![]() |
chyba ma trochę nasrane w głowie. Ale niech dobrze gra, to przynajmniej coś zarobimy ;)
|
kto to w ogóle jest bo nie kojarze tej twarzy i co tu sie odje...?
|
Wojtkowski wjechał BMW do salonu fryzjerskiego.
Do salonu lubiącego homo, na marginesie. EDIT : Oczywiście to nie BWM, nie wiem co mi odjebało :D |
Przeciez to Merc:D
|
Mam nadzieję, że to nie jest jakaś jego gra na to, żeby go wyrzucić z klubu i by mógł gdzie podpisać kontrakt za darmo... Tak tylko głośno myślę.
|
Ale na jakiej podstawie mielibyśmy go wyrzucić? :D
|
Cytat:
-Wojo, słuchaj, weź się w....... autem w salon fryzjerski -Co? -No weź, fajnie będzie, zobaczysz *** Wisła Kraków ogłasza, że kontrakt z Kamilem Wojtkowskim został rozwiązany z winy zawodnika. Piłkarz będzie mógł za darmo podpisać nową umowę z nowym klubem. *** Legia Warszawa podpisuje kontrakt z Kamilem Wojtkowskim. *** Legia sprzedaje Kamila Wojtkowskiego do Anderlechtu Bruksela za 3 miliony euro. *** tak, to jest ten plan |
No tak. Calkiem logiczne. Pilkarz chce od nas odejsc, wiec zeby wymusic na klubie decyzje o jego zwolnieniu, wjezdza autem do salonu fryzjerskiego.
|
Oj tam... Nigdy nie mowilem, że myślę logicznie... już starczy :D
|
Nie znacie się! Ma chłopisko gest... teraz fryzjer zerwie te płytki z podłogi, żeby brud z kół samochodu Kamila się nie zniszczył i powiesi sobie kilka nad kominkiem. Pobrudził mu te płytki zupełnie za darmo.
|
To był protest po odejściu Surmy.
|
no dobra, a na serio to na ch..a tam wjechał ?
|
Trzeba by sie jego zapytać. Wg mnie poprostu młody jest to sie bawi :) 20 lat jak miałem to też robiłem różne dziwne rzeczy które nawet jak dzis sobie przypomnę to mi moralniak sie włącza :)
|
Chlopak pomylil gaz z hamulcem jak robi to wiekszosc kobiet i starszych ludzi a wy tu wielkie halo z tego robicie :rotfl:
|
Cytat:
|
Wjechał do salonu autem bo poprosił go o to właściciel salonu ot tak dla rozgłosu , poźniej wrzucił ten filmik na wszystkie możliwe grupy typu szukam pracy Kraków, żeby pokazać jak to jest zajebiście w tym salonie. Już wcześniej wjechało tam też inne auto i ścigacz. Można przewinąć na stronie FB salonu to znajdziecie filmiki. Wiem bo znam właściciela tego przybytku i się tam strzygę i to raczej on ma bardziej naje.... w głowie:p. Swoją drogą dużo tam mieszka naszych zawodników Basha, Imaz ,Buchalik Wojtkowski własnie i teraz Grym doszedł. A Wojtkowskiemu to już dawno sodówa odbiła , bo też miałem okazję pare razy z nim pogadać. Wielkiej kariery mu nie wróże :)
|
No to sprawa wyjaśniona :D
|
z przymrużeniem oka ;)
coś dla krytyków ondraska http://weszlo.com/2018/07/15/slaby-d...damy-mundialu/ |
Jedyną nadzieją jest, że Ondrasek będzie chciał zawalczyć o nowy kontrakt.
Bo z taką dyspozycją, jaką prezentuje od co najmniej 2 lat, nie ma szans na grę nawet w IV czeskiej lidze. A mówiłem rok temu: przekwalifikować Alana na napastnika. Nikt nie słuchał. |
Cytat:
|
Panowie, przedstawiam przyszla legende Wisly Kraków I nastepce glowackiego.
https://i.imgur.com/BTfwU8n.jpg https://i.imgur.com/A8FFJqV.jpg |
O ja cie nie .......e ....
jedni mają fejm dzięki temu jak graja inni dzięki temu co robią po graniu |
kto to jest?
Jakis nasz pilkarz ? |
Chyba nie chciałem widzieć tych zdjęć...
No nic, jedni wkładają sobie palce a inni robią co robią. Dla mnie może nawet w babskich ciuchach po mieście biegać byleby dawał z siebie na boisko 1906% i walczył. To co robią po pracy i z kim to nie moja sprawa |
to jest Wojtkowski
|
I o co macie ból dupy?
Że spędza czas ze swoją koleżanką, bawiąc się jak 95% nastolatków w jego wieku? :) |
Cytat:
|
95% nastolatków w jego wieku (Boże dziękuję że tego nie widzę)? niech się bawi jak chce, jednak uważam że dokumentowanie tego i wrzucanie w neta nie jest konieczne :)
|
Cytat:
Szkoda tylko, ze jest u nas juz troche (rok? poltora?) i chlopa z twarzy nawet nie kojarze. :( |
może chociaż zaruchał
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl