![]() |
Cytat:
Tylko i wyłącznie Legitymacje studenckie, jak ostatnio chcieliśmy wejść tam do Klubu to bramka się "przypluła" o legitki i było powchodzone ;] |
Cytat:
|
Wystawiłem na allegro przedmiot i patrze Obserwuja go 2 osoby moge to jakos sprawdzic kto to jest??.....Z gory THX
|
ładuje mi się stronka TWSD ale niezależnie od artykułu (podstrony) a którą czekam pojawia mi się ostatecznie coś takiego: http://www.wislakrakow.com/www/profile.php?do=dst
jak temu zaradzić? |
Szukam jakiś zdjęć z meczu Górnik Zabrze - Wisła Kraków z 7 listopada 2004 roku. Nie chodzi mi o fotki z meczu, tylko z naszym wiślackim sektorem (a może jakiś filmik). Poza tym szukam jakiegoś kibicowskiego opisu z tego spotkania, pamiętam że zaraz po wejściu na sektor potraktowali nas gumowymi kulami i nie wiem czy dobrze pamiętam, ale chyba polewaczką. Po meczu, jak kordonem prowadzili nas na dworzec, to hoolsi Górnika też do nas startowali. Dzięki za pomoc.
|
Kojarzy ktoś jakiegoś pośrednika w ubezpieczeniach OC z kalkulatorem online? Ew. jakiś numer telefonu, żeby orientacyjnie obliczyć składkę.
Bo z tych "dużych" firm jak Liberty Direct (niby tani... heh...) wychodzą mi nie ziemskie kwoty... Cytat:
Piszesz oświadczenie ile zarabiasz, jeśli jestes młody to je weryfikują - dzwonią do firmy + ew. sprawdzają, czy firma istnieje. Dlatego wystarczy, że masz jakiegoś znajomego z firmą, i mówisz mu żeby tego dnia był pod telefonem. U mnie to przeszło ;). Aha, i musisz mieć odroczenie z WKU wpisane w książeczkę (jeśli masz A i mniej niż 26 lat), a kredyt musisz spłacić przed terminem odroczenia... Jakbyś chciał czegoś jeszcze się dowiedzieć - priv. |
zna ktoś jakiś sprawdzony i w miarę tani nocleg w Liptovským Mikulášu?? Dosyć pilna sprawa.
|
Cytat:
Na początek za sam nocleg koleś powiedział 270zł :( ale utargowalismy do 30zł za noclego :rotfl: |
Cytat:
Podbijam!!! |
Są szkoły które zaczynają nabór od 2-go semestru tak więc nie ma problemu
|
Mam prośbe. Poszukuje jakiegoś grafika, kogoś kto stworzy dobry projekt szalika. Jak coś to pisać ta priv. Bardzo pilne! Z góry dzięki.
|
Cytat:
|
jak nazywa się piosenka z reklamy filmu "Lepiej późno, niż póżniej" na TVN-ie?
|
Czy wie ktoś moze od kiedy rusza sprzedaz biletów na Lechie .... I czy jak mam karte kibica uda mi sie kupic bilet :P(głupie pytanie).....
|
Cytat:
|
Jaką pojemność ma sektor D?
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
jaki produkt zawiera najwięcej białka ?
dzięki West. |
Cytat:
|
W jakim komisie w Krakowie wgram płytę główną do SE k800i tak za ok 100zł (z gwarancją) ?
|
Cytat:
to tak na oko bardziej, jak chcesz dokładnie poszukaj w jakiś planach albo sobie wykropkuj jakąs fotke :P |
Mam na oku jedną aukcję na niemieckim ebay'u ale sprzedający preferuje tylko formy płatności jako przelew plus. Mam konto Inteligo i nie wiem czy jest możliwość zapłacenia w euro z tego właśnie konta. Podobno bank też pobiera swoje prowizje i trzeba doliczyć jakąś tam kwote, aby sprzedający otrzymał pełną kwote za przedmiot i wysyłkę.
Pomocy proszę... |
Cytat:
Izolat białka serwatki 159 Koncentrat białka serwatki 104 Całe jajko 100 Mleko 91 Białko z jajka 88 Serek wiejski 84 Tuńczyk 83 Ryż 82 Inne ryby 80 Mięso wołowe 80 Mięso drobiowe 79 Soja 75 Orzeszki ziemne 68 Jogurt naturalny 68 Płatki owsiane 58 źródło: MH |
skąd ściągnę service pack 2 na pirata ??bardzo potrzebuję
|
Teraz w Lidlu jest tydzień owoców morza - produkty godne polecenia czy jakaś "tandeta" ??
|
Cytat:
|
Cytat:
Chodzi mi o sam SP2 lub SP3 a nie całego Windowsa z SP3. Dzięki za chęci ;] |
Sprzedałem telefon przed wczoraj na allegro no i wysłałem paczke,telefon w idealnym stanie mam fotki poza tym, zapakowany w folie babelkowa i pudelka,tymczasem koles otrzymal go z uszkodzonym ekranikiem:/ Chce mnie teraz podać na policje,tzn wiem że za cos takiego nie moze chyba bo to nie z mojej winy tylko z winy dostarczyciela w tym przypadku poczty polskiej,teraz sie patrze a mu zawiesili konto nie wiem dlaczego,nie ma tez ani jednego komentarza.
Napisalem do allegro co z tym fantem ale czekam na odpowiedź,pisze mu zeby ochlonal ale chyba jakis nerwus ;) Podbijam bardzo pilne |
ON musi zglosic uszkodzenie na poczcie, Ty nic nie musisz robic. Napisales do allegro i czekaj. Tym bardziej ze kolesiowi zamkneli konto, moze poprostu chce kase wyludzic (nie tylko od Ciebie)
|
Skoro już takie pytanie jak wyżej to odrazu zapytam. Koleś sprzedawał telefon, sprzedał po niekorzystnej dla siebie cenie (sam to przyznał w odpowiedzi, ale pogratulował zakupu). Następnie nie odpowiadał po paru dniach na maile, sms-y. Wkońcu okazuje się, że ma zawieszone konto, inne jego aukcje przepadły itp. Zaznacze, że ja się nie znam na allegro. Stąd takie pytanie. Co z tym fantem zrobić itd.. do ilu dni ma czas by przesłać to co się wygrało na aukcji i tego typu;)
dzięki za odp. |
KamiK: Napisz maila do allegro i wszystko opisz co i jak, oni Ci najlepiej poradza.
Albo http://allegro.pl/phorum/list.php?f=298 tutaj napisz |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ok napisalem Mu ze kase przeleje jutro i do tej pory czekam na maila od allegro ciekawe co napisza,z drugiej strony to przeciez jak on mi to jest w stanie udowodnic ? nie jest w stanie...tylko irytuje mnie to straszenie policją
|
takie głupie pytanie ale czy w http://www.youtube.com/watch?v=9HmJQyS8QVw
w 1:16 widziecie przekaz podprogowy ?! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
http://i36.tinypic.com/qqqwl5.jpg |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl