![]() |
Polski 19/20 , no ale Angielski 6/20 ;p - trafil mi sie najgorszy z mozliwych zestawow... / Mam pytanko czy Matura Ustna jest uwzgledniana na rekrutacji na uczelnie Wyzsze ?
|
Cytat:
|
Pozdro dla wszystkich którzy jeszcze walczą, ja trzęse spodniami przed jutrzejszym angielskim rozszerzonym, wiem że nie muszę zdać no ale głupio dostać np. 2 pkt na 20...
|
ja podobno mialem najgorszego nauczyciela w szkole, uczylem sie w poniedzialek rano, bo w niedziele lekki kac inie mialem czasu, egzamin o 15, przeczytalem kilka razy rano no i sie udało - 15 hah
takze matura to balonik pompowany przez 3 lata przez nauczycieli kotrzy strasza was byscie lepiej zdali mature niz oni i nie skonczyli wlasnie jako nauczyciele :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
angol tylko 12/20 :/ ale cóż , ważne że zdany :D i 4 miechy wakacji oł jea!!:d:d:d
|
Cytat:
Po prostu taka jest prawda, każdy nas w szkole znał,robiliśmy takie jaja, dokonywaliśmy selekcji lasek, typu niezłe ucho (biust), tyłeczek sześciolatka... mieliśmy taka zabawę, ściągaliśmy drzwi z toalety z zawiasów, gasiliśmy światło, także koleś który wchodził tego nie wiedział i my to nagrywaliśmy...:D |
Cytat:
Człowieku ochłoń bo i tak nikt nie pojmie po przeczytaniu takiego posta jakim byłeś supercoolkrezji jajcarzem. Co by nie oftopować to po dzisiejszym pierwszym dniu rozszerzonego ustnego angola w mojej szkole, ocenianie podobno bardzo łagodne. Przekrój punktowy niemalże synonimiczny z podstawowym. |
Cytat:
P.S. :D "Supercoolkrejzi" stary zmiażdżyłeś :lol::lol::lol: |
Cytat:
"Supercoolkrejzi" :lol: |
Cytat:
|
Cytat:
A rozmawiales z tymi z selekcji czy tylko patrzyles jak inni to robia i w tym czasie selekcjonowales ? :D Tez sie cieszylem ze konczy sie LO i zaczyna sie zabawa, chuja prawda, praca/szkola/praca/szkola/praca szkola. I zapierdalaj tak do 65roku zycia. |
ja za rok planuje zdawac gegre i historie rozszerzoną oraz bilogie podstawowa... a pozniej moze awf...ma ktos jakie slinki do matury co była w tym roku
|
Cytat:
Dokładnie dopiero teraz, zacznie sie zapierd...:-/ Cytat:
|
Pytanie do studentów :) Czy opłaca się iść na takie kierunki jak Gospodarka i administracja publiczna,
Gospodarka przestrzenna ? Jak po nich z robotą i jak na tych kierunkach z majcą? ;) |
Dajcie znać, jak zobaczycie, że są wyniki w OBIEG'u.
|
Cytat:
|
Ktoś może coś powiedzieć o Wyższej Szkole Zarządzania i Bankowości w Krakowie.
Interesuje mnie głownie kierunek finanse i Rachunkowość, ale pozostałych również z chęcią przeczytam. Chodzi mi przede wszystkim o to ile pkt trzeba na dany kierunek?? (ewentualnie czy występują jakieś przeliczniki) |
Cytat:
|
Cytat:
|
pisał ktoś dziś może maturę zawodową na technika informatyka ? Może macie odpowiedzi do tego egzaminu
|
Cytat:
1. D (na 100%) 2. D (na 100%) 3. D (na 100%) 4. D (na 100%) 5. B (na 100%) 6. B (na 100%) 7. C (na 100%) 8. C (na 100%) 9. C (na 100%) 10. D (na 100%) 11. D (na 100%) 12. C (na 100%) 13. B (nie pewne) 14. C (nie pewne) 15. D (na 100%) 16. D (na 100%) 17. B (na 100%) 18. C (na 100%) 19. A (na 100%) 20. A (na 100%) 21. A (na 100%) 22. D (na 100%) 23. B (na 100%) 24. D (na 100%) 25. A (na 100%) 26. C (na 100%) 27. B (na 100%) 28. C (na 100%) 29. B (na 100%) 30. D (na 100%) 31. C (nie pewne) 32. B (na 100%) 33. D (nie pewne) 34. B (na 100%) 35. B (na 100%) 36. B (na 100%) 37. C (na 100%) 38. B (na 100%) 39. B (na 100%) 40. B/C (nie pewne) 41. C (na 100%) 42. C (na 100%) 43. C (na 100%) 44. B (na 100%) 45. C (na 100%) 46. C (na 100%) 47. D (na 100%) 48. C (na 100%) 49. C (na 100%) 50. D (na 100%) |
Cytat:
Nie wiem czy dobrze znalazłem ale z tego co wyczytałem : Oczywiście przyjęcie na studia bez egzaminów wstępnych! Decyduje kolejność zgłoszeń. http://www.wszib.edu.pl/rekrutacja/ |
A studiuje może ktoś z was bezpieczeństwo narodowe i mógłby powiedzieć coś więcej na temat tego kierunku?
|
Cytat:
|
Wyniki będą w necie we wtorek , jeśli odbiór papierów jest w środę? Jak to działa?
|
Cytat:
"Wydawanie świadectw dojrzałości i ich odpisów absolwentom odbędzie się 30 czerwca w godzinach ustalonych przez dyrektorów szkół. Począwszy od tego terminu, absolwenci będą mogli sprawdzić w systemie OBIEG uzyskane wyniki punkty wraz z przypomnieniem treści zadań egzaminów pisemnych z poszczególnych przedmiotów. Mogą także zobaczyć swój wynik na tle wyników swojej szkoły, gminy, powiatu i całego województwa." Także wyniki na na necie będą dopiero 30. |
Czy można kilka dni później odebrać Świadectwo maturalne?
|
Albo czy może za mnie ktoś inny odebrać świadectwo maturalne?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl