![]() |
Może ktoś z dobrą pamięcią odpowie mi na pytanie: kiedy i jaki przeprowadziliśmy ostatni transfer zawodnika, za którego musieliśmy zapłacić ? Łobo ?
Edit: zapomniałem o Kirmie... |
i zakonczyla sie basn o testowaniu 1000 bramkarzy :)
|
bimber rozmajony mozna pic:) Fajnie ze bramkarz w koncu jest cos czuje ze Basalaj wyprowadzi klub z dolka!!
|
Przypomnę tylko, że Buric kosztował Lecha 70tys Euro:) A nie sądze, żeby ten był lepszy... no ale zobaczymy:)
|
Cytat:
No, to z obsadą brameczki mamy (mam nadzieję) spokój. Teraz można skoncentrować się na innych pozycjach. Dwóch konkretnych napadziorów, stoper i skrzydłowy. Dajcie spokój z tym Glikeim i Sadlokiem co to za pomysły? My potrzebujemy dobrych piłkarzy na już, a nie na handel w przyszłości... |
Dobrze, że w końcu koniec tej mody na sukces ale oby okazał się porządnym graczem! Liczę na Sadloka i Sobiecha jeśli odejdzie Głowacki bo to będzie dwóch młodych zawodników, chętnych gry i doświadczenia. Możliwe, że by zostali tu przez parę dobrych lat albo chociaż dano by nam na nich zarobić 3 krotnie tyle ile zapłaciliśmy ;P
|
A mnie zastanawia dlaczego u nas w Polsce robi sie taką tajemnice co do pieniedzy za transfer..?
NIe można poprostu poinformować oficjalnie że zapłacilismy tyle, czy tyle ? |
Cytat:
Edit - wie ktoś kto podał pierwszy info, że się nim interesujemy? |
Witamy i powodzenia w nowym klubie nie pożałujesz :) coś czuje, że on będzie jak Jan Mucha :D
P.s jaki ma numer? mam nadzieję, że 1 :) |
Cytat:
U mnie chłopak za te "gesty" ze zdjęć jest na + :D ! |
Navas w football managerze chyba lepszy byl hahahe:) lol dzieci beda zawiedzione
|
ja tam wole za Głowackiego, nie Sadloka nie Glika, a kogos z zagranicy
przeciez nasi dzialacze sciagneli Clebera i Marcelo za nie duza kase, wiec mozna tam poszukac i jest wieksza pewnosc ze trafimy na prawdziwych profesjonalistow a czy przypadkiem kiedys jak gralismy z Piastem to pan Glik nie wyglaszal jakis rasistowskich tekstow wobec Marcelo? cos mi sie przypomina ze bylo spiecie miedzy nimi |
Cytat:
|
nikt nie powiedzial ze zrezygnowalismy z Navasa:) wiec moze cos sie jeszcze stanie
|
Cytat:
(Mam nadzieje że nie pomieszałem) Ponadto kupili wtedy też Kasprzika a Burić to miała być pieśń przyszłości. My potrzebujemy bramkarza na teraz. |
Miejmy nadzieję, że okaże się wartościowym zawodnikiem. Nie przekonuje mnie to, że nie pojechał na MŚ, a Serbia ma dużo gorszych bramkarzy niż Polska...
|
Szczerze to jak jest szansa na pozyskanie Durovskiego(a podobno on ci dobry) to olałby napastnika i kupił tego lepszego. Australia grala podobno 460 i jakos rade dawali.:)
A za milion ktory dostaniemy za Glowę spokojnie można znaleźć prawego obrońcę i środkowego. Atutem Sadloka jest że dobrze gra też na lewej obronie. Pozatym mowil sam ze chce do Wisly. |
Cytat:
Dajcie spokój, typowo kurtuazyjne gesty. |
|
Cytat:
nic nie jestesmy w stanie o nim powiedziec dopoki nie zobaczymy go w paru meczach |
No i mamy bramkarza;-) . Myślę że ten chłopak będzie wzmocnieniem Wisełki, no ale okaże się w sezonie. Teraz wypada czekać na kolejne newsy. A co do całowania herbu BG, to już mieliśmy jednego takiego Serba i nikt nie psioczył na jego wzorek na głowie;-). Serbowie tak mają....
|
Chłopak jest młody , pewnie jeszcze dużo musi się nauczyc , ale objawienie ligi serbskiej mówi samo za siebie . Cieszy mnie że tak szybko zakontraktowaliśmy nowego bramkarza i będzie już mógł uczestniczyć w pierwszym treningu Wiślaków .
Może nie zaczynajcie nagonki na to że pocałował nasz herb , bo brzmi to komicznie gdy najeżdżacie na nowego zawodnika , który chce się tylko przypodobać, zresztą bardzo wybrednym kibicom . teraz zapewne usłyszymy że Wisła to wielki klub , któremu się nie odmawia ;] należy takie słowa traktować jak 2+2= 4 czekamy na kolejne transfery! |
Wzmocnieniem na pewno bd, bo takich klopsów jak Pawełek nie puszcza tak regularnie żaden bramkarz ;P
|
Cytat:
Absolutnie na Niego nie najeżdzam. Przeciwnie, bardzo się cieszę, że wreszcie mamy bramkarza, który dobrze rokuje. :) |
Gość cykał zdjęcia, kazał ułożyć "W" z palców, później pocałować herb - nie dorabiajcie ideologii, ok?
Co Serb miał odpowiedzieć - "spierdalaj, nie pocałuję?" Bez jaj, a że Wisły nie kocha i nie będzie kochać to chyba wie każdy. Przyjechał po kasę, mam nadzieję, że za tę kasę odwdzięczy się nam dobrą grą - TYLE. |
wreszcie!!!!!!! niema co narzekac bedzie dobrze:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
cieszy pozyskanie bramkarza - martwi to że na kilku pozycjach mamy WIELKIE braki których póki co nie łatamy i oby nie powtórzyła się zmora poprzednich okienek, a więc kupowanie/wypozyczanie piłkarzy w ostatniej chwili.
Obecnie druzyna na nowy sezon to wielka niewiadoma, tak, jest czas, czas który w klubie muszą maksymalnie wykorzystać od zaraz ! |
Cytat:
podpisał, ale i tak odejdzie wcześnie. mam nadzieje, że wybroni nam pare meczów w LE. Djurovski by się przydał jakby trochę Vojvodina spuściła cenę, bo jest to ciekawy gracz. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl