Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła w pucharach europejskich 2008/2009 (Beitar, Barcelona, Tottenham ...) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4293)

Watts 26.08.2008 20:53

Gol, Brawo Clebi :d

Styk83 26.08.2008 21:12

Jak "Oni" moga skapic pieniadze na taki zespol? Jestesmy Wielcy,Wisla jest Wielka!

harthausen 26.08.2008 21:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ToTylkoJa (Post 592345)

Co do Szczęsnego. Wg mnie gada mądrze. Tak zapytam- dla niektórych to każdy źle komentuje. Więc kogo proponujesz/proponujecie?

.

Mecze repry niech sobie komentuje kto chce, i tak mam fonię wyłączoną.
Mecze Wisełki powinien komentować sprawozdawcy z Kraka (są tacy), a pomocniczy zamiast zapatrzonego w siebie głupka Szczęsnego choćby Andrzej Iwan.
Wtedy da się słuchać .

zloto 26.08.2008 21:28

Dawidowski za Zienczuka, o dzizes:P oby to byla trafna zmiana.

nobody 26.08.2008 21:33

chociaż tyle :)

bofff 26.08.2008 21:33

GratulujĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kamson 26.08.2008 21:33

No i zajebiście. Jak dla mnie to styknie :D

Wygraliśmy z (moim zdaniem) najlepszą drużyną świata, która grała w najmocniejszym składzie, naszym okrojonym nieźle zespołem (Sobol, Mauro, Głowa...).
Wynik idzie w świat :)

No może z najmocniejszym składem FCB przesadziłem bo nie ma Messiego, Marqueza i Milito.

Lysy 26.08.2008 21:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ToTylkoJa (Post 592345)
Co do Szczęsnego. Wg mnie gada mądrze. Tak zapytam- dla niektórych to każdy źle komentuje. Więc kogo proponujesz/proponujecie?

Zgadzam się w zupełności. Szczęsny to chyba najlepsza z dostępnych opcji :-) jak pomyśl, że mógłby komentować nudziarz Mielcarski to zbiera mi się na pawia.

Sędzia 26.08.2008 21:37

Czego się czepiacie Szczęsnego, fajnie komentował. Tylko ten drugi komentator nieco przesadzał z tym "pisaniem historii". Zwycięstwo z Barcą to super sprawa, ale nieco za dużo przesady w twierdzeniu o pisaniu historii.

Ogryzek 26.08.2008 21:38

Szczęście jest potrzebne! Dzisiaj było przy Wiśle! Ale szczęściu trzeba pomóc i piłkarze pomogli:D

Co jak co ale Wisła jako pierwsza pokonała Barcelone, wcześniej jako pierwsza wyeliminowała Hiszpański zespół (Saragossa) :)

zloto 26.08.2008 21:38

I 1 punkt do rankingu:)

depeche87 26.08.2008 21:38

Jak ja nie moge czytać tych idiotow z Onetu. Skoro byl to sparing to niech przypomną sobie ostatnie sparingi Barcy i wysokie wygrane w kazdym z nich. To, ze idzie wynik w Świat to nic. Najwazniejsze są PUNKTY i krok ku rozstawieniu w przyszlym sezonie.

harthausen 26.08.2008 21:39

miły wynik, trochę ukoił ból :). Całkiem nieżle Singlar, Diaz, Pawełek, Piotr Brożek i Baszczu . Nawet Łobo parę razy zakręcił :).

Raporter 26.08.2008 21:40

Mam nadzieję że ten wysiłek zostanie nagrodzony i znajdzie się jakaś dobra dusza co wesprze nas finansowo:)

wyar 26.08.2008 21:41

Pilkarzom oraz calemu sztabowi szkoleniowemu chcialem podziekowac i pogratulowac :-)

kubcykTSW 26.08.2008 21:42

Nie no aż sie łza w oku kręci jak WISEŁKA wygrywa z tak słynnym zespołem (tylko żałuje że nie byłem w Krakowie) ale tak jestem ,D,UMNY

ToTylkoJa 26.08.2008 21:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez CH. (Post 592356)
ToTylkoJa

Ukochana Wisła wygrała z najlepszą drużyną świata w której wystąpiła podstawowa 11stka!

idąc takim uproszczeniem, to Wisła też grała podstawową 11:D

Co nie zmienia faktu, że wygrana to wygrana. Gratulacje dla Wisły. A teraz wpadniecie na AC Milan:-p

rafalek 26.08.2008 21:43

Po raz kolejny potwierdzilo się, że Wisła woli grać na prawą stronę:D
Wielkie wydarzenie, pewnie wszystkie media będą o tym jutro cały dzień trąbić.

Sędzia 26.08.2008 21:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ToTylkoJa (Post 592366)
A teraz wpadniecie na AC Milan:-p

Wy raczej nie wpadniecie na żaden zespół. :-p

LooNatyk 26.08.2008 21:45

Naszym pewnosc siebie po takim meczu podskoczy o +5 i to tez ma jakis wymiar.

Zawsze Skorza ich bedzie mogl mobilizowac: "Z Barca zescie wygrali, to teraz nie wygracie?" ;P

Wygrana cieszy, ale czegos jednak brakuje... ;-]

ToTylkoJa 26.08.2008 21:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Sędzia (Post 592370)
Wy raczej nie wpadniecie na żaden zespół.

Cóż bywa. To taka ironia była
Poza tym to chyba temat o Wiśle:-p

a jak teraz Cupiał pomyśli sobie, że wzmocnienia nie są potrzebne? :>

AOT 26.08.2008 21:45

Zwykle nie komentuje gry piłkarzy, ale dzis ogladalem mecz w TV ze wzgledu na pewne okolicznosci i musze powiedziec, że chopaki sie w wiekszosci wzniesli na wyzyny mozliwosci ;)
Wiadomo, błędy sie zdarzyły, ale nie ma co rozpamietywać. Do cholery, wygraliśmy z Barceloną :D

Aaarrgh 26.08.2008 21:46

Szczerze, to nie wiem, co macie do Maćka Szczęsnego... Bardzo inteligentny facet o dużym (czasem abstrakcyjnym, ale mi to pasuje) poczuciu humoru. Kogo chcecie? Szaranowicza?

Wynik fajny, choć nie da się ukryć - niedosyt pozostał. Wiadomo, że awans, to było "mission imposible" ale przy odrobinie szczęścia można było jeszcze coś ustrzelić.

Sędzia 26.08.2008 21:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LooNatyk (Post 592373)
Wygrana cieszy, ale czegos jednak brakuje... ;-]

Może wykorzystania sytuacji przez Diaza, Brożka i Łobodzińskiego, i dogrywki przy 4:0 ;)

zloto 26.08.2008 21:48

Nie kracz z tym Milanem, mam nadzieje ze to przemow do bosa i zainwestuje wiecej w ten klub, bo potecjal jest ogromny... Jeszcze w to nie moge uwierzyc...

Sędzia 26.08.2008 21:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ToTylkoJa (Post 592374)
Cóż bywa. To taka ironia była
Poza tym to chyba temat o Wiśle:-p

a jak teraz Cupiał pomyśli sobie, że wzmocnienia nie są potrzebne? :>

To po co nam tak źle życzysz? ;)

ILuKoI 26.08.2008 21:49

Dziękuje:
-kibicom
-trenerowi
- i przede wszystkim piłkarzom
jeszcze raz dziękuje ;)

vaazon 26.08.2008 21:50

Powiem tak: kiedyś sam przeżyłem tragędię straty ojca 2 dni przed meczem z PAO w Krakowie. Dobrze pamiętamy tamten wynik 3:1. Nie potrafiłem się wtedy cieszyć jak zawsze ze zwycięstwa, ale czułem że może to taki dar z niebios, takie wsparcie. Dzisiaj Marcin Baszczyński zagrał po prostu kapitalnie i to nie na swojej nominalnej pozycji. Stracił ojca, a w meczu z Barcą wszystko mu wychodziło. Myślę, że to był podobny dar, w dodatku jego tata był razem z nim duchowo przez cały mecz. Dodawał mu sił i woli walki. Narzekałem na Baszcza od trzech sezonów, że się nie nadaje na europejskie puchary, ale teraz Marcinie zwracam Ci honor.
Na plus:
- Diaz,
- Łobo,
- cała linia obrony,
Na minus:
- Niedzielan (w ogóle niewidzoczny),

jerry.lii.lewis 26.08.2008 21:51

No i SUPERRRR!!!
Wisełka wygrywa z Barcą i to się liczy bo na awans do LM nie było co liczyć z takim przeciwnikiem.
Brawo Wisełka !!!!

HEDu 26.08.2008 21:52

Połowa mojego snu się sprawdziła, Cleber i 1:0 :D
Co do reszty, graliśmy jak równy z równym. Pi Brożek najlepszy lewy obronca w Polsce, Cleber najlepszy stoper w Polskiej Lidze, Singlar jeden z najlepszych prawych obroncow w polskiej lidze, Baszczu szacuneczek, Diaz najlepszy uniwersalny piłkarz w polskiej lidze, Jirsak najlepszy środkowy pomocnik w polskiej lidze dzisiaj harował w defensywie dużo więcej niz w ofensywie, Zienczuk i Łobo moze nie byli tak zajebisci ale grali pięknie :D Boguski troche odstawał ale to najlepszy cofnięty napastnik Polski, no i Brozek najlepszy napastnik Polski a Dawidowski najlepszy kaleka Polski i tak dalej :D:D:D

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:57.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl