![]() |
Dla Pawła idealne byłyby tylko ligi Francuska lub Niemiecka. Hiszpańska to za wysokie progi, ewentualnie jakiś słabszy klub. A w Anglii i we Włoszech kariery nie zrobi. Niestety po tej kontuzji nie jest tak waleczny jak kiedyś (potrafił przepchać Choto, a on jednak jest spory chłop :) )
|
Cytat:
no ale Kirm niewiadomo w jakiej kulturze wychowany. Ktoś go powinien ogarnac, i powiedziec o co tutaj biega. Że mecz to nie tylko 90 minut pracy i do domciu |
Cytat:
A może się wstydził podejść bo wiedział że szału nie zrobił i bał się gwizdów? Że też nie macie czego się czepiać... Mnie bardziej denerwuje Brożek z jego wymachiwaniem i kręceniem głową po spieprzonej kolejnej setce. :) |
ale widzisz, tu nie chodzi o czepianie sie.
Nawet jakby przegrali wysoko, to ja podejde pod płot i będe im bił brawo i dziękował. Tego samego, niezależnie od wyniku meczu oczekuje od piłkarzy. Szacunek niech będzie w obie stony. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jutro wyjdzie przed kamery i do prasy i powie. Szanuję kibiców Wisły:rotfl: :lol: |
Przesadzasz... Jak na niego, Mauro i tak super się zachwał... Dawno nie podszedł tak blisko naszego sektora, biorąc pod uwagę to, że nawet grając 2 minuty pierwszy uciekał do szatni, jest to duże wyrzeczenie z jego strony po 45-minutowym wysiłku na boisku
|
Cytat:
No tak tylko na ta chwile to chyba Brozek wybiera gre w Wisle a ławke gdzies na zachdzie....Bo formy ni ma... Na jego miejscu 100 razy wybral bym opcje nr 1 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Z taką formą Brozinho nie ma czego szukać za granicą....
|
|
Stary sobol mocno śpi :D
|
No proszę Skorża działa cuda :D Tylko sobie wyobrazić jak po rozmowie z górą wparował do szatni i zrobił porządek :D
|
Widze ze wielu denerwuje ze machanie rekoma Pawla .
|
Cytat:
Wiadomo moze denerwowac sytuacja jakich w meczu wiele, ze Brożek odwraca sie i sie w****ia, a tu piłka niedaleko, jakby podbiegł by przywalczył, a Paweł jak stoi tak ****uje. No taki chłopak ma charakter, ot co. I tak z meczu na mecz gra coraz lepiej. W Superpucharze, przewrócił sie z 3 razy na piłce... Cytat:
|
To co,jak nie sprzedamy Brożka to znowu karnie do rezerw? byłby to cud w skali światowej jakby nagle zapomniał jak się strzela bramki...wyluzujcie
|
Dzisiaj Słowenia gra z San Marino. Da się to spotkanie obejrzeć gdzieś ? :)
Ciekawie byłoby porównać jak gra Andraz w narodówce, z tym co u nas. |
Cytat:
|
Cytat:
Osobiscie nic do Pawła nie mam i szanuje go,ale tez niemiłosiernie mnie wk**** ,to jego szukanie winowajcy za to ze sam zle pilke przyjal czy niestrzelił. To takie rozpraszanie samego siebie ,zamiast olac to i skupic sie na dalszej grze. |
Kirm strzelił bramkę dla Słowenii
|
Widzę ,że nasz Andraż brameczkę San Marino strzelił ;). Wszedł na 2. połowę i po 10 minutach strzelił ;D.
|
Brożek, poza podaniem do Obraniaka, kiepsko. Słabe przyjęcie, potykanie się o własne nogi.
|
nie widzialem zeby potykal sie o wlasne nogi.
|
Cytat:
poprawnie zagrał...dla mnie nic nie zepsuł. Miał ładne dwa długie podania, ładnie kontre rozegrał i do tego ta asysta. Nie wiem gdzie widziałeś słabe przyjęcie i potykanie się o własne nogi. sam uważam że Paweł jest w bardzo słabej formie teraz, ale bez przesady, akurat w tym meczu nie było tego widać. |
W sumie dobrze że żaden z naszych* sobie nie pograł więcej niż 45 minut, bo nie powinni być zmęczeni na BOT.
*nie wiem jak Diaz, ale on czy by grał, czy nie to po takiej podróży i tak będzie zmęczony |
W sumie zmarnował jedną setkę ale też to nie była taka łatwa setka ;) poza tym asysta, to już jest powoli nudne XD Obraniak oprócz bramek nie wyróżnił się praktycznie niczym. Najlepszy na boisku EWIDENTNIE Błaszczykowski, widać, że w porównaniu z polaczkami to po prostu gracz innego formatu ;) Tak patrzę się wchodzi Jodłowiec i myślę, że pojdzie do obrony a Dudka do pomocy, a tu Jodłowiec w pomocy O.o masowo tracił piłki
|
Brożek sobie za dużo nie pograł w sumie tak samo jak Lewandowski .
Ciężko coś zdziałać jak się jest osamotnionym napastnikiem ale Brozio ładnie zgrał i zaliczył asystę. Natomiast Łobodziński mnie załamuję! |
Da się gdzieś oglądnąć bramkę Kirma?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl