![]() |
a Słowenia prowadzi ze Słowacją 1-0. Czesi , mimo prawdopodobnej wygranej z nami też już wiele szans nie mają.
|
I macie swoja polska mysl szkoleniowa buahah. A szczerze wam powiem że wole zeby awansowali slowency , a Slowacja niech ptrzegra dzis i z nami przy pustych trybunach i tak by bylo git. Niech maja za te szczescie w meczu z nami. Kirmowi sie nalezy i tyle .
|
Głowackiemu w kluczowym momencie uciekła piłka (brakło mu z 5 cm, by ją trącił) i moim zdaniem to on ponosi główną odpowiedzialność za utratę bramki.
Na razie przyzwoicie gra tylko Kowalewski, właśnie uratował nas przed 2 bramką. Niestety Kuba zupełnie bez formy, zszedł zasłużenie. Ale chyba jest pozamiatane. PS. Kowalewski poprawnie - do czasu. Przy 2-0 mógł to wyciągnąć. Teraz może być wysoki wynik, bo Czesi złapali wiatr w żagle. |
Co ten Polczak wyczynia, nie spodziewałem się, że kiedyś to powiem, ale on jest wolniejszy niż Jop na ME! Dziwią mnie jeszcze te zmiany Jeleń i Kuba schodzą, a Grosicki i Iwański nadal czarują techniką. Grosicki wygrał jakiś pojedynek 1 na 1?
Polczak ograny już chyba 50 raz... A teraz najwyższy gracz przegrał główkę ;D ;D |
Główną? Nie, tu go będę bronił, ponosi odpowiedzialność bo jednak bramke straciliśmy (a on jest obrońcą) ale główną? To powiedz mi co robił Polczak z Rzeźniczakiem?
|
mnie dziwi że po boisku jeszcze człapie totalnie bezproduktywny Iwański.
|
Chciało by sie powiedzieć " brawo ****a" 2:0 i pozamiatane. A Beenhaker siedzi przed telewizorem i dziękuje Bogu , że już nie musi prowadzić tej reprezentacji
|
Cytat:
|
Przewidywalem 3:0 w plecy. Ale sędzia mnie oszukał bo Baros strzelił tego gola zasluzenie. "nic się nie stało--Polacy nic się nie stało " hehehhehee
|
Czesi graja masakre i wygrywają...won Majewski....zaorac ten cały PZPN!!!!!!1
|
I wszyscy razem: Pooooooooooolczaaaaaaaak :D Brawa też dla Stefana oczywiście za powołanie tego niedocenianego stopera.
Czesi też nic nie grali a dwie stuknęli. Koniec nadziei (dla tych co je jeszcze mieli:shock:). |
Może 2 bramka też "Głowackiego"? -_-
Polczak to mój idol. A czemu Gancarczyk przyglądał się jak Czech dośrodkowuje, to też pozostanie tajemnicą. Głowacki wolny, on nigdy nie był szybkościowcem dlatego ważna jest współpracą obydwu stoperów. Z polczakiem po prostu sie nie da. |
Ciekawe jak długo jeszcze bedzie przegrywać kiedy PZPN zrozumie że kolesiowanie na stołkach sprowadzi nasz a reprezentacje na totalne dno!!!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Głowacki jako najstarszy miał być ostoją defensywy i łatać dziury po błędach Polczaka czy Rzeźniczaka. Owszem, oni też zawinili przy pierwszej bramce ale Głowa był na właściwym miejscu i powinien był piłkę wybić.
Przy drugim golu wina obrońców i Kowalewskiego (strzał w krótki słupek). Dobrze, że Słowenia na razie wygrywa bo mamy jeszcze jeden mecz o stawkę przed Euro:-D |
W całej grupie pozytywny bilans dwumeczu będziemy mieli chyba tylko z San Marino. :D by weszło hahha
|
****a co za debil trąbi tą trąbką ? Co do meczu to tragedia.Przegrywają powinni być w****ieni a oni grają jak pipki jakieś.
|
Cytat:
|
Cytat:
Napisz że powinien ich asekurować - to się prędzej zgodzę. Co do reszty, nie wypowiadam się bo nie widziałem powtórek. |
Cytat:
Grzadq, oglądnij najpierw powtórkę to zobaczysz co mam na myśli... |
nie ma co jeździć po Polczaku, wyżej siebie nikt nie podskoczy, chłopak gra jak umie. Ktoś go do tej kadry powołał, ktoś temu powołującemu wmówił, że jest trenerem :)
Gorzej, że jeśli utrzyma się wynik z meczu Słowacja-Słowenia, to Janosiki przyjadą do Chorzowa, by wygrać. I wygrają, bo nasze grajki pod wodzą tego niby-trenejro nie podskoczą. I następny łomot. A Lato będzie się oburzał, że to wina chuliganów, bo bojkotują :D |
wie ktos jak zagral Kirm?
|
Cytat:
Obejrzę powtórkę 1 bramki to powiem czy moim zdaniem jest tam jego wina czy nie ;) Faktem jest również, że w reprezentacji gra gorzej, nie wiem czym to jest spowodowane. Po prostu nie jest tak pewny jak w Wiśle. |
Jedyny komentarz do tego meczu http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=nA7nWXwK1ns z pozdrowieniem dla pana Stefana
|
A kto w pierwszej połowie zapierdalał za dwóch w obronie? Nie kto inny jak Głowacki:-P
|
Grali jak totalne cipy. Czesi nie znaczą obecnie nic, a nasi nie potrafili ani razu zagrozić niczym!
Dno. |
No i udało się, przegraliśmy, pewnie większość na forum jest zadowolona, bo pewnie zwolnią trenera, na co wszyscy od chwili jego wyboru czekają :P
|
Dziękujemy , dziękujemy... reklama Orange po przejebanym meczu wymiata
|
Ten Polczak to tragedia.
|
Cytat:
|
a ja dziekuję Bogu, że Maciuś Iwański wybrał Legię - tak bezproduktywnego pilkarza dawno nie widziałem. To już Roger "Kulwa" byłby bardziej pożyteczny... chyba?
|
Kirm i spółka pojechali Słowaków 2-0:) sie porobiło. Słowacja i Słowenia na MS a Czechy i Polska out:D
|
Cóż, Czesi będąc bez formy i grając na 70% spokojnie nas ograli. To świadczy o naszym poziomie.
Inna sprawa, że w drugiej połowie po stracie bramki przestaliśmy grać. Oczywiście Doktor nie dokonał cudu, styl fatalny więc istnieją szanse na to, że jego przygoda z kadrą skończy się już w środę. W tym meczu nikt nie zagrał dobrze, a paru zawodników zagrało wręcz tragicznie. Iwański, Polczak, Błaszczykowski - ci panowie powinni odpocząć od reprezentacji. Zgadzam się z harhausenem w sprawie Polczaka - do niego akurat można mieć najmniejsze pretensje. To solidny ligowiec, nic więcej. Lewandowski w jedynej sensownej sytuacji pokazał, że jest w kiepskiej formie. Podobnie Peszko. Z Amiki jedynie Gancarczyk nieźle. U nas Głowa zawalił bramkę, reszta meczu poprawnie ale bez rewelacji. |
i 2-0 prowadzi Słowenia, zawsze to miło, jak wiślakom idzie :D
Ciekawa sytuacja zrobiła się w grupie, tyle, że już bez nas - no życie |
Nasza reprezentacja to trup. Niemal czuć było smród zgnilizny. Czesi w sumie nic nie zagrali; i w zupełności im to wystarczyło. Polczak ?? To chyba jakiś żart.
|
Cytat:
|
Pięknie, Engel mówi że w 5 dni nie da się zmienić systemu gry, system nie działa. Już zaczyna się obrona Stefana.
Dobrze, że Szczęsny przynajmniej zachowuje przyzwoitość i Stefana krytykuje. Lewandowski: Cytat:
|
Dziękujemy ! najbardziej z tego meczu podobało mi się jak nasi "pozdrawiali pzpn" MIało być piknie ładnie itd wyszło jak zwykle...Maciuś Iwański miał za ciężką piłke dlatego mu nic nie wychodziło , a Polczak myslał że gra mecz PP w Kobylanach...
|
Sprawa jest prosta , postanowiliśmy stworzyć własny specyficzny (poza czeskim i angielskim) styl humoru .
Selekcjonerem został trener , który spuścił(no w 90 %) drużynę I ligową do drugiej ligi , który uczynił jednym z filarów obrony piłkarza który spadł ze swoją drużyną z I ligi do II ligi i który powołał od kilku lat etatowego rezerwowego , żeby uczynić go rezerwowym :) Majewski pyta odnośnie protestu kibiców , czy takie sytuacje mają miejsce we Włoszech czy Anglii. Ja pytam , czy we Włoszech lub Anglii są tacy kabareciarze , którzy mianowali by trenerów Lecce , Regginy , Torino , Newcastle , M'borough albo WBA na selekcjonerów kadry :)? Jeżeli by szukać pozytywów w tym kabarecie , to tylko wśród ,,terrorystów i chuliganów'' , którzy w ostatnich minutach jako kibice drużyny przegrywającej 0-2 pociągnęli ,,HSV'' prawie tak jak na Wiśle , przy milczącej akceptacji kibiców drużyny prowadzącej 2-0 . |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl