![]() |
Cytat:
Tak jak wcześniej pisano, z hannoveru puszczają Sal'a Zizzo... |
A może by tak się rozglądnąć na krajowym podwórku? Tym bardziej, że jeśli juz dojdziemy do ostatniej rundy eliminacji LM trafimy do fazy grupowej- LM lub L Europejskiej czy jak to nazwali :)
Moje propozycje: Kaspszik, Smektała, Bruno, Gol, Pawłowski Biorąc pod uwagę, że czeka nas sporo meczów w przyszłym sezonie to potrzebujemy jakiś wzmocnień! |
Moim zdaniem trzeba przede wszystkim Chrapka pod lupe.
|
Zostawić Zienia i Sobola kupić nowych grajkow szykuje sie ciężki nowy sezon! Trzeba zdobyć potrójną koronę MP,PP,PE i zagrać w końcu LM!!
|
Zienia już nie można zostawić.
|
A to niby z kim Zieniu już coś podpisał ? Czyżbyś był szybszy niż Fakt? :P Nie da się zostawić ale Baszcza podobno... a szkoda
|
Baszczu niestety w Atromitosie, ale może to i lepiej dla niego ? chłopak zostawił sporo serca na boisku grając w barwach Wisełki, a w Grecji dorobi do emerytury i wygrzeje "stare" kości :) jakoś nie potrafię sobie wymarzyć lepszego miejsca na zakończenie kariery ;) z drugiej jednak strony z jego charakterem wierzę że po kontuzji jest on w stanie wrócić do wysokiej dyspozycji, co może być wielką stratą dla nas, ale jedyne co możemy zrobić to życzyć mu przedewszystkim zdrowia.
|
Gdybym był Bednarzem to rozpocząłbym starania o:
z krajowego podwórka: Glik, Bruno, Micanski z zagranicy: Ebi Smolarek - mimo wszytko (wiem, wiem, że pensja z kosmosu) ale taki ograny w Europie zawodnik byłby bardzo dużym wzmocnieniem drużyny w walce o LM |
Ja tylko wtrącę jedno nazwisko - Maciej Makuszewski z Wigier Suwałki. Młody i rozwija się w zabójczym tempie. Ale co ważne - cholernie szybki. Proponuję go wygooglować w celu większej ilości informacji.
|
Cytat:
|
ten cały Goliński z Lubina to grywał na lewej pomocy bo tak sie zastanawiam kogo można by na tą pozycje kupić , bo to chyba najtrudniejszy i najbardziej potrzebny transfer przed pucharami
|
Może jednak tego Nowaka brać(wydaje mi się że może to być najtańsza opcja)? I rotować z przodu Brożek Boguski/Nowak...
A na lewą pomoc Goliński za słaby. W zasadzie to mamy problem bo nie mamy też środkowego pomocnika za Diaza dopóki się nie wykuruje Garguła więc de facto przydałoby się 4 naprawdę solidnych przyszłościowych graczy: napastnik lewy pomocnik środkowy pomocnik prawy obrońca i bramkarz(bo jak Pawełek by coś złapał i nie mógł grać?) |
Cytat:
łoł!! ale ich minął :shock: |
Według mnie będzie taki skład
Pawełek (?) Singlar MarceloGłowacki Brożek (Burliga) (Kowalski) (?) (Diaz) Małecki Sobolewski Garguła Ćwielong (Łobo) (?) (Jirsak) (?) Boguski Brożek (?) W nawiasach są zmiennicy, a pytajnikami są zaznaczone pozycje gdzie potrzeba zmiennika lub gracza do 1 składu na tę pozycję. Moje propozycje: Bramkarz- Gikiewicz Obrona (środek)- Glik Pomocnik defensywny- Gol Pomocnik lewy- Bruno Napastnik- Micański |
Bearex ciekawe propozycje, dorzuciłbym jeszcze Cetnarskiego i Grosickiego
|
Ale wątpie czy ich kluby puszczą
|
O Grosickim zapomnijmy. Mało nam było Kuzery i Sypniewskiego?
|
Gikiewicz, Glik, Gol, Bruno, Micański, Cetnarski i Grosicki :lol:
ludzie co to w ogóle za propozycje? myślicie, że oni daliby nam awans do LM? a nawet gdyby przyszło 3 z tych piłkarzy to i tak 90% forum szumiałoby, że Wisła przespała okienko bo w ogóle się nie wzmocniła tylko nakupowała ogórków z ligi bez żadnego doświadczenia... Wisła potrzebuje gwiazd! a nie zwykłych piłkarzy.. Garguła, Krzynówek, Smolarek i Wichniarek i jazda! |
pysio ta jeszcze ściągnij pół kadry o tych piłkarzach zapomnij co wymieniłeś...
|
Wiem, że ten temat ma być rozmową lekko odbijającą się od ziemi ale bez przesady- ściągając podana przez Ciebie 3 to my prędzej zbankrutujemy niż dostaniemy sie do LM ;) Po co wydawać fortune skoro taki Grosicki, Gol czy Bruno wcale nie są zwykłymi kopaczami ale znacząco się wybijają w naszej ekstraklasie a wcale nie trzeba im płacić milionów :P
|
no dobrze z Krzynówkiem i Żurawskim się rozpędziłem...
ale Wichniarek i Smolarek są jak najbardziej do wyciągnięcia, myślicie że perspektywa gry w Lidze Mistrzów nie skusi Wichniara do powrotu do naszej ligi? Chłopak spuścił zespół do 2 ligi więc jest załamany i na pewno potrzebuje ciepła rodzinnego, a gdzie może go szukać? no w Polsce! |
Pysio, dla Wichniarka dom to Bielefeld, jest tam doceniany, co nieraz podkreślał w wywiadach.
Poza tym, porównaj choćby frekwencję na stadionach klubów 2. Bundesligi z frekwencją na meczach Extraklasy. |
Przejrzałem czeską i słowacką ligę i znalazłem tam paru ciekawych piłkarzy:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/sp...inenblick.html http://www.transfermarkt.co.uk/en/sp...inenblick.html http://www.transfermarkt.co.uk/en/sp...inenblick.html |
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Golińskiemu kończy sie kontrakt w Lubinie, taki zawodnik z takim prostopadłym podaniem napewno by sie przydał bo niewiadomo jak ze zdrowiem Garguły bedzie.
|
Cytat:
|
Z Nowakiem bym sie wstrzymal, pamietam jak kiedys wszyscy chcieli Grzelaka i na szczescie go nie pozyskalismy. Fakt, ze chlopaczek sie wyroznia w lidze ale jest bardzo kontuzjogenny i sciaganie go bedzie sporym ryzykiem. Za to o bramkarzu bym pomyslal mocno bo Pawelek moze o zawal przyprawic to jest bramkarz zagadka - nigdy nie wiesz co zrobi albo wyciagnie pilke nie do obrony albo sam se strzeli bramke...
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl