Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Jakub Meresiński życie i twórczość - fakty, wydarzenia,aluzje (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9665)

nesta 18.08.2016 22:06

@ibutti,

Futbolplus to Kmiecik.

Co do Citki to lepiej teraz niz pózniej. Knur pisze o dwóch kupcach

LucjuszWielki 18.08.2016 22:07

To chyba HAJTO tez nie bedzie sie pchał jak Citko odpuścił-zart, dobrze, ze w miare szybko sprawy ujrzało światło dzienne...

Nesta co ten informator z TT pisze? Bedzie cos z tego?? Trzeba chyba już na poważnie działać i tu mówie o nas kibicach, isc pod stadion i koczowac, a nie pisac bzdety na forum...

czaro 18.08.2016 22:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lukasz (Post 1449650)
Nie przeczę ale meresiński ma duże doświadczenie w... nie wiem jak to ująć. Zobacz KRS http://www.krs-online.com.pl/msig-4192-59854.html

Po pierwsze, to nie jest KRS. Po drugie, nawet tego nie będę sprawdzać. Nie obrażaj się, ale proszę pomyśl, czy to wszystko, co opisałeś to jest budowa marki, plan itd.

qbbba 18.08.2016 22:09

I żeby Wam do głów nie przyszło pisać, że Stanowski opublikował oświadczenie z maila, że to ściema, że ktoś się podszywa pod Citkę. Stanowski widział się z Citką face to face.

suikoden 18.08.2016 22:09

Kochani chce was przeprosić jednak pomyliłem się do JM chcąc u dać czas po oświadczeniu Citko zrozumiałem ze pan JM zrobi walą tylko nie wiemy jeszcze jakiego.
Do kolegi Wola miałeś racje sory i do reszty tez

cudlaty 18.08.2016 22:10

dalej tu będziecie .......ić czu przeskoczycie na temat http://www.wislakrakow.com/forum/sho...?t=9681&page=6 i tam zaczniecie rozmawiać i coś ustalimy wreszcie ....A!

7 kotów 18.08.2016 22:11

Akurat to o czym pisze ZawszeSztywny to bardzo mocna plotka w niektórych krakowskich kręgach.
Wiec sie odwalcie od chłopaka.

qbbba 18.08.2016 22:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez czaro (Post 1449702)
Po pierwsze, to nie jest KRS. Po drugie, nawet tego nie będę sprawdzać. Nie obrażaj się, ale proszę pomyśl, czy to wszystko, co opisałeś to jest budowa marki, plan itd.

Jeśli chcecie się bawić w szukanie w KRS, to polecam na stornie ministerstwa https://ems.ms.gov.pl/ a nie na prywatnych stronkach

DeadOrAlive 18.08.2016 22:13

Meresiński, troche kultura ku**a chamie i wypierdalaj za bramę - bo Cie odholuje!!!

alpol34 18.08.2016 22:17

Citko to ciota!

qbbba 18.08.2016 22:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 7 kotów (Post 1449706)
Akurat to o czym pisze ZawszeSztywny to bardzo mocna plotka w niektórych krakowskich kręgach.
Wiec sie odwalcie od chłopaka.

Ale o czym ty mówisz?:) Jaki Stanowski zrobił PR na TT pod tym oświadczeniem? Przecież to oświadczenie nie jest napisane po arabsku, dzieciak z - sorry - gimnazjum zrozumie jego treść i celnie zinterpretuje.

A czy był nacisk polityczny, czy po prostu Citko nie wytrzymał degrengolady (a miał dużo do stracenia jako menadżer w środowisku piłkarskim - zaufanie), nie ma żadnego znaczenia. Postanowił, że nie będzie swoim nazwiskiem firmował krętacza. Nie ma znaczenia, czy kazał mu rozsądek czy koledzy politycy.

nesta 18.08.2016 22:20

@ktos tam,

Nie pisałem o czasie do 31go.

@lucjusz,

Spytam. Ale on sam jest mega zaskoczony, a chłop ma dobre info.

Franeklowcabramek 18.08.2016 22:22

W przeciwieństwie do suikoden ja nie mam zamiaru przepraszać, czekam na rozwój sytuacji i na konferencje prasową. Dziękuję.

dj_ibutti 18.08.2016 22:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Merkury (Post 1449698)
Meresiński s.......ił już z Krakowa, ciekawe z kim pracownicy klubu będą teraz rozmawiali o pieniądzach.

Skąd info?

wolfy 18.08.2016 22:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez suikoden (Post 1449704)
Kochani chce was przeprosić jednak pomyliłem się do JM chcąc u dać czas po oświadczeniu Citko zrozumiałem ze pan JM zrobi walą tylko nie wiemy jeszcze jakiego.
Do kolegi Wola miałeś racje sory i do reszty tez

Spoko, każdy się myli.

Przy okazji, pisałeś że prowadzisz biznes, tak się okazało że jestem właścicielem Mostu Grunwaldzkiego ale chcę się go szybko pozbyć i jestem gotów sprzedać go po kosztach. Szczegóły na priv.
Cytat:

Pierwotnie napisane przez nesta (Post 1449712)
@ktos tam,

Nie pisałem o czasie do 31go.

Jasne, nie ma problemu. Przy okazji, mam też Most Dębnicki do sprzedaży, po kosztach. Na zgodę?

qbbba 18.08.2016 22:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Franeklowcabramek (Post 1449714)
W przeciwieństwie do suikoden ja nie mam zamiaru przepraszać, czekam na rozwój sytuacji i na konferencje prasową. Dziękuję.

Prokuratury?

Ajax 18.08.2016 22:25

Staram się wymyślić jak najgorszy scenariusz i podać go jako to co się stanie (sytuacja wokół Wisły nas do tego przyzwyczaiła). Ale powiem szczerze, że może się okazać, że 4 liga to będzie sukces i pobożne życzenie.

Nie chce mi się wierzyć w to co się dzieje dookoła klubu - to jakiś paranoidalny absurd.

Na bank nie ma kupca na Wisłę a JM został sam z tym bagnem, zaraz się okaże, że kasa znikła z konta S.A. i nie dokończymy rozgrywek. A JM będzie się bronił z jakiejś bananowej republiki.

crux.a 18.08.2016 22:26

według krakowskiej mutacji sport.pl nasz Johny Bravo oczekuje min. 2 mln za Wisłę.

Wiślak88 18.08.2016 22:28

Cytat:

Nikogo to nie obchodzi. Dziękuję

Oby następna konferencja była już z nowym właścicielem.

wolfy 18.08.2016 22:28

Cytat:

Nie ma za co przepraszać. Przy okazji, kumpel zrobił zdjęcia wieloryba w Wiśle jak akurat przepływał obok bulwarów, autentyk. Poprosił mnie żebym je opchnął, ale nie mam czasu się tym zajmować. Są pewnie warte majątek, ale ponieważ obaj kibicujemy Wiśle - trzy stówy.
Pisz na priv.

For_FuN_ 18.08.2016 22:30

Czyli tak... Ratę zapłacił z kasy klubu, do tego nie wiemy co z tymi 4 mln zł od Telefoniki, teraz ktoś coś pisze o 300-400 tys. zł wyprowadzonych z klubowego konta, a na dokładkę ten "biznesmen" chcę sprzedać klub za kilka mln zł?? O ....a...

Maine_Coon 18.08.2016 22:31

No i dobra, niech sprzeda i za rok LM :D

mr_kwolf 18.08.2016 22:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez For_FuN_ (Post 1449723)
Czyli tak... Ratę zapłacił z kasy klubu, do tego nie wiemy co z tymi 4 mln zł od Telefoniki, teraz ktoś coś pisze o 300-400 tys. zł wyprowadzonych z klubowego konta, a na dokładkę ten "biznesmen" chcę sprzedać klub za kilka mln zł?? O ....a...

Telefonika zaprzeczyła, że zostawiła na koncie 4 mln złotych.

siemstein 18.08.2016 22:34

Cytat:

żadnych 4 baniek z telefoniki nie było...

Franeklowcabramek 18.08.2016 22:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1449722)
Nie ma za co przepraszać. Przy okazji, kumpel zrobił zdjęcia wieloryba w Wiśle jak akurat przepływał obok bulwarów, autentyk. Poprosił mnie żebym je opchnął, ale nie mam czasu się tym zajmować. Są pewnie warte majątek, ale ponieważ obaj kibicujemy Wiśle - trzy stówy.
Pisz na priv.

Nie mam gwarancji bankowych, może Marek Citko i inwestor się zainteresują tematem.

crux.a 18.08.2016 22:35

Ktoś wie, komu kibicuje minister Ziobro?

czaro 18.08.2016 22:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez qbbba (Post 1449707)
Jeśli chcecie się bawić w szukanie w KRS, to polecam na stornie ministerstwa https://ems.ms.gov.pl/ a nie na prywatnych stronkach

No przecież tak napisałem : )

MatMario 18.08.2016 22:36

Spokojnie Spokojnie!

SKWK wczoraj napisało że w tym roku nie upadniemy bo jest 110 lecie klubu więc jestem dobrej myśli!

No nie, niestety... Jesteśmy w dupie.

dj_ibutti 18.08.2016 22:36

2 miliony plus długi... pamiętajcie. De facto 12 baniek.

kolarz90 18.08.2016 22:37

Według Stanowskiego mógł zakosić tą kase z transzy c+ lub raty za Guerriera

Vinci 18.08.2016 22:38

Cytat:

No i oczywiście byl wcześniej szczególnie pieczołowicie sprawdzony przez prawników Telefoniki. Nic im nie umknęło.

For_FuN_ 18.08.2016 22:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mr_kwolf (Post 1449727)
Telefonika zaprzeczyła, że zostawiła na koncie 4 mln złotych.

A miała potwierdzić?? Nie żartuj :D. Zrobili po prostu mega wtopę. Poza tym opóźnienia w wypłatach, to fakt. Jeśli wierzysz w oświadczenia telefoniki, to wierzysz też w oświadczenie, w którym napisali że Mereś to uczciwy biznesmen, którego prześwietlili od każdej strony, a nasz klub czeka świetlana przyszłość pod okiem tego pana. Powodzenia!

Martinus 18.08.2016 22:39

Trzeba się modlić, że dzięki tej nagonce Jakub M. w końcu pęknie i będzie skłonny Wisłę sprzedać. Następnie trzeba będzie się modlić, że ktoś w miarę sensowny będzie chciał ten bajzel odkupić.
Pytanie brzmi czy Meresiński jest w swoich decyzjach niezależny od woli innych osób. Po tym co wychodziło w ostatnim czasie mam wątpliwości...

radek2323 18.08.2016 22:39

Meresinski won z Wisły!!!!!

wiesniak842 18.08.2016 22:39

Warszawski park, wieczorowa pora. Meresinski pali kalorie po sniadaniowej jajecznicy uprawiajac jogging i klepiac co pol minuty fote na insta ze zmianami swojej lokacji. Przypadkowo wpada na idacego z naprzeciwka Marka Citke
Wiadomix: Siema panie Marku, bedac dzieckiem bylem pana wielkim fanem!!!
klucha: witam szanownego pana, cieszy mnie ten fakt.
wiadomix: Sluchaj panie Marku, jest interes do zrobienia.
klucha: jaki? zamieniam sie w sluch
wiadomix: moze bysmy na spole kupili jakis klub pilkarski, co? pan ma znajomosci ja mam fure kasy
klucha: calkiem dobry plan ale skad mam miec pewnosc, ze jest pan wiarygodny i posiada pan odpowiednie finanse
wiadomix: sluchaj Mareczku, za 5 minut koncze jogging, wrzucam foty na twittera, idziemy do mojego apartamentu, w ktorego garazu stoi moja PANAMERA!!! Byle kto nie jedzi takim autem. Poza tym pokaze Ci pare fotek z palmami, pieknymi kobietami co tylko utwierdzi cie w tym, ze masz do czynienia z odpowiednia osoba.
Klucha: Wchodze w to!!!

JacekFan 18.08.2016 22:41

Ale syf zobaczymy czy pojadą na mecz do Kielc. Bajzel jest chyba na całego. A panom którzy dalej wierzą w Pana M proponuje p.i.e.r.d.o.l.n.ą.ć barana w najbliższą ścianę. Dziękuję

sandbender 18.08.2016 22:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dj_ibutti (Post 1449733)
2 miliony plus długi... pamiętajcie. De facto 12 baniek.

Ja bym jeszcze dopisał minimum 6 piłkarzy do pierwszego składu w zimie żeby się utrzymać więc więcej.

masada 18.08.2016 22:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kolarz90 (Post 1449734)
Według Stanowskiego mógł zakosić tą kase z transzy c+ lub raty za Guerriera

W to akurat nie chce mi się wierzyć, ale jeśli to jednak prawda, to powiem słowami Putina, że ktoś cię bezmózgu kiedyś dorwie, choćbyś się schował w jakimś kiblu.

For_FuN_ 18.08.2016 22:53

Problem w tym, że ten gość, to przestępca i nic sobie nie robi z zarzutów, postępowań czy już wyroku skazującego(za fałszowanie dokumentów). Na facecie ciążą już przecież zarzuty w/s działania na szkodę innej spółki, w której był. O czym my mówimy? Jak go oskarżą i skażą, to najszybciej za kilka lat, a wcześniej "zarobi" kilkaset tys. zł i je gdzieś wypierze. Co na to PZPN?

tomaso 18.08.2016 22:56

Ale ze się naszych zagorzałych kibiców nie boi to dziwne

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:43.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl