![]() |
Pozostaje miec nadzieje, ze ta turecka oferta dla Patryczka to prawda.
|
Skonczcie juz z tym Małym, jest Wiślakiem gra w Wiśle wiec wyluzujcie, walicie takie smuty ze masakra
|
mial by spokoj, jakby sie umial zachowac. To tylko i wylacznie jego wina..
|
Cytat:
Biedny Patryczek, powiedzieli ze jest be... :lol: |
Cytat:
Może to brzydko zabrzmi, ale wyjąłeś mi to z ust :D |
Kirm 2:1:-D wraca do formy z poczatku sezonu mam nadzieje :)
|
dwa ważne gole na odbicie od dna - wczoraj Boguś, dziś Andraż.
|
Cytat:
|
Wierzę w Kirma, już w drugim meczu przygotowawczym strzela brame....Ufam że będzie mocnym puntem w tym sezonie...MŚ dały mu kopa:D
|
Cytat:
Chętnie poznam fakty. Bo chyba mam amnezję - grają na różnych pozycjach i naprawdę nie pamiętam. Proszę o fakty:) |
Mały się rozkręca :D
|
Cytat:
|
Kirm chyba wraca do formy. Dzisiaj bramka, a wczoraj też przez dziesięć minut które zagrał udało mu się raz czy 2 zakręcić obrońcą i w tradycyjny dla siebie sposób(chyba) zejść do strzału z ostrego kąta.
|
Ogryzek, jemu chodzi o to, że zmieniał Małeckiego w wykonywaniu stałych fragmentów gry...
|
No prosze, Michal Nalepa nawet strzela gola :)
|
No prosze. Tak się niby Małecki z Kirmem nielubią, a tu co chwila ich akcje dwójkowe tworzą zagrożenie.
|
Kto to jest ten Nalepa ?
|
O proszę, nawet młodziutki Nalepa bramkę dorzucił. Mały dośrodkowywał? Bo nigdzie nie napisali, a teraz to chyba on rządzi przy st.fragmentrach pod nieobecność Żurawia, Guły i Czecha
|
Cytat:
(Asysta Małeckiego przy golu Andraża) Cytat:
|
nowy stoper:D Michal Nalepa:D no prosze najmlodszy a strzelili:)
|
Kiro może wreszcie zacznie grać ;] brawo
|
Cytat:
|
Patrząc na zmiany jakie zrobił Kasperczak wydaje się, że konkurs na nowego obrońcę Wisły wygrał Elsner.Mnie niepokoi to, że Paljić był w tym meczu mało widoczny - spartolił 2 rzuty wolne i tyle go widać w relacji (oprócz spięcia z rywalem). Miejmy nadzieję, że to dlatego, że partnerzy go nie dostrzegali... bo co by nie mówić graliśmy z drużyną II ligową. Aby moje obawy się nie potwierdziły i żebyśmy cieszyli się pierwszym przebojowym skrzydłowym od dłuższego czasu.
|
a Rios jak tam sie zaprezentowal??(nie chce mi sie relacij czytac)
|
Cytat:
|
Cytat:
"Choć wszyscy przyglądali się głównie grze testowanych, to najbardziej uwagę przyciągali inni zawodnicy – Andres Rios i Tomas Jirsak. Ten pierwszy czarował techniką – to wkręcał w ziemię rywali, to próbował strzału przewrotką." |
fanfan a gdzie to czytales ze Elsner moze grac rowniez defensywnego pomocnika?
|
Cytat:
to chyba mowi wszystko:-D |
dzieki:) no czyli tego czego sie po nim spodziewalem!! Mysle ze bedzie z niego duzy pozytek
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=I3-mkIapQjY |
Cytat:
|
Cytat:
A tak w ogóle to ile asyst zanotował Jirsak po tych świetnie bitych stałych fragmentach gry? Jak duża zmiana jakościowa to była? Pytam bez złośliwości, bo wg mnie to że wolne bił Małecki to tylko świadczyło o tym jak krucho u Nas było z piłkarzami którzy potrafią dobrze bić stałe fragmenty. Teraz jak jest Garguła powinno być lepiej. |
Cytat:
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...rowiec_Sw_3_1/
galeria ze sparingu z KSZO |
Cytat:
Dobre dośrodkowanie wcale nie oznacza asysty. Wystarczy zamieszanie na polu karnym i gol po kilku przypadkowych odbiciach. A jak piłka przeleci przez pole karne po rogu albo wysoko nad bramką po wolnym to nawet zagrożenia nie ma. |
Cytat:
Kirm we wczorajszym meczu to była nędza. |
Cytat:
Do wglądu wywiad z Nalepą http://zatorzanka.boo.pl/page.php?id...ha%B3%20Nalepa |
2 minutowy skrót - gole i najciekawsze akcje tutaj:
http://kiks.tv/2010/07/popucharowy-zwyczaj/ może być chwilowy problem z odtwarzaniem bo serwery VIMEO mają jakiś problem ale powinno się to naprawić w ciągu kilku chwil |
Cytat:
Podobno większość ludzi na forum, przesadza, jest zbyt zapatrzona w Wisłę i nie patrzy racjonalnie na grajków i niepotrzebnie jara się transferami. A ja widzę drugą grupę malkontentów którzy we wszystkim znajdą coś złego i skrytykują każdy ruch klubu. |
Cytat:
I ten śmiech przy interwencji Pawełka :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl