![]() |
Może i tak ale zapomniałem o jednym.. oglądałem też EURO 96' :P wywarło na mnie równie wielkie wrażenie..
te ćwierćfinały z karnymi : Francja - Holandia albo Czechy (nie pamiętam już sam..), Anglia - Hiszpania... później w połówce Anglia - Niemcy i też karne... no i te kapitalne brytyjskie stadiony.. cud miód :D |
Cytat:
P.S. Ma ktoś może dostep torrenty/rapid itp do jakiś meczów z MŚ we Francji? |
Chociaż najstarszy to ja nie jestem zdarzy mi się oglądnąć stare mecze jakieś płyty itp.
Muszę stwierdzić że z upływającym czasem piękność wszystkich wielkich imprez to nie to samo :) ..................................... Kluby?: Anglia : Red Devils :evil: Hiszpania: Królewscy :) Włochy, Niemcy: te ligi to się dla mnie nie liczą :) Francja: Paris SG Portugalia: Porto :) |
to ja napiszę w podobnym stylu jak Abdul
Anglia: ManU Hiszpania: Atletico, Barca Włochy: Roma Niemcy: Borussia Francja: PSG Portugalia: Sporting Polska: Chujowianka Chujowice no i Wisła ale to na drugim miejscu :D |
Nie będę gorszy:
Anglia: Man U Hiszpania: Barca Włochy: MILAN!! Francja: PSG Portugalia: Benfica Niemcy: choć mam ją na żywo nie przepadam ale teraz jak gra tam Kuba to zawsze oglądam Borussię |
Anglia: Everton :)
Hiszpanie: Atletic Bilbao, z czołówki to Valencia Włochy: Lazio Francja: Lens Portugalia: Porto Niemcy: Borussia ale Gladbach :) |
Jak tak piłkarsko to co powiecie o tym: http://www.youtube.com/watch?v=4tgtv..._Ronaldo_.html
Nieskromnie powiem ze jak grałem w juniorach to nasz trener też takie coś rozkminił i kilka bramek wpadło, aczkolwiek czasami też tak jak tu sedzie nie wiedział co robić i przerywał gre. |
Też to przerabialiśmy, piłka tylko musi wykonać jeden pełny obrót ;) a sędzia musi to zauważyć...
Ale jest chyba zbyt piłkarsko tu... Orientuje się ktoś, gdzie w Krakowie jest jakiś sensowny sklep z akcesoriami do telefonów LG? |
To też pisnę :
Anglia: Manu Niemcy: BVB Włochy: Roma Francja: PSG Hszipania: Atletico Madryt, Barca Chorwacja: Hajduk Split |
cześć :)
lektury to mam na cały wieczór - wypadłam na kilka dni a tu kilkanaście ładnych stron :) |
myślę, ze znajdą sie ciekawsze lektury :D
ale o gustach i włosach na dupie się nie dyskutuje |
Cytat:
Cytat:
|
Szkłęrwa! Messi podpisał z Cracovią. :lol: Gdzieś mi się o uszy obiło.
|
słyszałem że namawia Aguero aby do niego dołączył...:D
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Podobno mają głowę do interesów :lol: |
Cytat:
|
Cytat:
Filipiak coś mówił o trenerze dla rocznika 2001/2002:P |
Cytat:
|
Pisał ktoś dzisiaj próbną maturę z WOSu?
|
Słyszałem nawet że Zidane postanowił wrócić do piłki gdy usłyszał o ruchach transferowych pewnej drużyny.
|
Z mojego tajnego ale wiarygodnego źródła ( przyjaciel przyjaciela kolegi usłyszał jak przez telefon doktor wymawia nazwisko Kaka i Ronaldo
Po takich wzmocnieniach widać że celują w majstra |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Reagan :lol: |
no to emsi zabiłeś temat, transfermarkt.de nic na jego temat nie wie :foch:
|
info będzie dopiero za godzine... dostałem cynk od masażysty
|
A my się jakimś Gargułą podniecamy:foch:
Więcej pokory! |
Pffff mi się najbardziej smiac chciało jak się każdy podniecał Matusiakiem jak przyszedl do Wisły albo Łobo ...
|
Schabek, szacun za podpis :D
|
Zobaczycie oni ich wszystkich pozyskają za darmo Żydzi zawsze umieli się targować :<
|
|
To tylko taka przykrywka ....
Dobranoc :) |
Cytat:
http://pl.youtube.com/watch?v=KOb4T1oxg5E |
Cytat:
|
Słyszałem, że Rasiak miał zasilić rezerwy izraelitów, moze ktoś potwierdzić?
|
...też tak słyszałem... :P
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl