![]() |
Cytat:
|
Cos sadziilem ze z Cracovia "oszczedzali " sie na Brugie
Dzis widac ze to nie bylo ich oszczędzanie,to była ich forma....... |
Forma formą ale po stałym fragmencie mogli zakończyć sprawę.
|
No to Amicolech tego meczu juz nie wygra. Limit szczescia sie skonczyl
A Lubanski daje karnego :lol: "DOKONYWAL FAULU" on jest lepszy niz Robert Gorski :lol: |
Jasny gwint, na zawał padnę :australopitek:
|
strzał prosto w bramkarza, w sumie to bylby wielki niefart Brugge, gdyby wpadlo.
|
Jak to limit się skończył? Dotrwali do karnych:-D Teraz to dopiero wykorzystają swoje pokłady fuksa.
|
Marzy mi się żeby Belgowie ufundowali taką końcówkę Lechowi, jak ten rok temu Austrii Wiedeń.
|
O wchodzi Rzeźnik.
|
Lewandowski gra straszną kiche :) od samego początku co chwile strata,strata w karnych pewnie Lechowi się uda bo zawsze ma dużo szczęścia,no ale za chwile sie przekonamy:D
|
Karne...trzymajcie kciuki...oczywiście teraz już wiecie za kogo ;)
|
moje marzenie..... ostatnia minuta dogrywki blad lokomotiwu wronki i dostaja na 2:1 :)
|
Zobaczymy czy znowu im sie uda po farcie .....
WILU TS wiemy za kogo mamy trzymac,wiemy :) |
podoba mi się, jak Borek tłumaczy Włodkowi, jak to jest, kiedy sie wykonuje karniaka.
|
To karne, szanse 70% do 30% dla Amici :)
|
Jak by nie było zawsze będzie dobrze:
- wygra Amica, balonik będzie puchł i tym lepiej dla nas (w lidze). - wygra Brugge, balonik pęknie, a oni dalej będą myśleć, że są zajebiści. |
i nawet lechici Legię pozdrowili :D
|
a to z jakiej okazji? ;)
|
Wspaniali kibice kuchenkorza nic wiecej...
|
może przegrają, może trzymam kciuki :D
|
Arboleda studzi kolana na środku boiska.
P.S. Ivan nie udawaj ... |
Djudrevic szkoda ze z polowy boiska rozbiegu nie wzial :lol: i jeszcze cos sobie zrobil, brawo :D
Ok, ostatnie 'szczescie' rzeznika :P |
Cytat:
|
Djurdjevic jak Beckham :)
|
jakie oni mają farty w tych rzutach karnych :/
|
"Grzegorz, ratuj, prosimy cię".
Buahahahahahahahha nie uratował. |
Kasprzik rzuca się wciąż w tą samą stronę. I po zawodach ;)
|
I po Leszku !!!!!!!
|
leszek przyaktorzył;DDD
|
AGD out :)))))))))))))))))))))))))))))
|
Brawo! Brawo! Brawo! :D
"Grzesiek uratuuuuuuj nas" :lol: |
Panowie otwieramy szampany "Grzegorz prosimy pomóż" lol :D:D
|
noooo :) Dzien udany :D
|
ojej ale szkoda :)
|
Cytat:
|
Dziękujemy Lech. ;]]]]
|
Przy takiej stawce nie mogło być wysokiego poziomu heheheh
Apeluję aby Jacek został na stanowisku nie krucej niż Urban:) Brawo kibice z Wronek jesteście the best! Jak by to powiedzieć "koniec mistrzostw do widzenia":D |
Dawno nie oglądałem konkursu rzutów karnych, w którym zadecydowały wyłącznie umiejętności. Szczęście Amika miała (Golik) ale i tak nic to nie dało. Wszyscy zawodnicy Bruggi strzelali pewnie, tuż przy słupku. To było imponujące.
Cóż, nie ukrywam że mnie to cieszy. Amika nie zarobi 1 mln €, nie odskoczy Wiśle i reszcie stawki pod względem finansowym i sportowym (ew. transfery Jodłowca czy Glika). |
Jak tylko przed karnymi nas pozdrowili to wiedzialem ze spotka ich za to kara :)
Cytujac Kube Rzezniczaka " BRAVO K****" :D PS: Trzy strzaly w lewy dolny a Kasprzik swoje :D |
nadeszła kara WRONEK nie będzie w pucharach!!!!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl