![]() |
Prawdopodobnie gdybyśmy dwa lata temu zatrudnili więcej zawodników jak Villar, Baena, Raton, Junca, Eneko, Benito itp to Rodado z Carbo by nie ogarnęli tematu za tych swoich ziomków fajfusow i zamiast 10 miejsca w lidze by był spadek do II ligi
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Portal goal.pl informuje o dwóch newsach transferowych w kontekście naszego klubu.
1. Oferta transferowa za Jakuba Krzyżanowskiego z jednego klubu ligi czeskiej 2. Zainteresowanie naszego klubu usługami dobrze znanego nam Yaw Yeboaha |
Warto wspomnieć, że Yeboah jest teraz zawieszony przez MLS, prawdopodobnie za udział w aferze z obstawianiem meczów i rozwiązanie kontraktu oraz spadek oczekiwań płacowych są realną opcją.
|
na jaki wuj piszecie w tym temacie, naprawde "polityka transferowa" wystarczy
potem na klka tematow jest grzany jeden i ten sam temat, różne Markusy muszą kopiuj/wklej robić, po co ja sie pytam ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ja tylko dbam o czytelność forum , dwa bliźniacze tematy jej nie poprawiają :pala: |
Wg. Karcza Wieczysta jest zainteresowana usługami Josepha Colley'a.
Doprawdy nie wiem na jakiej zasadzie działa tam pion sportowy :D |
To jest pewnie uzaleznione od tego, kto jest realnie do wyciagniecia w zimie i kto bylby zainteresowany pojsciem do pierwszoligowego zespolu.
Colley od Pazdana lepszy nie jest ale od tego drugiego farfocla chyba tak. Przed kontuzja mial dobry okres w Wisle wiec kompletnie daremny nie jest. Moskal go zna to zapewne widzi, ze Joseph mu podniesie poziom stoperow. Ja bym nie skreslal jego szans wywalczenia sobie miejsca obok Pazdana. Druga rzecz to Colley jest dosyc szybki a Wieczysta gra wysoko wiec do pary z Pazdanem moze dawac rade zeby kasowac ewentualne kontry. Koj, Pazdan czy Szymonowicz to sie ruszaja jak kontenerowce w porcie. No i najwazniejsze, maja tylko trzech stoperow w kadrze wiec nawet gierki treningowej nie zorganizujesz. |
Cytat:
|
Rozmowy w temacie trensferów Sukiennickiego i Colleya potwierdził prezes w Meczykach.
Wypożyczenia Omicia nie potwirdził. |
Potwierdził też że na razie główny kierunek dla Wisly na pozycję 9 jest Polak.
Zapewne największym zainteresowaniem będzie sie cieszyl Adamski - chce go zapewne jednak z parę zespołów esa. Jesli jednak szukamy kogoś pod nasz obecny kaliber finansowy to zainteresowanym sie Danielem Bąkiem ze Znicza - 5 goli na jesien, 1.89m wzrostu, 20 lat, natomiast żadna bramka po strzale głową, bramki z prawej i lewej nogi. Dobra szybkość i technika i zapewne godzilby sie z rola rezerwowego w 1 lidze |
Cytat:
|
Cytat:
Wyciągnięcie Zjawińskiego uznałbym za majstersztyk i jest to raczej nierealne, więc zostaje nam Adamski. |
Polonia ma ambicje by awansować, Pogoń GM jest farmą dla Legii więc niekoniecznie.
|
Cytat:
Zjawinski (Polonia W) 10 bramek Adamski (PGM) 11 bramek Stanclik (Miedz) 10 bramek Banaszak (Slask) 8 bramek Mansfeld (Miedź) 4 bramki Gieroba (PGM) -1 bramek Bąk (Znicz) - 5 bramek Lewandowski (ŁKS) - 4 bramki ... Buksa :lol: - 0 bramek |
Mansfeld właśnie taką rolę pełni w Miedzi mimo że mają Stanclika.
|
Temat "Sukiennicki w Odrze" jest ponoć mocno zaawansowany.
Cytat:
Yaw Yeboah: Cytat:
Wisła może dostać Huja Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Sukiennicki - kwota wykupu realna dla wypożyczającego..
Skrzynka wódki? Dwie? |
Cytat:
|
Cytat:
Poza tym nie musi to byc koniecznie ktos z pierwszej ligi. Jesli w 2 czy 3 lidze jest ktos kto umie sie tam przepychac z drwalami to i w 1 lidze bedzie umial. |
Cytat:
W esa napastników jest w ogole jak na lekarstwo, mozna jedynie grzebac w glebokich rezerwowych ktorzy nie strzelili zadnej bramki np Kostorz i Paryzek z Pogoni. Tak to albo wydają sie poza zasiegiem albo ich po prostu nie na. Sporo jest Polakow nie strzelajacych bramek i nie grajacych za granica, np. taki Bartosz Białek by pasowal do profilu czy Majchrzak z rezerw Stuttgartu. Mysle ze na kogo nie postawimy to będzie spore zaskoczenie |
Cytat:
|
Cytat:
Ja tylko uzupełniłem wpis @patryko w temacie Zjawińskiego (Polonia) i Adamskiego (Pogoń GM). |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl