Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Temat polityczny (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9207)

sandomingo 22.10.2015 07:34

Tak, wczorajsze taśmy, zwłaszcza ta z Kwiatkowskim totalnie przygnębiające.
Potwierdzają w 100 % tezę Sienkiewicza z rozmowy z Belką, że Polska jako Państwo istnieje tylko teoretycznie.

A tymczasem media głównego nurtu nie tykają tematu, hitem sondaż dla GW, powielany przez Interię, w którym PO ostro goni PIS a do Sejmu wchodzi ZLEW, z poparciem 7,4 % :)
Ciekawe czy redakcja GW postawiła kasę u buków, za takie rozstrzygnięcia niezła przebitka się szykuje

ZawszeSztywny 22.10.2015 09:20

Rok 2006. Ok. 24.00 tvn emituje "taśmy Beger". PO w środku nocy gotowa do konf prasowych. Media grzeją temat. Nie ma pytań o nagrywających.

Jaroo1 23.10.2015 22:36

I dobrze, że się tak dzieje, że są takie taśmy bo będą one ukojeniem dla wielu sumienia gdy nadejdzie dzień sądu nad tymi s....ysynami.

kerim1906 24.10.2015 10:33

He,he Kwachu będzie zawsze pozował do alkoholowych memów :D

https://pbs.twimg.com/media/CSCEqt7VEAAiKw9.jpg

ABGwislakABG 24.10.2015 11:54

faktycznie :rotfl:

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net...a7&oe=56B6E258

kerim1906 24.10.2015 14:45

W sumie nie dziwie sę że ten nawet wywiadu udziela nadziobany https://www.youtube.com/watch?v=Ti3XfAWTvy4&feature=youtu.be&t=384y

najciekawsze od 6,24, kac gigant czy przed klinem?

http://niezalezna.pl/72233-czlowiek-...tys-zl-odprawy

kerim1906 25.10.2015 17:28

Coś na wieczór, nie licząc whiskacza bez coli oczywiście :-)

Najpierw

https://www.youtube.com/watch?v=PZ83QIW_vSY

Zaraz potem

https://www.youtube.com/watch?v=1eKBYM_7x7c

Don Donson 25.10.2015 18:13

Norbert Maliszewski był na bazarku i ceny podobno są takie:
pistacje za 40 zł
pomidory za 18 zl
ciasteczka za 10 zł
muszki za 8 zł
koniczyna (nieświeża) za 6 zł

Coglin 25.10.2015 18:18

inne notowania cen - https://twitter.com/St_Janecki

40,1 zł
23,6 zł
3,6 zł
4,8 zł
5,3 zł
6,6 zł
8,6 zł
6,7 zł

kolejność według zeszytu.

albo takie: https://twitter.com/PolityczneTrade

ogólnie jak patrze na te, które wpisałem i te następne to masakra. niezła różnica.

dynek.pl 25.10.2015 19:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kerim1906 (Post 1418151)
Coś na wieczór, nie licząc whiskacza bez coli oczywiście :-)

Najpierw

https://www.youtube.com/watch?v=PZ83QIW_vSY

Zaraz potem

https://www.youtube.com/watch?v=1eKBYM_7x7c

I jeszcze coś bardziej wesołego :D

https://www.youtube.com/watch?v=HY3D8fy3O84

JEDREK76 25.10.2015 21:41

Pięknie postkomuna zdechła. Trzeba szukać roboty na co najmniej 4 lata:) Cóś pięknego.
A co do PiSu to, jak zresztą powiedziała Beata Szydło (nieco innymi słowami): NIE S.......CIE TEGO! Tylu Ludzi Wam zaufało, to zobowiązuje. Oczyśćcie tą stajnię Augiasza jaką zostawiło PO!

A teraz piękna chwila, aby sobie strzelić dobrego drinka:lol: (w przeciwieństwie do byłej w-ce minister sprawiedliwości, nie wsiadam za kółko w najbliższym czasie:p).

Jaroo1 25.10.2015 22:04

Wyniki z przed 4 lat:
PO 39%
PiS 30%
Paliciota 10%
SLD 8%
PSL 8%

PJN 2%
Korwin 1%

Podsumowując, przy założeniu, że jednak PiS nazwiemy opozycją, prawicą, czymś dobrym.
prawica (PiS, PJN, Korwin) łącznie 33%
skrajne lewactwo (Palikoty, SLD) 18%
....y (PO, PSL) 47%

Łącznie na dziadostwo zagłosowało 65% Polaków.

Wybory 2015
PiS 39%
PO 23%
Kukiz 9%
Nowoczesna 7%
ZLEW 6,5%
PSL 5%
Korwin 5%

Razem 4%

Podsumowując, przy założeniu, że PiS jest jednak ok, że Kukiz będzie ok a nie okaże się kolejnym Palikotem.
Prawica (PiS, Kukiz, Korwin) łącznie 53%
skrajne lewactwo (ZLEW, Razem) łącznie 10,5%
....y i szkodniki (PO, PSL, Nowoczesna) łącznie 35%

Wnioski:
1 Na przestrzeni 4 lat poparcie dla prawicy wzrosło o 20% - o jedną piątą głosujących. Ideologicznemu lewactwu (jebać gospodarkę, ważne też, żeby nie było gender, pedalstwa itd w Polsce) poparcie spadło niemal dwukrotnie. Na zdrajców i szmaty głosuje o 12% mniej wyborców.
2. Oprócz PiSu, który znokautował rywali, tak jak PO 4 lata temu, do gry weszły inne pozytywne ugrupowania, takie jak Kukiz czy Korwin (tak, pod progiem są ale 4,9 to jeszcze nic straconego) co było niemożliwe jeszcze niedawno. Było poparcie na poziomie około 40% dla prawicy i prawie wszystko zgarniał PiS a RNy, Korwiny itd musiały brać nic nieznaczące ochłapy (jak PJN 4 lata temu)
3. Mam nadzieję, że na kolejne 4 lata pozbyliśmy się tematów związanych z pedalstwem, babami z jajami, gender. Jeśli te wyniki się potwierdzą to właściwie w sejmie nie będzie partii lewej światopoglądowo - świat byłby piękny.
4. Na ....y i złodziei z PO, Nowoczesnej i PSLu zagłosowało mniej osób niż na samą PO 4 lata temu.

Mam nadzieję, ze teraz PiS pokaże, że jest polską partią a nie zdrajcami, którzy udają Polaków. Mam nadzieję, że Kukiz będzie ok i że jego partia się nie rozleci do PO czy nowoczesnej. Mam nadzieję, że PSL spadnie poniżej 5% a na jego miejsce wskoczy Korwin z 5%.

JEST PIĘKNIE!

Gwiaździsty 25.10.2015 22:05

Ja już pierwszego mocnego drina strzeliłem przed chwilą. Polska powraca . Komunistyczne popłuczyny znikają.

Kocur 25.10.2015 22:07

Nieźle muszą srać pod siebie teraz - za te wszystkie afery pewnie niejeden pójdzie odpocząć :D

Gwiaździsty 25.10.2015 22:15

Żeby poszli odpocząć to trzeba rozbić betonowy wymiar tzw. "sprawiedliości". To będzie bardzo trudne ze względu na tzw. immunitet ale tak czy siak trzeba to rozpier....c.

sandomingo 25.10.2015 22:17

Ok, początek zrobiony.
Teraz naprawdę duże oczekiwania. Nie będzie łatwo ani szybko ale MUSI BYĆ LEPIEJ!

A osobiście najbardziej jestem ciekawy ruchów na rynku medialnym:)

Żal, że nie można dzisiaj ostrzej podrinkować...

yarow 26.10.2015 17:55

Niektórym bardzo wyraźnie puściły nerwy.
https://www.facebook.com/zbigniewsto...3960820163924/

kopaczoholik 26.10.2015 17:56

Nie rozumiem tego entuzjazmu... Wyniki tych wyborów jednak przygnębiają... Faktem jest, że zwycięstwo PISu daje nadzieje, że aferzyści ostatnich 8 lat zostaną rozliczeni... ale no właśnie... ostatnie 8 lat stało pod znakiem wielu afer (których nie jestem nawet wstanie wszystkichprzytoczyć) a mimo to do sejmu wchodzą obie partie rządzące tym krajem PO (22 proc.), PSL (6 proc.), a także Nowoczesna (6 proc.) - która to partia jak dla mnie jest takim trochę PO-bis... a to oznacza, że na 34% wyborców nie zrobiło żadnego wrażenia m. in. kompromitująca afera taśmowa... gdzie szef MSW Sienkiewicz mówi, że Polskie państwo istnieje tylko teoretycznie... W każdym normalnym państwie nie uszło by to płazem i rząd musiałby podać się do dymisji... a u nas co? Ano nic.... Ścigają tych, którzy nagrywali a nie tych nagrywanych (skompromitowanych)... Przychodzą wybory... nadzieja na nowe otwarcie... i co? i jajco wyborcy nie widzą w tym problemu i dalej wybierają tych samych...

kerim1906 26.10.2015 18:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez yarow (Post 1418239)
Niektórym bardzo wyraźnie puściły nerwy.
https://www.facebook.com/zbigniewsto...3960820163924/

Po co to rozpowszechniasz, to chory człowiek

Jaroo1 26.10.2015 20:33

Stonoga: miał ujawnić przed wyborami jakieś nagranie ze śp Lepperem, miał jakieś afery ujawnić, które zmiotą PO czy tam PO-PiS. W dniu wyborów pojawiło się u niego info, że ma około 5% i zachęca do pójścia do urn. W ogóle jakiś czas temu mówił, że to on będzie rządził w Polsce. Dudzie podobno załatwił pół miliona głosów a sam teraz zdobywa 80 tys. Nagrywa filmik gdzie wyzywa już całą Polskę, Polaków, wszystko pod obrazkiem z JPII.
Czub z niego jest pierwszej klasy. Teraz już tak dowalił do pieca, że należy mu się solidny w........ Nie wiem skąd u niego te nerwy. Chyba mu Tymochowicz nawciskał, że będzie pięknie a tu ....a. Najbardziej żal ludzi, którzy w niego uwierzyli i z nim działali w tej kampanii. Nieźle się wstydu najedli za debila.

yarow 26.10.2015 22:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kerim1906 (Post 1418242)
Po co to rozpowszechniasz, to chory człowiek

"Po to", że jestem wolnym człowiekiem i tak zdecydowałem.

JEDREK76 26.10.2015 22:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 1418253)
Stonoga: miał ujawnić przed wyborami jakieś nagranie ze śp Lepperem, miał jakieś afery ujawnić, które zmiotą PO czy tam PO-PiS. W dniu wyborów pojawiło się u niego info, że ma około 5% i zachęca do pójścia do urn. W ogóle jakiś czas temu mówił, że to on będzie rządził w Polsce. Dudzie podobno załatwił pół miliona głosów a sam teraz zdobywa 80 tys. Nagrywa filmik gdzie wyzywa już całą Polskę, Polaków, wszystko pod obrazkiem z JPII.
Czub z niego jest pierwszej klasy. Teraz już tak dowalił do pieca, że należy mu się solidny w........ Nie wiem skąd u niego te nerwy. Chyba mu Tymochowicz nawciskał, że będzie pięknie a tu ....a. Najbardziej żal ludzi, którzy w niego uwierzyli i z nim działali w tej kampanii. Nieźle się wstydu najedli za debila.

Z nadmiaru alkoholu. Bo pić to trza umić.

A że po mordzie powinien dostać za to nagranie, to pełna zgoda.

wiesniak842 26.10.2015 23:04

Dobra. kerim1906 wisisz mi 0,7 Finlandii; wislak68 wisze Ci flache lychy single malt. Szczegoly na pw sie uzgodni.

ABGwislakABG 27.10.2015 11:38

Polacy mają "Pokłosie", oscarową "Idę", "Ziarno prawdy". Chętnie urządzają w publicznej projekcję serialu "Unseren pizzden, unseren skurvielen".

Nie dość, że staliśmy się winni 2WŚ i Holocaustu, to jeszcze zbudowaliśmy obozy koncentracyjne.

Natomiast Niemiaszki pięknie się wybielają. Żydów ratowali, gdzie AK ich zabijała. Prawie się wybielili, został do wybielenia/spajacowania Hitler przejmujący rolę Borata. No to proszę:

http://natemat.pl/159313,komedia-z-h...h-to-popnazizm

wislak68 27.10.2015 13:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiesniak842 (Post 1418264)
Dobra. kerim1906 wisisz mi 0,7 Finlandii; wislak68 wisze Ci flache lychy single malt. Szczegoly na pw sie uzgodni.

"Ja sie moge zalozyc o trzy butelki malta nawet, ze Korwin bedzie mial powyzej 5 procent. Odbior osobisty. Zgoda?"
Tak dokładnie to trzy butelki malta. Odezwij się na priv.

TSWthedues 27.10.2015 13:23

Nareszcie!
Cytat:

Pierwotnie napisane przez GW (Post 1418294)

Prezydent zawetował ustawę o ratyfikacji tzw. poprawki dauhańskiej, przedłużającej obowiązywanie w Polsce Protokołu z Kioto do 2020; protokół dotyczy redukcji emisji CO2 - poinformowała Kancelaria Prezydenta.

Jak wyjaśnia kancelaria, we wrześniu Sejm wyraził zgodę na dokonanie przez prezydenta ratyfikacji Poprawki dauhańskiej do Protokołu z Kioto, nakładającej na Polskę "prawnie wiążące zobowiązania w zakresie emisji gazów cieplarnianych".

Powód? Brak analizy skutków ekonomicznych i społecznych

"Związanie Rzeczypospolitej Polskiej umową międzynarodową, która poprzez nakładane zobowiązania, wpływa na funkcjonowanie gospodarki i wiąże się z kosztami społecznymi powinno być poprzedzone szczegółową analizą skutków prawnych i ekonomicznych, w tym w ramach postępowania ustawodawczego poprzedzającego podjęcie decyzji przez Sejm w sprawie ustawy wyrażającej zgodę na ratyfikację umowy międzynarodowej. W opinii Prezydenta RP w trakcie prac ustawodawczych skutki te nie zostały dostatecznie wyjaśnione" - głosi komunikat Kancelarii Prezydenta.

Protokół z Kioto zobowiązywał sygnatariuszy do redukcji w latach 2008-2012 emisji gazów cieplarnianych o co najmniej 5 proc. w porównaniu z poziomami z roku 1990; Polska wypełniła zobowiązania nałożone Protokołem. Tzw. poprawka dauhańska przedłuża obowiązywanie Protokołu do 2020 r.

Grudniowa konferencja ONZ w stolicy Francji ma przynieść nowe globalne porozumienie, mające na celu ograniczenie wzrostu temperatury na Ziemi do dwóch stopni w porównaniu z epoką przedindustrialną.

a teraz:
W praktyce skuteczność protokołu oceniana jest jako bliska zeru – Stany Zjednoczone nie podlegając jego ograniczeniom zredukowały emisję o 14 ton per capita, podczas gdy średnia redukcja dla krajów EU27 wyniosła 12 ton per capita (w stosunku do roku bazowego 1990). W tym samym czasie jednak emisja per capita wzrosła o 205 ton w Chinach i o 100 ton w Indiach. Ogółem emisja CO2 od roku bazowego wzrosła ok 49%

Kocur 27.10.2015 14:21

Plus jeszcze tą:

Cytat:

Kolejne weto prezydenta. Andrzej Duda zawetował nowelę ustawy o lasach, która miała dopuścić możliwość sprzedaży lasów w celu realizacji inwestycji publicznych, np. dróg czy linii energetycznych. O decyzji prezydenta poinformowała we wtorek jego kancelaria.

"Uchwalona ustawa zawiera rozwiązania wskazujące, iż ustawy zwykłe mogą wprowadzać możliwość zbywania lasów państwowych, co nie gwarantuje pełnej ochrony lasów przed zmianą ich statusu. Ponadto ustawa wprowadza przesłankę wskazującą na możliwość zbywania lasów dla realizacji celów publicznych w rozumieniu ustawy o gospodarce nieruchomościami, co oznacza wprowadzenie szerokiego katalogu okoliczności umożliwiających dokonywanie zbywania lasów państwowych. Wreszcie uchwalona ustawa przyjmuje niejednoznaczną regulację dotyczącą dostępu do lasów państwowych" - zaznaczono.

Chętnie bym zobaczył głupią minę kogoś z PełO po tej decyzji - już byli w ogródku, już witali się z gąską (rasy nordyckiej zapewne) a tu klops :)

kerim1906 27.10.2015 14:25

Trybunał stanu?

https://www.wikileaks.org/plusd/cables/09WARSAW78_a.html … Komorowski obiecał US ambasadorowi splacenie roszczeń (chodzi o amer. Żydów) z pieniędzy z prywatyzacji lasów.

wislak68 27.10.2015 14:27

No to ja dam linka do omówienie wszystkich ustaw które zawetował dziś prezydent:
http://wpolityce.pl/polityka/269814-...awdz-szczegoly
Trzecia ustawa dotyczy mniejszości.
Wygląda na to że zaczynamy nareszcie prowadzić politykę polską.

wislak68 27.10.2015 14:44

I jeszcze jeden ciekawy link:
http://niezalezna.pl/72332-subwencje...-i-przegranych
KORWIN będzie miał prawo do 4 mln PLN rocznej dotacji z budżetu. I strasznie jestem ciekaw czy będzie pryncypialny i zrezygnuje z "marnowania pieniędzy podatników" czy "pragmatyczny" (tak jak wyjaśnił na tym forum jeden z lokalnych korwinistów: jeśli kasę z Sejmu dostaje Brudziński to jest okradanie budżetu, ale jeśli dostaje ją Wipler to jest to "pragmatyka w walce z systemem").
Mój typ jest taki: już za parę miesięcy o kasę z budżetu pokłócą się Krul z Wiplerem, po czym z partii KORWIN wykluczony zostanie Janusz Korwin Mikke, a całą kasą zgarnie dla siebie (oficjalnie jako analizy dla Fundacji Republikańskiej albo coś w tym stylu) Wipler i jego przydupasy. Przemo do Sejmu co prawda się nie dostał, ale i tak budżet sfinansuje mu następne cztery lata. Ot i "wolnorynkowiec"...

Gwiaździsty 27.10.2015 14:55

Jest to wszystko bardzo prawdopodobne. Jestem przekonany, że przytuli te pieniądze podatników bez szemrania, oczywiście w ramach walki z systemem. W ten sposób osłabi system o 4 mln zł. :)

ABGwislakABG 27.10.2015 14:58

Moze dzieki tym 4mln bedzie mial wiecej czasu antenowego i bedzie w nastepnych wyborach startowal na rowniejszych zasadach? Chyba, ze pis ma zamiar isc droga platformy, wtedy daremny trud.

Kroq 27.10.2015 14:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TSWthedues (Post 1418302)
Nareszcie!

Brawo i jeszcze raz brawo! Wetować wszystkie ustawy związane z tzw. mitycznymi zmianami klimatycznymi !

wislak68 27.10.2015 15:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ABGwislakABG (Post 1418311)
1. Moze dzieki tym 4mln bedzie mial wiecej czasu antenowego i bedzie w nastepnych wyborach startowal na rowniejszych zasadach?
2. Chyba, ze pis ma zamiar isc droga platformy, wtedy daremny trud.

1. Kto: Krul czy Wipler?
2. Rozumiem że Twoim zdaniem warunkiem niezbędnym do tego aby "pis nie poszedł drogą platformy" jest wypłacanie rocznie KORWIN-owi 4 mln PLN z "pieniędzy podatników"? A co zrobić z faktem że sam KORWIN w kampanii twierdził że dotacje dla partii to okradanie podatników i "utrwalanie systemu"? Czyżby chcieli podczepić się pod "system"?

ABGwislakABG 27.10.2015 15:38

1. Jeden ma opinie wariata, drugi pijaka i damskiego boksera nadana przez mainstream. Co to za roznica?
2. Nie, albowiem wynik KNP nie przekroczyl 3%, w zwiazku z czym nie dostali subwencji, co przeklada sie na taki a nie inny czas antenowy. Po 2011 za po tez by dostali tyle gdyby uzyskali taki wynik wyborczy.
3. Tutaj jest juz zaleznosc od sfery mentalnej czy okradajac zlodzieja samemu jest sie zlodziejem. Poza tym wg poslanki Pawlowicz sa rownie antysystemowi jak PiS. Nie dostajac subwencji jak Kukiz dostaliby dotacje.

Co do drogi - za czasow platformy by im wyplacili. Jak nie wyplaci pis to pojdzie nawet gorsza droga niz po.

Rozumiem, ze Pis jako partia antysystemowa zrzeka sie swojej subwencji, ze podjales temat? Sondowanie srodowiska antysystemowcow?

wislak68 27.10.2015 16:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ABGwislakABG (Post 1418314)
1. Jeden ma opinie wariata, drugi pijaka i damskiego boksera nadana przez mainstream. Co to za roznica?
2. Nie, albowiem wynik KNP nie przekroczyl 3%, w zwiazku z czym nie dostali subwencji, co przeklada sie na taki a nie inny czas antenowy. Po 2011 za po tez by dostali tyle gdyby uzyskali taki wynik wyborczy.
3. Tutaj jest juz zaleznosc od sfery mentalnej czy okradajac zlodzieja samemu jest sie zlodziejem. Poza tym wg poslanki Pawlowicz sa rownie antysystemowi jak PiS. Nie dostajac subwencji jak Kukiz dostaliby dotacje.

Co do drogi - za czasow platformy by im wyplacili. Jak nie wyplaci pis to pojdzie nawet gorsza droga niz po.

Rozumiem, ze Pis jako partia antysystemowa zrzeka sie swojej subwencji, ze podjales temat? Sondowanie srodowiska antysystemowcow?

1. Czyżby Krul tracił przywilej kanonicznej interpretacji co jest, a co nie jest "liberalizmem"?
2. Rozumiem że cnota (możliwość kontestowania partii "systemowych" utrzymywanych z "pieniędzy podatników") zaczyna się stawać tańsza niż pieniądze. Nigdy nie wątpiłem że główny problem jaki KORWIN miał z dotacjami dla partii politycznych, dotyczył nie samych dotacji,ale tego że oni ich nie dostają.
3. Jak ja lubię ten faryzeizm: "czy okradajac zlodzieja samemu jest sie zlodziejem". W ten sposób można udowodnić absolutnie wszystko: liczne żony Krula, marsze z Palikotem, biesiady w ruskiej ambasadzie itp, itd. Natomiast przywołanie poseł Pawłowicz jako arbitra rozstrzygającego o "antysystemowości" jest w ustach sympatyka "antysystemowów" bezcenne. Zanotuje.
Pis, w przeciwieństwie do KORWINA, nigdy nie uważał że wyznacznikiem "antysystemowości" jest przyjmowanie dotacji budżetowych (twierdził wręcz coś odwrotnego). Dlatego jego wyborcy nie będą mieć problemów z subwencjami. Martwię się natomiast o to w jaki sposób pozbawienie dziewictwa (czytaj przyjmowanie "pieniędzy podatników") przyjmą sympatycy Krula...

ABGwislakABG 27.10.2015 16:17

1. Tworca liberalizmu nie jest, wiec tego prawa nigdy nie posiadał.
2. No i git, 100% racji.
3. Sympatyka? Glosowalem na Korwina? Nie. Nie łżyj. Zanotuj, zanotuj. Wali mnie jak sympatycy korwina zareaguja na ten fakt. Nie jestem jednym z nich, ta grupa mnie nie dotyczy. Prawda natomiast jest, ze bez pieniedzy w polityce nie da sie zaistniec. A jakie kto ma podejscie do faryzeizmu to jego wlasna sprawa, mnie nic do tego.

Ps- z tymi zonami masz jakas obsesje? Nie wiem, ukryte marzenie poligamii? Marszami z Palikotem ma tyle wspolnego, co Razem z Pisem odnosnie podatkow. Tez chca ich zwiekszenia/dodania nowych, Korwin jak palikmiot chce legalizacji trawki. Korwin ma ruskie balangi, Pis ma izraelskie. Kneset party hard.

Seems legit.

sambo 27.10.2015 20:50

Noto sie zaczyna. Jakis pakiet demokratyczny. Zaczynaja sie prezesowskie klimaty. No i nie Szydlo tylko juz Glinski. Na pol roku a po nim kto? No kto zgadnie kto bedzie premierem za pol roku?

sandomingo 27.10.2015 20:54

Mi się wydaje że to kolejny etap zabawy JK z mediami. Puści newsa, że Gliński premierem, media i eksperci nabzdyczeni a potem…normalnie Szydło miała być i będzie. I znowu taka normalniejsza twarz PiS wyjdzie...

kerim1906 27.10.2015 21:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sambo (Post 1418332)
Noto sie zaczyna. Jakis pakiet demokratyczny. Zaczynaja sie prezesowskie klimaty. No i nie Szydlo tylko juz Glinski. Na pol roku a po nim kto? No kto zgadnie kto bedzie premierem za pol roku?

Wiesz co to jest pakiet demokratyczny? Gliński? a jak napiszą że myszka miki?

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:49.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl