![]() |
Zobaczymy na ile ten optymistyczny wariant z 6 transferami sie sprawdzi, dobre byłoby i 50%
|
Cytat:
A po czym wnosisz kolego???Jaki szrot?Umiesz czytać ze zrozumieniem?Polecam podręcznik jak to zrobić.Zapewne to samo pisałeś jak przychodził do nas Marcelo...szkoda słów. PS.pól roku czasu i będziesz tu pisał peany na tego człowieka...Prawda???:rotfl: |
Chrostov pozostanie chyba największą transferową zagadką. Ściągnięty niemal jako mąz opatrznościowy i zagrał z konieczności ledwie w jednym meczu. Czy aż tak słaby,czy może gdyby zagrał to trzeba by mu więcej płacić?Tak czy siak dziwny transfer.
Wazne czy nasz nowy bramkarz jest gościem z charyzmą,co za łeb chwyci obrońce czy też ędzie taki siusiumajtek. Potrzeba w tej drużynie zmian mentalnych,także to jest istotne,nam potrzeba obecnie piłkarzy co dobiją leżącego a nie będą się zadawalać skormnym 1-0. Tak więc samo to skresla z listy zakupów polskich kopaczy. |
Cytat:
|
|
For_Fun właśnie od tego są testy, żeby sprawdzić czy ten prawy obrońca się nadaje.
Jak nigdy nie byłem optymistą co do ruchów transferowych Wisły, tak w tym okienku widać, że ktoś nad tą naszą polityką kadrową panuje. Bardzo mnie to cieszy i pozwala z ufnością czekać na kolejne newsy. Być może jak zwykle okaże się, że mój optymizm był naiwnościa, ale póki co nasz zarząd pracuje wyśmienicie. |
Jak to nie poradzil? to kazdy pilkarz przechodzacy z klubu do klubu sobie nie radzil w poprzednim? nasz nowy bramkarz tez sobie nie poradzil? byl jednym z najlepszych jak nie najlepszym bramkarzem poprzedniego sezonu w Serbii i przeszedl do Wisly mimo ze chcial go Partizan i Twente (a to pierwszy lepszy z brzegu przyklad z milionow..) co to za tok rozumowania.. wszyscy pilkarze przychodzacy do Wisly nie radzili sobie w poprzednich klubach.. tak z tego wynika
|
no mam nadzieje ze Jarosz i nasi działacze wreszcie zadbaja ze bedzie kadra skompletowana na obozie w Niemczech, mam nadzieje ze wreszcie nasi dzialacze nie dadza plamy i ze dotrzymaja slowa,
tak jak Jarosz mowil srodkowy obronca, srodkowy pomocnik i lewe skrzydlo i napastnik, trzymam kciuki za zarzadz. |
Kurde dobrze by było gdyby ten Alemao okazał się wartościowy. Ciekawi mnie też co będzie z środkiem obrony, mam nadzieję, ze nie zacznie się kolejna saga"Wisła szuka stopera". Strasznie mi żal, że Głowa odchodzi
|
Cytat:
|
Cytat:
PS>w sumie to mądrze piszesz... |
http://kiks.tv/2010/06/wisla-krakow-z-nowym-bramkarzem/
wideo z prezentacji Jovanica, calkiem sympatyczny gosc, miejmy nadzieje ze umie tez dobrze bronic |
W sumie chyba domyślam dlaczego szukają tańszej alternatywy dla prawej obrony .... Bo są ważniejsze potrzeby. Oczywiście po odejściu Alvaresa zostaliśmy tylko z Singlarem i ew. z Burligą, ale mimo to są pozycje które bardziej wymagają wzmocnienia(środek obrony, napastnik, kreatywny i przebojowy skrzydłowy), więc fundusze które są chcą przeznaczyć na te właśnie pozycje i kupić wartościowych graczy, a tutaj biorą wariant testów, bo może akurat gościu się sprawdzi i będzie uzupełnieniem składu, za dość małe pieniądze. Do tego wątpię by nasz "scouting"(o ile u nas jest coś takiego) docierał, aż do Australii ale kto wie :P
|
Fragment rozmowy z Mario Djurovskim w serbskim serwisie o piłce nożnej...
Cytat:
|
Poziom ligi podobny, a kasa dużo większa, nowe stadiony i perspektywa Euro 2012 = w Polsce będzie przewijało się trochę managerów... To MUSIAŁO w końcu przyciągnąć lepszych zawodników.
|
Chciałbym do końca tego tygodnia zobaczyć w Wiśle Sadloka oraz Mario Djurovskiego. :)
Jovanic wydaję się być bardzo sympatycznym facetem, oby reprezentował się jakoś na boisku. :) |
Bardziej to bym chciał widzieć Milinkovicia i napastnika niż Djurovskiego i Sadloka...
|
Cytat:
Poprawcie mnie jeśli się mylę. Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Media również pisały że Djurovski będzie dzisiaj na treningu ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
http://wislatube.pl/index/index/vide...ransfery_70134
Tu masz.Tylko mówi o Głowackim i jego następcy i innych transferach. |
|
Szkoda Głowy,ale kiedyś to musiało nastąpić.Powodzenia Arek!!
|
Ciekawe kto przyjdzie za "głowę" z dwójki glik - sadlok . Wolę Sadloka, ale może przyjdzie jakiś ciekawy zagraniczniak :D
|
Cytat:
|
Sadlok jest młody i dopiero się uczy. Zaczyna grę w reprezentacji... nikt nie jest na początku perfekcyjny.
|
Z wypowiedzi p.Jarosza można wywnioskować (film na WisłaTube.pl - Głowacki i inne transfery), że Alemao przejdzie do Wisły. Wspomniał że czekają na niego testy medyczne. Ale chyba Jarosz się trochę zakręcił, albo było nie jasno postawione pytania ;) Zobaczymy co z tego wyniknie.
POZDRAWIAM WIŚLACKĄ BRAĆ |
Sadlok lub zagraniczny stoper jak dla mnie , ale pożyjemy zobaczymy .
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl