![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Możecie mi polecić jakies CB radio? muszę sobie kupić bo się robi gorąco w punktach ;-) a to moje pierwsze i weszłam na allegro a tam miliony tego... Potrzebuję kupić tak w komplecie - że jak przyjdzie paczka to montuję i jadę - może ktoś ostatnio kupował na allegro i może mi coś i kogoś polecić? z góry dziękuję życzliwym :)))
|
Szukam autka do 6 tys ok. Co polecicie ? Astra,golf,sunny,fieste czy cosik innego ? z gory dzieki.
|
Cytat:
|
Cytat:
za golfem3 sie rozglądnij części tanie jak borszcz |
Mam pytanie czy na mecze kadry, mógłbym wnieść szalik z krzyżem celtyckim na środku ? Pytam bo nie wiem czy nie ma jakichś regulaminów itp. Drugie pytanie, jeśli komuś szal taki by się nie spodobał, to oni są zobowiązani mi go oddać, czy mogą zostawić go jako "rekwirację"??
|
do ktorej otwarty jest WŚ w poniedziałki?
|
Masz pytania?
"Wiślacki Świat" ADRES: ul. Reymonta 22, 30-059 Kraków tel: 012/6239595 e-mail: [email protected] Godziny otwarcia: Poniedziałek - Piątek 11-18 Sobota 10-14 5sekund szukania.. |
Cytat:
|
ściągnołem sobie przez noc kilka filmów z bearshare i po włączeniu zamiast filmu jest coś takiego:
Error - Incompatible Media Player i dalej po ang. że mój player jest nieodpowiedni do otworzenia tego pliku, prosze odwiedzić jakąś tam strone na której ściągne sobie odpowiedni program, wchodze a tam za ściągnięcie trzeba bulić 35 dolców:/ próbowałem wszystkimi (jakie mam) programami do odtwarzania i nie działa:/ wie ktoś może co trzeba zrobić żeby działał normalnie film?? |
Kamil_mchw jakie masz rozszerzenie tych filmów? Wpisz sobie je później w google i na pewno znajdziesz jakiś program który za darmo je otworzy.
Jest gdzieś w internecie mecz Tottenham - Wisła? Jeśli tak to łaskawie proszę o link:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
matthias7-1991 nie życz drugiemu co tobie nie miłe :lol:
wg mnie najlepsze to golf 3 lub opel corsa.:-p |
Maciek777, za 6 tys. kupisz Mondeo ,niezawodne jest też R.Clio, sam nim jeżdżę i w 100% polecam.
|
Dzieki wszystkim za odp. porozgladam sie i zobaczymy:)
|
Cytat:
|
Cytat:
Size: 164KB | http://www.sendspace.com/file/yjikli |
Mam pytanie do tych co byli w Londynie: czy doping próbował ktoś prowadzić czy raczej był taki spontaniczny?
|
Mam pytanie, jak nazywa się przystanek tramwajowy naprzeciwko Tomexu? Jeśli taki jest ale z tego co pamiętam był. :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jest jakiś przystanek (autobusowy lub tramwajowy) w okolicach M1? Jak jest to którym numerkiem tam dojadę?
Dzięki mic. |
Cytat:
http://rozklady.komunikacja.krakow.p...=M1+Al.+Pokoju (przy Al. Pokoju - tramwajowy) |
Zniszczył mi się kod na karcie doładowującej w sieci Orange czy moge go odzyskać jakoś przez internet czy koniecznie muszę udać się do salonu z kartą(nr seryjny)
|
1.Gdzie w Krakowie, mogę kupić o tej porze (czyt. 20 września) jeszcze używane podręczniki w przyzwoitych cenach?
2.Prosiłbym o adres i kiedy mogę się tam udać. |
co wartają te bezprzewodowe internety? który obecnie operator ma najlepszą oferte? ile to wychodzi na miesiac.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl