![]() |
Dobra dajcie bana dożywotniego, to nie będzie kusić marnować tu czas. Cenzura, manipulacja, populizm, kasowane posty nie łamiące regulaminu to wislakrakow.com (za to chyba się należy? W końcu to sama prawda.)
Jeśli mało, to popieram Bednarza( I tak za niedługo będziecie banować za to z automatu). Niech zrobi porządek z tą śmieszną garstką wszechwiedzących cwaniaczków i ich debilowatych kolegów. Nara dla prawdziwych kibiców. Do zobaczenia na stadionie. |
Cytat:
|
My do kauflandu nie chodzimy, chyba, ze na derby. A prawdziwi kibice na stadion tym razem nie przyjdą.
|
Cytat:
|
Cytat:
A czemu masz tylko Niemcy w głowie ? To, ze Tusk ciągle się na nich powołuje to chyba nie znaczy że nie ma innych krajów w Europie. We Włoszech wiesz jak jest ? O Grecji już nie wspomnę :) |
Cytat:
|
Cytat:
wes sie ocząsnij chłopie |
Cytat:
|
Cytat:
Ktos tu pisal wczesniej ze trend blakanski i ogolnie poludniowy niekoniecznie jest tym czego chce SSA/Bednarz |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Those rare tickets are a common way to reward the Allesfahrer (meaning: fans who travel to every match) and spare them the trouble of sorting out their tickets. In return the Allesfahrer usually guarantees support away from home. Secondly, a new system of entry to the two main home standing areas was introduced. Only fans with specific tickets to the two areas in the Sudkurve are now able to enter them. Mysle ze jezeli cos zrobia w przyszlosci kary beda wieksze. Plus nie wiemy jaki jest nadzor na SUDKURVE. http://espnfc.com/news/story/_/id/15...tinues?cc=5739 Link torche starawy ale na szybkosci nie moglem nic innego znalezc. |
Cytat:
Róbcie takie podziały jak PiS-uary którzy twierdza ze tylko oni są prawdziwymi Polakami Ja jestem kibicem Wisły Krakow, nie Skwk, i imbecylow w dresach |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
"Wierny swojej drużynie znów przyjdę na jej mecz i dam się łysemu chujowi robić w balona też..." :-D P.s Nikt się na klub nie obraża. Jak klub traktuje cię jak szmatę, to masz wybór: Bądź szmatą, lub nie bądź. My wybieramy jednak tą drugą opcję ;) Ci ci dalej dają się oszukiwać panu B i lubią to życzę miłego pobytu na stadionie. "Nawet jeśli przegrywasz, to musi krótko trwać, a łysy ci pokaże jak o kibica "dbać"" :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Beka, beka, beka : "ci co przyjdą na mecz nie są prawdziwymi kibicami"
Walnij się w czoło. Co następne? Kto nie śpiewa pdw, o człowieku, o małpie albo jeszcze nie lata z maczetą nie jest prawdziwym kibicem? |
Cytat:
Pytanie: Co lubisz na meczu? Lubisz stać? Zawsze zajmujesz miejsce zgodne z biletem? Lubisz krzyknąć "$%^^"? Dobra mało istotne, powiem tak: Przykład może trywialny i oderwany od rzeczywistości, ale pokazujący pewien mechanizm: proszę potraktować to bardziej metaforycznie: Jeśli zakażą ci oddychać na meczu pod groźbą zakazu, lub po przekroczeniu bramy stadionu na powitanie dostaniesz pałą przez plery, to też będziesz twierdził, że Wisła to nie Bednarz i nigdy tak nie będzie? II zwrotka hymnu ma charakter głębszego przesłania, mówi o wierności i pozytywnej zaciętości. Ktoś kto akurat z różnych powodów(np. poczucia poszanowania własnej godności i honoru i innych ważnych spraw) nie może przyjść na mecz, to nie znaczy że nie jest wiernym kibicem. P.s Wisła to nie stadion piłkarze, mecze, i materialne wartości, tylko raczej to co ma w pewnym miejscu od mostka w lewo, przynajmniej tak mi się wydaje... Widocznie dla ciebie niektóre wartości huja znaczą. Dlatego idziesz. Trudno twój wybór, ja go nie kwestionuje. Jacy kibice taki klub. Pamiętaj tylko, że pan B. to może nie jest Wisła, ale gra tobą i mną, gra nami wszystkimi. Skłóca nas z premedytacją, eskaluje konflikt i sam rzucił nam wszystkim wyzwanie wypowiadając się w wywiadach, że chce się pozbyć tych niewygodnych jemu ze stadionu. Ty jesteś dla niego wygodny. On ciebie chce. Więc idź i pokaż mu, że może na ciebie liczyć... |
Cytat:
Żydy was roz.......ą! a na mecze bedziecie jezdzic taksówkami z szalikami w majtkach. Co z tego że na stadionie bedziecie mieć "bezpiecznie" jak wy nawet na ten stadion nie dojedziecie. Parchy wam na to nie pozwolą, nawet jak wszystkim judaszom wydacie zakazy...to i tak was zmontują. |
Cytat:
|
Cytat:
glupi on nie jest jak ci się wydaje. |
Cytat:
Zapytaj się lepiej tych kilkuset osób, za co dostały zakazy? Ja na mecz nie przyjdę, bo solidaryzuje się z nimi - wielu z nich to moi znajomi, z niektórymi znam się od wielu lat (i z Reymonta i z wyjazdów). Gdyby Was - "pikników" - potraktowano w podobny sposób również wyraziłbym swój sprzeciw odpuszczając mecze. Bo podobno tworzymy wiślacką rodzinę, o czym tacy jak Ty coraz częściej zapominają. Chcecie - idźcie na ten mecz, nikt Wam przecież nie broni. Nie dziwcie się jednak potem, że podział na trybunach będzie coraz większy. A przez takie zachowania będzie, bo pokazujecie, że innych macie w dupie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jestem ciekawy ilu tych najwierniejszych pikników pojedzie na wyjazd do Lubina? Łysych nie bedzie,bandziorów,sharksów,ultrasów,bojówkarzy,dre sów,faszystów to nic tylko jechać Panowie mobilizować się |
Ci najgłośniej szczekający na forum, oburzajacy się , ze nazywa się ich kiełbasiarzami pokaża teraz co potrafią. Najbliższy wyjazd do Lubina. Pokażą swoją kibicowską moc :). Wyjazd to już nie pierd...e na internecie.
|
Cytat:
Starałem się do tej pory wymieniać poglądy w miarę kulturalnie. Z "jaro1985r" się udało, mimo że jak widać powyżej zdania mamy zupełnie odmienne. Ale w tym momencie nie będę sobie pozwalał na takie obrażanie z Twoje strony. Nie masz pojęcia jakim systemem wartości się kieruję, gówno o mnie wiesz. Jedyne co wiesz to że jestem ułomnym (według Ciebie) kibicem, bo daje się w Twoim mniemaniu mamić bednarzowi. Nie będę się zachowywał inaczej niż do tej pory na stadionie. Jak dostanę pałą, to oddam. A jak dostanę zakaz to trudno. Zdania nie zmienię. Idę dla Klubu, nie dla Bednarza. Nie zgadzam się z tym co robi ten łysy przybłęda. Od początku jego istnienia w tym Klubie uważam, że jego osoba tutaj to jest jakieś nieporozumienie. Jeśli mówisz mi o systemie wartości to najpierw sprawdź, jaki ma Twój idol z nicku. Nie bój się, nie pokaże mu, że może na mnie liczyć. Pokaże Wiśle, że może na mnie liczyć, tak jak pokazywałem to do tej pory. Z konsekwencjami tego też się pogodzę i jestem ich świadomy. Na koniec, polecam się zapisać na przyspieszony kurs ortografii, bo próbując mnie obrazić użyłeś słowa z błędem, którego nie popełniają dzieci z podstawówki. Interpretacja drugiej zwrotki hymnu też jest indywidualna dla każdego kibica, więc nie wciskaj mi na siłę swojej. Pozdrawiam normalnych - zarówno idących na mecz, jak i z wiadomych względów odpuszczających. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Najgorsze w tym konflikcie, to właśnie podział kibiców.
Niestety dalej nie dostałem też odpowiedzi, od niektórych tutaj osób o co dalej im chodzi skoro "debile, dresy, chuligani, bandyci itp." nie będą na stadionie ? Wyżej ktoś napisał, że szanuje tych co przyjdą jak i tych co nie mają ochoty. Pojawiają się również głosy co zyskamy tym, że nie przyjdziemy, a ja mam odwrotne pytanie co zyskamy tym iż się pojawimy ? Taka sytuacja będzie prawie oznaczała, to samo co przed konfliktem. Pamiętajcie uj z wynikami i płaczem, że kopacze nie mają wsparcia. Największa tragedia, to wzajemne wyzywanie się i widoczny podział, ale to już chyba taka mentalność Polaków, że nie potrafią trzymać się razem, tylko jeden drugiemu by najchętniej jeszcze dokopał. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl