![]() |
Żegnamy Tomka Jirsaka.
Wg mnie szkoda. Zwłaszcza że zaczął wreszcie grać lepiej. Czy to dobra polityka? Wg mnie nie. |
panowie spokojnie dopiero się liga zaczęła,o trafności transferów możemy pomówic za pół roku.najważniejsza jest przyszłośc profesjonalna baza treningowa dla wszystkich kadr [zwłaszcza młodzieżowych].No i wreszcie będziemy mieli stadion to powinno zwiększyc budzet kilkukrotnie.to wiąże sie w przyszłosci z transferami lepszych piłkarzy.
|
Cytat:
|
Cytat:
To, ze nie zalapal sie do kadry meczowej nie oznacza od razu, ze odchodzi. Ale trzeba powiedziec sobie wprost - nie sprawdza sie, jego zakup niestety nie byl przemyslany. |
Cytat:
, czy zawodnik byłby zainteresowany graniem w X klubie. O żadnych negocjacjach nie może być jednak mowy. Cytat:
Może pod nowym trenerem się odbuduje :rotfl: Cytat:
Mam nadzieję, że teraz zarząd brakiem transferów nie będzie się tłumaczył budową ośrodka treningowego... |
Jak to żegnamy? Ja tam wyczytałem tylko : "W autokarze zabrakło miejsca dla Tomasa Jirsaka i Łukasza Garguły." ze strony wislakrakow.com :D co mnie osobiście rozwaliło :D
|
wp.pl
Cytat:
|
to tylko dowód na to, że nasze rodzime gwiazdeczki są przepłacane! ale przecież to wiadomo nie od dziś... tylko głupie szwaby jeszcze tego nie skapowały :D
|
Cytat:
I pewnie naiwni Niemcy zamiast kupić 15 Japończyków po 350 tysięcy euro wywalili całe 4,5 mln euro od razu na jednego Polaka. Ale jakoś jestem spokojny o to że nie zrobili złego interesu. Nadejdzie jego czas. Bardziej to my okazaliśmy się leszzcami że nie kupiliśmy Lewandowskiego za te 400 tysięcy euro 2 lata temu. Pewnie cieszylibyśmy się teraz z kolejnego mistrzostwa a Amica była by gdzieś za nami.... |
Trzeba Zdzicha wysłać do Japonii :P
|
Cytat:
|
Panowie wybaczcie mi ale jak moze dobrze grac typowy krol pola karnego, lowca goli, na skrzydle? A tam Lewandowskiego Jurgen Klopp widzi.
EOT. JarTSW nie zrozumiales sensu mojej wypowiedzi. |
Cytat:
|
Cytat:
Oho... widzę że wśród forumowiczów mamy trenera, i to nie byle jakiego, bo jak widać wie lepiej od jakiegoś tam Jurgena Kloppa... Choć w sumie to żadna nowość, tutaj sami znawcy, i to na każdy temat: od transferów, trenerki czy przygotowania fizycznego. Tylko czemu zamiast robić to na czym się znacie zaśmiecacie forum? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
OT. Ciekawe jak pojdzie Borussi w meczach z Azerami. |
Cytat:
Już większym zaskoczeniem była oferta za Marcelo, bo już się wydawało, że nie będzie ofert, a tu nagle PSV. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja zamiast jakiegoś Milinkovicia czy kolejnych bałkańsko -słowackich wynalazków, na miejscu Basałaja ściągnąłbym do Wisły Afrana Ismajłowa. Aż się dziwię że gość o takiej szybkości, dryblingu i technice gra w Azerbejdżanie a nie np. w lidze Rosyjskiej, Tureckiej czy nawet Hiszpańskiej.
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale Zdzichu jakoś tak strasznie dużo nie pracuje, szczególnie w tygodniu. Często jak jestem na zakupach w sklepie Alti Plus na Gdańskiej to go widzę tak o 13 - 14. Widziałem go już ze 4 razy w tym miesiącu. Jakoś bym w te legendy o jego pracowitości nie wierzył za bardzo. |
Cytat:
Ale szczerze mówiąc, Kapka nadaje się na scouta. Patrzy i składa raporty. Wiele lat doświadczeń. |
Tylko za to odpoczywanie mu Cupiał płaci pewnie z 10 tyś. miesięcznie. Może w weekend trochę mniej zakupów robi a obserwuje piłkarzy.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Aaa, zauważyłem jedno wyjście z linii obrony Bunozy, przy którym piłka wyraźnie go minęła. Problem w tym, że on nawet nie próbował jej zagrać tylko wyszedł blokować napastnika, tak by dwaj koledzy za jego plecami mogli spokojnie przyjąć i rozegrać. |
Cytat:
Również nie zauważyłem jego większych błędów w grze głową, podczas meczu z Arką. Dodatkowo trzeba zauważyć, że chłopak jest całkiem zwrotny jak na tak wysokiego zawodnika, uważam że gdyby w naszym klubie nadal grał Głowacki to Bunoza nie zaliczyłby takiej wpadki jak w meczu z Azerami...najzwyczajniej w świecie gość nieznający języka, będący pod presją i grający w zupełnie niezgranej defensywie z takimi tuzami jak Kowalski czy słaby na obronie Pi.Brożek, nie może wypaść dobrze. Podsumowując trzeba przyznać, że Bunoza może okazać się niezłym transferem, a nie jak ferują niektórzy...chorwackim Markiem Wasilukiem...no way... |
Cytat:
|
Chavez da rade :D nie bojcie sie ;]
|
Kolejny mecz - kompromitacja Diaza a i tak wszyscy chorem "zostawic". Bo walczy. Sprowadzmy Nastule, Salete. Tez beda "walczyc". Tylko co z tego skoro o grze w pilke najmniejszego pojecia nie maja. Tak jak i Kostarykanin. Singlar - wracaj i ratuj honoru obrony!
|
I co mowilem? Nie idzmy w ilosc, a w jakosc...powtarzamy bledy Legii. "Piekna" defensywa transferowa Basalaja ;).
P.S - Na mnie i na trzezwo oceniajacych nasze transfery posypaly sie gromy, wiec mam nadzieje ze w niedlugim czasie beda przeprosiny. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl