![]() |
Cytat:
No i dowiedziałem że gramy systemem 4-1-4-1 :lol:. Pieron wie co to za bydle i czym się różni od zwykłego 4-5-1. Podejrzewam że chodzi o Sobola :> (to jest chyba to 1 pomiedzy czwórkami). I niech jeszcze ktoś powie że trener nie dobiera taktyki do piłkarzy! |
Nie będąc do końca zwolennikiem Maaskanta (czemu zresztą niejednokrotnie dawałem wyraz), napisałem kiedyś, że jeśli z tym składem osiągnie na półmetku miejsce 4-5 będzie to oznaczało, że dobrze wykonuje swoją pracę. W najgorszym razie Wisełka będzie 4-ta.
Co prawda gdyby założyć, że Wisła jutro przegra (tfu tfu) a przegrane Lechii, GKS i Górnika raczej nie miały prawa się zdarzyć, to Wisła byłaby na miejscu 7, to jednak tak się nie stało i przyzwoitość nakazuje mi powiedzieć, że Maaskant nie zawiódł i wyciągnął z tej drużyny, ile mógł. Dalej jednak nie mogę się pozbyć wielu wątpliwości co do jego osoby i czekam na wzmocnienia i rundę wiosenną. No i na jutrzejszy mecz, który do łatwych raczej należał nie będzie. |
Cytat:
Apelują również do innych o zdrowy rozsądek. |
Cytat:
Brak sukcesów to jedno, choć ja wychodzę z założenia że trener z sukcesami(na zachodzie) do nas nie przyjdzie.Bardziej martwiło to że Maaskant często zmieniał kluby 'Dziś' w temacie jest spokój, jutro jak nie będzie wyniku, może znów być kocioł;) Mam nadzieje że nie przegramy tego meczu i pozycja Maaskanta się jeszcze wzmocni bo kluczem do sukcesu nie jest tylko to by pozostał na stanowisku a to by pozostał i miał niepodważalną pozycję w klubie |
Zgadza się, ale wychylanie się ze swymi tezami i psioczenie na forum zanim cokolwiek zobaczy się na oczy jest domeną ludzi PROSTYCH.
Nie można do takich spraw podchodzić miarą: jak zajmie miejsce z tym co ma od 3-4 to jest ok, a jak 4-5 to jest kijowy. Podkreślę raz jeszcze, takie rozumowanie jest domeną ludzi, którzy nie powinni zawierać głosu w jakichkolwiek sprawach: czy to sprzedaży marchewki na palcu czy wdrażaniu nowych technologii do zoptymalizowania produkcji maszyn rolnych <lol> Ps. też mam nadzieję,że jutro nie przegramy i ludzie pokroju willowa nie będą mieli pożywki dla zaspokojenia swych kompleksów. Niczego nie możemy być pewni, każdy wynik wchodzi w grę. |
O której jest Cafe Futbol?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
PS. relacjonujcie jak coś :-) |
Cytat:
Na polsacie news na pasku pisało ze w Cafe Futbol bedzie Basałaj wiem ze miał byc R.Maaskant ale pewnie zrezygnowal |
Aa bo Wisła w Hiltonie sie zatrzymała przed meczem tak ? :)
|
Cytat:
Ja też uważam, że mamy miejsce w lidze nieco na wyrost. Przypisywanie Maaskantowi zasług jak i nadmierne krytykowanie go też mija się z celem. Obecnie w naszej grze decyduje szczęście, przypadek. Więc wstrzymajcie się z ocenami... Zwłaszcza takimi. |
|
Nie ma Maaskanta, jest Basałaj :P Zrobili nas w bambuko :P
|
Cytat:
Maaskamp :P też tak słyszycie? :D czy mi się zdaje |
Powiedzial coś ciekawego Basałaj? Coś o transferach?
|
Nic
10 znaków |
Cytat:
|
jest już Maaskant, tj wywiad z nim
|
" transferami w Wiśle zajmuje się Stanisław Wałach ..." WTF ??
|
Mówił głównie o taktyce chce grać 4-3-3 i jest lista z zawodnikami których chce Wisła dla Cupiała
|
Cytat:
|
może Valckx pogrzebał w rodowodzie
Stan = Stanislaus = Stanisław |
Stanisław Wałach zmiażdzył...ogólnie to Maaskant i Basałaj leją wodę, mówią dużo ale tak naprawdę nic nowego, ciekawego, a z transferami to się nie dziwię ze nikt nic nie chce powiedzieć
|
Maaskant powiedział o Valckxx'ie.
|
nie ma Zbyszka gdzie jest kur** Zbyszek,chciało by się rzecz w tym przypadku gdzie jest Robert :D
|
[Borek]To jakimi trenerem jest Robert Maaskant, jak motywuje zawodników jak prowadzi treningi, kilka szczegółów zdradzi nam Patryk Małecki.
Głos Bogdana Basałaja w tle: "O kurcze" |
- Jaki jest RM?
Małecki - Spokojny. Można z nim porozmawiać, pośmiać się :lol: |
ciekawe w jakim języku Patryk z nim rozmawia, i w jakim jęzuku Robert przekazuje Patrykowi swoje dowcipy....rotfl
|
Ale o co wam chodzi?
Moim zdaniem program był przeciekawy, powiedziano sporo rzeczy, niektóre zdementowano.Ogólnie Basałaj wg mnie bardzo sensownie się wypowiadał i potwierdził tylko to, że jest największym fachowcem w Polsce w swojej dziedzinie. |
Jak to o o im chodzi?
Można znowu pośmiać się z Patryka, a to jest takie zabawne dla niektórych..... |
Cytat:
|
Cytat:
smieszne jest zestawienie jeden wypowiedzi RM ze on lepiej mówi po Polsku niż Mały po Angielsku, a następnie Patryk wypowiada się że mozna z Robertem porozmawiać, pożartować ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Ile można słuchać/czytać jaki jest Małecki? |
Cytat:
|
Czy ktoś dysponuje linkiem z tego dzisiejszego programu? Bo zupełnie o nim zapomniałem, a chciałbym zobaczyć.
Pozdrawiam |
Cytat:
|
W dzisiejszej Lidze+ Extra trener Maaskant pokazał się z bardzo dobrej strony. Facet ma poczucie humoru, ale też poczucie priorytetów i tego, co jest jeszcze do poprawienia. Bardzo dobrze, że był gościem tego programu.
|
Przede wszystkim Maaskant powiedział czego należy oczekiwać w stosunku do Bogusława Cupiała, czyli cierpliwości, trener stwierdził, że nie może być tak, że po 2 przegranych meczach cały plan który został nakreślony przez klub legnie w gruzach. Myślę że kierował te słowa w konkretnym kierunku.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl