![]() |
Cytat:
To co sie dzieje to jakas paranoja... Przeklamanie rzeczywistosci... Ciekawe kto napisal ten list bo zapewne nie zrobil tego zaden prawdziwy kibic. Ten list jest tak zabawny jak posty niektorych braci po szalu kotrzy sugeruja ze kibice z G to banda dzieciakow, ludzi bez wyksztalcenia i biedakow ktorych nie stac na bilet na E.... Dlatego nie wypowiadam sie za czesto na tym forum w ostatnim czasie bo i szkoda palcow na polemike z ludzmi ktorzy w ten sposob odbieraja rzeczywistosc... Mam nadzieje ze na Derbach nie bedzie protestu. Po pierwsze protest nie wypali,po drugie doping nie wypali a nasze Derby to historia tej ligi i zasluguja na specjalne traktowanie, szczegolnie przez nas samych. |
Tak trochę na rozluznienie atmosfery.
Cytat:
|
Dla mnie ta oprawa jeśli by wyglądała tak jak jest to pisane tu i ówdzie
byłaby najlepszą oprawą jaka kiedykolwiek pokazała się na naszym stadionie. Oczywiście wiele jeszcze zależy od wykonania. Mówię tutaj o samym genialnym pomyśle. |
Cytat:
|
“Polacy popierają Tuska. Są za zamykaniem stadionów”(DZIENNIK.PL 2011-05-07).
Donald Tusk nie musi się martwić o spadek popularności po wypowiedzeniu wojny kibicom. Ponad połowa respondentów (54 proc.) dobrze ocenia decyzje wojewodów o zamknięciu stadionów Legii Warszawa i Lecha Poznań - wynika z sondażu Homo Homini dla Polskiego Radia”. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A gdyby rudy zamknął za to stadion? To właśnie pokazałoby debilizm władzy. |
Cytat:
|
Cytat:
Nie wziąłeś jednak pod uwagę jednej istotnej kwestii. Zauważ, że ta oprawa jeszcze bardziej skłóciłaby środowisko Wiślaków. Teraz jest kiepsko, moim zdaniem po tej oprawie byłoby tragicznie. Takie jest moje zdanie. PS. co do władzy chyba nikt nie ma złudzeń i nie musimy mieć do tego zamkniętego stadionu, by się w tym przekonaniu utwierdzać:-D PS2. Cytat:
|
http://.............../news/show/677..._ustalenia__b_
:) Drodzy Państwo, Rozluźniamy poslady i wchodzimy na stronę SKWK :) |
Cytat:
Zazdroszczę hierarchii wartości. |
Brawo OZSK, brawo SKWK ;)! Tak być powinno!
|
Bardzo mądre i dobre oświadczenie. Brawo SKWK!!! WIELKA WISŁA!!!
|
Cytat:
Jeszcze raz podkreślam że nie mam nic do tego co było na oprawie. No i szacunek za to że nie ma strojenia fochów i obrażania się. Miejmy nadzieję że tak smutnych widoków nie będziemy już doświadczać. |
Cytat:
"Tracisz swój czas na oglądanie 22 spoconych facetów kopiących kawałek skóry? Zazdroszczę hierarchii wartości" Spasuj więc bo tak jak on nie zrozumie Ciebie, Ty nie zrozumiesz mnie. Tak dla mnie ważniejsza jest walka w słusznej sprawie. Nie jestem tak krótkowzroczny jak ty i nie patrzę jedynie na jeden mecz derbowy ale także, na przyszłość ruchu kibicowskiego na Wiśle w ogóle. Durne i idiotyczne zakazy wyjazdowe, zabranianie transparentów czy też sektorówek, zamykanie stadionów za pierdoły pokazuje, że mam rację. Jeszcze zamkną nam w przyszłości stadion na derby za jakąś pierdołę to wspomnisz moje słowa! Więc faktycznie masz mi czego zazdrościć. Cytat:
|
Cytat:
KUR** PIĘKNIE!! SKWK WIELKI SZACUN DLA WAS ZA DECYZJE. DAJEMY Z SIEBIE MAXA! WSZYSCY NA CZERWONO I WSZYSCY DOPINGUJEMY NA PEŁNEJ KUR**E! KAŻDY TO POWIE! WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE!! Do zobaczenia w niedziele na G5! |
Wolę przekleić to oświadczenie, bo strona przeżywa właśnie oblężenie:
Cytat:
W związku z oświadczeniem, wydaje mi się że należy zamknąć dyskusję nad wcześniejszymi wydarzeniami. Dajmy sobie szansę na ułożenie normalnych relacji. Wewnętrzny konflikt nie jest w Wiślackim interesie. Temat na razie zostawiam otwarty, ale proszę nie wracać do kwasów środowych. Wszystkie posty na ten temat będą kasowane. |
|
Temat meczu z Lechem uważam za zamknięty.
Zielona wyspa dopingu - Wisła. Cała koteria zobaczy różnicę pomiędzy "Anglią" a prawdziwym dopingiem. Co nie oznacza, że wojna chyli się ku końcowi. Co to, to nie. Trzeba się mieć na uwadze, by nie dać jakiegokolwiek pretekstu. To trudne zadaniae, ale wykonalne. Ave Wisła! |
Cytat:
|
Cytat:
Zamknięte stadiony Śląska, Zagłębia, Widzewa. Przecież to jest parodia. Po tym mam poważne obawy czy i nam na derby Kracik stadionu nie zamknie, ale jutro chyba urząd jest zamknięty. |
no cóż nastały chore czasy wiec trzeba to jakośc przeczekać.. hm gdzie za byle qwe mozna oczyścić kieszeń...
no cóż walka może być rózna i na różnym polu... śmiem twierdzić , a nawet jestem pewien iż obecnie rządzący lepiej już niech za rok nie rządzą ,, bo mniemam iż kij ma dwa końce,, NIE ma nic lepszego jak riposta kibica POLSKIEGO na oczach europy/ świata/..... a sposobów będzie wiele.. a tymczasem metodą małych kroczków każdy niech robi to co mu sumienie nakazuje.. jest mnóstwo sposobów aby utrudnić prace poilicjii, mendom administracyjnym..., wszystko w świetle prawa i w granicach prawa....... i niech mi jakaś menda powie w twarz że głosuje na tuska/// specjalnie z małej... |
Bardzo mnie cieszy odważne stanowisko SKWK w sprawie dopingu. I mam nadzieję, że w niedzielę będzie kocioł jaki zapamiętamy na lata. Przy praktykach jakie mają miejsce, to że w poniedziałek nam zamkną stadion, jest niemal pewne. Cóż...wolę wspominać jak się kiedyś śpiewało i nie świętować Mistrzostwa na zakończenie sezonu na trybunach niż odpuścić płaczkom z Kałuży w tak ważnym meczu. Dajmy z siebie wszystko bo na następną okazję możemy poczekać długo.
|
Wisła to My - Wszyscy!
Zróbmy jutro na treningu i pojutrze na meczu miazge. Wyladujmy wszystkie emocje, odreagujmy to wszystko co sie zbiera od jakichs 2 tygodni w niedziele na meczu. WIELKA WISŁA! |
Cytat:
A u nas niestety raczej nie uda się uniknąć antydopingu. |
Kary za pozdrowienia dla PZPNu zawsze były ...
|
no tak ale teraz to oni za to są w stanie stadion zamknąć
|
No Jaga ostro Donkowi jedzie:D
|
Cytat:
|
Ciekawie by było jakby zamknęli wszystkie stadiony , co w obecnej sytuacji nie jest niemożliwe a nawet realne :D P.S. W Bytomiu kibice Polonii też dopingowali cały mecz :)
|
I czy ktoś po tym meczu Jagi myśli, że ta cisza obeszła kogoś oprócz: kibiców Jagi, piłkarzy Jagi, kibiców ogólnie?
Ci którzy planują zrobić nam drugą Anglię na stadionach właśnie to osiągnęli. Szybko, pewnie o rok szybciej niż się spodziewali. Ta forma protestu uderza tylko w nas - na pewno nie w Rudego, PZPN i kogo tam kto chce dopisać do tego towarzystwa.. |
Nie mogłem oglądnąć dzisiaj całego meczu (Jagi) , tylko sam koniec. Jak tam dzisiaj to wyglądało kibicowsko? Cisza cały mecz (nie pytam od 80 minuty bo wiem) ? Jakieś transparenty? Dzięki za odp.
|
No i zobaczymy jakie oni poniosą konsekwencje tych bluzgów na Tuska i PZPN. Czy będą tylko kary finansowe (wersja optymistyczna), czy zamknięcie stadionu.
W oparciu o to można prognozować, co nas czeka po derbach. |
obeszło choćby komentatorów bo to zauważyli,podobnie jak u nas w środe prostest został zauważony w radio Kraków,parę razy komentator mówił że ma nadzieje że doping pojawi się w drugiej połowie ,a także przeciwko czemu jest zorganizowany,później juz oglądałem wiec nie wiem czy dalej się interesował trybunami
akurat u nas zamknięcie stadionu na fetę może być bardzo medialnym(łakomym) posunięciem dla tuska |
Cytat:
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/84462-kibole.jpg |
Cytat:
Tylko wracamy do punktu wyjścia - tego komentatora słuchałeś Ty, ja i paru nam podobnych - czyli jak napisałem- obeszło paru kibiców a nie tych, których byśmy chcieli. |
wiesz ale trudno żeby powiedzmy sobie szczerze w pierwszym dniu protestu nabrał on większego rozgłosu ,na pewno nic nie robienie nie pomoże kibicom
moje pytanie czy nie ma jakiegos wymogu UEFY żeby udostępniać 5% stadionu kibicom przyjezdnym ? |
Cytat:
Tyle, że ta forma protestu wymaga samozaparcia i świadomości, że protest się nie skończy szybko. Brak dopingu nie ma uderzać bezpośrednio w Tuska, tylko w pierwszej kolejności w Canal + i sponsorów. Mecz bez dopingu jest zwyczajnie nudny i stąd Canal + nie będzie z tego zadowolony. Kiepski mecz w tv = mniej oglądających. Mniej oglądających = niezadowolenie sponsorów, którzy płacą za to, żeby ich nazwy na koszulkach/banerach itp. oglądało jak najwięcej ludzi. To samo dotyczy w kwestii widowiska na stadionie - jeśli będzie bez dopingu, to wiele osób będzie przychodzić tylko na Legię, Lecha i Cracovię, a na Polonię Bytom, Zagłębie Lubin czy GKS Bełchatów przyjdzie kilka tysięcy. To dla klubu (i sponsorów) również nieciekawa perspektywa. To co kibice mogą zrobić, to doprowadzenie do obniżenia poziomu "atrakcyjności" Ekstraklasy. Jeśli to się im uda, to uderzy bezpośrednio w sponsorów. A sponsorzy mają już swój sposób na dotarcie do ośrodków decyzyjnych i wyrażenie swojego niezadowolenia. Zresztą Ekstraklasa SA już wydała oświadczenie potępiające zamykanie stadionów - właśnie dlatego, że oni wiedzą jakie będą konsekwencje protestu (jeśli kibice w nim wytrwają). |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl