? Ale nawet na Valdeza jest a gra w Barcelonie...krytykanci, napinacze...nie znają się. Przecież jak trener Kazimierski mówi, że Pawełek jest najlepszy to tak jest. Gość przecież musi się znać, bo przecież fachowcem ds. golkiperów jest a nie jakimś moczymordą. Poza tym każdemu może przytrafic się babol...może nawet kilka w spotkaniu - wszyscy jesteśmy ludżmi. A w dodatku Mariusz jest jeszcze młody, perspektywiczny i trzeba pamiętać jak wybronił nam mecz z..yyy później dopisze. Pawełek jest najlepszym Bramkarzem w erze Cupiała w Wiśle. Myśle, że lepszy był tylko Piekutowski i Juszczyk. Co by nie od.......ił w meczu jestem pewien, że błędem by było sadzenie go na ławce i danie szansy po zaledwie trzech dniach pobytu u Nas jakiemuś 32letniemu blogerowi. Mamy także jakiegoś starego Kurto. Ale gdzie mu do Nietykalnego Mariusza? Apeluje do Wszystkich kibiców Wisły by wszelkimi środkami wywrzeć presje na działaczach by dla dobra klubu podpisali dożywotni kontrakt z Mariuszem. Poza tym nie szukać innych bramkarzy, bo konkurencji Mariusz nie lubi bo potrzebuje psychicznie odpocząć. Myśle, że wcale nie głupim pomysłem było by postawienie Pawełkowi pomnika przy stadione? Co wy na to? Za te wszystkie wybronione mecze, parady, cudowne interwencje, za zasługi dla Wisły? Chyba mu się należy...
...to mówiłem Ja - Jarząbek. |
Cytat:
Walnales focha bo ktos jednak twierdzi ze pomimo baboli to Pawelek to dobry bramkarz, a przynajmniej duzo lepszy od Cebanu E: wlasnie |
Kordel_Walker po co ta (bardzo marna) ironia? Nie umiesz czytać ze zrozumieniem? Nikt nie napisał, choć starasz się to wmawiać w swoim nieudolnym poście, że Pawełek jest super bramkarzem. Ale ludzie chodzą na mecze ME, treningi i widzą, że Cebanu jest jeszcze gorszy. A Ty się cieszysz, że lepszy bramkarz jest kontuzjowany i zagra ten słabszy.
|
Cytat:
1. Ostatni mecz wyczerpał zaufanie trenerów do Pawełka 2. Na dzień dzisiejszy kilkaset tys. euro możemy jeszcze za niego dostać 3. Jeśli posadzimy go jawnie za kare na ławce to udowodnimy, że jest cienki jak but i nikt za niego nie wyłoży 10 piłek 4. Sztab szkoleniowy stwierdził dość. Wpuszczamy Cebanu 5. Jeśli Ilie zagra dobrze to usłyszymy komunikat, że kontuzja Pawełka jest poważniejsza i w następnym meczu zagra ponownie Ilie. 6. W następnym meczu Ilie jednak zawiódł - mamy komunikat o cudownym wyzdrowieniu Pawełka - Ilie siada znów na ławce.. 7 Jeśli przez kilka meczy Cebanu będzie grał dobrze to poprostu wygryzł Pawełka i każdy z trenerów to potwierdzi i będa się chwalić jak go dobrze wytrenowali i że mieli nosa by go w odpowiednim momencie wpuścić żeby się pokazał, bo stwierdzili, że już czas, że wydoroślał i czas by rozwinął skrzydła w prawdziwej piłce... 8. Jeśli Ilie da ciała to trenerzy: -nie ujawnią swojej "wiedzy" o tym że Pawełek jest cienki i jego cena będzie stała na tych kilkuset euro. -nie ujawniają, że chcieli tylko wypróbować Ilie, bo mają dość wyczynów Mariusza a opinia publiczna ma myśleć, że Mario to prawdziwy fachowiec dlatego nie posadzili go jawnie na ławce tylko wymyślili kontuzje. Dla dobra Pawełka, klubu i Ilie wreszcie się pokaże. Trzy plusy. Skorża mógł by oczywiście tuż po meczu z Zagłebiem dać wywiad o tym ,ze Pawełek stracił swój kredyt zaufania i w następnym meczu siądzie na ławce i zastąpi go Ilie. Ale po co? Dyplomatycznie takie sprawy się załatwia. To nie są jakieś bajki tylko Polityka. A wy łykacie wszystko jak młode leszcze... |
Cytat:
PS. Jakby Cebanu mial wygryzc Pawelka, to zrobilby juz to dawno. A nie po 3 latach w klubie. Naprawde przejdz sie na mecze ME, albo ogladnij mecze z ŁKSem lub Lechem (PP) PPS. Telepata :lol: |
Cytat:
Cytat:
Ochłapy(info o kontuzji) dla społeczeństwa(kibiców i menadżerów)a śmietanka (wiedza o nieudolności Pawełka) dla klubu. |
Cytat:
Wg twojej teorii cena piłkarza nie zależy od tego jak gra tylko od tego czy go trener posadził na ławkę? Bo tak: a) Pawełek puścił babola i Skorża go sadza na ławę - cena 10 piłek b) Pawełek puścił babola i Skorża go nie sadza na ławę bo w klubie nie ma rezerwowego na odpowiednim poziomie - cena kilaset tysięcy Euro. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl