Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Przygotowania piłkarzy Wisły Kraków do sezonu: obozy, sparingi itp. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=3140)

qchar90 26.07.2010 13:18

http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...lka_na_calego/
foto z treningu :)

sztafi 26.07.2010 17:17

30.07. (piatek) Wisla zagra sparing w Wolbromiu z miejscowym Przebojem godz. 18

julo 27.07.2010 06:54

Na oficjalnej stronie Przeboju Wolbrom tylko skąpe info:
http://www.przebojwolbrom.pl/index.p...uyna&Itemid=20

Stadion w Wolbromu ma pojemność 1500 miejsc z czego 1090 to miejsca siedzące.
Cena biletów chyba jeszcze nie znana... no chyba że będzie darmówka :P
Mam smaka na ten wyjazd :D

tomo 27.07.2010 09:24

Wejście jest za darmo.

St@chu 27.07.2010 11:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez biała gwiazda (Post 943031)
Jesteś mistrzem dostrzegania złych stron i znajdowania dziury w całym. Chyba inny mecz widziałam, Kirm ładnie zakręcił w polu karnym i miał sytuacje. Wywalczył rzut wolny przed polem karnym z lewej strony. Był aktywny w te paręnaście minut, które dostał. Czy ty na prawdę zawsze musisz dorzucić trzy grosze?
Podobno większość ludzi na forum, przesadza, jest zbyt zapatrzona w Wisłę i nie patrzy racjonalnie na grajków i niepotrzebnie jara się transferami. A ja widzę drugą grupę malkontentów którzy we wszystkim znajdą coś złego i skrytykują każdy ruch klubu.

Ten typ tak ma, jak to mawiają. Po co się wobec tego nadmiernie przejmować?

SpoXsteR 27.07.2010 21:22

Cytat:

Z okazji 105-lecia futbolu rzeszowskiego Wisła Kraków zagra 4 września towarzysko w Rzeszowie z Resovią.
http://www.90minut.pl/news/129/news1...z-Resovia.html

Kryniu 27.07.2010 21:35

Super. Wybiera się ktoś na ten mecz. Akurat wtedy powinienem być w Rzeszowie więc może akurat pojawię się na meczu

mitmichael 28.07.2010 10:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kryniu (Post 945566)
Super. Wybiera się ktoś na ten mecz. Akurat wtedy powinienem być w Rzeszowie więc może akurat pojawię się na meczu

Kurde do Rzeszowa mam niecałe 50 minut drogi - byłoby grzechem jakbym nie pojawił sie na tym meczu :>

szprotson 28.07.2010 11:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mitmichael (Post 945825)
Kurde do Rzeszowa mam niecałe 50 minut drogi - byłoby grzechem jakbym nie pojawił sie na tym meczu :>

tylko zeby pogoda dopisała...

SpoXsteR 28.07.2010 20:17

Ostatnie szlify w jednym rytmie

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...jednym_rytmie/

Zapraszamy do obejrzenia galerii zdjęć z treningów Wisły i FK Karabachu.

http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...y_i_Karabachu/

czera84 28.07.2010 20:42

http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...rabachu/38831/
hehe tak samo:D

brylant17 28.07.2010 20:49

Gdzieś czytałem? słyszałem?, że bliźniacy myślą podobnie :P więc się nie dziw,że nagle robią coś razem :)

rafalek 28.07.2010 21:03

To już nie chodzi o to, że razem, ale są praktycznie tak samo ustawieni w biegu...

blanco 28.07.2010 21:28

A dziwicie się ? 99,9 % genów mają identycznych ;)

czera84 28.07.2010 21:51

Tylko,że Piotrek nabrał powietrze w "gębę" .A tu kolejne zdjęcie:http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...chu//38832/.To chyba Piotrek.

tofik 28.07.2010 22:07

http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...abachu//38845/
To zdjęcie jest dobre. Gość wygląda jakby miał metr wzrostu. Mam nadzieję, że to środkowy obrońca :lol:

Donki 30.07.2010 16:34

Trzeba przyznać że bardzo fajnie Rios gra, powinien byc wzmocnieniem :)

SpoXsteR 30.07.2010 16:36

Rios jeszcze gola nie strzelil, ale z tego co widac to duzo miesza, duzo widzi, pare technicznych zagran, dokladne zagrania, pilka sie go klei, dobrze sie utrzymuje przy pilce, trudno mu ja odebrac, przez co czesto faulowany, cofa sie , pomaga partnerom, a nie stoi na przodzie oczekujac tylko pilki, jedna astyste juz zaliczyl, teraz znow ladnie sie utrzymal przy pilce mimo atakow, super podanie na prawo, ten do Maleckiego i 3-0, chyba beda z niego ludzie, musza :)
byle tylko Kasper znow go nie zmienial, niech mu da zagrac caly mecz, moze pokusi sie o bramke a juz na pewno dogra kilka fajnych pilek

mitmichael 30.07.2010 16:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Donki (Post 948684)
Trzeba przyznać że bardzo fajnie Rios gra, powinien byc wzmocnieniem :)

I własnie przed chwila pokazal co to jest klasa zawodnika. Swietnie pracuje, wraca za pilka, teraz piekne podanie - to sie nazywa południowoamerykanski kunszt. Szkoda, ze nie mogł byc zgłoszony do 3 rundy bo by poderwał gre.

JrQ- 30.07.2010 16:42

Wilk bardzo dobrze, ja bym zaryzykował granie nim zamiast Sobola... (przynajmniej po tym co wczoraj bylo widac)
Choc z drugiej strony, Sobol to takze charyzma, eh

willow 30.07.2010 16:50

to podanie Riosa do Łobodzińskiego to (nawet biorąc pod uwagę klasę rywala) majstersztyk.
chłopak mocno stoi na nogach i ma nienaganną technikę.
pierwszy z nowych nabytków Wisły, który mi się spodobał.

brylant17 30.07.2010 16:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez SpoXsteR (Post 948685)
Rios jeszcze gola nie strzelil, ale z tego co widac to duzo miesza, duzo widzi, pare technicznych zagran, dokladne zagrania, pilka sie go klei, dobrze sie utrzymuje przy pilce, trudno mu ja odebrac, przez co czesto faulowany, cofa sie , pomaga partnerom, a nie stoi na przodzie oczekujac tylko pilki, jedna astyste juz zaliczyl, teraz znow ladnie sie utrzymal przy pilce mimo atakow, super podanie na prawo, ten do Maleckiego i 3-0, chyba beda z niego ludzie, musza :)
byle tylko Kasper znow go nie zmienial, niech mu da zagrac caly mecz, moze pokusi sie o bramke a juz na pewno dogra kilka fajnych pilek

to jest piłkarz różniący się od naszego :P

daniel123 30.07.2010 16:55

Sobolowi co drugi mecz wychodzi,wiec w rewanżu niech gra:)

tofik 30.07.2010 16:57

Pamiętajcie tylko, że z Riosa żaden snajper. On jest dobry jako of. pomocnik/cofnięty napastnik. A ktoś te bramki strzelać musi. Przecież nie Brożek, który stoi w miejscu jak słupek i nie potrafi przyjąć przez cały mecz prostego podania. Dlaczego nie szukamy środkowego napastnika ? Na chwilę obecną nie mamy żadnego ;/

willow 30.07.2010 17:08

Jak widzę dzisiaj Gułę to przestaje się dziwić, że wczoraj w I składzie zagrał Jirsak.
Kirm => co się dzieje z tych chłopem? Nic nie gra. Jeździec bez głowy.

mitmichael 30.07.2010 17:16

Brawa dla Małeckiego za walke i za gole. Chyba krytyka dziala na niego mobilizujaco. Rios w koncu trafia do siatki. Szkoda tylko, ze wczoraj takich akcji nie było jak przed chwilą.

Karherop 30.07.2010 17:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tofik (Post 948716)
Pamiętajcie tylko, że z Riosa żaden snajper. On jest dobry jako of. pomocnik/cofnięty napastnik. A ktoś te bramki strzelać musi. Przecież nie Brożek, który stoi w miejscu jak słupek i nie potrafi przyjąć przez cały mecz prostego podania. Dlaczego nie szukamy środkowego napastnika ? Na chwilę obecną nie mamy żadnego ;/

co stoi na przeszkodzie by zrobic z niego snajpera ?

przed chwilą Rios ładnie zamknąl akcje na 5-0

mateusz212 30.07.2010 17:18

ogladajac ten sparing widac ze Garguła gra totalne dno....... Chlopak bez formy i na rowni z nim jest Kirm....przeciez przeciwko temu Przebojowi to nawet Wojtek Ł błyszczy..........

tofik 30.07.2010 17:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 948735)
co stoi na przeszkodzie by zrobic z niego snajpera ?

przed chwilą Rios ładnie zamknąl akcje na 5-0

Eh. A co szkodzło zrobić z Ćwielonga Frankowskiego i dlaczego sie nie udało ?

SpoXsteR 30.07.2010 17:20

Przeboj moze nie jest jakims bardzo wymagajacym przeciwnikiem, ale przeciez to nie jest anonimowa druzyna, grac potrafia, a graja podstawowa edenastka, a my praktycznie rezerwa, mlodymi i testowanymi

wonski_eNHa 30.07.2010 17:21

Fajnie, że grają z ogórkami ale jeżeli zawodnik nie strzela bramki w sytuacji 1 na 1, na wprost od bramki to jest moim zdaniem totalnym piłkarskim kaleką. Szczególnie jeżeli jest napastnikiem. Taka mała dygresja.
Nazwiskami nie będę rzucał, ale to się tyczy całej polskiej kopanej. Od juniora do seniora.

Syn Kangura z 1984 30.07.2010 17:21

Ile ja bym dał żeby te 5 bramek zamienić na 1 z Azerami :(

SpoXsteR 30.07.2010 17:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wonski_eNHa (Post 948743)
Fajnie, że grają z ogórkami ale jeżeli zawodnik nie strzela bramki w sytuacji 1 na 1, na wprost od bramki to jest moim zdaniem totalnym piłkarskim kaleką. Szczególnie jeżeli jest napastnikiem. Taka mała dygresja.

a wymienic Ci nazwiska graczy ktorzy nie trafiaja w takich sytuacjach, a nawet latwiejszych?
tak, nazwiska tych z najlepszych klubow swiata i jesli nasi to kaleki to tamci powinni juz zakonczyc kariery.. litosci... Wy to po kazdym podaniu chcielibyscie bramke.. normalnie strzelil, bramkarz fantastycznie interweniowal, i minela poprzeczke.. wieczne marudzenie, moze jakies pozytywy..

Karherop 30.07.2010 17:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tofik (Post 948740)
Eh. A co szkodzło zrobić z Ćwielonga Frankowskiego i dlaczego sie nie udało ?

kogo ty porównujesz ? Argetyńskiego utalentowanego napastnika , notabene przychodzacego do nas z mistrza Argentyny , do Ćwielonga który w zyciu blyszczał tylko w paru spotkaniach Ruchu w II lidze ?

wiadomą rzeczą jest , że nie ma przepisu na sukces , ale Rios ma wszelkie predyspozycje by zostać jesli nie gwiazdą , to wyrózniającą się postacią w naszej koślawej lidze

Duelo 30.07.2010 17:24

no znowu rios, bardzo fajnie gra. :)

sportnh 30.07.2010 17:25

jak jest Rios ustawiony w tym sparingu?

willow 30.07.2010 17:25

Że nie wspomnę o tym, że nasz drugi garnitur biega i walczy dwa razy więcej, niż nasza pierwsza 11-tka wczoraj.

wonski_eNHa 30.07.2010 17:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez SpoXsteR (Post 948746)
a wymienic Ci nazwiska graczy ktorzy nie trafiaja w takich sytuacjach, a nawet latwiejszych?
tak, nazwiska tych z najlepszych klubow swiata i jesli nasi to kaleki to tamci powinni juz zakonczyc kariery.. litosci... Wy to po kazdym podaniu chcielibyscie bramke.. normalnie strzelil, bramkarz fantastycznie interweniowal, i minela poprzeczke.. wieczne marudzenie, moze jakies pozytywy..

Nie marudzę, że Mały czy papież czy ktoś inny nie strzelił w tym sparingu w sytuacji, w której strzelić powinien.
Wychodzi taki grajek 1 na 1, bramkarz jest już za piątką, a on strzela w bramkarza. No ****a, niech strzela obok niego, nad nim nawet pod nim jak umie :) !!! Wiem, że taki Villa też potrafi nie strzelić w sytuacji 1 na 1, ale to wynika z świetnej interwencji bramkarza, a nie z tego że mu w głowę strzelił czy w bark. Musiałem to napisać bo niesamowicie mnie takie zachowanie polskich grajków wkur*ia.

Kluvi 30.07.2010 17:30

kurde śmiech na sali czego Ci młodzi się uczą? ;/ idą sam na sam nie patrzą co robi bramkarz tylko strzelają w niego a wystarczyło zobaczyć że szybko się kładzie i lobnąć go albo minąć. Młodzi niech sobie obejrzą ostatni mecze Oldbojów Wisły gdzie Pan Motyka 3 brameczki i to jakie..

iq1000 30.07.2010 17:30

Papież już dwie setki zmarnował, a to podobno jeden z lepszych z ME...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:42.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl