Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Polityka transferowa Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8819)

bravelukas 14.06.2010 15:49

Zobaczymy na ile ten optymistyczny wariant z 6 transferami sie sprawdzi, dobre byłoby i 50%

Lombardino 14.06.2010 15:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez For_FuN_ (Post 913899)
Hmm, ja takie slowa slysze od kilku lat i zawsze konczylo sie tak samo, wiec...mam prawo byc sceptyczny. Zwlaszcza, jesli przyjezdza pilkarski szrot na testy(!), a przeciez podobno mamy pieniazki ;)!

P.S - O naiwnosci... ;)

A po czym wnosisz kolego???Jaki szrot?Umiesz czytać ze zrozumieniem?Polecam podręcznik jak to zrobić.Zapewne to samo pisałeś jak przychodził do nas Marcelo...szkoda słów.

PS.pól roku czasu i będziesz tu pisał peany na tego człowieka...Prawda???:rotfl:

Marszałek 14.06.2010 16:28

Chrostov pozostanie chyba największą transferową zagadką. Ściągnięty niemal jako mąz opatrznościowy i zagrał z konieczności ledwie w jednym meczu. Czy aż tak słaby,czy może gdyby zagrał to trzeba by mu więcej płacić?Tak czy siak dziwny transfer.

Wazne czy nasz nowy bramkarz jest gościem z charyzmą,co za łeb chwyci obrońce czy też ędzie taki siusiumajtek.
Potrzeba w tej drużynie zmian mentalnych,także to jest istotne,nam potrzeba obecnie piłkarzy co dobiją leżącego a nie będą się zadawalać skormnym 1-0. Tak więc samo to skresla z listy zakupów polskich kopaczy.

For_FuN_ 14.06.2010 16:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lombardino (Post 913912)
A po czym wnosisz kolego???Jaki szrot?Umiesz czytać ze zrozumieniem?Polecam podręcznik jak to zrobić.Zapewne to samo pisałeś jak przychodził do nas Marcelo...szkoda słów.

PS.pól roku czasu i będziesz tu pisał peany na tego człowieka...Prawda???:rotfl:

Jesli facet nie poradzil sobie w Australii i jesli jezdzi po klubach na testy, tzn. ze nie jest pilkarzem najwyzszej klasy(delikatnie to ujme). Najpierw zapoznaj sie z tym, co pisalem lub czego nie pisalem o Marcelo, a potem sie wypowiadaj, bo wychodzisz na idiote. Marcelo to byl podstawowy pilkarz Santosu...widzisz roznice? widzisz roznice wieku i w jakim wieku gral w tamtejszej lidze? Widac tez po twoim stazu na forum, ze mnie nie znasz, bo nie jestem choragiewka...tez ten staz pokazuje, ze nie masz pojecia o tym, co sie dzialo w naszym klubie przez ostatnie lata i jak powinna dzisiaj wygladac 11, jesli opieramy sie na slowach pracownikow(dyrektorow, rzecznikow prasowych) z ostatnich lat.

KoPer 14.06.2010 16:53

Testowany Alemao:

http://tsw.com.pl/upload/images/alemao(duze).jpg

snyrting 14.06.2010 16:54

For_Fun właśnie od tego są testy, żeby sprawdzić czy ten prawy obrońca się nadaje.

Jak nigdy nie byłem optymistą co do ruchów transferowych Wisły, tak w tym okienku widać, że ktoś nad tą naszą polityką kadrową panuje. Bardzo mnie to cieszy i pozwala z ufnością czekać na kolejne newsy.

Być może jak zwykle okaże się, że mój optymizm był naiwnościa, ale póki co nasz zarząd pracuje wyśmienicie.

SpoXsteR 14.06.2010 16:54

Jak to nie poradzil? to kazdy pilkarz przechodzacy z klubu do klubu sobie nie radzil w poprzednim? nasz nowy bramkarz tez sobie nie poradzil? byl jednym z najlepszych jak nie najlepszym bramkarzem poprzedniego sezonu w Serbii i przeszedl do Wisly mimo ze chcial go Partizan i Twente (a to pierwszy lepszy z brzegu przyklad z milionow..) co to za tok rozumowania.. wszyscy pilkarze przychodzacy do Wisly nie radzili sobie w poprzednich klubach.. tak z tego wynika

qchar90 14.06.2010 17:13

no mam nadzieje ze Jarosz i nasi działacze wreszcie zadbaja ze bedzie kadra skompletowana na obozie w Niemczech, mam nadzieje ze wreszcie nasi dzialacze nie dadza plamy i ze dotrzymaja slowa,
tak jak Jarosz mowil srodkowy obronca, srodkowy pomocnik i lewe skrzydlo i napastnik,
trzymam kciuki za zarzadz.

moskit 14.06.2010 17:21

Kurde dobrze by było gdyby ten Alemao okazał się wartościowy. Ciekawi mnie też co będzie z środkiem obrony, mam nadzieję, ze nie zacznie się kolejna saga"Wisła szuka stopera". Strasznie mi żal, że Głowa odchodzi

Lombardino 14.06.2010 17:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez snyrting (Post 913955)
For_Fun właśnie od tego są testy, żeby sprawdzić czy ten prawy obrońca się nadaje.

Jak nigdy nie byłem optymistą co do ruchów transferowych Wisły, tak w tym okienku widać, że ktoś nad tą naszą polityką kadrową panuje. Bardzo mnie to cieszy i pozwala z ufnością czekać na kolejne newsy.

Być może jak zwykle okaże się, że mój optymizm był naiwnościa, ale póki co nasz zarząd pracuje wyśmienicie.

To ty chyba z zarządu jesteś :)Panie Boże dziękuję Ci że jesteś Bogiem i że zesłałeś na Nasz klub Basałaja!!!

Lombardino 14.06.2010 18:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lombardino (Post 913995)
To ty chyba z zarządu jesteś :)Panie Boże dziękuję Ci że jesteś Bogiem i że zesłałeś na Nasz klub Basałaja!!!

PS>w sumie to mądrze piszesz...

spinna 14.06.2010 19:15

http://kiks.tv/2010/06/wisla-krakow-z-nowym-bramkarzem/
wideo z prezentacji Jovanica, calkiem sympatyczny gosc, miejmy nadzieje ze umie tez dobrze bronic

Nehiar 14.06.2010 19:23

W sumie chyba domyślam dlaczego szukają tańszej alternatywy dla prawej obrony .... Bo są ważniejsze potrzeby. Oczywiście po odejściu Alvaresa zostaliśmy tylko z Singlarem i ew. z Burligą, ale mimo to są pozycje które bardziej wymagają wzmocnienia(środek obrony, napastnik, kreatywny i przebojowy skrzydłowy), więc fundusze które są chcą przeznaczyć na te właśnie pozycje i kupić wartościowych graczy, a tutaj biorą wariant testów, bo może akurat gościu się sprawdzi i będzie uzupełnieniem składu, za dość małe pieniądze. Do tego wątpię by nasz "scouting"(o ile u nas jest coś takiego) docierał, aż do Australii ale kto wie :P

rw88 14.06.2010 19:32

Fragment rozmowy z Mario Djurovskim w serbskim serwisie o piłce nożnej...

Cytat:

Polacy są zainteresowani Twoimi usługami ...

- Było kilka klubów i kontaktów, a Wisła wydaje się najbardziej konkretna. Dyrektor sportowy Wisły obserwował oba mecze (jego w reprezentacji), a negocjacje będą kontynuowane przez najbliższych kilka dni, gdy wrócę do Belgradu. Rozmawiałem również z dziennikarzami z Polski, dałem wywiady i przypuszczam, że nie byłoby błędem, aby tam kontynuować swoją karierę - stwierdził Đurovski.

damians 14.06.2010 19:35

Poziom ligi podobny, a kasa dużo większa, nowe stadiony i perspektywa Euro 2012 = w Polsce będzie przewijało się trochę managerów... To MUSIAŁO w końcu przyciągnąć lepszych zawodników.

KacpiTSW 14.06.2010 19:44

Chciałbym do końca tego tygodnia zobaczyć w Wiśle Sadloka oraz Mario Djurovskiego. :)

Jovanic wydaję się być bardzo sympatycznym facetem, oby reprezentował się jakoś na boisku. :)

WiślakMyślenice 14.06.2010 19:48

Bardziej to bym chciał widzieć Milinkovicia i napastnika niż Djurovskiego i Sadloka...

KacpiTSW 14.06.2010 19:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtator (Post 913860)

Wg. tego co mówił Jarosz to rozumiem, że ten brazylijski obrońca przejdzie do Wisły.

Poprawcie mnie jeśli się mylę.

Cytat:

Dzisiaj rozpoczną się testy też zawodnika, który wzmocni prawą stronę...

Wasiu 14.06.2010 19:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KacpiTSW (Post 914068)
Wg. tego co mówił Jarosz to rozumiem, że ten brazylijski obrońca przejdzie do Wisły.

Poprawcie mnie jeśli się mylę.

Jarosz sie zaplatal. Chodzilo mu o testy sportowe. Jakby od razu mial kontrakt podpisac to nie wyszedlby na trening bez zlozenia podpisu na umowie. Jak sie sprawdzi to mu moze zaproponuja kontrakt. Ciekawy tylko jestem co z niejakim Ivanem Bandalowskim. Pare dni temu media pisaly, ze jest w kregu zaimtereesowac Wisly i ze nawet rozmowy sie odbyly. A gosc wyglada ciekawie.

Reser 14.06.2010 20:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wasiu (Post 914071)
Jarosz sie zaplatal. Chodzilo mu o testy sportowe. Jakby od razu mial kontrakt podpisac to nie wyszedlby na trening bez zlozenia podpisu na umowie. Jak sie sprawdzi to mu moze zaproponuja kontrakt. Ciekawy tylko jestem co z niejakim Ivanem Bandalowskim. Pare dni temu media pisaly, ze jest w kregu zaimtereesowac Wisly i ze nawet rozmowy sie odbyly. A gosc wyglada ciekawie.

Media również pisały że Djurovski będzie dzisiaj na treningu ;)

flamengista 14.06.2010 20:05

Cytat:

Przed planowanym obozem w Niemczech kadra ma zostać skompletowana.
Znowu magiczna formułka, powtarzana przez kolejne zarządy niczym mantra. Ciekawe, jak będzie teraz.

sovinho_02 14.06.2010 20:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez spinna (Post 914041)
http://kiks.tv/2010/06/wisla-krakow-z-nowym-bramkarzem/
wideo z prezentacji Jovanica, calkiem sympatyczny gosc, miejmy nadzieje ze umie tez dobrze bronic

A odtwarza wam się wogóle to ?

czera84 14.06.2010 20:07

http://wislatube.pl/index/index/vide...ransfery_70134
Tu masz.Tylko mówi o Głowackim i jego następcy i innych transferach.

brylant17 14.06.2010 20:08

Ciężko wejść na oficjalną? tam macie linka

http://www.youtube.com/watch?v=ZC1RR...layer_embedded

czera84 14.06.2010 20:24

Szkoda Głowy,ale kiedyś to musiało nastąpić.Powodzenia Arek!!

marian paździoch 14.06.2010 20:30

Ciekawe kto przyjdzie za "głowę" z dwójki glik - sadlok . Wolę Sadloka, ale może przyjdzie jakiś ciekawy zagraniczniak :D

willow 14.06.2010 20:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez marian paździoch (Post 914104)
Ciekawe kto przyjdzie za "głowę" z dwójki glik - sadlok . Wolę Sadloka, ale może przyjdzie jakiś ciekawy zagraniczniak :D

A skąd przepuszczenie, że ktoś z tej dwójki przyjdzie? Bo ja mam nadzieję, że jednak nie. Glik dla mnie to porażka, a Sadlok pokazał co potrafi w konfrontacji z europejską piłką... Nie wart swojej ceny.

KacpiTSW 14.06.2010 20:41

Sadlok jest młody i dopiero się uczy. Zaczyna grę w reprezentacji... nikt nie jest na początku perfekcyjny.

Krystian168 14.06.2010 20:41

Z wypowiedzi p.Jarosza można wywnioskować (film na WisłaTube.pl - Głowacki i inne transfery), że Alemao przejdzie do Wisły. Wspomniał że czekają na niego testy medyczne. Ale chyba Jarosz się trochę zakręcił, albo było nie jasno postawione pytania ;) Zobaczymy co z tego wyniknie.

POZDRAWIAM WIŚLACKĄ BRAĆ

marian paździoch 14.06.2010 20:43

Sadlok lub zagraniczny stoper jak dla mnie , ale pożyjemy zobaczymy .

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:32.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl