![]() |
Prowadzi juz 2-0 :D
|
:shock:
Dlaczego ten mecz jest dziś? Cholera - byłem przekonany, że grają w weekend... |
1:2 Wachowicz 70 minuta
|
Cytat:
A na wiosnę będą grać na stadionie Rugbystów... |
No i koniec meczu.
Brawa dla Lechii! :) |
Lechia nawet pare ciekawych akcji skonstruowala i zasluzenie prowadzila 2;0
potem wszedl jezdziec bez glowy Wachowicz ,strzelil bramke i Lechia niewiedziec czmeu sie pogubila. Miala wygrany mecz a w koncowce mogla to roztrwoonic... Ale brawa dla naszych Braci :) Lechia Gdansk-prawdziwi WLADCY PÓLNOCY :) |
Brawo Panowie! Meczu nie wiedziałem, ale w derbach najważniejszy jest wynik...
|
Gdyby Wisla zagrala z takim zaangazowaniem z Cracovia, jak Lechia wczoraj z Arka, to wynik bylby calkowicie inny w niedzielnych derbach! Brawo pilkarze! Feta po meczu na T29 - zapamietana na cale zycie, dla takich chwil warto zyc! :D
PS. Sorry za brak polskich znakow. |
Lechijka nas pomściła :)
BKS! |
Urban bo Urban, ale warto posłuchać... Mądrze gada niestety...
W końcu ktoś mówi otwartym tekstem o tym, o czym od dawna wiadomo... http://www.sport.pl/video/12,98305,7...ujemy_sie.html |
Urban dobrze gada
a o tym życiu historią to odniosłem wrażenie że odnosi się do Piechniczka:lol: poza tym tu na forum jest dużo osób które z zawodnika po ledwie dobrym sezonie bądź pół roku robią gwiazdę, lub kopacza ponad przeciętnego tacy właśnie trafiali do Wisły czy Legii |
Ameryki Urban nie odkrył tylko że jego drużyna też wielkiej piłki nie gra na tle naszej słabej ligi.
|
tylko widzisz ktoś w końcu z tego polskiego bagienka, mówi wprost jak jest...
poza tym czy o wyróżnia Legię pod tym względem, o piłkarzach całej ligi mówi a taki Piechniczek zaraz Ci powie ile to on dla młodzieży nie robią... :| |
Gorzka prawda niestety. I obawiam się, że w czasach względnej młodości mojego pokolenia - pokolenia dwudziestoparolatków, możemy sobie pomarzyć o jakiejś fajnej polskiej drużynie klubowej, która cokolwiek osiągnie. Trzeba się niestety będzie przyzwyczaić do radości z drobiazgów, jak np gra Lecha w zeszłym sezonie. Pół roku minęło, a z tej gry nie pozostało już nic. Incydentalny wyskok. Bardzo szkoda tego, co nie stało się z polską piłką przez ostatnie dwadzieścia lat. Zostaliśmy w schyłkowej komunie, mimo że jako 40-milionowy naród powinniśmy mieć znakomite piłkarskie perspektywy, niezłą ligę i przyzwoite wyniki w pucharach, przeplatane jakimś tam sukcesikiem od czasu do czasu. Ale niestety jesteśmy w dupie i nawet nie próbujemy z niej wyjść.
|
Cytat:
Akurat przed piłką ligową jakieś perspektywy widzę. Kluby będą się robiły coraz bogatsze dzięki nowym stadionom, to zaczną ściągać coraz lepszych piłkarzy z zagranicy. Natomiast dla kadry w najbliższym czasu ratunku nie widzę... |
Cytat:
A myslisz że coraz lepsi piłkarze zagraniczni będą przyjeżdzać do kraju gdzie reprezentacja jest na poziomie Albani Estonii i Bóg wie kogo jeszcze! Żaden klasowy piłkarz nie będzie grał w lidze gdzie tylko może stracić na swojej wartości? Mogę się założyć że jeśli by ponownie zapytać Kirma czy Irsaka czy chcieliby grać w naszej lidze bez zająknięcia by odmówili! |
Cytat:
|
Cytat:
Panie Dudi - myślę że w niektórych klubach znajdą się rozsądni ludzie z pomysłem, jak napływające pieniądze dobrze zainwestować. Całe szczęście tutaj nawet PZPN nie jest w stanie zaszkodzić. |
Cytat:
Mógł powalczyć ale pewnie wiedział że nic z tego nie będzie.A mistrz czy w-ce mistrz Cypru bije Nas na łeb i szyje i wystepuje regularnie w europejskich pucharach! Obecnie liga cypryjska jest zdecydowanie lepsza ligą do podnoszenia umiejętności i daje większe mozliwości w wypromowaniu się na arenie europejskiej tak więc wybór Żurawia mnie wcale nie dziwi! |
Cytat:
można mieć Kazimierskiego i mówić że dobry bramkarz kosztuje miliony i nas nie stać a można mieć Dowhania i sprzedawac co jakiś czas bramkarzy za miliony odpowiedni ludzie to podstawa sukcesu |
http://www.sport.pl/pilka/1,70998,72...super_VIP.html
Buuuuuu...Buuuuuuu.... Musiałem siedzieć z kibicami Wisełki... Buuuuuu buuu... Zawsze im coś NIE PASUje ;) |
Cytat:
|
Cytat:
hahahaha no jacy to oni bidni ,ze dostali tyle biletow ile diostali no oni zawsze są ci bardziej pokrzywdzeni przez los ... |
mogę prosić o zdjęcie drużynowe z sezonu 09/10?
|
Cytat:
|
Doping na Zaglębiu jakby ze 100 tys ludzi spiewalo ;D
EDIT:Swoją drogą Buric jest niesamowity, tak samo jak Traore :) |
Fajnie się ogląda ten meczyk (Zagłębie-Lech), bo ostatnio dobre spotkanie naszej Eklasy to chyba był.. Nasz mecz z Lechem (we Wronkach). W statystykach jak patrzę teraz, to Lech w sumie zasłużenie prowadzi, ku naszemu niezadowoleniu ;P
A co do kibiców- dlaczego słychać dwie grupy? o.O Jak my jedziemy do Gdańska to jest jeden doping, a tu... dwa! Mecz przyjaźni toż to czy nie? o.O Edit: no pewni, że pokrzywdzeni.. Na umyśle najbardziej... :| (sorry, ale tego "słodkiego pierdzenia" się nie da wytrzymać, czy też przejść obok) Edit2: A to przepraszam bardzo. Gdzieś mi to umkło ;) Zagłębie gol! Zagłębie gol! :D Żeby chociaż remis x) |
Zagłębie zerwało zgodę z Lechem.
(tzn, nie wiem kto zerwał ale zgody już nie ma, choć kosy też nie...) |
Przecież Lech nie ma już zgody z Zagłębiem. A co do meczu to obie drużyny grają fajnie, licze, że Zagłębie uciuła przynajmniej remis, bo swoje sytuacje mieli. Jeśli jednak za 2 tygodnie nasi zagrają przeciwko Zagłębiu tak jak w dwóch ostatnich meczach to przewiduje kolejną klęskę...
|
Cytat:
A Ruch - Jagiellonia? A Lech - Ruch? A Korona - Zagłębie? Oba ostatnie z poprzedniej kolejki. Coś mało meczów oglądasz. :P Dla mnie też ten poziom mógłby być wyższy, ale bez przesady ;) |
*!!IRIVER!!*- przepraszam. Zapomniałam o meczu Ruch-Jaga. Tyle! Dla twojej info widziałam wszystkie wymienione.
Btw. Jakby ktoś wiedział cos o zerwaniu zgody Zagłębia z Lechem to napiszcie (choćby na priv) ;). EDIT: Za dużo angielskiej i hiszpańskiej mi się rzuca pewnie x) noi ostatnie mecze OM (z Lyonem i z PSG) EDIT1: Jak dla mnie to teraz nawet czerwona z miejsca. Wylecial z karatem i jeszcze go kopnął jak nic. I to zagranie bez piłki... No ale- i tak i tak wyleciał ;) |
No i w "Derbach Polonii" bramkę zdobyła ta stołeczna, a jej autorem Trałka.
masterlag - nie szkodzi :D wybredna jesteś |
Za ten faul na Stasiaku Peszko nie powinien już w tej rundzie wyjść na boisko...
Ale są równi i równiejsi, rzecz jasna |
Cytat:
|
Amica z nową przyśpiewką ???
Wpada w ucho |
Cytat:
Aż się chcę oglądać mecze rozgrywane w Kielcach i Lubinie. Niezły ten Traore. |
Cytat:
|
Cytat:
Info pewne: http://ocb03.pl/news.php?readmore=369 Cytat:
|
Mecz ogladalem z tym ze nie caly,ale mimo ze Amiki bylo chyba wieicej niz dostalii by normalnie goscie ,to zgody miedzy ekipami juz nie ma...taki uklon ze strony Zaglebia
A z Lubina wyroznial sie ten Traore ,dobrze umie zastawic sie ,ma mocny strzal,kogos takiego szukamy |
Jak pięknie sędzi Gil przypilnował wyniku, ah taki arbitrów nam potrzeba!
Peszko robi jaskółki tak ok 80 minuty w okolicach swego pola karnego Gil zagwizdał, tak samo popychają zawodnika Zagłebia 2 min później faulu brak, jak poszła ta kontra co Lewadnowski strzela w słupek tak samo, jak by tak Zagłebie odebrało to by gwizdał na 100%. Peszko dosatał te kartki bo jest mega idiotą, za to wejście to czerwień z miejsca powinna być. I totalnie nie rozumiem ogólnego rozbawinia komentatora z c+ chyba smokowski to był na końcu meczu, jak Gil gwizdnął faul na bramkarzu. Wcześniej też Mielcarski mu próbował powiedzieć że to nie do końca te interpretacje sędziego ale... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl