![]() |
@ibutti,
Futbolplus to Kmiecik. Co do Citki to lepiej teraz niz pózniej. Knur pisze o dwóch kupcach |
To chyba HAJTO tez nie bedzie sie pchał jak Citko odpuścił-zart, dobrze, ze w miare szybko sprawy ujrzało światło dzienne...
Nesta co ten informator z TT pisze? Bedzie cos z tego?? Trzeba chyba już na poważnie działać i tu mówie o nas kibicach, isc pod stadion i koczowac, a nie pisac bzdety na forum... |
Cytat:
|
I żeby Wam do głów nie przyszło pisać, że Stanowski opublikował oświadczenie z maila, że to ściema, że ktoś się podszywa pod Citkę. Stanowski widział się z Citką face to face.
|
Kochani chce was przeprosić jednak pomyliłem się do JM chcąc u dać czas po oświadczeniu Citko zrozumiałem ze pan JM zrobi walą tylko nie wiemy jeszcze jakiego.
Do kolegi Wola miałeś racje sory i do reszty tez |
dalej tu będziecie .......ić czu przeskoczycie na temat http://www.wislakrakow.com/forum/sho...?t=9681&page=6 i tam zaczniecie rozmawiać i coś ustalimy wreszcie ....A!
|
Akurat to o czym pisze ZawszeSztywny to bardzo mocna plotka w niektórych krakowskich kręgach.
Wiec sie odwalcie od chłopaka. |
Cytat:
|
Meresiński, troche kultura ku**a chamie i wypierdalaj za bramę - bo Cie odholuje!!!
|
Citko to ciota!
|
Cytat:
A czy był nacisk polityczny, czy po prostu Citko nie wytrzymał degrengolady (a miał dużo do stracenia jako menadżer w środowisku piłkarskim - zaufanie), nie ma żadnego znaczenia. Postanowił, że nie będzie swoim nazwiskiem firmował krętacza. Nie ma znaczenia, czy kazał mu rozsądek czy koledzy politycy. |
@ktos tam,
Nie pisałem o czasie do 31go. @lucjusz, Spytam. Ale on sam jest mega zaskoczony, a chłop ma dobre info. |
W przeciwieństwie do suikoden ja nie mam zamiaru przepraszać, czekam na rozwój sytuacji i na konferencje prasową. Dziękuję.
|
Cytat:
|
Cytat:
Przy okazji, pisałeś że prowadzisz biznes, tak się okazało że jestem właścicielem Mostu Grunwaldzkiego ale chcę się go szybko pozbyć i jestem gotów sprzedać go po kosztach. Szczegóły na priv. Cytat:
|
Cytat:
|
Staram się wymyślić jak najgorszy scenariusz i podać go jako to co się stanie (sytuacja wokół Wisły nas do tego przyzwyczaiła). Ale powiem szczerze, że może się okazać, że 4 liga to będzie sukces i pobożne życzenie.
Nie chce mi się wierzyć w to co się dzieje dookoła klubu - to jakiś paranoidalny absurd. Na bank nie ma kupca na Wisłę a JM został sam z tym bagnem, zaraz się okaże, że kasa znikła z konta S.A. i nie dokończymy rozgrywek. A JM będzie się bronił z jakiejś bananowej republiki. |
według krakowskiej mutacji sport.pl nasz Johny Bravo oczekuje min. 2 mln za Wisłę.
|
Cytat:
Oby następna konferencja była już z nowym właścicielem. |
Cytat:
Pisz na priv. |
Czyli tak... Ratę zapłacił z kasy klubu, do tego nie wiemy co z tymi 4 mln zł od Telefoniki, teraz ktoś coś pisze o 300-400 tys. zł wyprowadzonych z klubowego konta, a na dokładkę ten "biznesmen" chcę sprzedać klub za kilka mln zł?? O ....a...
|
No i dobra, niech sprzeda i za rok LM :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ktoś wie, komu kibicuje minister Ziobro?
|
Cytat:
|
Spokojnie Spokojnie!
SKWK wczoraj napisało że w tym roku nie upadniemy bo jest 110 lecie klubu więc jestem dobrej myśli! No nie, niestety... Jesteśmy w dupie. |
2 miliony plus długi... pamiętajcie. De facto 12 baniek.
|
Według Stanowskiego mógł zakosić tą kase z transzy c+ lub raty za Guerriera
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Trzeba się modlić, że dzięki tej nagonce Jakub M. w końcu pęknie i będzie skłonny Wisłę sprzedać. Następnie trzeba będzie się modlić, że ktoś w miarę sensowny będzie chciał ten bajzel odkupić.
Pytanie brzmi czy Meresiński jest w swoich decyzjach niezależny od woli innych osób. Po tym co wychodziło w ostatnim czasie mam wątpliwości... |
Meresinski won z Wisły!!!!!
|
Warszawski park, wieczorowa pora. Meresinski pali kalorie po sniadaniowej jajecznicy uprawiajac jogging i klepiac co pol minuty fote na insta ze zmianami swojej lokacji. Przypadkowo wpada na idacego z naprzeciwka Marka Citke
Wiadomix: Siema panie Marku, bedac dzieckiem bylem pana wielkim fanem!!! klucha: witam szanownego pana, cieszy mnie ten fakt. wiadomix: Sluchaj panie Marku, jest interes do zrobienia. klucha: jaki? zamieniam sie w sluch wiadomix: moze bysmy na spole kupili jakis klub pilkarski, co? pan ma znajomosci ja mam fure kasy klucha: calkiem dobry plan ale skad mam miec pewnosc, ze jest pan wiarygodny i posiada pan odpowiednie finanse wiadomix: sluchaj Mareczku, za 5 minut koncze jogging, wrzucam foty na twittera, idziemy do mojego apartamentu, w ktorego garazu stoi moja PANAMERA!!! Byle kto nie jedzi takim autem. Poza tym pokaze Ci pare fotek z palmami, pieknymi kobietami co tylko utwierdzi cie w tym, ze masz do czynienia z odpowiednia osoba. Klucha: Wchodze w to!!! |
Ale syf zobaczymy czy pojadą na mecz do Kielc. Bajzel jest chyba na całego. A panom którzy dalej wierzą w Pana M proponuje p.i.e.r.d.o.l.n.ą.ć barana w najbliższą ścianę. Dziękuję
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Problem w tym, że ten gość, to przestępca i nic sobie nie robi z zarzutów, postępowań czy już wyroku skazującego(za fałszowanie dokumentów). Na facecie ciążą już przecież zarzuty w/s działania na szkodę innej spółki, w której był. O czym my mówimy? Jak go oskarżą i skażą, to najszybciej za kilka lat, a wcześniej "zarobi" kilkaset tys. zł i je gdzieś wypierze. Co na to PZPN?
|
Ale ze się naszych zagorzałych kibiców nie boi to dziwne
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl