![]() |
Ten Baba Diawara byłby zajebisty. Ciekawe czy damy radę go wyciągnąć. Mając do wyboru jego albo Sobiecha za podobną cenę... cóż bez dwoch zdan.
Jakby tak go kupić i do tego wypozyczyc Djurovskiego z opcją pierwokupu i jeszcze jakiegos prawego obronce z podobna opcja. Zajebioza by byla... |
Cytat:
|
Problem znaleźliście, bo gość pocałował herb na koszulce. Może nie podchodzi do tego tak emocjonalnie jak Wy? Cieszcie się, że mamy w końcu bramkarza i módlcie, aby okazał się dobry.
|
Cytat:
|
Cytat:
Luzik Panowie. |
http://www.youtube.com/watch?v=E6ftjusZgng 22 lata koles to konkret pasowalby do nas...
Ja jeszcze liczę, że Kasperczak nam ściągnie obrońcę z Afryki. |
Cytat:
Co do zdjęcia - nie wiem kto wymyślił całowanie przez niego herbu ale zawsze się we mnie gotuje jak coś takiego widzę. Zdjęcie jest niesmaczne i nie na miejscu. Gratuluję wyobraźni. |
Cytat:
Ale głupoty piszą na tej stronie, Edgarowi wygasa kontrakt z Vasco 30.06.2010, dlatego Wisła nie musiała porozumiewać się w sprawie pierwokupu czy wykupu. |
Baba? Dajcie spokój, "zakazana strona" wycenia go na 3,1 mln euro. To chyba tyle w temacie
|
Cytat:
Kasperczak nie odpowiada i nie będzie się zajmował transferami . Podkreślał to kilka razy . |
Dajcie spokój chłopakowi, to na pewno wymysł fotografa, nie jego.
Kurde, my Polacy to jednak jesteśmy niesamowici. Dobry transfer i zamiast się cieszyć, to szukacie dziury w całym. Jakby przyszedł do nas Messi za darmo to też byście musieli ponarzekać, że ma na przykład pieprzyka na dupie... |
Potraktujcie całowanie herbu jako hołd dla Wisły...
|
Można wiedzieć co to za ogórek ? :D Skąd oni go wytrzasnęli. Przecież miała być półroczna obserwacja. Aj.
|
Cytat:
Jovanić będzie super! zobaczycie....a dla mnie fajnie ze pocałował herb:).....A jakby przyszedł Baba to byłoby jedwabiście....:D |
Pojebało Was chyba już do końca. Żeby czepiać się piłkarza który całuje herb i pokazuje literę "W". Chyba co niektórzy mają mało problemów życiowych i szukają na siłę jakiś dyrdymałów.
|
Co do Baby Diawara to taki Marcelo w ataku ;-)
Typowy lis pola karnego |
Chcialbym zeby rewelacje wisla on-line sie sprawdzily, ale ostatnio ta strona poleciala pare razy w przyslowiowego "ch...". Baba wydaje sie solidny chociaz tez drugi, Edgar ma lepsze statystyki. Mam nadzieje, ze rzeczywiscie sie cos dzieje w naszej polityce transferowej i teraz powoli zaczna dochodzic nowi gracze.
|
Mamy w tej chwili 12-13 zawodników do gry na poziomie ekstraklasy.
Transfery do klubu muszą być. Napastnik, Prawy pomocnik, Rozgrywający, prawy obrońca, Stoper ( w przypadku odejścia Głowackiego) , Bramkarz ( tu już kupiono) |
Ten cały Baba nie gra przypadkiem tam gdzie Mateusz Bąk z Lechii Gdańsk?
Nie wydaje mi się, żebyśmy go kupili - 1,5 mln ojro to trochę za dużo jak na nasze progi. Chociaż na pewno bym się nie pogniewał jakby go ściągnęli. :) |
Cytat:
Dokładnie dziś kilka godzin temu odhaczyłem mica z ignorowanych, bo chciałem zobaczyć co miał do powiedzenia w pytaniach do moderatorów..:-/ Co to Baby to nie ma się co oszukiwać to nie grajek dla nas. |
Cytat:
Ten Baba wygląda ciekawie, ale pewnie zaraz znowu pojawi się ktoś, kto powie "za drogi", "za słaby", "za czarny". ;) |
Maritimo ma kilku ciekawych piłkarzy. Ciekawa informacja nt Edgara. Podawałem go z pół roku temu w temacie Gdybym był :lol: Teraz się nie dogadali, ale w okienku zimowym daliby radę. No cóż.
|
Cytat:
Skorża powie, że Legia to wielki klub - judasz, bo tylko Wisła to duży klub w tym kraju. Cantoro, że podobała mu się atmosfera na Odrze - judasz i idiota, jak on śmie wygłaszać takie małe, miłe kłamstewka. Nowy zawodnik Waszego klubu pocałuje herb - ogórek, idiota, a może i judasz, bo jeszcze nie wie, że my tu hołdujemy Białej Gwieździe, a nie logo SSA. Gdzie ja żyję. Jak Brożek się uśmiechnie do Skorży, a Sobolewski poda rękę Frankowskiemu, to ich zabijecie? To pewnie jakiś spisek z Warszawy, to oni namieszali w głowie naszym zawodnikom używając do tego rządu, mediów i PZPNu. |
Przeciesz i tak z tym herbem (SA) sie nie jednoczycie to o ch.. wam chodzi?
|
haha ;d ładne jaja :D aż normalnie nie da się nie śmiać ... xD
http://wisla-online.pl Ten serwis ma lepsze znajomości od przeglądu sportowego chyba xD. Za pisanie o tym Ba to powinny lecieć bany bo to jest wyłącznie sci-fi Koleś jest zbyt dobryi zbyt drogi dla nas, chociaż od Brożka chyba lepszy nie jest. Jeżeli ktoś taki miałby przyjść to nie rozumiem polityki Wisełki ;/ Alvareza za 400 tys euro nie chcą transferować, który jest zarąbistym obrońcą, kupują bramkarza za 400 tys. euro, takiego napastnika za 1,5 euro. + obrońców dwóch co najmniej trzeba kupić, co oznaczałoby, że Wisła wydałaby w okienku ponad 3mln euro ... haha xD ładne science fiction ! |
Mam nadzieje, że jest wart tych 400tys € i w końcu będziemy mieli w bramce bramkarza a nie statyste.
Do tej sesji na głównej brakuje tylko dopisku "kibicowałem Wiśle od zawsze". Nienawidze takiego sprzedajnego całowania herbów. Ale to już pewnie wymyślił sobie fotograf. |
Cytat:
|
No to gwizdniemy Babe Deportivo La Coruna sprzed nosa.
Faktycznie jakiś taki "za czarny" ten Baba |
Cytat:
|
Posrało ich z tą babą?
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl