![]() |
Ja uważam , że kasę za Głowę można by zainwestować jednak w duet Sadlok, Sobiech. Kadra Wisły z nimi wyglądałaby bardzo perspektywicznie.
|
Nie rozumiem tej decyzji kompletnie. Głowa to ikona Wisły, powinno mu się dać podwyżkę a po zakończeniu przygody z piłką jakąś funkcję w Wiśle.
Wielka szkoda. Powodzenia Głowa w Turcji ! |
"Dziś rozpoczną się też testy sportowe prawego pomocnika z Brazylii Almao. Ostatnio grał w australijskim Adelaide United."
A ten to kto? Ktoś coś o nim wie? |
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=23259
Almao? Kto to jest? Wie ktoś coś więcej na jego temat? |
|
http://www.adelaideunited.com.au/def...pid=1664&tid=6 Tutaj jego profil.
|
http://www.adelaideunited.com.au/def...pid=1664&tid=6
Jego profil na stronie australiskiej druzyny. Nazywa sie Alemao i jest prawym obronca, a nie pomocnikiem. + http://en.wikipedia.org/wiki/Everson...es_de_Oliveira |
I znów testy... Testować do można zawodników młodych, do 22 lat. Starszych zawodników można sprowadzać gdy jest się pewnym że będą grać w podstawowym składzie.
|
http://www.adelaideunited.com.au/def...pid=1664&tid=6
Kilka informacji o testowanym zawodniku, szału nie ma ale zawsze przetestować można, może coś z niego będzie. |
Kur*a ludzie 3 linki pod rząd na ten sam temat!! Jak już coś wklejacie to z głową!!
|
Cytat:
|
Cytat:
:D |
|
Cytat:
|
Dziwna sprawa bo ja swojego posta usunąłem przed chwilą, a teraz patrzę i wisi nadal.
A teraz coś z większym sensem bo poczytałem sobie forum Adelaide United. Generalnie Alemao jest oceniany pozytywnie, grał zarówno w pomocy jak i obronie, choć kiedy wchodził w pomocy to zarzucano mu brak kreatywności. Na forum przeważa pozytywna opinia o nim (choć są i głosy negatywne że brak mu dynamiki i pomysłu na rozegranie). Przetestować zawsze można... p.s. Będzie wolnym zawodnikiem. p.s.2 Jarosz twierdzi, że to bardzo ofensywny zawodniki więc ja już nic nie wiem (kibice wytykają mu postawę defensywną) P.S.3 Coś się dzieje z forum, dodaje jeden post a on się pojawia 3 razy, na domiar złego nie mogę go usunąć, przepraszam moderatorów i proszę o usunięcie wcześniejszych! |
|
No i po Christovie i Alvarezie. Ani jednego ani drugiego mi nie szkoda. Alvarez był ok ale nie za te pieniądze. Christov...co do tego gościa to ja mam swoją teorię. Koleś pewnie się opala na jakiejś plaży na wysepce a do nas przysłali jakiegoś sobowtóra. Jak to możliwe że król strzelców ligi bulgarskiej to takie beztalencie??
|
Juszczyk odchodzi... :)
Na pewnym wiślackim portalu było zdjęcie z prezentacji Jovanića i miał on koszulke z 1 xD Edit: Sory było na oficjalnej :) |
Pomijając nazwiska zawodników - cieszę się że w końcu ktoś w tym klubie zaczął poważnie podchodzić do sprawy. Wydaje się że po Levatywie nasz klub w końcu wraca na właściwe tory.
Jovanić z twarzy wygląda na miłego człowieka :D |
Nie za wcześnie takie deklaracje?
|
Wreszcie konkretnie. Wiadomo czego i KIEDY mozemy sie spodziewac. Brakowalo tego...
Prawy obronca, stoper, lewy pomocnik, srodkowy pomocnik i napastnik. Ciekawe ilu z nich uda sie Wisle pozyskac. Kiedy dokladnie zaczyna sie oboz w Niemczech? |
Cytat:
|
Haha, odchodzi Glowacki za ~ 1 mln euro, a na testy przyjezdza bezrobotny brazyliczyk, ktory ostatnio gral w Australii ;). Wszystko zmierza w dobrze znanym(w ostatnich latach) kierunku...z tym, ze teraz pojawiaj sie wrzutki do mediow nt. zainteresowania takim i owakim pilkarzem.
P.S - Zgadzam sie z tym, ze to swietny interes, ale pod jednym warunkiem...na miejsce Arka przychodzi obronca o podobnej klasie i umiejetnosciach. Przychodzi przed sprzedaza Glowackiego...bo chyba nie beda dopiero teraz szukac nastepcy? |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Czytanie nie boli... |
Cytat:
Jak byk Ci pisze, że mają kandydatów i nawet pada deklaracja ze będzie on w Wiśle już w tym tygodniu... Co do reszty postu... Pogadamy po okienku... A najlepsze jest "Chcemy KUPIĆ..." tak jak już ze Zbymakiem mówiliśmy |
Sciskam mocno kciuki, zeby nie byl to Glik ani Sadlok.
|
Hmm, ja takie slowa slysze od kilku lat i zawsze konczylo sie tak samo, wiec...mam prawo byc sceptyczny. Zwlaszcza, jesli przyjezdza pilkarski szrot na testy(!), a przeciez podobno mamy pieniazki ;)!
P.S - O naiwnosci... ;) |
i no wiesz lepszy Glik lub Sadlok za miast nikogo;) a ostatnio to wiadomo jak w wisle jest;) miejmy nadzieje ze wszystko zacznie zmierzać w db kierunku... a Leszczak w górniku...ciekawe zabrzanie oddają za darmo swoje gwiazdy a bierą młodych;) a Christov na pewno odszedł??
|
@Lombardino
Daruj sobie :) Ogólnie podoba mi się pewność w komunikatach. Jest jak na blasze powiedziane, mamy tego, odejdzie ten, będzie nastepca być może w tym tygodniu, chcemy Makinwe, ale nie tylko, szukamy wzmocnien tu i tu. Tak powinno byc! Co do Alemao, sądze, że testy nie skoncza sie tylko na nim. Raczej na pewno jest brany pod uwage inny wariant. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:50. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl